Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content count

  1087
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

3162 profile views
 1. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  voor delen die heet worden is er ook een plasti dip beschikbaar staat ergens op de site bij hun maar alles valt en staat bij de aantal lagen die men er op zet minimaal 4 en echt niet minder liefst 5 of 6 lagen en tussen de lagen 15 min aanhouden. maar inderdaad motip is troep.
 2. richard b

  Sync3 kaarten F6.1

  klopt helemaal als je de kaarten gaat doen zet dan de licentie als item 1 dan zie je meteen systeem update dan weet je dat hij gaat installeren 1 kb bestandje.
 3. richard b

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Die van mij is bij Unlimited gedaan als de eerste MK8, als je rond de 145 pk hebt dan merk je echt niet veel als je dat bij zet stel je rijdt 130 op cruise control merk je hier niks aan. uiteraard word dit beter na het chippen je hebt meer vermogen tot je beschikking om die drop in power op te vangen.
 4. richard b

  Sync3 kaarten F6.1

  post nummer 2 op deze site gaat een stuk sneller. http://mondeo-mk5.de/index.php/Thread/1832-HowTo-Sync3-Endlich-Kartenupdate-F7-für-alle/?pageNo=1
 5. richard b

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Ziet er mooi uit en zet er ook een dimmer functie op, maar een geslaagde update dit
 6. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Hoi Norbert ik weet ook andere verhalen en uit ervaring weet ik ook dat voorbereiding het halve werk is bij al dit soort klussen zitten 7 lagen plastidip op alle velgen en 2 lagen high gloss dip had op mijn vorige fiesta ook plasti dip incl bandenwissel gewoon veel zeep/bandenvet gebruiken niks aan de hand ging prima. Had bij het eerste wiel er iets op laten vallen dit gerepareerd met een beetje tinner op de vinger 12 uur laten drogen de tinner voordat ik de dip er weer op gezet heb niks van te zien. Men zet te vaak te weinig lagen en dan is verwijderen een ramp,maar met 7 lagen gaat dat prima weet ik uit ervaring plus in deze velgen zitten geen gekke hoeken en smalle delen. De grill zitten ook voldoende lagen zodat verwijderen goed gaat eerst getest op mijn oude mk7.5 grill ging prima . is niet de eerste keer dat ik met plasti dip werk gewoon de tijd nemen niet te snel willen goed voorbereiden en mocht het beschadigen d dan repareren we het gewoon . En bij het origineel blijven er zijn zoveel andere merken in omloop bv motip heb ik getest op een oude st vleugel dat was pas troep zeer gevoelig slechte hechting dus zeker niet op delen gebruiken die belast worden door regen en wind.
 7. voor zover ik weet word die begrenzing verwijderd met een tuning en ga je naar 89 pk toe ik zou ze gewoon even bellen.
 8. richard b

  Trekhaak monteren

  IS de module die voor je trekhaak nodig is ook gemonteerd, zo niet en er gebeurt elektrisch wat en je takt via je achterlichten af kan je problemen met je garantie krijgen.
 9. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Alles valt en staat met alles zeer goed schoonmaken ontvetten. mijn velgen heb ik ook in de plasti dip gewoon ontvet en rechtstreeks op de originele lak gezet 6 lagen plus 2 hoogglans erover. de gril gewoon goed schoongemaakt en dan gewoon er rechtstreeks op, ik gebruik wel de originele plasti dip heb ik goede ervaring mee .
 10. richard b

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  ziet er goed uit willem .
 11. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Vandaag de grill maar in de plasti dip gezet blijft mooi spul om mee te werken.
 12. richard b

  Ford Fiesta Vignale

  Mooie Fiesta en uiteraard mooie kleur
 13. richard b

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Hoe zit het met de toename van het geluid met dit openlucht filter.
 14. richard b

  Grill MK8

  komende week maar even op de brug om eens te kijken of achter de bodemplaat ruimte zit
 15. richard b

  Grill MK8

  geklikt en wat ik zie je moet wat lipjes ombuigen
×