Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1255
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

4073 profile views
 1. richard b

  Revo of Zip tuning? 1.0 ecoboost 140pk

  Tegen die tijd rijden we elektrisch moet dan nog zien hoe ze het gaan aanpakken dan heb je al een hoog koppel.
 2. richard b

  Ervaring Autobeam

  Hetzelfde met de knipperlicht modules die komen gewoon ook daar weg, vandaar dat ik niet meer bestel daar plus ze controleren niet ze melden doodleuk op de site dat deze pasten op de MK8 nadat ze dit getest hadden wat absoluut niet waar is, want dan waren ze erachter gekomen dat ze niet passen op de mk8.
 3. richard b

  Ervaring Autobeam

  is een kort model lamp. dit kapjes passen er gewoon achter, maar had er een gat in ivm de vorige lampen zodat de ventilator aan de achterkant vrij was. Haal binnenkort bij de dealer even een setje kapjes op die weer heel zijn . IK haak er even op in deze Led geven een mooi lichtbeeld heb ze laten stellen bij de dealer en hier waar veel donkere wegen zijn zonder straat verlichting ben ik er heel blij mee geven veel licht verblinden je tegenligger niet, en ondanks alie ik heb er nog nooit 1 stuk gehad, vaak gooi ik er na 1 jaar nieuwe in ivm nieuwere techniek in de lamp. Dus levensduur prima heb ze nu in de auto liggen als reserve lampen mijn vorige Fiesta rijdt nog rond met een setje van 2 jaar oud. Als ik de lamp zelf zie dan zie ik echt geen draadje zitten maar een vorm van sensor die verbonden is, had hier nml even naar gekeken met inbouwen. Je moet ook niet voor de allergoedkoopste gaan maar een tussenweg vinden, en die dingen van autobeam komen gewoon uit china wellicht bij dezelfde fabrikant Net zoals de knippers voor de zijspiegels via alie 23 euro bij autobeam een flink stuk hoger in prijs terwijl het exact dezelfde led knippers zijn.
 4. richard b

  Stofzuigen....

  gratis parkeren hier parkeergeld doen we niet aan in Delfzijl
 5. richard b

  Ervaring Autobeam

  H7 Led bulb met laatste generatie led chip incl sensor. deze hebben mij bijzonder verrast geven mooi en goed licht . wees verstandig bestel gelijk 2 setjes dan heb je altijd reserve niet dat je ze nodig hebt maar you never know.
 6. richard b

  Ervaring Autobeam

  @Bnz link zit in je pb box.
 7. richard b

  Ervaring Autobeam

  daarom bestel ik daar niet meer bestel nu via ali en daar zit best goed spul bij, en kijk altijd even via YouTube staat altijd wel een review tussen van wat je besteld. Had autobeam ook bericht gestuurd dat de knipperlichten voor de spiegel niet passen op de MK8 maar voor de MK 7.5 zijn totaal geen reactie nada noppes. Heb er nu een setje in van ali zeer fijn licht mooie opbrengst en laatste type LED chip en dat voor 23 dollar. Vorige setje LED heeft 2 jaar probleemloos gedraaid ook ali ligt nu als reserve in de auto.
 8. richard b

  MK8 Titanium Shadow Black 100->145 pk

  Die van mij is ook getuned gewoon een heerlijke auto geworden nu. En ook al veel veranderd aan de auto lijst is te lang geworden ondertussen ook al veel aangepast laatste project was sync module van versie 3.4 voorzien en verbeterde kaarten draait prima alles.
 9. richard b

  F8 Kaarten

  ja eindelijk werkt het fatsoenlijk zal ook eens tijd worden Jij ook een goed uiteinde en een prima 2020 gewenst.
 10. richard b

  F8 Kaarten

  Heb vanmorgen nog prima gereden met google maps werkt super op sync 3 , maar moet zeggen de vernieuwde F8 loopt ook als een tierelier mooie duidelijke afrit info en andere info komt nu ook goed door rotondes die er niet op stonden zijn nu wel aanwezig al met al een verbetering .
 11. richard b

  F8 Kaarten

  kom op mannen niet te serieus er staat bij willem een smiley achter dus met een knipoog gezet .
 12. richard b

  F8 Kaarten

  ik zweer zelf bij google werkt perfect en ach het oog wil ook wat sat weergave staat wel leuk .
 13. richard b

  Mini ST Line grill badge project

  Heb er 2 k blanke lak op gezet en glimt als niet tevoren maar 1K lak glimmen ze ook als een hondenkeutel in het duister gewoon de lak nat in nat opzetten.
 14. richard b

  Mini ST Line grill badge project

  IK spuit die dingen altijd even in met een aantal lagen blanke lak blijven ze langer mooi. Vooral die voorop heeft te lijden van het weer door de rijwind.
 15. richard b

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Voor zover ik weet geen clips nodig .die heb ik toen ik mk7 had ook niet gebruikt .
×