Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1239
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

3984 profile views
 1. Kijk eens goed naar de foto die gaan nooit passen, ik krijg mijn geld terug. Heb het net even naast mijn eigen lichten gehouden compleet ander model dit is voor de MK7
 2. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  ok goed te horen dat het gelukt is.
 3. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Dab logo's werken nu ook na aanpassing 7D0-02-03 Enigste waar je straks even op moet letten is als er nieuwe kaarten uitkomen dat je de 3.4 versie dan er op gaat zetten via de USB dit i.v.m. petitionering van het systeem .
 4. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Yep weet ik ,maar ik heb toegang tot die middelen en de updates doe ik altijd handmatig het Ford systeem blinkt nml. niet uit in een stabiel gebruik en eenvoud bij de dealer doen we dit ook vaak handmatig.
 5. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Kleine update hier sync 3 geüpdate met de 3.4 software werkt allemaal goed incl. navigatie. Nieuw type led gemonteerd H7 H1 onderweg nog . 2 dec gaat hij even weg naar de spuiter ivm schade door een ander geen briefje uiteraard achtergelaten linker kant achterbumper flinke krassen plus schade aan mistachterlicht.
 6. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Ja heb dit vandaag gedaan , alles werkt prima nu nog even via ucds de callibratie bestanden updaten dan werken de zender plaatjes bij DAB ook.
 7. Dank je voor de link, net een setje besteld eens kijken of het wat is . Heb zo een idee de CEUK ze ook gewoon in china inkoopt.
 8. richard b

  SYNC3 update vraagje

  De laatste is de 19205 versie, en inderdaad alles in de root van je usb stick zetten en de tar bestanden niet uitpakken dan werkt het niet meer. IK zeg het elke keer weer na de install een reset doen van je systeem anders heb je grote kans dat het niet goed werkt met name de stem besturing.
 9. richard b

  Handgrepen deactiveren

  Bij mijn vorige Fiesta was dit actief en bij deze is dit ook actief. En deze zijn bij een NL dealer gekocht in Delfzijl dus Nederlandse import. Waarom moeilijk doen om er in te gaan zitten gewoon even het raam open doe en dan vergrendelen, het kan zijn omdat je er inzit dat dit niet werk i.v.m. de sensor in je stoel.
 10. Is dit er ook voor de MK8 toevallig.
 11. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  van die plastic lip onderin ,dat komt mij vreemd voor nml op de mk7.5 zat een witte clip op de mk8 zit er een pennetje onder die in een busje klikt. die houdt hem vast en daar moet je de lamp uit wegkantelen. of rechtstandig omhoog trekken met beleid zodat hij vrij is. link van aotobeam ivm koplamp.
 12. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @NeverDespair is het nog gelukt ik denk hij koppelt nog wel even terug???????
 13. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Heb je een foto voor mij van wat je bedoelt @NeverDespair Heb wel een idee ik kantel hem dan naar boven toe en springt hij er uit terugplaatsen omgekeerde volgorde dan springt hij er eigenlijk vanzelf in je moet niet te bang zijn om even kracht te zetten want anders wil het niet. Vind het persoonlijk een ramp hoe ze die lampen er in hebben gezet maar je moet het even doorhebben.
 14. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Komende week word de Apim module uitgewisseld die van mij heeft de geest gegeven. Ben benieuwd of er ook het nieuwe model in komt waar de 3.3 op kan
 15. auto 1 keer vergrendelen doe je hem gewoon op slot bij 2 maal drukken deactiveer je de handgrepen aan de binnenkant, dus men kan hem niet met een lasdraad of een ander draadje openmaken via de portieren.
×