Jump to content
Fiestaclub.nl

Pieterke

Active users
 • Content Count

  821
 • Joined

 • Last visited

About Pieterke

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 11-06-1950

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peel en Maas

Previous Fields

 • Voornaam
  Piet65
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

4022 profile views
 1. Danke Renaldo, dat weet ik dan nu ook weer! Heb helaas geen zwartebes genaamd BlackBerry 😂! Ik had ook verder na moeten denken, helaas!
 2. Dick, nu ben je wat onduidelijk! Zwarte bes? 🙄 Is dat de VAG ? Het is natuurlijk een keuze, net zo goed als het Linux Android zou zijn! Maar men gaat extern apparaten bij koppelen aan sync3, bv. de jouwe niet te dure slimme BlackVieuw feun, waar de MM device intern gewoon onder Linux Android honderden app's voor zijn! Bluetooth, wifi, 4G, GPS, etc. compleet intern ingebouwd is! Het is inderdaad een keuze, incl. binden dat volk, en het word er evengoed niet veiliger op! Ik verander alleen niets, wel misschien als de massa zich gaat roeren 😥 ? Klagen dat niet, maar recht voor zijn/haar raap 🗣️ 🤠 ! Klopt, maar OBD heeft geen multimedia eigenschappen, puur protocollen uitlezen, resetten en wegschrijven. 🤖. Ik 😟 verander niks, ikke drammer alleen maar, en dat is jammer dat we niks kunnen veranderen ?? 😵
 3. Bedankt Peter. Er zijn schijnbaar nog mensen die de ogen en oren nog open hebben in voc Nederland !
 4. Dick een advies, dat is chinese merkloze rommel en maar 2gb ram (erg weinig voor wat apps en Here/Sygic/Waze offline navkaarten te installeren)! Dat kan nooit iets zijn! Je hebt twee din (100mm) Yoing/Beonroad/Zenta met 3gb ram ook Octa core, voor minder geld! Werkte uitstekend in mijn oude mk5 ! Garantie is een ander probleem, dat gok je! Denk er goed aan, bij mijn mk5, die uitsparing was maar 92mm hoog! De org. ophangbeugel moest ik met een (diy) hulpstuk omhoog persen, toen paste ie! Bij jou mk6,5, daar heb ik geen idee van?? Maar hij zal wel passen, George heeft dat dan al gedaan/ervaren, en dat is prima.
 5. Daar heb je groot glijk in Harry, daar zeg je het precies. Maar men laat toch via applink een LOSSE telefoon koppelen! Dus zo dicht getimmerd is het niet! Het is meer het afhankelijk en binden van het rijdend volk, kijk ons systeem is het beste (met een goed prijskaartje)?? En dat onverantwoorde gedoe van de betuurder moet men toch tijdens het rijden overal wettelijk vanaf blijven, en dat doet het gros niet!? Dus oom kijkt mee! Dus waar is die veiligheid dan?! ! Willem waar ik een Ford voor gekocht heb, omdat die mij bevalt al JAREN. En dat wil niet zeggen dat ik( ik dus) overal mee eens moet zijn, en klakkeloos alles in deze glimmerige wereld moet accepteren! Er kunnen zat dingen eenvoudiger! Mijn zegje kan ikke altijd doen, effect dat is een tweede! Ik heb bij mijn mk8 koop geprobeerd enkele standaard opties weg telaten, maar dat deden ze niet! Ik hoef nl. die tirelantijnen allemaal niet! Willem dat is geen klagen hoor!
 6. En ford applink daar moet ik de slimme telefoon mee aankoppelen via bleutooth! Nou toch weer wat omslachtig!!?? Waarom niet rechtstreeks app's erop kunnen istalleren op dat syns3 system? Waarom zo moeilijk? gewoon Android erop dat werkt altijd! Vind ik een beetje raar van ford! Tja ford zegt en maakt mij wijs, ons systeem is het beste! ? (en binden dat volk) !
 7. Thanks Harry, dus programma's installeren alleen die ondersteund worden door QNX besturing sys., geen APK types! Muziek mp3, foto mpeg formaten is geen probleem! Mooi van Ford ? En emulators zijn er niet voor simulatie van QNX? !
 8. Mijn mk8 Sync3 zegt op het scherm als ik een usb stick op de usb media/laad midden console usb plug insteek, bestanden worden niet herkend verwijder het apparaat! (In die trant gezegd?) De bestanden zijn van het APK type dus Android. Dus het Ford Sync 3 systeem, is dat geen Linux / Android ? Wat dan voor een systeem ?
 9. Pieterke

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Willem is ook mooi jou project . Bij de mk8 hoef je geen koplamp te verwijderen! Klopt is geen mk7,5 ! Alles zelf uitgevogeld en rvs montagebeugels geproduceerd. Twee,zes tientjes (€26,-) aan @ twintig kg/200N ®18 * 8 * 210/65mm gasstruts, twee rvs beugels gratis, 4boutjes. + twee rechter .Hij de coverhood staat als een .
 10. Pieterke

  TPMS sensoren aanmelden

  Niet op DIE fiets! Maar op je auto met gevoel Tim !
 11. Pieterke

  TPMS sensoren aanmelden

  Ja, maar misschien niet zo raar? De nw. sensoren zijn? de zelfde als bij je oude wielen met dezelfde lees frequentie! Worden dan misschien vrijwel direct herkend? Peter, verbeeld je eens? dat de Titanium USB (media/laad) aansluiting dat USB tpms app. herkend???
 12. Pieterke

  TPMS sensoren aanmelden

  George, de nw. wagens zijn ietsjes zwaarder, en misschien politiek van Ford? . Zo van, verkoop ze maar een duur(dere) set winterwielen ?? Ik heb ook geen idee?
 13. Pieterke

  Fietsdraaginrichting mk8 2018

  Dick, 🤔 hoe heb jij die foto's nu zichtbaar gemaakt? Ik heb copy link gedaan in imgur 🤔.!! ? Ja Peter, het is een Bosal fietsdrager, €265,- toen, top 😁.
×