Jump to content
Fiestaclub.nl

Pieterke

Active users
 • Content Count

  1385
 • Joined

 • Last visited

About Pieterke

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 11-06-1950

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peel en Maas

Previous Fields

 • Voornaam
  Piet68
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

4422 profile views
 1. Pieterke

  Fiesta Red Edition 2015

  Welkom Oscar.
 2. Pieterke

  Stalen velgen verbreden.

  Bedankt Michel, nu begrijp ik het beter, het zijn maar kleine wieltjes? En veel succes ermee. Maar, het was onze optiek erover 😎, daar zit ook een wettelijk kantje aan 😬 (135 rijen mag je ook niet in de stiekeme VOC, (of in de DE komt dan ook die versicherung mee om de hoek kijken, schuld of geen schuld boven de advies snelheid van130)) πŸ™‡! Maar dat is niet mijn probleem. Jij vraagt en wij draaien met wat wij er ook van vinden?
 3. Pieterke

  Ford Focus

  Frank, πŸ€” dit is het voorstel forum deel, en je gaat naar een foc.. ! Fiesta met 232k en €3000,- 🀨? Welkom Frank.
 4. Pieterke

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  TSB, technical service bulletin πŸ€”. Hier hebben ze het ook over een TSB maar dan voor dure en goed(kope) lampen?? Die Ford toch, but not to my mk8, not so easy when it let seen as on the movie πŸ€¨πŸ˜‚. Go Further 😁.
 5. Besten, ik wil de zekeringkast mk8 motorruimte loshalen, vanwege een te maken zek. bypass. Volgens het instr.boekje hoef je de -pool accu niet los tehalen, dat staat niet erin aangegeven/beschreven 🀨. Maar kan dat geen kwaad voor de auto electronica als je de -pool accu niet eerst verwijderd, voor dat de twee stekkers zek.kast er bovenop loshaalt πŸ€”.
 6. Pieterke

  Stalen velgen verbreden.

  Michel, πŸ€” zijn gekeurd!! je gaat er toch geen 1" (25,4mm) afstandsring tussen laten lassen?? Mag niet πŸ˜²πŸ˜’! Succes ?? Je hebt het toch niet over de ET waarde πŸ˜„ met spacers de spoorbreedte verbreden? dan worden de wielbouten tekort πŸ˜‰.
 7. Pieterke

  Voorstellen nieuw lid

  Welkom Wouter πŸ˜ƒ.
 8. Pieterke

  Nieuw op het Fiesta forum.

  Hoi Michel, welkom 😊 mooie nostalgie met je fiesta's, zorg er goed voor.
 9. Pieterke

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Nog eens geprobeerd, geen beweging erin te krijgen! en de voorbumper ga ik er niet vanaf halen 😏. Ga een ander plaatsje zoeken😊, doorgaan!. Maar de NL meiden hebben verloren, ondanks dat ze verloren hebben willen zij er geen feest van maken, πŸ€‘ spelen nog geen rol, maar dit terzijde, knap gedaan πŸ‘. En Steven (Yuggo) lukte het bij jou?? Steven is vanaf 1juli niet meer on site geweest? Dus het zal wel moeilijk geweest zijn met de gemakkelijke manier van verwijderen?? πŸ™„πŸ˜’ niets aan te doen!
 10. Pieterke

  Terug naar Ford!

  fiesta Arnold.
 11. πŸ‘ Succes, wij horen het wel!
 12. Pieterke

  Ford Fiesta ST Performance Blue?

  welkom Bram.
 13. Pieterke

  MK7 Sensation Frozen White

  Is ook boeiend en mooi gedaan/uitgelegd πŸ‘, met een mooi uitleg filmpje op de Alie site, zonder door te draven πŸ˜‰. Trouwens Willem, hij heeft ook USB aansluiting, en het verkoelend effect is maar klein 😊 zonder vervuiling!
 14. Pieterke

  MK7 Sensation Frozen White

  Willem geloof jij dat πŸ€” ? Ali, Kan nooit iets zijn! 😏! OEM dat is pas doen M. Molenaar, ja het ziet er keurig uit. Effe wat hier niet bij hoort, maar toch! Ik zag net bij Telsel TV de Artic cooler voor deze hete opnaai dagen, 49,95 eurie's excl. verz.k. , bij bolcom (en nog meer leverransiers) ook 49,95 en die komen ook via Alies CN! Bij Ali dezelfde voor rond de 15,-16,-eurie's thuis gestuurd en al 😲, alleen ja de garantie πŸ™„ tja?. Maar waar krijgen de Ned. leveransiers hem dan voor < 15,- eurie's bij groot afname!! Ikke heb hem best... En volgens de hete beloftes , heerlijk fris!? want de mijne is de beste? πŸ˜… zegt iedereen?
 15. Pieterke

  F8 Kaarten

  Op de website van Ford stond dat F7 de nieuwste was?? πŸ™„ (F8 ingetrokken dan)??Wat moet een leek nu eigenlijk geloven bij Ford? Ikke heb ze niet nodig, gebruik wel andere nw. mogelijkheid Sygic C.N. voor Sync3 werkt goed, en hoef geen 22gb te instaleren. Ja jullie hebben er voor betaald πŸ€‘, dat klopt voor OEM! En als Here W.G. er mee komt, ga ik misschien wel eens voor die 😊!
Γ—