VitroFiesta

Global Moderators
 • Content count

  12220
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-85

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

21073 profile views
 1. Ik ben er ook bij
 2. De laatste weken een beetje veel aan mijn hoofd, dus ik was er nog niet aan toegekomen om alle plusleden weer te benaderen. Dank voor een ieder die de betaling al heeft overgemaakt! Wie dat nog niet heeft gedaan zal ik de komende dagen even een bericht sturen. Betalingen ontvangen van: Blackfocus, Dick, Wesel46, Fika, Evil_Bert, Gerjan, BNZ. Bedankt allen! @wesel46, ik zal jou nieuwe pluslidmaatschap zo snel mogelijk in orde maken. Ook bedankt!
 3. Hallo Niels, alles goed?

  Ik heb al even de bijdrage overgemaakt voor mijn Pluslidmaatschap. Ben, stom, vergeten mijn inlognaam en normale naam te vermelden. Mijn rekening nummer is: NL27INGB0004066647

  Kun je het even wat makkelijker vinden, groeten, Dick

  1. VitroFiesta

   VitroFiesta

   Hey Dick, geen probleem hoor. Zoveel betalingen komen er (helaas) ook niet binnen en jou naam ken ik ondertussen wel:duim:

   Groeten! Niels

 4. Nog even een reminder, neem aub contant geld mee! Scheelt een hoop gedoe met afrekenen en voorschieten. Reken op ongeveer 45 euro pp.
 5. Verzamelen aanstaande zaterdag tussen 17:00 en 17:30 uur, dan om 17:45 uur naar de bowling. Eerder komen mag natuurlijk, maar de ervaring is dat het toch koud en donker is, dus iedereen wil meestal toch graag naar binnen. Eerder afspreken kan wel, maar dan sta je toch alleen maar te klappertanden buiten. Ik ga één bowlingbaan afzeggen. We hebben nu 19 personen, en je kan tot 18 op 3 banen. Aangezien Francis er mogelijk niet is, Dick het ook geen punt vind om eventueel niet mee te doen, en ik zelf met rugproblemen zit waarbij ik niet weet of bowlen gaat lukken zaterdag, denk ik dat we er met 18 personen wel uitkomen.
 6. Klopt in principe Dick, maar ik heb de reservering voor 4 banen sowieso al staan dus ik wacht nog even af of er eventueel nog extra personen bijkomen of misschien afvallen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen we een weekje van te voren altijd nog besluiten om een baan minder te nemen. Een extra baan scheelt per persoon ook maar €1,- en minder personen per baan betekend dat je vaker aan de beurt bent, dus dat verdient zich wel weer terug.
 7. Reservering is gedaan, dus iedereen die tot nu toe op de lijst staat is zeker van een plek. Mocht je nog mee willen maar heb je nog niet opgegeven laat het dan even aan mij of Gerjan weten, want meestal kan er kan er in de reservering nog wel iets geschoven worden. Voor het bowlen komen de aantallen net niet helemaal lekker uit, (je hebt gebonden aan bepaalde aantallen per baan) dus daar heb ik sowieso en reservering voor 24 personen. We hebben er nu 19, dus daar kunnen in ieder geval nog 5 man bij. Extra personen voor het eten is meestal ook niet zo'n probleem, zolang het tenminste niet op de laatste dag wordt aangemeld. Maar we zijn afhankelijk van het restaurant, dus geen garantie.
 8. Zoals jullie misschien weten hebben we in het verleden polo's met clublogo gehad. Al een tijdje zijn we door de voorraad heen en hebben we deze vanwege de hoge kosten niet aangevuld. Omdat we toch regelmatig vragen naar polo's krijgen willen we deze toch weer gaan aanschaffen. We kunnen polo's in de meest uiteenlopende prijs/kwaliteitsverhoudingen krijgen, maar de vraag is wat we precies willen. Wil je goedkoop, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit, duurder is betere kwaliteit maar daar hebben we niks aan als niemand ze koopt omdat de prijs te hoog is. We kijken nu naar een polo waarin in ieder geval de kleur oranje terugkomt omdat dit ook in ons logo zit. Dit zal in de vorm van oranje mouwen, oranje kraag of oranje streep zijn, net waar we voor kiezen uiteraard. De hoofdkleur willen we iets donkerder kiezen, omdat de laatste witte versie erg slecht schoon te krijgen was. Uiteraard voorzien van ons logo, geborduurd op de borst. Daarom bijgevoegde poll met de vraag, heb je interesse in een polo, en hoeveel heb je er ongeveer voor over? Het invullen van de poll verplicht je uiteraard tot niets, maar om een betrouwbaar beeld te krijgen vinden we het wel fijn als je deze alleen invult als je echt serieus interesse hebt, anders schieten we er nog niets mee op. (Als je een ander goed idee, of misschien wel goede contacten in die wereld hebben, dan horen we dat uiteraard graag!).
 9. Het was weer een leuke dag! Al vroeg stond er een mooie en grote delegatie van de FMCN, die ook hadden gezorgd voor een leuk springkussen voor de kids, nogmaals dank daarvoor! Ook natuurlijk onze eigen Ruud, bedankt voor het regelen van deze dag. Het weer was top, hele dag droog gehouden. Helaas was de opkomst ten opzichte van de afgelopen jaren wat minder en vertrokken en voortijdig al een hoop waardoor we de prijsuitreiking wat hebben moeten inkorten. Slechte weersvoorspelling, de F1 en misschien gelijktijdig het 100%tuning event hebben en er mogelijk voor gezorgd dat sommige andere plannen hebben gemaakt maar dat kan nou eenmaal gebeuren. Voor volgend jaar zullen we de meeting waarschijnlijk weer beperken tot de middag, waarschijnlijk was de dag nu ook iets te lang. Maar ondanks dat toch weer genoten!
 10. En wij altijd maar denken dat die overstap altijd alleen maar andersom gemaakt wordt
 11. Leuk verhaal Jur, afgezien van de gecrashte Sierra uiteraard... Mooi dat we nog een prijs gepakt hebben! Zoals wel vaker was ik weer eens op vakantie, maar toch de eerste keer in jaren dat ik EFE gemist heb. Volgend jaar beter zullen we maar zeggen.
 12. Even een uppje. Het duurt nog even maar half oktober wil ik de reservering alvast doen, dan zijn we in ieder geval verzekerd van een plek. Een enkele extra aanmelding na die tijd is nog wel mogelijk, maar als je zeker wilt zijn van deelname geef je dan voor 21 oktober op!
 13. Ik zie dat ik me ook nog niet had aangemeld, maar ik ben erbij hoor!
 14. Betalingen bijgewerkt Aanmelding van Dannytje555 wordt nog meegenomen als betaling dit weekend binnen is. Zelfde voor @Chelleke92 betaling nog niet binnen, als deze dit weekend nog doorkomt gaat de aanmelding door, anders helaas niet.
 15. Betalingen bijgewerkt. Nog in afwachting van betaling van @Michmonster@Razer@Chelleke92@Jur Aub voor a.s. vrijdag