Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1228
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

3899 profile views
 1. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @NeverDespair is het nog gelukt ik denk hij koppelt nog wel even terug???????
 2. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Heb je een foto voor mij van wat je bedoelt @NeverDespair Heb wel een idee ik kantel hem dan naar boven toe en springt hij er uit terugplaatsen omgekeerde volgorde dan springt hij er eigenlijk vanzelf in je moet niet te bang zijn om even kracht te zetten want anders wil het niet. Vind het persoonlijk een ramp hoe ze die lampen er in hebben gezet maar je moet het even doorhebben.
 3. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Komende week word de Apim module uitgewisseld die van mij heeft de geest gegeven. Ben benieuwd of er ook het nieuwe model in komt waar de 3.3 op kan
 4. auto 1 keer vergrendelen doe je hem gewoon op slot bij 2 maal drukken deactiveer je de handgrepen aan de binnenkant, dus men kan hem niet met een lasdraad of een ander draadje openmaken via de portieren.
 5. richard b

  F8 Kaarten

  Ik rijd zelf ook regelmatig met google maps prima alternatief en lekker makkelijk ok google navigeer naar en hoppa en veel andere info onder het ok google commando .
 6. richard b

  F8 Kaarten

  hier heb je een overzicht waar zowel de F7 als de F8 staat incl alle benodigde software voor je Apim module 3.0 tot 3.4 wel even lezen dat je de goeie pakt. Software Sync 3
 7. richard b

  Led mistlampen monteren Fiesta mk8

  Geen foutmelding hier heb ze gelijk de eerste dag vervangen zitten er nu langer als een jaar in zonder problemen.
 8. richard b

  Voorstellen Fiesta MK8 1.0 aut Titanium

  Mooie Fiesta heb dezelfde alleen gechipt en omgebouwd naar een ST line model . Dash cam geen probleem loopt hier ook via de 12V plug kabel weggewerkt via de raamstijl en hemeltje .
 9. richard b

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  geen idee hoe ik het doe maar heb dat ding er in nog geen 5 minuten uit en erin zetten hetzelfde het is een handeling eenmaal in de vingers gaat het prima. de voorbumper waar hij achter zit die kan je met gepast beleid wat buigen zodat de uitstulpingen er weer achter vallen, en dan je hand onder de koplamp om te voelen waar hij in de klem valt daarna van binnenkant richting bumper drukken en dan hoppa klik vast. Moet er wel bij zeggen na de eerste keer deed ik het verkeerd brak dat zwarte breekplaatje af bovenop, deze heb ik vervangen door een alu hoekijzertje zwart gemaakt niks van te zien. Maar ford heeft een tsb uit voor de koplampen een reparatie set incl. oplossing even bij de dealer vragen. Als een klant een klacht heeft dat de bevestiging van de koplamp is afgebroken, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt doordat de motorkap niet correct is uitgelijnd (hoogtepositie). De reparatieset voor de bevestiging van de koplamp is nu beschikbaar voor het betreffende model als reserveonderdeel voor service, dat moet worden gebruikt onder garantie. Voor dit probleem hoeft de koplampunit niet meer te worden vervangen. Garantieclaims, inclusief vervanging van de koplampunit, zullen geweigerd worden. Zie hieronder voor de methode om het koplamphuis aan te passen en de reparatieset voor de steun van de koplamp aan te brengen. Daarnaast moeten de afstelling en hantering van de motorkap worden gecontroleerd als potentiële basisoorzaak voor de aanvankelijke kapotte steun. Breng de voorste aanslagrubbers van de motorkap niet meer dan 40 mm omlaag en verwijder de aanslagrubbers NIET
 10. richard b

  F8 Kaarten

  welke versie heb jij op je systeem staan Als jij volgens ford al F8 kaarten hebt geeft hij die niet vrij op je VIN en F9 zijn nog niet vrij in omloop.
 11. richard b

  F8 Kaarten

  Is gewoon via ford te downloaden even naar de ford download site gaan. Even je VIN nummer invoeren dan krijg je de optie. Geeft hij geen kaart dan evt. een ander vin nummer invoeren of via het Duitse Mondeo forum of het Russische ford Forum .
 12. richard b

  Draadloze oplader MK8?

  ik heb hem weer verwijderd voor mijn S7 en nu s9 plus past het gewoon niet moet elke keer de telefoon uit de otterbox halen werd daar een beetje flauw van.
 13. richard b

  Welke ledjes in de verlichting mk8

  Dit valt toch onder garantie???????
 14. zitten stickers bij dat het filter niet vervangen moet worden ,en even melden de dealer weet wel wat K&N is uiteraard.
 15. Inderdaad wat gemeld word voor je gevoel ander luchtfilter zetten ik heb zelf gekozen voor een K&N vervang inlegfilter krijgt hij net even meer lucht .
×