Jump to content
Fiestaclub.nl

Pieterke

Active users
 • Content Count

  1583
 • Joined

 • Last visited

About Pieterke

 • Rank
  Fiesta Nutcase
 • Birthday 11-06-1950

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peel en Maas

Previous Fields

 • Voornaam
  Piet68
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

4627 profile views
 1. Pieterke

  Fiesta 2011 LPG

  Welkom Peter, een nieuwe versnellingsbak? πŸ€” wat heeft die orginele dan meegemaakt in 8jr.??😬? Een misschien gechipte πŸš— ? 😌!
 2. Pieterke

  De kogel is door de siΓ«sta kerk!

  Ja Peter is niet heel stikstof duidelijk, dacht ik ook πŸ€”. Hij roept mij en jullie wel op om mee te gaan naar Den Haag, om te voorkomen dat rechts politieke zelfm*ord gaat oplopen! Maar we hebben nog Thierry (FvD) en Geerd (PVV) de redders van rechts, en dus de redders van 130km op de snelweg. Zo denk ik die gaan het nu maken, @Robert en Patrick πŸ˜ƒ. Als de oproep komt, van bovenstaande rechtse heren ga ik mee naar Den Haag, zeker weten. En jullie blijven mooi thuis πŸ‘.
 3. Pieterke

  Subsidie verhoging e-auto's

  Dan gaan@gaat de staat daar gedeeltelijk aan verdienen bij vermissing van inkomsten denk ik ook aan die ego's die zich niet aan de wet houden, en de notaire volhouders betalen gewoon 😏. Traject controle tussen meetpunt A en punt B, en ze weten precies of jij je aan je beperkings stikstof snelheid hebt gehouden. Dan hoef je niet te zeggen, dat was ikkkke niet. Dat zie je ook op 80km wegen steeds meer en meer die niet te ontkennen van tussen A naar B flitspalen. πŸ˜’
 4. Pieterke

  Bandenspanning mk8 st line

  Leon, De AlieX fietspomp die het nog beter doet dan made in Alie'sCN-XforFord 😟. Nietwaar, he Willem uit utregt😯 😳😑!
 5. Pieterke

  Bedrijfsautootje

  Welkom Erwin, nog mooie veilige km's ermee πŸ˜ƒ.
 6. Pieterke

  Bandenspanning mk8 st line

  Wat een discussie, en jij gaat met een fietspompmeter vergelijken, kaqn nooit iets zijn Leon! De enige die klopt is die van Ford, eh eh, dus ook niet 😬! Gemiddeld bij mij 2,5bar, dat lijkt mij aan de hoge kant die Ford TPMS infodisplay weergave! Ik ben benieuwd wat jouw fietspomp aangeeft πŸ˜ πŸ™‰, leuk om te doen πŸ™ˆ. Over een maandje met sinter klahaas gaan mijn Nokian's winterset er weer op, en zien dan wel wat het (Toyoto/Mazda info displaytje) aangeeft! 😳. Veel niet al te veilig rijdende bandendruk verschil gemeten auto's ?!
 7. Pieterke

  Subsidie verhoging e-auto's

  Betonplaten is een rem op πŸ˜¬πŸ˜’, met goedkoop leggen die betonplaten πŸ€“! Nu zie maar weer, de natuur gaat winnen 😌. vroeger dacht men die beken moeten recht, het achterland moet snel (VOC mentaliteit winst) droog πŸ€“. En nu de laatste jaren komt men er achter het is veel te droog met teveel stikstof (wat men al 40jr. wist! !), die beken moeten weer krom dus meanderend πŸ›..Het water ging te vlug eh,eh?? weg! Tja , je houdt zo wel werk ! Maar wat iintereseert mij dat nu? Niks πŸ˜’?
 8. Pieterke

  Voorstelrondje

  Welkom Steven mk8 2017 een van de eerste pilot πŸ˜€
 9. Pieterke

  Bandenspanning mk8 st line

  Robert, jij bent de deskundige en dat neem ik ook aan. Maar als er zo'n verschil is in banden meterdruk?? Hoeveel (eigenlijk) onveilige rijdende auto's rijden dan er wel niet op de weg?? Ik ben zelf nog niet bij een tankstation/garage pomp geweest/getest! πŸ•΅ Mijn display (zomer)banden spanning staat op 2,4/2,5 bar. En zijn ze (2,5/2,6bar) ook afgeleverd anderhalf jaar terug door Ford! De Nokian πŸ‘ winterbandenset met uni Careud TPMS set met zijn eigen uitlees (Toyota/Mazda) monitortje (mijn projectje), en mijn verzekering van scheidende Tim&Tom heeft geen bezwaar, weet je nog)) geeft mooi aan wat ik er ook zelf ingepompt heb in die winterbanden bij de uni. bandenboer, minimale afwijking. πŸ‘. Maar, met alle respect, je zult wel geen antwoord geven nu ? als anti!!! 😬
 10. Pieterke

  Subsidie verhoging e-auto's

  Ja Peter, die omslag komt er, of jij en ikke en zij het keren of niet, hij komt 😏. De VAG (Volkswagen) gaat vanaf 2030 alleen nog maar E-auto's produceren, en dat is nog maar 10jr., daar gaan zij zich voor(op) inzetten πŸ˜’, belachelijk denkt men nu?! In New Delhi en GoangDong /SjengHenzen daar stikken zij wat voor, van wat wij allen willen hebben, ja het klopt voor een habbekrats, ook ikke 😏! Is de NL niet een van de grootste vervuilersvan deze EU! Nog erger dan armzalig Polen πŸ€”! Het minst groene stoom producent, en nu willen ze overal bio (pellet) centrales neer gaan zetten, is helemaal niet groen! Phu, wat intreseert mij dat, ZEGT MEN nu 😯! Als IKKE maar .....? Er komt weer een gezondheidspartij erbij na de boeren in oprichting!!! Zo verdeeld is de VOC NL met zijn 35partijen en partijtjes 😌 Zie je allemaal in de DE of FR niet Het is een zootje wat we er gezamenlijk van maken 😊! Komop VOC NL, de schouders eronder Ego niks nutten πŸ€”?
 11. Henk 😌 ach er zijn bijzaken zat. En Pieterke knutseld nu eenmaal graag! Dat zie je toch aan zijn logo 😯. Mijn werkgever (de Staat, Leon, we kosten nu geld), die knutselen ook graag overal aan, daar heb ik het nu van geleerd πŸ€“. Ook om niet alles (goed)gelovig te pikken, Robert ! Maar we hebben het over knipperlichtcovers van ome Alies makelij. πŸ€” Zouden de knipperlichten ook van Alies/Wishes CN zijn? Ik denk het wel, zoals van veel Oem spullen, maar dan van expencive bettere quality?
 12. Haha, hij snapt ehm 😊 Henk, oem is niet te koop πŸ™„, de hele dealer wereld ligt er vol van 🧐. Kijk maar naar het verhaal van de touwtjes/nippeltjes van die hoedenplank van Stijn met zijn mk8 πŸ₯Ί. Kompleet zou meer dan €110,- voor een geperste vilt/karton Oem accessoires . πŸ‘πŸ‘¨β€πŸ¦³
 13. Pieterke

  Voorstellen en ook een vraag

  Welkom Gijs πŸ€“.
 14. Sam, πŸ€“ Heb je ook op/via AlieEpress een vraag gesteld aan Nederlander B***N die dat gekocht heeft daar (duurd even) πŸ˜’, hoe hij het ervaren heeft met de montage πŸ€”?? Wie koopt nu op Wish/AlieExpress? Niks waard, je moet voor oem gaan jongen 😳.
 15. Als ik het wist zou ik je het zeggen, maar geen idee waar Peter? 😌
Γ—