Jump to content
Fiestaclub.nl

Pieterke

Active users
 • Content count

  521
 • Joined

 • Last visited

About Pieterke

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 11-06-1950

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peel en Maas

Previous Fields

 • Voornaam
  Piet65
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

3626 profile views
 1. te koop Fiesta 1.3 8v 60pk. 03-2002 (mk5)

  Haha Dick, De desbetreffende jonge dame kan ik niet meer ter verantwoording roepen voor een foto sessie. Dat zou jij wel willen, maar ik ben hem kwijt . Ja, iets uploaden is bij mij nog een probleem! Gelukt hehe!
 2. te koop Fiesta 1.3 8v 60pk. 03-2002 (mk5)

  Verkocht aan een mooie beginnende met auto rijden, jonge dame! Veel succes ermee met de goed onderhuden mk5 auto, met weinig kilometers.
 3. Thanks, Rene en Rob, ben weer wat slimmer πŸ˜†. Dus er is niks aan de hand! De auto had ca. 8-9km gelopen, toen al wachtend voor het veerpont starte ie na ca. 2min. vanzelf en dat gebeurde ook weer op datzelfde veerpont toen ik er opgereden/geparkeerd was, na weer zo'n 2minuten! Met de pook in de versnellings gebeurd er dus niks!
 4. Hoi, mijn mk8 2018 Titanium ecoboost 1.0 100pk, de motor starte automatisch vanzelf weer op na ca. 2 minuten, nadat de koppeling omhoog gehaald was en dus de motor 2sec. later automatisch afsloeg. De Start/Stop knop middenconsole geactiveerd, dus niet op off stand, en geen enkele pedaal of knop ondertussen bediend in die ca. 2minuten. Dat is mij nu al 3x gebeurd als ik in de file stond. Gelukkig met de versnelling in zijn vrij stand! Als hij in de eerste versnelling had gestaan, was ie dan vooruit geschoten?? 😡 Dit is toch niet normaal denk ik, dus de dealer raadplegen. 😟
 5. Baggage ruimte open melding

  Wat me wel tegen valt dat er in de autobrance met zulke kleine typische switches wordt gewerkt. Het kan heel makkelijk stuk gaan. zeker met het openen en het sluiten van je kofferbak. Inderdaad om in huis te vallen 😡 met autodeuren die moet je niet te hard (dicht)slaan! Bam 😟, bij sommigen zie je de hele wagen van voor tot achter trillen, eh, anders om natuurlijk! Ford/bmw/nissan zien die mensen graag terug, we πŸ’— you! Hoeft bij jou niet te zijn hoor!
 6. Ford FiΓ«sta 2013 trekhaak montage

  https://trekhaakmonteren.com/handleiding-trekhaak-en-kabelset/ https://www.winparts.nl/bagage-transport/kabelset-autospecifiek/ford/fiesta-vi-bouwjaar-2008-06/c104-606-18789/kabelset-13-polige-kabelset-712002-brink/p305464.html Probeer het hier boven misschien! πŸ‘
 7. Dan maar als het mij irriteerd de knop start/stop πŸ˜• ongeirriteerd bedienen! Het milieu πŸ’Ÿ πŸ‘ is ook wat waard (daar ben ik voor) bij langere stop en een draaiende motor! bv. bij spoorwegovergang/wegwerkzaamheden/files, ok! πŸ˜„ Volmaakt is niemand!
 8. Bij mijn geleverde nw. standaard Titanium 1.0 100ps 03-2018 zit op de midden console paneel de uitschakelbare START/STOP knop. Dus het is toegestaan!
 9. Antwoord van Ford Etis klantenservices: Geachte Heer, Om van alle beschikbare functies gebruik te kunnen maken kunt u zich eerst (rechts boven) op de Etis Home pagina registreren! Echter, dit kan alleen als u een onafhankelijke automobielgerelateerde service- of reparatieonderneming bent. Voor alle overige informatie kunt u contact opnemen met met uw lokale Ford Dealer of indien nodig de afdeling klantenrelaties Ford Nederland. M vr gr, Etis Helpdesk Ze worden steeds klantvriendelijker om de beunhazen te weren, ook vanwege moneten ! Dat er nog oude wagens rond rijden dat deert hen niet ?
 10. Dat klopt Dick, dat ouderer zijn dan 10jr. . Toen ik hem kocht met 11jaren heeft die officiele Ford garage dus OOK weer een steek laten vallen, dus geen multiriem vervangen! Staat nergens aangevinkt in het boekje (goed, hij had nog geen ton gedraaid), net als die vier die bijna afknappende bougie's die ik moest vervangen met Ford's officiele? advies van, een hoge dosis WD40 gebruiken bij een kmstand van 97k, die bougies nooit vervangen waren door F... ! Robert en anderen, ik ben helaas weer neg(n)aief!! Bedankt Dick voor de moeite.
 11. Peter, asjemeblief, niet zo negatief!!!! Het is toch allemaal even prachtig! eentje moet toch lachen ! Maar voor wie, dat is de vraag, dan is het legaal waar je het goedgelovig 😴 op verhaald! πŸ˜€
 12. Thanks Dick, maar dan moet me registreren na het vinnr. ingevuld te hebben ! 100.000mijlen? landmijlen! = 160.000km bij de mk6,5, of heb ik dat mis?
 13. Wie kan mij vertellen wanneer de multiriem van de mk5 2002 endura 1.3 60ps 125.000km vervangen moet worden! Staat nergens in het onderhoudsboekje of dat al gebeurd is (voor de bv. 100.000km) voor ik de mk5 kocht van de vorige eigenaar, door zijn officiele onderhouden Fordgarage !
 14. Welke oliefilter sleutel

  Nu iets positiefs over de/een garage ! De mk5 APK was een afkeur voor mijn wagen! Er waren witte puntjes op de linker voorremslang te zien, ja afkeur en moet vervangen worden! Ok, de kosten incl. montage ca. €60,-. Ok, doe maar hij staat dan toch op de brug en ik hoef niet op/van de grond uit en geen geknoei is ook wat waard. Vanmiddag is ie klaar! De remslang komt over een uur! APK monteur, kun je mijn olie filter lossen en weer handvast vastdraaien en dat gevraag voor apk keuring aanvang. Ja is goed. Na de apk keuring zegt de monteur, helaas kun je bijna niet bij, te weinig ruimte! Dat wordt schroevedraaier hakwerk! Maar dan moet er wel een nieuw olifilter erop. Ja zei ik, das geen punt dat Bosch olefilter ligt op de passag.stoelzitting! Mooi, dat doe ik wel effe derbij, geen punt! Mooi he, en hij komt bij mij in aanmerking voor de goudenleeuw! Heb een zeer positief revieuw gegeven aan deze universele garage. Kosten remslang vervangen + apk keuring €59,89 + €24,49 €84,38. En zelf geen geknoei daarbij! Meneer, de leenfiest staat klaar om de twee km huiswaards te overbruggen! Ik had al twee bekers koffie gratis op, mooi he! Dit had ik bij luxere Ford garage en18km van huis af niet klaar gekregen, zeker weten! Luxe betalen zij maar zelf, leverd mij vrijwel niets beters op! Natuurlijk, je moet ook de goeden treffen!
Γ—