Jump to content
Fiestaclub.nl

Gerjan

Global Moderators
 • Content Count

  1256
 • Joined

 • Last visited

About Gerjan

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 06-06-1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  wezep

Previous Fields

 • Voornaam
  Gerjan
 • Auto
  Anders
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

8189 profile views
 1. Jij vraagt naar de bekende weg..... of je bent gewoon niet slimmer.
 2. Gok een homokioneet. Wiellager is makkelijk te testen, auto op de krik je ene hand je veer vast houden de andere hand het wiel draaien. Aan de veer kun ie dan voelen of het lager stuk is.
 3. Remvloeistof is normaal gezien een teken van versleten remblokken of een lekkage. De omschrijving van het ratelen is me niet helemaal duidelijk. Is dat alleen met rijden of met stil staan of?
 4. Gerjan

  Ford Family Day

  De inschrijving is geopend, geef je zo snel mogelijk op. Stuur mij een pb of een mail met je volledige naam en kenteken.
 5. Heeft een poos te koop gestaan, jaar of 2 geleden nog geprobeerd om hem te kopen, we konden het over de prijs niet eens worden. Was toen van een jonge dame. Zat werk aan. Uiteindelijk heeft ze hem toen ingeruild bij een garage daar heb die ook een poos te koop gestaan voor nog meer geld.
 6. Gerjan

  Go Further-event Ford Europa 6 april in Halfweg

  Bedankt voor het mooie verslag Dick.
 7. Gerjan

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Heb jij je al opgegeven ? Dit kan tot 5 mei!
 8. Gerjan

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  De kosten voor deze meeting bedragen net als voorgaande jaren 20 euro per persoon. Plus leden betalen 17,50 per persoon (max 1 introducee).
 9. Gerjan

  Ford-Werke-Köln

  @VitroFiesta denk dat we maar weer eens wat lijntjes uit moeten gooien en wat gaan plannen.
 10. Gerjan

  Goedenmorgen karl hier vanaf drachten

  Welkom Karl, @Pieterke waar slaat jou reactie op?
 11. Gerjan

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Wellicht is het een idee om te contacten met die mensen of het niet mogelijk is een aanbieding te maken voor alle modellen.
 12. Gerjan

  Maandmeeting

  .
 13. Dit topic is gestart op verzoek van @Tomskii "Graag peil ik even naar interesse om een group buy te doen voor de mk7 (.5) Fiesta. Zoals jullie (vermoedelijk) weten verkoopt Dark Ice Designs een mod, waardoor je de motorkap van je Fiësta open doet met gas struts (het NL woord ontschiet me even). Indien er genoeg interesse is kan ik dit organiseren. Ik lijst hieronder even de prijscategorieën op: Normale prijs: 39,99 GBP + 10 GBP shipping dat is aan de huidige koers ongeveer: 56,89 EUR Prijs per set met minstens 10 personen: 32,00 GBP = +/- 36,42 EUR Prijs per set met minstens 20 personen: 30,00 GBP = +/- 34,14 EUR Als je als individu besteld dan komt er normaalgezien 10 GBP shipping bij. Indien we met 10 of meer zijn shipped Dark Ice Designs alles naar mij voor 30 GBP. De prijs van shipping wordt ook door het aantal geregistreerden gedeeld. Bij 10 personen is dat 3 GBP extra, bij 20 personen is dat 1,5 GBP. Aangezien ik zelf van België ben en de meeste leden van NL zijn zal ik dit nog naar jullie moeten shippen. Via PostNL is dat 5,95 EUR (verpakkingsmateriaal voorzie ik zelf). Totaalprijs: +10 personen = 45,78 EUR/set +20 personen = 41,79 EUR/set In het slechtste geval bespaar je dus net geen 10 EUR per set (in vergelijking met als je apart zou bestellen bij Dark Ice Designs zelf). In het beste geval bespaar je net geen 15 EUR per set. Hoe hoger het aantal geïnteresseerden hoe lager de prijs natuurlijk. Maar ik gok dat we vermoedelijk tussen 10 a 15 personen gaan zitten uiteindelijk. Betaling: Van zodra we een zicht hebben op het aantal finale geïnteresseerden (einddatum inschrijving is 28 februari). Zal elke geïnteresseerde van mij de betalingsgegevens ontvangen met een woordje uitleg en de vraag om je adresgegevens door te sturen. Eens ik van iedereen een betaling heb ontvangen kan ik de bestelling doorgeven (en zelf betalen) aan Dark Ice Designs. Ik hou jullie tijdens dat proces ook op de hoogte uiteraard! Betaling zal via PayPal lopen. Ik hoor graag als jullie hier nog opmerkingen bij hebben of vragen bij hebben. Indien we het minimum van 10 personen niet halen zal de group buy niet door gaan. Aangezien ik pas bij de einddatum een betalingsverzoek zal sturen hoeft er dan ook niet gerefund te worden of dergelijke. Groeten,  Tom" Groepsaankopen worden geregeld door de leden van de Fiestaclub. Het bestuur staat hier volledig buiten. Alle contacten lopen via @Tomskii In dit geval.
 14. Gerjan

  Hallo

  Welkom.
 15. Gerjan

  BOTS12

  Voor de mensen die nieuw zijn en het nog niet kennen: Bots is een meeting met niet alleen Ford, maar alle andere merken komen ook gewoon. De enige eisen die er zijn gaat over de maximale lengte en breedte. Alleen maar kleine autootjes dus. Voor de fiesta is er niks te vrezen zelfs de MK7 en MK7.5 fiesta vallen hier onder. Vorig jaar hadden we vanuit de club een mooie opkomst. opgeven is hier niet verplicht maar wel makkelijk zodat we weten op wie we wachten op de pre-meeting. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van de organisatie. Pre-meet Voorlopige opzet: Woudenbergseweg 44, 3953 MH Maarsbergen. Verzamelen: 10.00 uur. Vertrek: 10.15 uur (naar BOTS). Rotterdam Voor mensen vanuit Rotterdam die met een groep willen rijden naar de pre-meet: Van der waalsweg 21, 2991 XN Barendrecht. Bij de MacDonalds. Verzamelen: 8.45 uur. Vertrek: 9.00 uur Apeldoorn en omgeving A50 tankstation texaco / AC restaurant De Brink. Verzamelen: 9.00 uur. Vertrek: 9.15 uur.
×