Jump to content
Fiestaclub.nl

dylanv

Active users
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About dylanv

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Previous Fields

 • Voornaam
  dylan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1016 profile views
 1. is deze nog beschikbaar?
 2. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  jep, vind het vooral leuk om te doen, en de engelse swappen heel vaak dus het lijkt me dat het toch ook wel een voorruitgang is. de puma velgen zijn verkocht, heb zelf eventueel nog mn originele velgen liggen voor winterbandjes, maar vind het niet zo veel toevoegen hier in nederland.
 3. dylanv

  European Ford Event 2015

  Ik kom ook met 2 personen!
 4. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  ZO LEEF JE NOG? Ja ik leef nog, heb het erg druk gehad de laatste maanden dus ben heel lang niet actief geweest hier, maar ik heb leuk nieuws. nadat ik m'n voorstoelen erin had gemaakt, heb ik de achterbank laten bekleden met een top resultaat: Daarna een tijdje niks bijzonders gedaan aan de auto, alleen een scheur in mn splitter gereden wat nog gerepareerd moet worden En nu afgelopen week heb ik een puma gekocht, wat ik dus ga doen is; de 1.7 PUMASWAP Daarna al lekker bezig geweest met demonteren, heb nu de kabelboom eruit, en de motor al redelijk los. Ik hoop morgen of overmorgen verder te kunnen en het blok eruit te kunnen halen. Hij hangt er nu zo bij; En het eerste stukje puma in de fiesta gezet Mocht je verder iets zoeken van de puma, hij gaat in onderdelen weg verder, en veel is het zelfde als voor de fiesta mk5. ook mijn 1.6 + bak gaat weg, dus laat het maar weten!
 5. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  remmen zitten er nu anderhalve week op, en ik moet zeggen het remt echt een stuk beter, een stuk minder sopperig als mn standaard remmen. Van de week heb ik ook een extra mk5 achterbank gehaald en naar de stoffeerder gebracht om hem te laten bekleden in st style, dit omdat ik gewoon te weinig tijd heb om hem helemaal pas te maken. Ook heb ik toen meteen klapruitjes voor aan de achterkant gekocht, puur omdat ik dit er strakker uit vind zien dan die dikke rubber rand eromheen.
 6. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  haha bedankt man! Nu nog n keer net zulke mooie foto's als jouw Ik heb ze zelf gespoten met remklauwlak, en toch niet laten stralen maar heel goed geschuurd en strak gemaakt. Dit ook mede omdat ik een beetje haast ermee heb omdat mijn eigen remmen nog al slecht worden. tnx man! nu nog is n keer net zo iets diks met mn motor doen als jou
 7. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  Vandaag 280mm remupgrade opgehaald met gegroefde schijven en Ferrodo DS 2500 blokken. en een veerpootbrug set, van voor boven, voor onder en achter. Van de week de klauwen maar is stralen en spuiten en alles monteren!
 8. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  nou eindelijk een update, mn stoelen zitten al anderhalve maand ongeveer, maar geen tijd gehad om te updaten. na 5 uur per stoel aanpassen aan de frames en mn auto zaten ze eindelijk, ook heb ik er gelijk stoelverwarming in gezet. maar het resultaat is leuk en ze zitten een stuk beter dan mn oude stoelen! nu de achterbank nog.
 9. dylanv

  Red Fiesta St 2005

  een fotootje van het blinderen! en voor je velgen, xxr wheels of je originele in het zwart met asspacers
 10. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  nee, die originele vind ik juist veel te lang, vind dit wel strak staan, maar in de zomer laat ik mn achterklep waarschijnlijk toch glad trekken dus dan heb ik zoiezo geen wisser meer haha
 11. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  Ik weet waar ik aan begin, maar ben handig zat! en hou er van om exclusief te zijn, er is / was nog een iemand in Engeland met dit, verder niemand dus nouja, vind het wel gaaf haha.
 12. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  weer een nieuw update'je ik altijd met mn achterlijke ideeën, heb weer wat nieuws bedacht waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden. sneak preview : het komt morgen binnen, maargoed het zal niet zomaar in de auto zitten denk ik zo haha. ook de uitlaat besteld, die komt als het goed is begin volgende week. heb laatst op de sloop een ka wisser gehaald, die ga ik vanavond is even monteren. ben nu nog opzoek naar een puma sport pookknopje want stoor me mateloos aan mijn lelijke pook.
 13. dylanv

  Fiesta Mk5 Sport

  haha, had hem expres achter jou geparkeerd feesie, jou auto staat er ook echt super strak bij! en thanks markoow en razer!
 14. dylanv

  Adrian's Ecoboost Te Koop!

  super vette bak man {kwijl} en wat ben ik jaloers op jou velgen!
 15. gedurft project, is de auto nog wel recht? en heb je enig idee wat er mee gebeurt is want hij heeft echt rond om schade he. mag ik vragen wat je uiteindelijk nog voor de auto heb moeten betalen?
×