Jump to content
Fiestaclub.nl

Autobedrijf Mebu

Active users
 • Content count

  212
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Autobedrijf Mebu

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 01-01-1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mebu.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nootdorp
 • Interests
  Wij zijn een full-service universeel Bovag aangesloten autobedrijf. Sinds 1987 is ons bedrijf aan de Laan van Ambacht 1-3 gevestigd en voeren wij met ons hele team alle voorkomende werkzaamheden uit. Ook onderhoud aan alle merken auto’s die nog garantie hebben, kunnen bij ons bedrijf uitgevoerd worden.

  Wij hebben alles voor uw auto onder 1 dak, zoals;
  » Verkoop van alle merken nieuwe personen- en bestelauto’s
  » Verkoop van alle merken gebruikte personen- en bestelauto’s
  » Onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s
  » Inbouw van alarmsystemen, startonderbrekers
  » Reparatie en onderhoud van airco's
  » APK keuring en roetmeting/viergasmeting
  » Autowasserette voor personen- en bestelauto's (washoogte tot 2.65m)
  » Autostalling (binnen)
  » Chiptuning
  » Performance tuning
  » Ford RS/ST Specialist

  Ook voor een snelle service of advies kunt u ons gerust bellen of even langskomen.

Previous Fields

 • Voornaam
  Autobedrijf Mebu
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

2347 profile views
 1. Autobedrijf Mebu

  Maxton frontsplitter MK7.5 ST-line

  Ziet er netjes uit Patrick 👍
 2. Autobedrijf Mebu

  Milltek Sport voor Fiesta MK8 ST

  Het volledige systeem zal nog wel even op zich laten wachten, aangezien er 'gedeald' moet worden met het NOX systeem onder de auto. Er zit dus niet meer enkel een katalysator in de weg. Tuning moeten we helaas nog even op wachten, uiteraard doen wij ons best!
 3. Nu te bestellen van Milltek Sport: GPF Catback (in 2 varianten), maar liefst 5 verschillende sierstukken! De valved variant krijgt binnenkort de EC-keuring voor de Belgische tuners binnen de Fiestaclub. De variant met 'valve-delete module' verwachten wij binnenkort. Eerste levering wordt verwacht over ca. 4-5 weken. Plaats jouw bestelling via www.autosportmebu.nl.
 4. Autobedrijf Mebu

  Milltek Sport voor Fiesta MK8 ST-line

  Helaas nog niet... Enkel de non-resonated is reeds opgenomen. Zie:
 5. Autobedrijf Mebu

  Milltek Sport voor Fiesta MK8 ST-line

  Klopt, heb ik zojuist aangepast met de nieuwe type benamingen van uitlaatsystemen: Resonated = stilst Road+ = stiller Non-Resonated = luider SuperSport = luidst Alle catback uitlaatdelen komen door de APK heen, aangezien bij de APK geen db meting gedaan hoeft te worden. Wanneer er downpip/de-cat gemonteerd wordt, haalt de auto de APK niet.
 6. Nu te bestellen van Milltek Sport: Downpipe/Racecat, Downpipe/De-cat & Catback (in 3 varianten), maar liefst 5 verschillende sierstukken! Eerste levering wordt verwacht over ca. 4-5 weken. Plaats jouw bestelling via www.autosportmebu.nl. De eerste 2 bestelde catback-systemen worden gratis gemonteerd!
 7. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  In totaal hebben we 7 aanmeldingen, waarvan 1 vandaag al uitgevoerd. De overige inschrijvingen zullen vandaag of morgen een bericht krijgen per mail met het aanbod. Uiteraard zal het aanbod voor elke dezelfde auto hetzelfde zijn. Afhankelijk van het verzoek met of zonder luchtfilter geoffreerd.
 8. Autobedrijf Mebu

  Mebu meeting

  Foto's staan online op de Flickr van fotograaf Cor. Zie de link op onze website: https://www.autosportmebu.nl/fiestaclub-nl-puzzelrit-bbq/ De filmpjes van de 'Wiel wissel battles' worden geupload en zullen later vandaag ook beschikbaar staan op onze website.
 9. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Helaas hebben wij geen dyno, is kan ik het niet aanbieden inclusief meting.
 10. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Dit kan niet bindend zijn, aangezien we nog niets kortgesloten hebben. Natuurlijk stellen wij het wel op prijs om enkel in te schrijven wanneer er echt interesse is. De normale prijs is tevens bekend, dus het kan alleen maar beter worden bij meer serieuze inschrijvingen
 11. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Voor de Fiesta MK8 is nog geen inlegfilter verkrijgbaar. Voor de Fiesta MK7 1.0T + 1.6T zijn de kosten voor een K&N inlegfilter € 80,69 en dus gratis montage.
 12. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Ja natuurlijk; Wij adviseren altijd om minimaal een K&N inlegfilter aan te schaffen. Deze laat beter lucht door als een papieren (originele) luchtfilter. Daarnaast hoeft deze niet vervangen te worden (1.000.000 miles garantie vanuit K&N). Uiteraard is onderhoud om de 50.000 kilometer wel benodigd (advies tijdens grote onderhoudsbeurt, schoonmaken en opnieuw invetten. Een gerenomeerd Autobedrijf weet hoe en wat). Een andere optie is een open luchtfilter. Dit is een 'grotere' ingreep met meer resultaat qua luchtcapaciteit. Meer luchtcapaciteit levert uiteindelijk een potentieel tot meer vermogen én koppel mits dit in de software meegenomen wordt. De prijzen liggen natuurlijk ook iets hoger. Een, voor vele leuke, bijkomstigheid is dat een open luchtfilter vaak ook wat aanzuig-/afblaasgeluid produceert. Prijzen van luchtfilter (excl. montage) zijn te vinden op onze website. Bekijk mogelijkheden voor: Fiesta MK7 1.0T Ecoboost - Beste systeem ITG 'long' Maxogen, echter ook duurste Fiesta MK8 1.0T Ecoboost Fiesta MK7 1.6T Ecoboost - Beste systeem ITG 'long' Maxogen, echter ook duurste Goed om te weten: Wij bieden enkel producten aan waar wij zelf 100% achter de kwaliteit staan. Montagekosten variëren van gratis i.c.m. chiptuning tot +/- € 80,-. Inlegfilter = gratis Open luchtfilter € 40 - € 80 (bij Fiesta 1.0T + 1.6T Ecoboost) Nadelen zijn er eigenlijk niet, mits deze gemonteerd en onderhouden worden zoals voorgeschreven. Veel voorkomende fout bij luchtfilters met vet, is te veel vet gebruiken waardoor dit meegezogen wordt met de inlaatlucht. Resultaat: mogelijkheid tot defecte sensoren.
 13. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Normaliter rekenen we 2-3 uur per auto, echter tunen we er dan maar 1 tegelijk. Wij zullen hier zelf ook nog even moeten inventariseren hoeveel haalbaar is op een dag met beperkte ruimte. Zeker op een doordeweekse dag staan alle werkplekken hier altijd vol. Uiteraard gaan we ons best hiervoor doen . Het is inderdaad van belang dat er geen updates van motormanagement worden uitgevoerd. Deze updates zijn wat ons betreft onnodig, tenzij er een brief thuis op de mat valt met de melding dat het wel noodzakelijk is. (Denk aan de 1.6T Ecoboost terugroepactie op dit moment. Niet alle auto's vallen hier tevens onder!!) Bij een update dient er weldegelijk een nieuwe tuning gemaakt te worden voor uw auto op de nieuwe software-versie, dus wij rekenen hier zeker wat voor. In principe dienen wij weer het gehele protocol te doorlopen van de eerste tuning. Bij de ene auto gaat dat sneller als een andere (verschil is bv. OBD-tuning of Boot tuning(in de ECU)). Onze prijs hiervoor is € 50,- excl. BTW gebruik tuningsapparatuur + benodigde arbeidsuren. Voorkomen is beter als genezen; Je kan dit voorkomen door: bij dealer-onderhoud dus aangeven dat er geen update uitgevoerd mag worden; naar een universeel bedrijf gaan voor onderhoud (voeren meestal geen software-updates uit); En natuurlijk bent u ook altijd bij ons welkom voor onderhoud (ook in de garantie-periode).
 14. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Heren, Mocht er deelname gewenst zijn kan er via dit formulier aangemeld worden: https://www.autosportmebu.nl/fiestaclub-clubactie/ Aan de hand van de inschrijvingen kan ik bekijken wat voor ons haalbaar is om een mooie aanbieding te kunnen maken. Normale prijzen zijn tevens op onze website vermeld: - Fiesta 1.0T Ecoboost (MK7 + MK8) € 350,- - Fiesta 1.6T Ecoboost (MK7) € 390,- Let op: mochten er andere merken/modellen aangemeld worden, kan het zijn dat de standaard prijs hoger is i.v.m. eventueel meerwerk qua uitbouwen ECU etc. Daarnaast ook vermeld bij het inschrijfformulier is een deadline, om uiteindelijk een beslissing te kunnen nemen en jullie ook daadwerkelijk een aanbod te kunnen sturen. De deadline is 27 mei (er is een mogelijkheid om bij de meeting/bbq dus nog vragen te stellen en eventueel aan te melden). Ik zie jullie interesse graag tegemoet met een aanmelding. Gr. Kevin Autobedrijf Mebu
 15. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Mag ik voorstellen om een 'aanmeld-formulier' te maken op onze website, zodat wij ook inzichtelijk krijgen welke auto's er aangemeld worden? Ik heb naast de MK8 1.0T ook al wat andere geïnteresseerde gezien.
×