Jump to content
Fiestaclub.nl

henk68

Active users
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

About henk68

 • Rank
  Fiesta Senior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Henk
 • Auto
  Ford Focus
 • Type
  MK3.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1693 profile views
 1. henk68

  Mini ST Line grill badge project

  Was het maar oem....,dan was ik gelijk naar de Ford gerend om het aan te schaffen. Echt mooi gedaan. 😍
 2. Niet lullen Piet, de dynamische knipperlichten bestaan niet bij Ford in de oem categorie voor in de spiegels. We hebben het niet over een hoedeplank. @Hiddenfiesta....., komt goed alleen oppassen met het los halen van de spiegelkappen dat je niks afbreekt.
 3. henk68

  Eigen achtergrond SYNC3

  Bij sync 3 niet, sync 2 wel.
 4. Is plug en play stekkertje steek je in de fitting waar nu het lampje in zit. Bij de focus club zijn eral verschillende die ze hebben. Oem niet te koop Piet.
 5. henk68

  Goedendag, ik ben...

  Welkom bij de club, mooie auto heb je, je velgen probleem is op te lossen door wielverbreders te monteren tot je de juiste et maat heb.
 6. Dat klopt...,maar dat is ook een persoonlijke smaak. Ik heb voor me Focus achter 12.5mm besteld en voor maar 5mm per kant.
 7. Dat maakt toch niet uit ,die ringen klik je er zo in,bij Eibach moet je de spacer eerst op je naaf schroeven en dan je wiel weer op je spacer..., dus een extra verbinding met bouten. Die ook weer extra nagetrokken moeten worden ,dus wielen er weer af en dan je spacer controleren/natrekken wiel er weer op en deze later ook weer controleren/natrekken want ze zijn er tenslotte afgeweest. En bij het Eibach systeem is het minimum 15mm per kant...,ga je lager dan krijg je alleen maar schijfjes en bij geleverde wielbouten die je moet plaatsen en de orginelen moet verwijderen uit je naf(kut werk). 15 mm is voor je voorwielen te breed kan ik je melden.
 8. https://www.procartuning.nl/performance/spoorverbreders.html#
 9. Ik zou voor deze gaan ,wel de wielmoeren/bouten bij bestellen dan heb je geen gekloot met je bestaande bouten vervangen voor langere . In het filmpje is goed te zien hoe je een beetje de dikte kan bepalen.
 10. henk68

  ledstrip dashboardkastje

  Je hebt nu een glasfiber stripje ,deel 2 is een rood lampje met aansluiting die de rode strip rood verlicht.😎
 11. henk68

  ledstrip dashboardkastje

  Ja klopt die moet je hebben.👍
 12. Piet wat ben je allemaal van plan joh?😂😂😉😉
 13. henk68

  Reserve wiel met nieuwe band

  Reserve wiel met nieuwe Bridgestone 175-65-14 band Steek is 4x108 Prijs 50 euro Voor foto's, stuur me een berichtje. Foto's plaatsen lukt weer/ nog steeds niet.
 14. henk68

  DAB+ val de hele tijd weg

  Heb om mijn Focus ml 3.2 ook dab ,heb ook veel last van uitval ,had ik in me fiesta mk8 volgens mij minder last van terwijl ze dezelfde antenne hebben.. Tegenwoordig gewoon weer de FM aan ,dat werkt nog steeds het beste ondanks de promotie van dab wat je in de media hoort.
×