Jump to content
Fiestaclub.nl

spqr

Active users
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

About spqr

 • Rank
  Fiesta Junior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Maastricht

Previous Fields

 • Voornaam
  SPQR
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

1310 profile views
 1. spqr

  Afmelden

  Hoi Niels! Ook ik zou graag mijn account hier willen verwijderen. Heel veel dank, SPQR
 2. Dank dat je me had overgehaald tot die oplossing ....
 3. Omdat dit het gemakkelijkst te doen was, heb ik toch maar gekozen voor de tweedehands andere schakelaar. Dit bleek inderdaad het probleem te zijn! Wat een geweldig systeem met die modules trouwens!
 4. spqr

  Even Voorstellen

  Een Maastricht meet lijkt me een sjiek idee ?
 5. Dank voor de tips, jullie beiden.... Mmmm. Moeilijke keus: ofwel ik koop deze van Obdam voor 50 piek en het is een gok; ofwel ik breng hem naar de garage en weet niet waar ik aan uurloon bij uitkom - want het zelf doormeten etc., dan vind ik wat te tijdsintensief als ik het zo lees. Wat zouden jullie doen?
 6. Nou, ik dacht dat het motortje bijvoorbeeld niet meer de andere kant op wilde draaien. Nu besef ik natuurlijk wel dat het overbodig was, maar ik las dat het pompje vaak stuk gaat - vandaar. Bovendien heb ik bij de onderdelenbalie van Ford ook ditzelfde verteld, en de verkoper zij me ook al "ja, dan is het pompje kapot"... Weet je of het zinvol is om het hendeltje uit elkaar te schroeven in de hoop dat het dan weer werkt bij het terug in elkaar zetten?
 7. Ja, dat is wel waar. Maar als ik het hendeltje beweeg, dan klinkt er ook geen enkel geluid - daarmee kan het geen verstopping zijn, toch? Bij de voorruitsproeier hoor je het pompje gewoon werken. Ik kan wel een nieuw hendeltje bestellen, maar ik verwacht dat dit duur is - en ik zou toch liever eerst nog andere opties bekijken.
 8. Een nieuw pompje (gelukkig niet al te duur) lost het probleem niet op. Iemand verder nog ideeën? Kan het in het hendeltje zitten? (De ruitenwisser doet het wel overigens)
 9. zo gemakkelijk kom ik toch niet bij het pompje. Ik denk dat ik de auto op de krik moet zetten om de onderste schroef los te kunnen maken. Ik koop maar alvast een nieuw pompje, aangezien daar toch hoogstwaarschijnlijk het euvel in zit. Ik las op het forum dat een ander het omgekeerde heeft: alleen de voorruitsproeier weigert dienst. Blijkbaar komt dat meer voor, dat ze het begeven.
 10. Als ik terug ben van vakantie ga ik het proberen
 11. Hoi Hans, dank voor de tip! Maar als ik de voorruit sproei, dan doet alles het gewoon...?!
 12. De sproeier van de achterruit doet het niet meer bij mijn Fiesta MK7. Als ik het hendeltje bedien hoor ik de pomp ook niet, dus het lijkt iets elektronisch te zijn. Iemand ideeën? De sproeier voor doet het wel... Volgens mij heeft de achterruitsproeier geen aparte zekering, dus dat kan het niet zijn. Hendeltje stuk? Maar de ruitenwisser doet het wel in ieder geval. Dank voor tips!
 13. Nee, die zijn het niet - het is de platte rubberen strip daarnaast die alleen parallel aan het raam loopt en dan ophoudt.
 14. Dan wordt het dat! Dank je!
×