Jump to content
Fiestaclub.nl

Fred558

Active users
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Fred558

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Fred
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Zwart
 1. Hartelijk dank ... Supertip. Het werkt weer. :-) Een computerprobleem dingetje dus... Groet, Freddy
 2. Fred558

  Deze mag verwijderd worden

  Excuus .. Auto hier te koop gezet. Was verkeerde forum en ik had niet genoeg posts.
 3. Hoi allemaal, Ik heb een probleem met m'n voor- en achterruit verwarming. Sinds kort werken ze allebei niet meer. Ik las bij veel voorkomende problemen: Slecht functioneren van de knoppen van de voor- en achterruitverwarming. De knop reageert niet of lijkt "klem" te zitten in het dashboard. (Komt mogelijk door het uitzetten en inkrimpen van het dashboard bij verschillende weersomstandigheden). Kan ik hier dan ook iets aan doen? De knoppen zelf kan ik prima indrukken, maar het lampje gaat niet branden. Verder werkt de hele airco/climate controle/verwarming prima en functioneren alle knopjes zoals het hoort. Het zijn niet de zekeringen. En ik vind het ook vreemd dat ze beide niet meer werken op hetzelfde moment. Iemand misschien een idee? Het gaat om een Ford Fiesta 1.6 Tdci 2013 Titaninum. Ik wil de auto ook verkopen, want ik krijg een nieuwe auto van de zaak. Maar dan moet hij wel gewoon goed zijn. Ik zet hem in ieder geval alvast te koop in het aangeboden forum. Wellicht wil iemand hem een keer bekijken. Groet, Freddy
 4. Fred558

  Mijn Ford Fiesta

  Thanks, die van jou ziet er ook erg goed uit. Is de jouwe ook getuned.?
 5. Fred558

  Mijn Ford Fiesta

  Dit is de huidige staat van mijn Ford Fiesta 1.6 TDCI 2013. Ik weet nog niet exact wat mijn volgende stap gaat worden. Ik zit te denken over chiptuning voor net wat meer power. Maar ik ben benieuwd of iemand daar slechte ervaringen mee heeft. Ik zag hier op het forum dat er begin deze maand een aanbieding was bij Unlimited Tuning in Amersfoort. Heeft iemand ervaring met deze mensen.? Verder ga ik denk ik maar een kijkje nemen op de Tuning Expo in Assen. Eens kijken wat er nog voor leuke mogelijkheden zijn.
 6. Fred558

  Even Voorstellen

  Hallo allemaal, Mijn naam is Fred en ik heb sinds kort ook een Fiesta. Ik wilde eigenlijk een ST, maar aangezien ik hem via m'n werk heb gekregen is het een 1.6 TDCI geworden. Maar ik ben er erg blij mee, en er valt zeker wat moois van te maken. Ik heb alvast wat foto's. Dit was hem toen ik hem kreeg. ST spoiler erop. En andere velgen eronder. Hij is nu ook verlaagd. Maar daar heb ik blijkbaar nog geen foto's van. Ik zou hem nu verder eerst motorisch willen verbeteren. Ik ben erg benieuwd naar de meningen over chiptunen van de leden hier.
×