Jump to content
Fiestaclub.nl

allesklusser

Fiestaclub +
 • Content Count

  2926
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

5888 profile views
 1. allesklusser

  Mk6.5 Kermit

  Jij verveelt je in ieder geval niet met je aanwinst Marc, gewoon davaj, davaj!!
 2. allesklusser

  Soms erg trage forum website

  Het leek even lekker te gaan maar de traagheid is weer terug. Hallo Ferdi, @The Crow Merk jij het probleem ook of was je al op de hoogte? Op het moment dat ik dit topic aanmaakte ging het weer als een speer, maar hedenmorgen gaat het weer erg traag. Wellicht kun je er wat aan doen. Groeten, Dick
 3. allesklusser

  Mk6.5 Kermit

  Nee joh, hoeft echt niet om de hele voorgevel eraf te slopen. Het is me op die manier al (helaas) tweemaal gelukt.
 4. allesklusser

  Soms erg trage forum website

  Het lag echt niet aan het netwerk maar was te wijten aan de webserver die de forum software verzorgt. Blijkbaar heeft een beheerder het ook gezien of gemerkt en heeft er even iets aan gedaan. Webservers hebben ook op zijn tijd onderhoud zoals beveiliging updates nodig voor apache en php waar deze server op draait.
 5. allesklusser

  Soms erg trage forum website

  Ben ook niet zo 'n klager maar de website was wel heel erg traag toen ik dit topic aanmaakte. Maar het wonder is geschied en de website is weer normaal en snel.
 6. allesklusser

  Soms erg trage forum website

  Valt me de laatste tijd op dat de website erg traag is. Met name bij het aanklikken van unread topics en bij het opslaan van topic reacties. Tijd voor een website onderhoud en is het anderen ook opgevallen?
 7. allesklusser

  MK8 Display trilt

  Gewoon de auto bij de dealer achterlaten net zo lang totdat ze het rammeltje eruit gehaald hebben. Je koopt tenslotte geen pakje koffiebonen.
 8. allesklusser

  MK8 Display trilt

  Gewoon de auto bij de dealer achterlaten net zo lang totdat ze het rammeltje eruit gehaald hebben. Je koopt tenslotte geen pakje koffiebonen.
 9. allesklusser

  Oem nummer schokbrekers

  Dat klopt dus wel en het gaat in dit geval over een schokbreker voor linksvoor. Als je op origineel nummers klikt bij de Sachs 314679 dan zie je inderdaad deze OEM-nummers. Moet goed zijn.
 10. allesklusser

  Oem nummer schokbrekers

  Op de link van 7zap even op 18125B klikken en dan staat ie bij het rijtje, tweede van boven
 11. allesklusser

  Oem nummer schokbrekers

  Hierbij een linkje: https://ford.7zap.com/nl/car/54/2.44091,6.34926/0/1789/16427/71698/#18125B Zou dus finis nummer 1768584 moeten zijn voor originele Ford schokbrekers. Ik zou gewoon aftermarket schokbrekers nemen want die zijn meestal stukken voordeliger dan de originele. Zou je even moeten vergelijken. Volgens deze website wordt 1768584 niet meer gemaakt maar moet je dus deze kiezen: https://www.online-teile.com/ford-ersatzteile/1919351_Bs-Stossdaempf.html Kom je op ongeveer €100 per stuk ter indicatie. Waarschijnlijk zijn de stofhoezen ook helemaal verpieterd en mogelijk is ook de bevestigingsbeugel aan vervanging toe. Je moet de boel toch losmaken.
 12. allesklusser

  Meer ruimte voor foto's.

  Nu je het er over hebt, moet nog even wat overmaken een dezer dagen voor het pluslidmaatschap. Maar je moet toch als je meer foto's wilt plaatsen een externe (gratis) server gebruiken. Al twee jaar gebruik ik nu fotki.com voor twee tientjes per jaar en krijg je 20GB.
 13. allesklusser

  St 150

  We zijn allemaal wel eens in de olie, zelfs auto's.
 14. allesklusser

  Eindelijk ingelogd!

  Welkom en gaaf die Ultimate, zuinig op zijn. (Het is wel een MK6.5 en geen MK6)
 15. Welkom op het forum.
×