Jump to content
Fiestaclub.nl

VitroFiesta

Global Moderators
 • Content count

  12245
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Rank
  I live here
 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

21535 profile views
 1. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Betalingen bijgewerkt. Let Op: Vergeet bij je betaling niet je forumnaam te vermelden, want de meesten ken ik wel bij naam, maar niet iedereen. Ik heb nu een betaling van wie ik geen idee heb van wie deze is. Deze staat naar alle waarschijnlijkheid ook niet op de lijst met aanmeldingen, dus nogmaals: Alleen iedereen die in dit topic is aangemeld staat op de lijst, aanmeldingen via Facebook, app of hoe dan ook tellen niet mee! Verzoek aan Richie P. om zich hier even te melden want ik heb geen idee welke nickname daarbij hoort.
 2. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Weet niet precies wat het probleem is, maar het blijkt dat er niemand op dit bericht kan reageren. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een bericht aan @LightningNL (Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem).
 3. VitroFiesta

  Chiptuning waar

  Dan zou ik wel naar Sint Anthonis gaan, verschil van zo'n 150 km...
 4. VitroFiesta

  Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Dit topic is gestart op verzoek van @LightningNL: Beste leden, Marcusso, DeepImpactBlue en ik willen bij Autobeam H7 LEDs kopen (https://autobeam.co.uk/pages/ford-fiesta), wij willen een groepsinkoop organiseren om de verzendkosten te drukken en korting te bedingen. Zijn er nog meer leden geïnteresseerd? Bij 5+ mensen krijgen wij ook korting. Het idee is als volgt: 1. Leden verzamelen 2. Offerte aanvragen 3. Geld inzamelen (van tevoren overmaken, dat kan eventueel via DeepImpactBlue). 4. Levering Graag zijn wij benieuwd wie er mee doen! Ledenlijst: 1. @Marcusso 2. @DeepImpactBlue 3. @LightningNL 4. @R.Combe
 5. VitroFiesta

  Mebu meeting

  Helaas kan mijn baas me niet missen die dag... Baal er van want het is toch wel een van de mooiste meetings van het jaar. Als de datum wat dichterbij is gekomen zal ik nog eens proberen of ik op het werk wat kan ruilen maar kan helaas nog niks met zekerheid zeggen. In de aanloop en organisatie zal ik uiteraard ondersteunen waar nodig.
 6. VitroFiesta

  Mogelijkheid tot shoutbox?

  We hebben altijd een shoutbox gehad, maar die werd de laatste jaren voor invoer van het nieuwe forum eigenlijk totaal niet meer gebruikt, vandaar dat we er voor hebben gekozen om deze niet meer terug te laten komen. Ik weet niet of de huidige software dit ondersteund, maar als er heel veel vraag naar is kunnen we wellicht kijken of we weer een shoutbox kunnen introduceren.
 7. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Gezellig! Ik kom wel op de tweewieler, wordt mooi weer van het weekend
 8. VitroFiesta

  Accessoire Prijslijst 2009

  Kan ik me iets bij voorstellen aangezien het een bericht van ruim 9 jaar geleden is...
 9. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Wordt een klein clubje deze keer... Maakt mij niet uit, ik rij die kant wel op, maar de als de rest van mening is dat het niet de moeite is om het door te laten gaan heb ik daar ook vrede mee.
 10. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  European Ford Event in Venray Vanuit Zuid-Limburg gezien misschien niet zuidelijk, maar voor de rest van het land toch best een eind weg. Het is zelfs jaren in Landgraaf geweest, dat was pas echt ver.
 11. VitroFiesta

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Upje
 12. VitroFiesta

  Ford Family Day

  Ik ben er waarschijnlijk niet, ik zit in Assen bij de TT
 13. VitroFiesta

  Forum-onderhoud aanstaand weekend

  Het is er niet van gekomen afgelopen weekend, we schuiven het door naar het komende weekend.
 14. VitroFiesta

  Foto meeting 2018

  Ik zal van de week wel even langsrijden om te kijken
 15. VitroFiesta

  Forum-onderhoud aanstaand weekend

  Net als de Fiesta, heeft ook het forum af en toe onderhoud nodig. Dit vind aanstaand weekend plaats. Hierdoor kan het zijn dat het forum tijdelijk minder goed of helemaal niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.
×