Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1220
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

3812 profile views
 1. richard b

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  geen idee hoe ik het doe maar heb dat ding er in nog geen 5 minuten uit en erin zetten hetzelfde het is een handeling eenmaal in de vingers gaat het prima. de voorbumper waar hij achter zit die kan je met gepast beleid wat buigen zodat de uitstulpingen er weer achter vallen, en dan je hand onder de koplamp om te voelen waar hij in de klem valt daarna van binnenkant richting bumper drukken en dan hoppa klik vast. Moet er wel bij zeggen na de eerste keer deed ik het verkeerd brak dat zwarte breekplaatje af bovenop, deze heb ik vervangen door een alu hoekijzertje zwart gemaakt niks van te zien. Maar ford heeft een tsb uit voor de koplampen een reparatie set incl. oplossing even bij de dealer vragen. Als een klant een klacht heeft dat de bevestiging van de koplamp is afgebroken, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt doordat de motorkap niet correct is uitgelijnd (hoogtepositie). De reparatieset voor de bevestiging van de koplamp is nu beschikbaar voor het betreffende model als reserveonderdeel voor service, dat moet worden gebruikt onder garantie. Voor dit probleem hoeft de koplampunit niet meer te worden vervangen. Garantieclaims, inclusief vervanging van de koplampunit, zullen geweigerd worden. Zie hieronder voor de methode om het koplamphuis aan te passen en de reparatieset voor de steun van de koplamp aan te brengen. Daarnaast moeten de afstelling en hantering van de motorkap worden gecontroleerd als potentiële basisoorzaak voor de aanvankelijke kapotte steun. Breng de voorste aanslagrubbers van de motorkap niet meer dan 40 mm omlaag en verwijder de aanslagrubbers NIET
 2. richard b

  F8 Kaarten

  welke versie heb jij op je systeem staan Als jij volgens ford al F8 kaarten hebt geeft hij die niet vrij op je VIN en F9 zijn nog niet vrij in omloop.
 3. richard b

  F8 Kaarten

  Is gewoon via ford te downloaden even naar de ford download site gaan. Even je VIN nummer invoeren dan krijg je de optie. Geeft hij geen kaart dan evt. een ander vin nummer invoeren of via het Duitse Mondeo forum of het Russische ford Forum .
 4. richard b

  Draadloze oplader MK8?

  ik heb hem weer verwijderd voor mijn S7 en nu s9 plus past het gewoon niet moet elke keer de telefoon uit de otterbox halen werd daar een beetje flauw van.
 5. richard b

  Welke ledjes in de verlichting mk8

  Dit valt toch onder garantie???????
 6. zitten stickers bij dat het filter niet vervangen moet worden ,en even melden de dealer weet wel wat K&N is uiteraard.
 7. Inderdaad wat gemeld word voor je gevoel ander luchtfilter zetten ik heb zelf gekozen voor een K&N vervang inlegfilter krijgt hij net even meer lucht .
 8. Chippen is niet slecht voor de auto die van mij heb ik gelijk laten chippen na 150 KM op de teller blokjes zijn identiek op de software na. Heb het zelf bij unlimited laten doen dit ook ivm met eerdere ervaring met een automaat men heeft apart software hiervoor geschreven .(Ik was de eerste toen met dat model Powershift) Kilometer stand nvt mijn vorige heb ik bij 10000 laten tunen en de huidige bij 150 KM loopt als een zonnetje lekker koppel genoeg vermogen. Maar zoals alle motoren eerst warmdraaien en niet als een dolle gas geven met een koude motor .
 9. volgens mij zie ik dubbele berichten voorbij komen.
 10. richard b

  F8 Kaarten

  @fiestaboyheb je jou eigen Vin nummer al geprobeerd bij de Ford site.
 11. richard b

  Fiesta ST mk8 Frozen White

  Mooie Fiesta heel veel plezier ermee ,maar dat zal vast wel lukken.
 12. richard b

  USB-ingang afdekken

  Ik heb er ook gewoon een nano usb stick van 64 gig in volgepropt met muziek. Heb wel 1 van sandisk die goedkope wish dingen gaan na verloop van tijd gekke dingen doen net of ze dan versneld vooruit spoelen en af en toe blokjes missen.
 13. richard b

  F8 Kaarten

  Je hebt PB
 14. richard b

  F8 Kaarten

  Ik zie het B&O systeem los van de navigatie heb dit systeem voor het geluid gekozen en ben er zeer tevreden over de F8 kaarten werken ook prima voor mij ben nog steeds op de juiste plek aangekomen en de nieuwe wegen hier in de omgeving staan er in.
 15. richard b

  F8 Kaarten

  @Dragunov Staat in de topic vorige pagina.. en anders even wachten tot dat je op Vin van je ouders kan downloaden.
×