Gerjan

Global Moderators
 • Content count

  1149
 • Joined

 • Last visited

About Gerjan

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 06-06-88

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  wezep

Previous Fields

 • Voornaam
  Gerjan
 • Auto
  Anders
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

7012 profile views
 1. Beste leden, Een aantal van jullie kennen het waarschijnlijk al, maar op het forum hebben wij naast het basislidmaatschap, ook een mogelijkheid tot een plus-lidmaatschap. Wat houdt dit lidmaatschap in: Toegang tot een apart plusleden deel op het forum Directe toegang tot subforums waarvoor normaal een minimum van 25 posts noodzakelijk is Een grotere PM-box dan gewone leden Meer ruimte voor het uploaden van foto’s dan gewone leden Korting op clubartikelen zoals bijvoorbeeld stickers Voorrang op gewone leden bij meetings waar een maximaal aantal deelnemers voor is €5,- korting op de toegangskaart voor het European Ford Event (geldig voor één persoon) Tevens komt het Fiestaclub+ logo op het forum bij je naam te staan, zodat iedereen kan zien dat je pluslid bent en daarmee de club steunt. Wat kost het pluslidmaatschap: De kosten voor het pluslidmaatschap bedragen €15,- per jaar of €1,25 per maand. Wordt je lid in januari dan betaal je €15,- voor het hele jaar, daarna gaat er voor iedere maand €1,25 vanaf. Wordt je dus bijvoorbeeld lid in Augustus, dan betaal je nog €5,- voor de resterende maanden van het jaar. Wat doen wij met de inkomsten: De inkomsten uit het pluslidmaatschap gebruiken wij voor het betalen van alle lopende kosten. Hierbij moet je denken aan het betalen van licentiekosten en updates voor het forum, kosten voor betalingsverkeer, KvK, etc. Deze uitgaven zijn noodzakelijk om het forum op een goede en betrouwbare manier online te houden en te voorzien van de vereiste updates. Hoe wordt je pluslid: Vanwege het nieuwe forum werkt de aanmeldmodule op de website momenteel niet. Ben je nog geen Pluslid maar wil je dit wel worden, of ben je wel pluslid en wil je dit blijven, stuur dan even een PM naar @VitroFiesta om je aan te melden en zodat ik weet dat er een betaling onderweg is. De betaling kun je overmaken naar: IBAN: NL86 RABO 0120537885 Tnv: Fiestaclub.nl Vermeldt bij je betaling: Pluslidmaatschap, je echte naam en je forumnaam Bedrag is afhankelijk van de maand waarin je lid wordt: Januari: € 15,- Februari: € 13,75 Maart: € 12,50 Enz. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd aan mij stellen. Ben je in het afgelopen jaar pluslid geweest, maar heb je besloten dit niet voort te zetten, dan hoef je niks te doen. In de loop van februari worden plusleden waarvan geen betaling is ontvangen automatisch teruggezet naar basis-lid. We danken iedereen op voorhand voor zijn/haar bijdrage aan de club!
 2. De belastingdienst zit vol verassingen
 3. Even contact opnemen met @Autobedrijf Mebuzei kunnen je hiermee waarschijnlijk wel helpen
 4. Hoe bedoel je? Op de andere pagina staan de meetings met de link naar het agenda item. Niet alle meetings worden op Facebook gezet door ons.
 5. Upje
 6. Welkom. Je hebt de Mk6.5
 7. Voel me niet aangesproken hoor @allesklusser
 8. Komt een kleine Gerjan binnen nu en een week of 6
 9. Wat later als gepland maar alle informatie staat op de pagina.
 10. Welkom. Wellicht kun je autopartsonline.nl proberen of andere ff google op harrie drenth die kan nog aan bijna alle onderdelen nieuw komen.
 11. Door gezinsuitbreiding laat ik het afweten. 2019 weer
 12. Voor de mensen die nieuw zijn en het nog niet kennen: Bots is een meeting met niet alleen Ford, maar alle andere merken komen ook gewoon. De enige eisen die er zijn gaat over de maximale lengte en breedte. Alleen maar kleine autootjes dus. Voor de fiesta is er niks te vrezen zelfs de MK7 en MK7.5 fiesta vallen hier onder. Vorig jaar hadden we vanuit de club een mooie opkomst. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van de organisatie. Pre-meet Voorlopige opzet: Woudenbergseweg 44, 3953 MH Maarsbergen. Verzamelen: 10.00 uur. Vertrek: 10.15 uur (naar BOTS). Rotterdam Voor mensen vanuit Rotterdam die met een groep willen rijden naar de pre-meet: Van der waalsweg 21, 2991 XN Barendrecht. Bij de MacDonalds. Verzamelen: 8.45 uur. Vertrek: 9.00 uur Apeldoorn en omgeving A50 tankstation texaco / AC restaurant De Brink. Verzamelen: 9.00 uur. Vertrek: 9.15 uur.
 13. Ook in 2018 zijn we weer uitgenodigd bij onze zuster vereniging van FiestaClub of Great Brittain om een bezoek te brengen aan Fiesta in the Park. Een van de meetings die voornamelijk gericht is op de kleine Fords en met name de Ford Fiesta. Uiteraard zijn andere Fords ook gewoon welkom. 13 mei 2018 @ Woodgreen Animal Shelter in Godmanchester, Great Brittain. Het betreft hier een statische show echt op zn Engels, (zie de verslagen van vorige jaren) Enkele van ons zullen actief een bijdrage leveren aan deze meeting (dwz ondersteunen bij opbouw/afbreken van de meeting) en het is er altijd reuze gezellig (al is de meeting zelf niet eens zo gek groot) Op de zaterdag is genoeg tijd en gelegenheid om zelf in te vullen, want wij vertrekken veelal al op vrijdagavond (om op zaterdag ochtend daar fris aan te komen) Plaats op de clubstand van FCGB is geen probleem en er wordt nog wel het e.e.a. geregeld, maar Wel is het de bedoeling dat ieder voor zich de reis en hotel boekt Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. m.v.g. Jur, Namens de Fiestaclub.nl crew
 14. Bij twijfel altijd vervangen compleet met alles wat mee loopt. Waterpomp loop rollen spanner enz. Met distributie kun je geen risico's nemen. Als ie knapt oid kun je het hele blok wisselen.
 15. De foto meeting staat nu ingepland op een datum in juli. Nu is mijn vraag heeft zaterdag of zondag de voorkeur. Het zou het eerste of 2de weekend worden. Eind dit jaar begin volgend jaar wil ik hem graag definitief op de agenda zetten.