Jump to content
Fiestaclub.nl

VitroFiesta

Global Moderators
 • Content Count

  12271
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

22304 profile views
 1. VitroFiesta

  Ford-Werke-Köln

  Momenteel ben ik even te druk om dit op te pakken, maar ik wil later wel kijken of ik iets kan regelen.
 2. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Helaas heb ik moeten besluiten dit jaar over te laten gaan. 4 mei kan ik helaas geen vrij krijgen, en op maandag 6 mei heb ik vroeg in de ochtend ook gelijk een belangrijke cursus voor het werk waarbij het toch wel de bedoeling is dat ik aanwezig ben. Helaas moet ik dit jaar overslaan, hopelijk volgend jaar beter.
 3. VitroFiesta

  Andere auto Nieuwjaarsmeeting

  Zoals al gezegd, het is een openbare parkeerplaats dus verbieden kunnen we niemand, maar het is in de eerste instantie natuurlijk een Fordmeeting. Maar we zijn niet zo moeilijk hoor, zolang je geen 20 andere merken meeneemt. (Deze vraag had je ook gewoon in het topic van de Nieuwjaarsmeeting mogen plaatsen hoor, hoeft geen nieuw topic voor).
 4. VitroFiesta

  Gezamenlijk Fordclub nieuwjaarsmeeting

  Het gaat altijd door, terplekke is ook genoeg gelegenheid om binnen te zitten (AC, Starbucks, Burgerking), dus we hoeven niet de hele tijd buiten te staan.
 5. account verwijderen s.v.p.

 6. VitroFiesta

  Gezamenlijk Fordclub nieuwjaarsmeeting

  Ik ben er ook bij
 7. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Denk allemaal nog even aan het meenemen van contant geld aub, afzonderlijk pinnen gaat niet werken.
 8. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Afmeldingen zijn verwerkt, volgende keer beter. Ik heb gereserveerd voor 30 man, dus voor wie er nog mee wil kan dat. Maximaal nog 3 personen extra dus, daarna zitten we vol.
 9. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Het lijkt een grote groep te worden, dus ik heb alvast gereserveerd. Kan altijd nog wat bijgesteld worden, maar zekerheid voor alles
 10. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Mooi, gaat weer richting de aantallen die we gewend zijn
 11. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Ik stond al op de lijst, maar ben er uiteraard bij! Voor een ieder die zich nog niet heeft opgegeven, om een goede inschatting te maken voor hoeveel mensen ik moet reserveren zou het prettig zijn als iedereen dat zo snel mogelijk doet. Uiterlijk voor 27 oktober, maar het liefst eerder.
 12. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt
 13. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt, bedankt allen! Let op, wacht niet te lang met aanmelden want de uiterste datum is vrijdag 17 augustus. Dat is dus al over één week. Ook de betaling moet dan binnen zijn! Doe ons een plezier en bespaar ons een hoop last-minute geregel door te zorgen dat je alles op tijd geregeld hebt. Ieder jaar opnieuw zijn we op het laatste moment weer alles aan het veranderen, en dat is nergens voor nodig. Vermeldt bij de betaling ook even je forumnaam aub.
 14. VitroFiesta

  European Ford Event

  Ik dacht er met de vakantieplanning rekening mee te houden dat ik precies op tijd voor EFE terug zou zijn. Jammer alleen dat ik even niet goed heb opgelet en dacht dat EFE op zondag 16 september was. Kom er net achter dat het een week eerder is, en dat is dus midden in mijn vakantie ? Ben ik er dit jaar dus alweer niet bij...
 15. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Wegens een te volle agenda kon ik helaas niet de hele dag meemaken, maar kon ik gelukkig nog net op tijd aansluiten voor de bbq. Iedereen dus maar even kort gezien en gesproken, volgende keer beter. Veel goede reacties over de puzzelrit gehoord, maar ik had natuurlijk niet anders verwacht. Hij schijnt op sommige plekken wat lastig geweest te zijn, maar daarvoor is het ook een puzzelrit en geen rondrit, het moet ook niet te makkelijk zijn. Barbecue kon ik gelukkig meepakken en was ook weer top. Uiteraard gaat onze grote dank weer uit naar een iedereen van @Autobedrijf Mebu die zich weer heeft ingespannen om er een geslaagde dag van te maken! We hebben snel weer een datum voor volgend jaar geprikt, die is nog in concept maar volgt zo snel mogelijk. Volgend jaar in ieder geval weer een herhaling van deze mooie meeting!
×