Jump to content
Fiestaclub.nl

allesklusser

Fiestaclub +
 • Content Count

  3044
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

 • Rank
  Fiesta Professional
 • Birthday 07-08-1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

6041 profile views
 1. allesklusser

  Even voorstellen

  Een sympathiek intro en nog veel plezier met de Fiesta
 2. allesklusser

  Nieuw Lid MK6

  Bedankt @TristanT voor de tip. Had het nog niet gemerkt. Zelfs SafeGuard had het niet door.
 3. allesklusser

  Nieuw Lid MK6

  Welkom. Klein schotje voor de boeg: Er bestaan twee APPS voor de codenummer generatie na het invullen van het serienummer. Een voor de V-series en een voor de M-series. Werken goed. Er is verschil tussen de MK6 en MK6.5 (bouwjaren) wat betreft radio stekker. Zie hier: http://www.vervanguwautoradio.nl/epages/63194302.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/63194302/Categories/Inbouwmaterialen/Ford/Fiesta
 4. allesklusser

  MK6 verwarmingsknop draait door

  Ff vergeten de link erbij te zetten. oeps, hierbij dan: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?/topic/27866-hoe-lampjes-verwarmingspaneel-vervangen-in-een-mk65/&tab=comments#comment-326855
 5. allesklusser

  Klapperende koppeling mk5

  Nu word ik ook wel erg nieuwsgierig wat dat kleine foutje was.
 6. allesklusser

  MK6 verwarmingsknop draait door

  Hoi Bert, Zo krijg je de boel uit elkaar om bij het verwarmingspaneel te komen bij een MK6.5 Een MK6 is iets afwijkend denk ik. Tip, vervang gelijk alle lampjes van het paneel, scheelt weer getob over wat langere tijd.
 7. allesklusser

  Ford fiesta mk4 schokt, help?

  Gaaf dat je het even laat weten Met een rit van 30km moet je wel een goede test achter de rug hebben.
 8. allesklusser

  nieuw hier

  Welkom op het forum. Je hebt een MK6 of MK6.5 trouwens. Je kunt een technische vraag beter even plaatsen bij "Onderhoud, reparaties en problemen". Daar wordt wat drukker gelezen dan bij "Voorstellen". (F38 is nog heel?)
 9. allesklusser

  Welke bougies?

  Via onderdelen websites kom je hier niet uit ontdekte ik reeds. Lijkt me een vraag aan de Ford dealer waarom er twee lengten gebruikt worden.
 10. allesklusser

  Klapperende koppeling mk5

  Geen idee of de koppeling ooit vervangen is, maar gezien de leeftijd van het voertuig denk ik toch aan een nieuwe koppelingset.
 11. allesklusser

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Er komt voor mij er nog 1 persoon bij voor het hele arrangement. Ik maak vandaag het totale bedrag van 1x pluslid plus 3 x €20,= over. Komt weer helemaal goed Niels!
 12. Er zijn twee topics over "wateroverlast" onder de motorkap. De eerste gaat over het lekken van de ruitensproeiers bij eerste types MK6 waardoor er water op de bougies loopt met alle ellende van dien zoals het vastrotten van de bougies. Simpel is om de sproeiertjes even van de motorkap te halen en de schuim pakkingen even met wat transparante siliconenkit in te smeren. Van mijn wagen heb ik ze nooit zien lekken en heb dit preventief ooit zo gemodificeerd. De bevestiging van de veerpoten kunnen gaan roesten heb ik ook zelf ontdekt. Oplossing is redelijk simpel als je niet zo van het ethische onder de motorkap bent en dat is gewoon een flinke lik vet in de gaten tot aan het randje smeren. Werkt bij mij al jaren prima zo. De dopjes gevonden op: https://www.ebay.co.uk/itm/FIESTA-MK6-MK6-5-ST-SUSPENSION-STRUT-TOP-GROMMETS-BUNG-GROMMET-GROMET-COVER-/221400949651?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AFord|Model%3AFiesta+V&hash=item338c866393
 13. allesklusser

  Fiesta M5 2001; advies

  Dit is wel een hele precieze website wat onderdelenkeuze. Probeer je hetzelfde op andere websites dan krijg je met hetzelfde kenteken drie verschillende uitvoeringen wat betreft diameter. Probeer laatste maar eens op autodoc.nl met hetzelfde kenteken. Om te onthouden dus.
 14. allesklusser

  Ford fiesta mk4 schokt, help?

  Lijkt er inderdaad wel op en heb je misschien de pech dat deze voortijdig al (half)defect geraakt is. De weerstand die je meet lijkt wel te kloppen per spoel , maar het blijft altijd een statische ohmse weerstand die je dan meet. Kabels dan toch misschien? Blijft altijd lastig zoeken. Heb ooit kabels moeten vervangen waarbij het afslaan verschijnsel zich alleen maar voordeed bij stationair lopen.
 15. https://www.nu.nl/269736/video/ford-ontwikkelt-boodschappenkarretje-met-automatisch-remsysteem.html
×