Jump to content
Fiestaclub.nl

VitroFiesta

Global Moderators
 • Content count

  12257
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

21840 profile views
 1. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Wegens een te volle agenda kon ik helaas niet de hele dag meemaken, maar kon ik gelukkig nog net op tijd aansluiten voor de bbq. Iedereen dus maar even kort gezien en gesproken, volgende keer beter. Veel goede reacties over de puzzelrit gehoord, maar ik had natuurlijk niet anders verwacht. Hij schijnt op sommige plekken wat lastig geweest te zijn, maar daarvoor is het ook een puzzelrit en geen rondrit, het moet ook niet te makkelijk zijn. Barbecue kon ik gelukkig meepakken en was ook weer top. Uiteraard gaat onze grote dank weer uit naar een iedereen van @Autobedrijf Mebu die zich weer heeft ingespannen om er een geslaagde dag van te maken! We hebben snel weer een datum voor volgend jaar geprikt, die is nog in concept maar volgt zo snel mogelijk. Volgend jaar in ieder geval weer een herhaling van deze mooie meeting!
 2. VitroFiesta

  hallo allemaal

  Dit topic is bedoelt om je als nieuw lid even voor te stellen. Vragen kun je daarna in het juiste subforum plaatsen, in dit geval hier: forum.fiestaclub.nl/index.php?/forum/8-in-car-entertainment-en-beveiliging/ De kans dat je daar een bruikbaar antwoord krijgt is ook groter, dus plaats de vraag alsnog even daar aub.
 3. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Ik heb je terug gemaild. Geen probleem als de betaling er voor aanstaande woensdag is.
 4. VitroFiesta

  Fiesta in the Park 2018

  Mooi verhaal Jur, wat moet ik daar nog aan toevoegen? Eigenlijk niks, behalve nog eens benadrukken dat het weer een super geslaagd weekend was. Gezellig met ons groepje en uiteraard met onze Engelse vrienden, voor zover ik me kan herinneren de eerste keer zonder technische problemen, en geheel tegen eerste voorspellingen in heel veel geluk gehad met het weer. Begon aanvankelijk nog wat fris en bewolkt, maar aan het einde van de dag liepen we allemaal met een behoorlijk rode kop van de zon. Foto's heb ik niet gemaakt, maar deze kwam ik al tegen op YT: https://www.youtube.com/watch?v=zSRR9sD9_Ts Voor wie nog twijfelt om een keer mee te gaan, stop maar met twijfelen en ga volgend jaar gezellig mee!
 5. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Betalingen bijgewerkt @BeeST@GJH deadline is al voorbij maar als de betaling voor komende woensdag binnen is neem ik het nog mee, anders moet ik jullie helaas van de lijst halen!
 6. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Ontvangen van beide
 7. VitroFiesta

  Mebu meeting

  @allesklusser@GJH@Michmonster@BeeST Denk nog even aan de betalingen, voor zaterdag aub
 8. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Bedankt!
 9. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Even een reminder voor wie er nog niet heeft betaald, graag voor 12 mei doen aub.
 10. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Nee hoor, kom gerust langs, maar ook als je nieuw op het forum bent ben je van harte welkom om ook deel te nemen aan de activiteiten.
 11. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Omdat ik wederom niet-aangemelde betalingen binnen krijg nogmaals het verzoek om eerst hier in dit topic aan te geven dat je komt en dan pas te betalen! Pas als je op bovenstaande lijst staat is je aanmelding compleet!
 12. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Betalingen bijgewerkt. Let Op: Vergeet bij je betaling niet je forumnaam te vermelden, want de meesten ken ik wel bij naam, maar niet iedereen. Ik heb nu een betaling van wie ik geen idee heb van wie deze is. Deze staat naar alle waarschijnlijkheid ook niet op de lijst met aanmeldingen, dus nogmaals: Alleen iedereen die in dit topic is aangemeld staat op de lijst, aanmeldingen via Facebook, app of hoe dan ook tellen niet mee! Verzoek aan Richie P. om zich hier even te melden want ik heb geen idee welke nickname daarbij hoort.
 13. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Weet niet precies wat het probleem is, maar het blijkt dat er niemand op dit bericht kan reageren. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een bericht aan @LightningNL (Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem).
 14. VitroFiesta

  Chiptuning waar

  Dan zou ik wel naar Sint Anthonis gaan, verschil van zo'n 150 km...
 15. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Dit topic is gestart op verzoek van @LightningNL: Beste leden, Marcusso, DeepImpactBlue en ik willen bij Autobeam H7 LEDs kopen (https://autobeam.co.uk/pages/ford-fiesta), wij willen een groepsinkoop organiseren om de verzendkosten te drukken en korting te bedingen. Zijn er nog meer leden geïnteresseerd? Bij 5+ mensen krijgen wij ook korting. Het idee is als volgt: 1. Leden verzamelen 2. Offerte aanvragen 3. Geld inzamelen (van tevoren overmaken, dat kan eventueel via DeepImpactBlue). 4. Levering Graag zijn wij benieuwd wie er mee doen! Ledenlijst: 1. @Marcusso 2. @DeepImpactBlue 3. @LightningNL 4. @R.Combe
×