VitroFiesta

Global Moderators
 • Content count

  12212
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-85

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

19165 profile views
 1. En wij altijd maar denken dat die overstap altijd alleen maar andersom gemaakt wordt
 2. Leuk verhaal Jur, afgezien van de gecrashte Sierra uiteraard... Mooi dat we nog een prijs gepakt hebben! Zoals wel vaker was ik weer eens op vakantie, maar toch de eerste keer in jaren dat ik EFE gemist heb. Volgend jaar beter zullen we maar zeggen.
 3. Even een uppje. Het duurt nog even maar half oktober wil ik de reservering alvast doen, dan zijn we in ieder geval verzekerd van een plek. Een enkele extra aanmelding na die tijd is nog wel mogelijk, maar als je zeker wilt zijn van deelname geef je dan voor 21 oktober op!
 4. Ik zie dat ik me ook nog niet had aangemeld, maar ik ben erbij hoor!
 5. Betalingen bijgewerkt Aanmelding van Dannytje555 wordt nog meegenomen als betaling dit weekend binnen is. Zelfde voor @Chelleke92 betaling nog niet binnen, als deze dit weekend nog doorkomt gaat de aanmelding door, anders helaas niet.
 6. Betalingen bijgewerkt. Nog in afwachting van betaling van @Michmonster@Razer@Chelleke92@Jur Aub voor a.s. vrijdag
 7. Ik mag er natuurlijk zelf niets over zeggen want ik zal er ook niet bijzijn, maar tot nu toe zijn er wel erg weinig aanmeldingen. Normaal gesproken zitten we wel op ruim het dubbele. Let wel op, je hebt nog minder dan 2 weken om je aan te melden, dus wacht niet te lang als je nog mee wilt.
 8. Excuus, ik was in de veronderstelling dat dit al in de beginpost stond, maar dat was niet het geval zag ik net. Inmiddels staat het er wel bij.
 9. En je hebt PB terug. Photobucket is tegenwoordig overigens niet meer gratis, je kunt nog wel foto's uploaden, maar weergeven in fora kan niet meer onbetaald.
 10. Mee bezig is een groot woord, maar ik begreep dat het sowieso al vol zit tot het einde van dit jaar, ook in verband met de sluiting van de fabriek voor de ombouw naar de nieuwe Fiesta. Aangezien zoiets organiseren in de winter niet handig is, ben ik van plan dit voor ongeveer april volgend jaar te gaan regelen.
 11. Met dank aan het gehele team van Mebu was het weer een super geslaagde dag! Heerlijk weer, mooie rit en lekker eten! En we hebben gelijk maar een datum voor volgend jaar geprikt, dus noteer die maar vast in de agenda: Zondag 27 mei 2018
 12. De laatste tijd komt het helaas regelmatig voor dat nieuw geregistreerde aanmeldingen de activeringsmail niet krijgen. Deze mail heb je nodig om je account te activeren, en zonder deze mail kom je niet verder. Waar dit probleem ligt weten we helaas ook niet, in de meeste gevallen gaat het namelijk wel gewoon goed. Mocht het dus voorkomen dat je je als nieuw lid op het forum registreert, maar je ontvangt niet binnen een aantal uren de activeringsmail, laat dit dan even weten. Wij activeren je account dan handmatig zodat je alsnog kunt inloggen. Stuur een mail naar: niels@fiestaclub.nl, of benader ons via Facebook en we doen ons best je zo snel mogelijk te helpen!
 13. Mocht er nog iemand iets van bovenstaande lijst willen hebben, vanmiddag aanwezig bij Mebu dus loop even bij me langs. @MattiIk lees het ook nu pas, stuur je wel even een pm.
 14. Net als EFE helaas ook in mijn vakantie, dus ik kan er niet bij zijn. Wel leuk dat ze het dit jaar weer organiseren!
 15. Nee niks van gehoord, maar ze vergeten ons wel vaker helaas...