Jump to content
Fiestaclub.nl

Rude

Active users
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

About Rude

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday 17-03-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruud
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

1425 profile views
 1. Rude

  Wok meeting

  Aanwezig 1 pers.
 2. Rude

  European Ford Event 2017

  ik ben er bij 1 persoon ook betaald,
 3. nice nice!! waar ergens vanuit brabant? ik zit bij eersel!
 4. Rude

  European Ford Event 2016

  Rude 1 persoon
 5. Rude

  Puzzelrit + BBQ Autobedrijf Mebu Nootdorp

  Ik meld me hierbij ook eventjes aan met 2 Personen. ''Compleet"
 6. Rude

  European Ford Event 2015

  Net betaald! 1 Persoon
 7. Rude

  Fiesta Mk7

  Ziet er leuk uit !! miss nog wat lager aan de grond?
 8. Rude

  Battle Of The Small 8

  Aanwezig: 01. Jelle10 02. Danny123 03. LeroyE 04. DJayden 05. fiesta s tuning 06. DTN1991 07. Haakie 08. Coen 09. Rude 10. DarisR 11. Vanbeverd 12. Gerjan 13. Marko 14. Sjoerd 15. Mamba Misschien: 01. VitroFiesta 02. Jur gaat alles nog volgens plan pre meet etc
 9. Rude

  Mac Meeting

  Gerjan haha ja klopt maja moet je niet wille Bitchess en players hoe ging dat ookal weer alcahol maakt meer kapot dan je lief is?
 10. Rude

  Black & Yellow Mk 7.5

  Je mening mag je uiten enzo maar hou het beschaafd.
 11. Rude

  Speakers Fiesta Mk7.5

  Een compo set zou al een wereld van verschil kunnen zijn. demping is aan te raden. Ook zou je de originele iets anders afkunnen stellen. Bv Fader na voren wat al is gezegd. Je middetonen iets in de + zetten en trebel ook iets in de + En zelf is net wat je smaak is kwa klank!
 12. Rude

  Meeting Zondag 12 Oktober

  Hey Sander, jammer dat je er niet bij kan zijn. Maar sommige dingen hebben voorrang komst vast wel een andere meet! Succes thuis en Beterschap!
 13. Rude

  Meeting Zondag 12 Oktober

  Clank er zijn genoeg genoeg wasboxen beschikbaa, de locatie waar de meeting heeft een van de beste wasboxen van de kempen en maar liefst 50 meter lang en de prijzen variëren van 5 euro tot 14 en wie weer gratis maar dat ligt eraan hoeveel de komst is en wat ik kan regelen met de baas!
 14. Rude

  Meeting Zondag 12 Oktober

  De opkomst loopt al aardig op ook komen er mensen die niet aangemeld zijn op fb.. sommige mensen die geen Fprd rijden maar zelf een andere leuke auto hebben of geïnteresseerd zijn in de wagens die er komen. Ook heb ik begrepen dat er iemand kwam die Decibel meet spullen heeft en jou eigen installatie kan na meten op DB's Zelf heeft hij world record neer gezet PD Wall 160 DB..! Zijn eigen wagen dit dit jeeft gedaan zal er niet zijn* Dit teste van audio systemen word achterin ergens op het terrein gedaan zodat de mensen die er niks van moeten hebben zo min mogelijk last van hebben en aangezien het terrein lekker groot is zie ik geen problemen!
 15. Rude

  Meeting Zondag 12 Oktober

  Haha mooie! Maar via mn gsm en opende met facebook deed hij het wel maar via mn chrome browser doet hij het ook niet.. Je kunt zoeken of Ford Meeting schippersstop. Ook is een tweede optie mij toevoegen via facebook en stuur ik julliende uitnodigingen. Zoeken op Ruud van Kemenade Duizel
×