Jump to content
Fiestaclub.nl

Underdogg

Active users
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Underdogg

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Edwin
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Ik had idd gezien dat ze op autobeam een set aanbieden van led lampen inclusief de adapter en rubber caps. Maar ik wist niet dat je ze ook los kunt bestellen. Bedankt voor de info. Ga ik dit ook even bij autobeam bestellen.
 2. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Bij mij ziet het er toch anders uit. ik moet de lamp een kwart slag draaien voor ik hem eruit kan halen.
 3. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Maar dan heb je er wel zo'n adapter bij gekregen neem ik aan? als ik hier kijk zie ik die bij de plaatjes wel staan. https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-0-2009-2012/products/h7-led-performance-clip
 4. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Vraagje. ik wilde mijn lampen gaan vervangen voor led. Nu kom ik erachter dat de dimlichten met een draaisysteem vast gezet worden. Hoe kan ik hier andere lampen inzetten? Zijn hier plaatjes voor te krijgen of moet ik het bestaande houdertje uit elkaar halen?
 5. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Afgelopen weekend de update voor de bluetooth module uitgevoerd. Ik heb nog niet echt goed kunnen testen, maar het muziek speelde naar mijn idee nu goed af zonder te haperen.
 6. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Dus ik begrijp dat de bijrijdersstoel dit altijd doet? En ik kan dus kijken of de bluetooth module te updaten is...?
 7. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Niemand die bovenstaand probleem heeft of dat dit normaal is? Verder heb ik nog een klein probleempje met Bluetooth. Als ik muziek afspeel via mijn iphone hapert het een beetje. Hij speelt de muziek wel af maar je hoort het af en toe kraken. Kan ik hier iets aan doen?
 8. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Ik heb dus juiste dat de stoel niet blijft staan. Als ik dus bijvoorbeeld de kinderen achterin wil zetten komt de stoel steeds weer naar achter rollen. Dit doet de bestuurdersstoel niet. Deze moet je eerst met de hendel soort van ontgrendelen lijkt het. En ik vraag me af of dit niet bij de bijrijdersstoel ook zo hoort te zijn.
 9. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Vraagje. de bestuurdersstoel blijft gewoon staan als ik de rugleuning naar voren klap en de stoel naar voren schuif. De bijrijdersstoel rolt steeds weer terug. Is er dan iets niet goed bij de bijrijdersstoel of hebben jullie dit ook gemerkt?
 10. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Ik heb gisteravond even getest en ik was er inderdaad achter dat je naar de volgende preset gaat met de M knop, en dus niet met de knop naar rechts of links zoals dat bij de focus werkt. Nou moet ik wel zeggen dat bij de focus de M knop niet aanwezig is maar hier de spraakbedieningsknop zit.
 11. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  ja dit heb ik gedaan. 1 t/m 0 heb ik zenders opgeslagen, maar als ik de knop op het stuur indruk pakt hij dit niet. hij gaat dan scannen naar een andere zender.
 12. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Even een vraagje. Bij de focus werkt de radio bediening op het stuur prettiger dan die op de fietsta. Bij de Focus als je naar links of rechts drukt, krijg je gewoon de volgende of vorige preset die opgeslagen zijn. Echter bij de fiesta gaat hij dan automatisch zoeken naar een andere zender en pakt dus niet de zenders die je zelf hebt opgeslagen. Klopt dit en kun je dit aanpassen of moet ik hier mee leren leven...
 13. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Na bijna 7 jaar te hebben gereden met onze oude Fiesta werd het tijd voor wat nieuws. Afgelopen donderdag hebben we daarom de oude Fiesta ingeruild voor een Fiesta mk7 1.6 sport in de kleur Frozen White. We wilden graag weer een Fiesta met iets meer vermogen en wat meer opties. Opties: climat control cruise control parkeersensoren achter automisch inklapbare spiegels regensensor voorruitverwarming Todo lijst: Xenon of led plaatsen. Weet niet of dit in de huidige lampen kan. Iemand een idee/tips voor een setje dagrijverlichting kijken wat de mogelijkheden zijn Binnen verlichting en kenteken verlichting voorzien van leds. Verder las ik op het internet dat de Fiesta sport en Metal motorisch gelijk zijn aan elkaar en dat je de software van de metal op deze kan zetten. Is er iemand die dit kan bevestigen en eventueel voor mij kan doen? Hieronder een aantal foto's.
 14. Underdogg

  Achterwisser Mk6

  jup dat weet ik heel zeker hij is van 2005 met nog de gladde koplampen.
 15. Underdogg

  Achterwisser Mk6

  kabelbreuk zou kunnen maar ik weet niet hoe dit wordt aangestuurd bij een fiesta. ik weet dat dit bij een focus 1 via een relais gaat. Dus dan zou ik zeggen dat hij het helemaal niet meer zou doen. Maar als ik de sproeier erbij gebruikt werkt hij nog wel.
×