Jump to content
Fiestaclub.nl

henk68

Active users
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

About henk68

 • Rank
  Fiesta Senior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Henk
 • Auto
  Ford Focus
 • Type
  MK3.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1657 profile views
 1. henk68

  Goedendag, ik ben...

  Welkom bij de club, mooie auto heb je, je velgen probleem is op te lossen door wielverbreders te monteren tot je de juiste et maat heb.
 2. Dat klopt...,maar dat is ook een persoonlijke smaak. Ik heb voor me Focus achter 12.5mm besteld en voor maar 5mm per kant.
 3. Dat maakt toch niet uit ,die ringen klik je er zo in,bij Eibach moet je de spacer eerst op je naaf schroeven en dan je wiel weer op je spacer..., dus een extra verbinding met bouten. Die ook weer extra nagetrokken moeten worden ,dus wielen er weer af en dan je spacer controleren/natrekken wiel er weer op en deze later ook weer controleren/natrekken want ze zijn er tenslotte afgeweest. En bij het Eibach systeem is het minimum 15mm per kant...,ga je lager dan krijg je alleen maar schijfjes en bij geleverde wielbouten die je moet plaatsen en de orginelen moet verwijderen uit je naf(kut werk). 15 mm is voor je voorwielen te breed kan ik je melden.
 4. https://www.procartuning.nl/performance/spoorverbreders.html#
 5. Ik zou voor deze gaan ,wel de wielmoeren/bouten bij bestellen dan heb je geen gekloot met je bestaande bouten vervangen voor langere . In het filmpje is goed te zien hoe je een beetje de dikte kan bepalen.
 6. henk68

  ledstrip dashboardkastje

  Je hebt nu een glasfiber stripje ,deel 2 is een rood lampje met aansluiting die de rode strip rood verlicht.😎
 7. henk68

  ledstrip dashboardkastje

  Ja klopt die moet je hebben.πŸ‘
 8. Piet wat ben je allemaal van plan joh?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‰πŸ˜‰
 9. henk68

  Reserve wiel met nieuwe band

  Reserve wiel met nieuwe Bridgestone 175-65-14 band Steek is 4x108 Prijs 50 euro Voor foto's, stuur me een berichtje. Foto's plaatsen lukt weer/ nog steeds niet.
 10. henk68

  DAB+ val de hele tijd weg

  Heb om mijn Focus ml 3.2 ook dab ,heb ook veel last van uitval ,had ik in me fiesta mk8 volgens mij minder last van terwijl ze dezelfde antenne hebben.. Tegenwoordig gewoon weer de FM aan ,dat werkt nog steeds het beste ondanks de promotie van dab wat je in de media hoort.
 11. henk68

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Ik zou naar de Ford garage gaan Piet,kunnen ze het jouw laten zien en als hun het verzieken is het kosten hun.πŸ˜‰
 12. henk68

  Bumper stickers Fiesta MK8

  Tekoop...,Bumperstickers (1 Setje) . Prijs is 20,-- dat is met incl verzendkosten . Het zijn de bewuste DMB stickers. https://www.dmb.uk.com/prod/6402/fiesta-mk8-st-line-body-accent-stripe Groetjes Henk
 13. henk68

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Nou nou Piet wat een gebulder🀭 Ik herken je probleem Piet...,ik heb het bij de mijne toentertijd voor elkaar gekregen de bolletjes te wisselen zonder de units eruit te halen maar ik weet natuurlijk niet hoe groot jouw handen zijn .πŸ˜€
 14. Ik had in mijn ST Line wel dab , het is wat je besteld. Ik denk dat je met een andere radiounit al klaar bent en idd inlezen met fordscan. Denk dat je radio antenne al geschikt is,kijk ff naar je schroefdraad staat een kleur code op . Anders andere antenne erop ,zit niks in de bumpers zoals bij 7/7.5
 15. henk68

  1.0 ecoboost Unlimited Tuning

  Kan je je Fiesta dan misscchien niet beter verkopen als de prestaties wat tegenvallen?
Γ—