Gerjan

Global Moderators
 • Content count

  1149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gerjan

 1. Beste leden, Een aantal van jullie kennen het waarschijnlijk al, maar op het forum hebben wij naast het basislidmaatschap, ook een mogelijkheid tot een plus-lidmaatschap. Wat houdt dit lidmaatschap in: Toegang tot een apart plusleden deel op het forum Directe toegang tot subforums waarvoor normaal een minimum van 25 posts noodzakelijk is Een grotere PM-box dan gewone leden Meer ruimte voor het uploaden van foto’s dan gewone leden Korting op clubartikelen zoals bijvoorbeeld stickers Voorrang op gewone leden bij meetings waar een maximaal aantal deelnemers voor is €5,- korting op de toegangskaart voor het European Ford Event (geldig voor één persoon) Tevens komt het Fiestaclub+ logo op het forum bij je naam te staan, zodat iedereen kan zien dat je pluslid bent en daarmee de club steunt. Wat kost het pluslidmaatschap: De kosten voor het pluslidmaatschap bedragen €15,- per jaar of €1,25 per maand. Wordt je lid in januari dan betaal je €15,- voor het hele jaar, daarna gaat er voor iedere maand €1,25 vanaf. Wordt je dus bijvoorbeeld lid in Augustus, dan betaal je nog €5,- voor de resterende maanden van het jaar. Wat doen wij met de inkomsten: De inkomsten uit het pluslidmaatschap gebruiken wij voor het betalen van alle lopende kosten. Hierbij moet je denken aan het betalen van licentiekosten en updates voor het forum, kosten voor betalingsverkeer, KvK, etc. Deze uitgaven zijn noodzakelijk om het forum op een goede en betrouwbare manier online te houden en te voorzien van de vereiste updates. Hoe wordt je pluslid: Vanwege het nieuwe forum werkt de aanmeldmodule op de website momenteel niet. Ben je nog geen Pluslid maar wil je dit wel worden, of ben je wel pluslid en wil je dit blijven, stuur dan even een PM naar @VitroFiesta om je aan te melden en zodat ik weet dat er een betaling onderweg is. De betaling kun je overmaken naar: IBAN: NL86 RABO 0120537885 Tnv: Fiestaclub.nl Vermeldt bij je betaling: Pluslidmaatschap, je echte naam en je forumnaam Bedrag is afhankelijk van de maand waarin je lid wordt: Januari: € 15,- Februari: € 13,75 Maart: € 12,50 Enz. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd aan mij stellen. Ben je in het afgelopen jaar pluslid geweest, maar heb je besloten dit niet voort te zetten, dan hoef je niks te doen. In de loop van februari worden plusleden waarvan geen betaling is ontvangen automatisch teruggezet naar basis-lid. We danken iedereen op voorhand voor zijn/haar bijdrage aan de club!
 2. Ook 2018 willen we het jaar goed beginnen met een meeting. Dit keer hebben we gekozen om het op zondag 21 januari te doen. Adres: Starbucks, burger king en AC restaurant. Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht Tijd: 13.00 tot de laatste weg is. De meeting is bedoeld net als voorgaande jaren voor de ford clubs. Mocht je als ford club geen uitnodiging ontvangen hebben om wat voor reden dan ook dan kun je dit Facebook event zien als uitnodiging. De Facebookpagina.
 3. Het jaar is alweer bijna ten einde. Een mooi moment om de agenda voor 2018 te gaan maken. De eerste plannen zijn bekend en te vinden op deze pagina. In dit topic kan iedereen zijn suggesties @VitroFiesta of @Gerjan zullen hier naar kijken en eventueel in de agenda zetten zodat we hier als club heen kunnen of een meeting van kunnen maken. Kortom alle ideeën opmerkingen suggesties zijn welkom.
 4. De belastingdienst zit vol verassingen
 5. Even contact opnemen met @Autobedrijf Mebuzei kunnen je hiermee waarschijnlijk wel helpen
 6. Hoe bedoel je? Op de andere pagina staan de meetings met de link naar het agenda item. Niet alle meetings worden op Facebook gezet door ons.
 7. Upje
 8. Welkom. Je hebt de Mk6.5
 9. Voel me niet aangesproken hoor @allesklusser
 10. Komt een kleine Gerjan binnen nu en een week of 6
 11. Ook in 2018 zijn we weer uitgenodigd bij onze zuster vereniging van FiestaClub of Great Brittain om een bezoek te brengen aan Fiesta in the Park. Een van de meetings die voornamelijk gericht is op de kleine Fords en met name de Ford Fiesta. Uiteraard zijn andere Fords ook gewoon welkom. 13 mei 2018 @ Woodgreen Animal Shelter in Godmanchester, Great Brittain. Het betreft hier een statische show echt op zn Engels, (zie de verslagen van vorige jaren) Enkele van ons zullen actief een bijdrage leveren aan deze meeting (dwz ondersteunen bij opbouw/afbreken van de meeting) en het is er altijd reuze gezellig (al is de meeting zelf niet eens zo gek groot) Op de zaterdag is genoeg tijd en gelegenheid om zelf in te vullen, want wij vertrekken veelal al op vrijdagavond (om op zaterdag ochtend daar fris aan te komen) Plaats op de clubstand van FCGB is geen probleem en er wordt nog wel het e.e.a. geregeld, maar Wel is het de bedoeling dat ieder voor zich de reis en hotel boekt Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. m.v.g. Jur, Namens de Fiestaclub.nl crew
 12. Wat later als gepland maar alle informatie staat op de pagina.
 13. Welkom. Wellicht kun je autopartsonline.nl proberen of andere ff google op harrie drenth die kan nog aan bijna alle onderdelen nieuw komen.
 14. Door gezinsuitbreiding laat ik het afweten. 2019 weer
 15. Voor de mensen die nieuw zijn en het nog niet kennen: Bots is een meeting met niet alleen Ford, maar alle andere merken komen ook gewoon. De enige eisen die er zijn gaat over de maximale lengte en breedte. Alleen maar kleine autootjes dus. Voor de fiesta is er niks te vrezen zelfs de MK7 en MK7.5 fiesta vallen hier onder. Vorig jaar hadden we vanuit de club een mooie opkomst. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van de organisatie. Pre-meet Voorlopige opzet: Woudenbergseweg 44, 3953 MH Maarsbergen. Verzamelen: 10.00 uur. Vertrek: 10.15 uur (naar BOTS). Rotterdam Voor mensen vanuit Rotterdam die met een groep willen rijden naar de pre-meet: Van der waalsweg 21, 2991 XN Barendrecht. Bij de MacDonalds. Verzamelen: 8.45 uur. Vertrek: 9.00 uur Apeldoorn en omgeving A50 tankstation texaco / AC restaurant De Brink. Verzamelen: 9.00 uur. Vertrek: 9.15 uur.
 16. Bij twijfel altijd vervangen compleet met alles wat mee loopt. Waterpomp loop rollen spanner enz. Met distributie kun je geen risico's nemen. Als ie knapt oid kun je het hele blok wisselen.
 17. De foto meeting staat nu ingepland op een datum in juli. Nu is mijn vraag heeft zaterdag of zondag de voorkeur. Het zou het eerste of 2de weekend worden. Eind dit jaar begin volgend jaar wil ik hem graag definitief op de agenda zetten.
 18. Geüpdatet
 19. (Voorlopige) agenda 2018 Zondag 21 januari Nieuwjaarsmeeting. Zaterdag februari Maandmeeting. Zaterdag maart Onderdelendag Barneveld Maandag april Paasrit Zondag 22 april Bots11 Zondag 13 mei FiTP Zondag 27 mei Mebu meeting met bbq en puzzelrit Zondag 3 juni classic ford show Zondag 10 juni XRST Jaarmeeting Zondag .. juli foto meeting? Zondag 5 augustus Ford Fair Zondag augustus Zondag september Ford Fan Day? Zondag 9 september European Ford Event Venray Zondag oktober Schippersstop Zaterdag november Wok meeting December winterstop Mochten jullie opmerkingen aanvullingen of suggesties hebben kan dat op deze pagina. Zodra de meeting definitief in de agenda staat kun je via de link op deze pagina naar het agenda item en hier op reageren. Dit deels een voorlopige planning. Exacte datums en locaties volgen ruim optijd
 20. Welkom. Ook erg benieuwd naar de mk1. Zelf ook 2 van gehad.
 21. Het begint inmiddels traditie te worden, we gaan weer wokken. Zoals voorgaande keren weer op de bekende locatie bij Yakimono in Houten. Prima eten en mooi centraal, dus waarom zouden we dat veranderen. We gaan om 19:30 uur wokken bij restaurant Yakimono in Houten, nabij Utrecht. Wokken lijkt me duidelijk voor iedereen. Het arrangement is van 19:30 t/m 22:00 uur, en die tijd kun je eten wat je wilt. Voorafgaand aan het wokken gaan we bowlen, en ook dit behoeft denk ik geen uitleg. Het bowlen is op dezelfde locatie als het wokrestaurant. We hebben gekozen voor zaterdag 11 november. Voor wie er niet eerder mee is geweest, of het niet meer weet, dit gaan we doen: Planning aan de hand van vorig jaar. Deze kan nog wijzigen. 17:00 - 17:30 uur: Verzamelen op de parking van Yakimono 17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00 19:00: Even wachten tot 19:30, kan in de bar 19:30: Wokken, t/m 22:00 uur 22:00: Er is na het wokken op dezelfde locatie nog een gelegenheid om te zitten en wat te drinken, of te darten, poolen of snooker. Of we hier nog heen gaan hangt af van of iedereen nog zin heeft of niet, je kunt na het wokken ook gewoon naar huis gaan. Heb je geen tijd, of geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kun je ook alleen komen wokken. Geef dit wel vooraf aan! Uiteraard zijn aan deze meeting kosten verbonden. De kosten voor het bowlen zijn afhankelijk van het aantal personen, aangezien je betaald voor het aantal banen en niet voor de personen. Reken op ongeveer €4,- Voor het wokken betaal je €24,50 p.p. excl. drank. (In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €40,- a €45,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee! Wil of kan je niet de hele avond, dan kan je er ook voor kiezen om alleen te komen bowlen, of alleen te wokken. Laat dit vooraf duidelijk weten. Opgeven aub voor 21 oktober, aangezien we moeten reserveren. Geef het aantal personen door, en of je wilt mee doen met bowlen en wokken, of alleen één van beide. Een aantal van jullie heeft al gezegd te komen, maar ik kan niet alles onthouden dus geef het alsnog even door hier.
 22. We naderen weer langzaam het einde van het jaar dus word het weer tijd om de agenda voor 2017 te maken. Hebben jullie nog opmerkingen toevoegingen suggesties of dingen die je juist wel of juist niet op de agenda van 2017 wil?
 23. Linkje
 24. Staat genoteerd.