Jump to content
Fiestaclub.nl

pwaltman

Active users
 • Content Count

  1128
 • Joined

 • Last visited

About pwaltman

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 10-03-1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.fz1.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zoetermeer

Previous Fields

 • Voornaam
  Patrick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

3082 profile views
 1. pwaltman

  Opnieuw terug bij de fiesta.

  Gaaf, lekker stel!
 2. pwaltman

  Newbe

  Welkom.
 3. pwaltman

  MK7.5 ST Line

  Ja klopt. Hij was al rap met ZIP maar denk dat ie nu nog nét ff rapper is. Niet super belangrijk, hij rijdt in ieder geval ff lekkerder dan voorheen.
 4. pwaltman

  MK7.5 ST Line

  Enkele aanpassingen gedaan. Een ochtendje Menu om de software te veranderen van ZIP naar Revo. Deze voelt onderin redelijk gelijk maar bovenin sterker en trekt langer door. Aanrader dus. Ook nog even de led lampen in de mistlampen geplaatst. Er zat al iets led-achtigs in maar dat was troep. Nu goede met de leds op de juiste plek en de voorkant dicht. Het beeld is goed, helaas zie je dat niet op de foto.
 5. pwaltman

  Gestolen

  Ben je beperkt casco of volledig casco verzekerd? In beide gevallen dan maar hopen dat ie niet binnen een maand terug gevonden wordt. Komt ie niet terug, krijg je knaken en kun je een andere kopen. Ik zou persoonlijk niet meer in dezelfde auto willen stappen. Je weet niet wat ermee is uitgespookt dus krijg je nooit meer het juiste gevoel bij de Fiësta.
 6. Ja, heb vandaag nog ff een stukje gereden en hij rijdt lekkerder. Tijdens het overschakelen lijkt het toerental minder terug te zakken en voelt het wat vloeiender en vlotter aan. Ook bij een nette rijstijl.
 7. Elektrisch is zeker zéér sterk maar voordat we massaal elektrisch kunnen rijden heb ik nog wel een aantal aantal auto's met verbrandingsmotor gehad. Ik denk persoonlijk dat het nog wel even gaat duren voordat het elektrisch net en andere infrastructuur gereed is.
 8. Vandaag ben ik bij Mebu in Nootdorp geweest. Prima service en vriendelijke mensen. De Fiesta was voorzien van ZIP stage1 en werkte prima. Een kleine dip was wel voelbaar maar in het dagelijks gebruik merk je dat eigenlijk niet. Toch heb ik mij laten verleiden om over te stappen op Revo stage1 en heb er geen spijt van. De auto rijdt prettiger. Bij rustige rijstijl is met name bij het overschakelen naar hogere versnellingen alles wat vloeiender. Het koppel is gevoelsmatig hetzelfde en op het zelfde toerental beschikbaar, echter in hogere toeren trekt de motor langer en krachtiger door en voelt juist daarom sterker aan. Op de website van ZIP staat op dit moment een stage1 met iets andere specs dan dat ik er in had laten zetten. Wellicht is die beter dan wat ik had. Ik vind het daarom moeilijk om te zeggen welke je zou moeten kiezen. Het hangt er uiteraard ook vanaf hoeveel je aan stage1 wilt uitgeven. ZIP kost circa €350,- en de Revo komt op circa €500,- Als ik ooit weer een 1.0 Ecoboost zou laten aanpassen ga ik voor Revo.
 9. pwaltman

  Niet 1 maar 2 Fiesta's!

  Welkom
 10. pwaltman

  Fiesta st180

  Welkom
 11. pwaltman

  Goedenavond

  Welkom
 12. Het koppel wat Revo opgeeft is overigens aan de lage kant. In de praktijk blijkt dit meer te zijn, bijna vergelijkbaar met ZIP.
 13. Ik rij nu met ZIP en ga aanstaande donderdag voor Revo. Ik ben benieuwd naar verschillen in rijgedrag. De ZIP is naar mijn mening prima maar ik had er eigenlijk vanaf het begin al een klein dipje in. Er is een nieuwere versie stage1 ZIP leverbaar met 148pk en 243Nm. Die wilde ik eigenlijk hebben maar toch naar Revo laten ompraten. Ik laat horen wat mijn bevindingen zijn.
 14. pwaltman

  MK7.5 ST Line

  Volgens mij vanaf 26000 eurie
×