Jump to content
Fiestaclub.nl

VitroFiesta

Global Moderators
 • Content count

  12245
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VitroFiesta

 1. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Betalingen bijgewerkt. Let Op: Vergeet bij je betaling niet je forumnaam te vermelden, want de meesten ken ik wel bij naam, maar niet iedereen. Ik heb nu een betaling van wie ik geen idee heb van wie deze is. Deze staat naar alle waarschijnlijkheid ook niet op de lijst met aanmeldingen, dus nogmaals: Alleen iedereen die in dit topic is aangemeld staat op de lijst, aanmeldingen via Facebook, app of hoe dan ook tellen niet mee! Verzoek aan Richie P. om zich hier even te melden want ik heb geen idee welke nickname daarbij hoort.
 2. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Dit topic is gestart op verzoek van @LightningNL: Beste leden, Marcusso, DeepImpactBlue en ik willen bij Autobeam H7 LEDs kopen (https://autobeam.co.uk/pages/ford-fiesta), wij willen een groepsinkoop organiseren om de verzendkosten te drukken en korting te bedingen. Zijn er nog meer leden geïnteresseerd? Bij 5+ mensen krijgen wij ook korting. Het idee is als volgt: 1. Leden verzamelen 2. Offerte aanvragen 3. Geld inzamelen (van tevoren overmaken, dat kan eventueel via DeepImpactBlue). 4. Levering Graag zijn wij benieuwd wie er mee doen! Ledenlijst: 1. @Marcusso 2. @DeepImpactBlue 3. @LightningNL 4. @R.Combe
 3. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Weet niet precies wat het probleem is, maar het blijkt dat er niemand op dit bericht kan reageren. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een bericht aan @LightningNL (Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem).
 4. VitroFiesta

  Chiptuning waar

  Dan zou ik wel naar Sint Anthonis gaan, verschil van zo'n 150 km...
 5. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Helaas kan mijn baas me niet missen die dag... Baal er van want het is toch wel een van de mooiste meetings van het jaar. Als de datum wat dichterbij is gekomen zal ik nog eens proberen of ik op het werk wat kan ruilen maar kan helaas nog niks met zekerheid zeggen. In de aanloop en organisatie zal ik uiteraard ondersteunen waar nodig.
 6. VitroFiesta

  Mogelijkheid tot shoutbox?

  We hebben altijd een shoutbox gehad, maar die werd de laatste jaren voor invoer van het nieuwe forum eigenlijk totaal niet meer gebruikt, vandaar dat we er voor hebben gekozen om deze niet meer terug te laten komen. Ik weet niet of de huidige software dit ondersteund, maar als er heel veel vraag naar is kunnen we wellicht kijken of we weer een shoutbox kunnen introduceren.
 7. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Gezellig! Ik kom wel op de tweewieler, wordt mooi weer van het weekend
 8. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Maandmeeting Februari Deze keer hebben we eens een nieuwe locatie gekozen, dan hoeven de Noordelingen eens wat minder ver te rijden. Zondag 25 februari McDonalds Strand Horst, langs de A28 Palmbosweg 22 Ermelo. Begin om 13:00 uur, einde als de laatste weg is. Ruime parkeergelegenheid.
 9. VitroFiesta

  Accessoire Prijslijst 2009

  Kan ik me iets bij voorstellen aangezien het een bericht van ruim 9 jaar geleden is...
 10. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Wordt een klein clubje deze keer... Maakt mij niet uit, ik rij die kant wel op, maar de als de rest van mening is dat het niet de moeite is om het door te laten gaan heb ik daar ook vrede mee.
 11. VitroFiesta

  Aankoop nieuwe club-polo's

  Zoals jullie misschien weten hebben we in het verleden polo's met clublogo gehad. Al een tijdje zijn we door de voorraad heen en hebben we deze vanwege de hoge kosten niet aangevuld. Omdat we toch regelmatig vragen naar polo's krijgen willen we deze toch weer gaan aanschaffen. We kunnen polo's in de meest uiteenlopende prijs/kwaliteitsverhoudingen krijgen, maar de vraag is wat we precies willen. Wil je goedkoop, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit, duurder is betere kwaliteit maar daar hebben we niks aan als niemand ze koopt omdat de prijs te hoog is. We kijken nu naar een polo waarin in ieder geval de kleur oranje terugkomt omdat dit ook in ons logo zit. Dit zal in de vorm van oranje mouwen, oranje kraag of oranje streep zijn, net waar we voor kiezen uiteraard. De hoofdkleur willen we iets donkerder kiezen, omdat de laatste witte versie erg slecht schoon te krijgen was. Uiteraard voorzien van ons logo, geborduurd op de borst. Daarom bijgevoegde poll met de vraag, heb je interesse in een polo, en hoeveel heb je er ongeveer voor over? Het invullen van de poll verplicht je uiteraard tot niets, maar om een betrouwbaar beeld te krijgen vinden we het wel fijn als je deze alleen invult als je echt serieus interesse hebt, anders schieten we er nog niets mee op. (Als je een ander goed idee, of misschien wel goede contacten in die wereld hebben, dan horen we dat uiteraard graag!).
 12. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  European Ford Event in Venray Vanuit Zuid-Limburg gezien misschien niet zuidelijk, maar voor de rest van het land toch best een eind weg. Het is zelfs jaren in Landgraaf geweest, dat was pas echt ver.
 13. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Upje
 14. VitroFiesta

  Ford Family Day

  Ik ben er waarschijnlijk niet, ik zit in Assen bij de TT
 15. VitroFiesta

  Forum-onderhoud aanstaand weekend

  Net als de Fiesta, heeft ook het forum af en toe onderhoud nodig. Dit vind aanstaand weekend plaats. Hierdoor kan het zijn dat het forum tijdelijk minder goed of helemaal niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.
 16. VitroFiesta

  Forum-onderhoud aanstaand weekend

  Het is er niet van gekomen afgelopen weekend, we schuiven het door naar het komende weekend.
 17. VitroFiesta

  Foto meeting 2018

  Ik zal van de week wel even langsrijden om te kijken
 18. VitroFiesta

  Foto meeting 2018

  Skatepark A8 kan je met de auto niet onder komen toch? Loads Krommenie Weer wat geleerd, en ik woon hier toch al heel wat jaartjes
 19. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  De grootste Ford-meeting van het hele land is in het zuiden
 20. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Als je dat bezinken dan maar niet op de boot doet
 21. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Jur en ik hebben vandaag besloten die kant weer op te gaan, dus een ieder die mee wil is van harte welkom. Mocht je meer willen weten, vraag gerust of stuur mij of Jur een bericht.
 22. VitroFiesta

  Nieuwjaarsmeeting

  Ik ben er ook bij
 23. VitroFiesta

  Plus lidmaatschap

  De laatste weken een beetje veel aan mijn hoofd, dus ik was er nog niet aan toegekomen om alle plusleden weer te benaderen. Dank voor een ieder die de betaling al heeft overgemaakt! Wie dat nog niet heeft gedaan zal ik de komende dagen even een bericht sturen. Betalingen ontvangen van: Blackfocus, Dick, Wesel46, Fika, Evil_Bert, Gerjan, BNZ. Bedankt allen! @wesel46, ik zal jou nieuwe pluslidmaatschap zo snel mogelijk in orde maken. Ook bedankt!
 24. VitroFiesta

  Pluslidmaatschap 2016

  Beste leden, Een aantal van jullie kennen het waarschijnlijk al, maar op het forum hebben wij naast het basislidmaatschap, ook een mogelijkheid tot een plus-lidmaatschap. Wat houdt dit lidmaatschap in: Toegang tot een apart plusleden deel op het forum Directe toegang tot subforums waarvoor normaal een minimum van 25 posts noodzakelijk is Een grotere PM-box dan gewone leden Meer ruimte voor het uploaden van foto’s dan gewone leden Korting op clubartikelen zoals bijvoorbeeld stickers Voorrang op gewone leden bij meetings waar een maximaal aantal deelnemers voor is €5,- korting op de toegangskaart voor het European Ford Event (geldig voor één persoon) Tevens komt het Fiestaclub+ logo op het forum bij je naam te staan, zodat iedereen kan zien dat je pluslid bent en daarmee de club steunt. Wat kost het pluslidmaatschap: De kosten voor het pluslidmaatschap bedragen €15,- per jaar of €1,25 per maand. Wordt je lid in januari dan betaal je €15,- voor het hele jaar, daarna gaat er voor iedere maand €1,25 vanaf. Wordt je dus bijvoorbeeld lid in Augustus, dan betaal je nog €5,- voor de resterende maanden van het jaar. Wat doen wij met de inkomsten: De inkomsten uit het pluslidmaatschap gebruiken wij voor het betalen van alle lopende kosten. Hierbij moet je denken aan het betalen van licentiekosten en updates voor het forum, kosten voor betalingsverkeer, KvK, etc. Deze uitgaven zijn noodzakelijk om het forum op een goede en betrouwbare manier online te houden en te voorzien van de vereiste updates. Hoe wordt je pluslid: Vanwege het nieuwe forum werkt de aanmeldmodule op de website momenteel niet. Ben je nog geen Pluslid maar wil je dit wel worden, of ben je wel pluslid en wil je dit blijven, stuur dan even een PM naar mij (VitroFiesta) om je aan te melden en zodat ik weet dat er een betaling onderweg is. De betaling kun je overmaken naar: IBAN: NL86 RABO 0120537885 Tnv: Fiestaclub.nl Vermeldt bij je betaling: Pluslidmaatschap, je echte naam en je forumnaam Bedrag is afhankelijk van de maand waarin je lid wordt: Januari: € 15,- Februari: € 13,75 Maart: € 12,50 Enz. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd aan mij stellen. Ben je in het afgelopen jaar pluslid geweest, maar heb je besloten dit niet voort te zetten, dan hoef je niks te doen. In de loop van februari worden plusleden waarvan geen betaling is ontvangen automatisch teruggezet naar basis-lid. We danken iedereen op voorhand voor zijn/haar bijdrage aan de club!
 25. VitroFiesta

  Wok meeting

  Nog even een reminder, neem aub contant geld mee! Scheelt een hoop gedoe met afrekenen en voorschieten. Reken op ongeveer 45 euro pp.
×