Jump to content
Fiestaclub.nl

VitroFiesta

Global Moderators
 • Content Count

  12264
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

22014 profile views
 1. Welkom! De vraag staat inmiddels ook op de juiste plek, dus daar graag inhoudelijk op de probleemvraag reageren.
 2. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Het lijkt een grote groep te worden, dus ik heb alvast gereserveerd. Kan altijd nog wat bijgesteld worden, maar zekerheid voor alles
 3. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Mooi, gaat weer richting de aantallen die we gewend zijn
 4. VitroFiesta

  Wok meeting 2018

  Ik stond al op de lijst, maar ben er uiteraard bij! Voor een ieder die zich nog niet heeft opgegeven, om een goede inschatting te maken voor hoeveel mensen ik moet reserveren zou het prettig zijn als iedereen dat zo snel mogelijk doet. Uiterlijk voor 27 oktober, maar het liefst eerder.
 5. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt
 6. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt, bedankt allen! Let op, wacht niet te lang met aanmelden want de uiterste datum is vrijdag 17 augustus. Dat is dus al over één week. Ook de betaling moet dan binnen zijn! Doe ons een plezier en bespaar ons een hoop last-minute geregel door te zorgen dat je alles op tijd geregeld hebt. Ieder jaar opnieuw zijn we op het laatste moment weer alles aan het veranderen, en dat is nergens voor nodig. Vermeldt bij de betaling ook even je forumnaam aub.
 7. VitroFiesta

  European Ford Event

  Ik dacht er met de vakantieplanning rekening mee te houden dat ik precies op tijd voor EFE terug zou zijn. Jammer alleen dat ik even niet goed heb opgelet en dacht dat EFE op zondag 16 september was. Kom er net achter dat het een week eerder is, en dat is dus midden in mijn vakantie ? Ben ik er dit jaar dus alweer niet bij...
 8. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Wegens een te volle agenda kon ik helaas niet de hele dag meemaken, maar kon ik gelukkig nog net op tijd aansluiten voor de bbq. Iedereen dus maar even kort gezien en gesproken, volgende keer beter. Veel goede reacties over de puzzelrit gehoord, maar ik had natuurlijk niet anders verwacht. Hij schijnt op sommige plekken wat lastig geweest te zijn, maar daarvoor is het ook een puzzelrit en geen rondrit, het moet ook niet te makkelijk zijn. Barbecue kon ik gelukkig meepakken en was ook weer top. Uiteraard gaat onze grote dank weer uit naar een iedereen van @Autobedrijf Mebu die zich weer heeft ingespannen om er een geslaagde dag van te maken! We hebben snel weer een datum voor volgend jaar geprikt, die is nog in concept maar volgt zo snel mogelijk. Volgend jaar in ieder geval weer een herhaling van deze mooie meeting!
 9. VitroFiesta

  hallo allemaal

  Dit topic is bedoelt om je als nieuw lid even voor te stellen. Vragen kun je daarna in het juiste subforum plaatsen, in dit geval hier: forum.fiestaclub.nl/index.php?/forum/8-in-car-entertainment-en-beveiliging/ De kans dat je daar een bruikbaar antwoord krijgt is ook groter, dus plaats de vraag alsnog even daar aub.
 10. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Ik heb je terug gemaild. Geen probleem als de betaling er voor aanstaande woensdag is.
 11. VitroFiesta

  Fiesta in the Park 2018

  Mooi verhaal Jur, wat moet ik daar nog aan toevoegen? Eigenlijk niks, behalve nog eens benadrukken dat het weer een super geslaagd weekend was. Gezellig met ons groepje en uiteraard met onze Engelse vrienden, voor zover ik me kan herinneren de eerste keer zonder technische problemen, en geheel tegen eerste voorspellingen in heel veel geluk gehad met het weer. Begon aanvankelijk nog wat fris en bewolkt, maar aan het einde van de dag liepen we allemaal met een behoorlijk rode kop van de zon. Foto's heb ik niet gemaakt, maar deze kwam ik al tegen op YT: https://www.youtube.com/watch?v=zSRR9sD9_Ts Voor wie nog twijfelt om een keer mee te gaan, stop maar met twijfelen en ga volgend jaar gezellig mee!
 12. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Betalingen bijgewerkt @BeeST@GJH deadline is al voorbij maar als de betaling voor komende woensdag binnen is neem ik het nog mee, anders moet ik jullie helaas van de lijst halen!
 13. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Ontvangen van beide
 14. VitroFiesta

  Mebu meeting

  @allesklusser@GJH@Michmonster@BeeST Denk nog even aan de betalingen, voor zaterdag aub
 15. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Bedankt!
×