Jump to content
Fiestaclub.nl

Gerjan

Global Moderators
 • Content count

  1172
 • Joined

 • Last visited

About Gerjan

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 06-06-1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  wezep

Previous Fields

 • Voornaam
  Gerjan
 • Auto
  Anders
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

7482 profile views
 1. Gerjan

  Chiptuning waar

  De meest normale gang van tunen is normaal eerst de hardware (nokkenas luchtfilter uitlaat enz) dan de software. anders om kun je bij elke wijziging terug naar de tuner.. dus hou er rekening mee als je de nokkenas doet dat je weer naar UT kan om hem aan te laten passen.! verpik je niet te veel op op het vermogen wat UT zegt. Ze zijn wat optimistisch ingesteld.
 2. Gerjan

  Chiptuning waar

  Mebu Nootdorp
 3. Gerjan

  Mebu meeting

  De kosten voor deze gezellige dag zijn bekend en zijn net als vorig jaar als volgt €20,- per persoon en voor plus leden €17,50.
 4. Gerjan

  Foto meeting 2018

  Heb je misschien ook een adres oid. Als ik dit kopieer naar maps kom ik bij een woonwijk in Oss uit.
 5. Gerjan

  BOTS 11

  Nee niet nodig. Al is het wel handig dat iedereen zich meld dat ie mee gaat om zo een aantal plekken te reserveren voor de laat komers
 6. Gerjan

  Mebu meeting

  Deelnemers puzzelrit en BBQ Gerjan - 2 personen BNZ - 2 personen LeonieFiesta - 1 persoon - Betaald GJH - 1 persoon jelle B - 1 persoon idaniel - 2 personen allesklusser - 3 personen Michelvh - 1 persoon stephanvdH - 3 personen - Betaald mike431 - 1 persoon - Betaald TimMK7.5 - 2 personen - Betaald TOTAAL 18
 7. Gerjan

  Kosten kleine beurt

  Ga is anders rekenen. Een jaar ANWB kost ook 200 euro met Europa dekking. Dus de beurt kost 60euro. Voor die 60 euro krijg je stempels voor de garantie apk jaar lang vloeistoffen en lampen vervangen indien nodig. Dus hoe duur is het uiteindelijk ?
 8. Gerjan

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Wij komen je ook even geestelijk ondersteunen Niels.
 9. Gerjan

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Dames laten we het even gezellig houden.
 10. Gerjan

  Sleutelloze toegang

  Terug naar de dealer opnieuw laten inlezen of inleren hoe je het noemen wilt.
 11. Gerjan

  Sleutelloze toegang

  Ik gok dat dat een veiligheids dingetje is.
 12. Gerjan

  Terug van weggeweest

  Welkom terug
 13. Gerjan

  (Voorlopige) agenda 2018

  Geüpdatet
 14. Gerjan

  XRST club jaarmeeting

  Zondag 10 juni is het weer tijd voor de jaarmeeting van de XRST-club op het Midland Circuit te Lelystad. De organisatie van deze meeting is geheel in handen van de XRRS club. Jaarmeeting: Het Ford evenement voor de hele gezin van het jaar staat weer klaar om van start te gaan. De Jaarmeeting van de Ford XRST Club. Er is weer van alles te doen, te zien, te koop, te beleven, te bepraten en ga zo maar door. Kortom, een heleboel redenen om deze gezellige meeting bij te wonen! Zie website voor meer informatie. Kosten zijn €0.00 voor XRST clubleden, en €10,- voor niet leden. Kaarten koop je aan de poort, vooraf opgeven is niet noodzakelijk. Om 10:00 uur gaat de poort open. Wij verzamelen tussen 09:30 en 09:45 op het terrein van de Macdonalds in Lelystad. Vanaf daar rijden we gezamelijk naar de meeting. MacDonalds Larserplein 10 8226 PB Lelystad Opgeven voor XRST Jaarmeeting is in principe niet nodig, maar je kunt hier natuurlijk wel laten weten of je komt.
 15. Gerjan

  Ford Family Day

  123
×