Jump to content
Fiestaclub.nl

rallyedition

Active users
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rallyedition

 1. Welke oliefilter sleutel

  Binnenkort maar is kijken dan.
 2. Wat is een goede oliefilter sleutel, dop, tang ? Voor mijn fiesta mk6 En voor binnen nu en een jaar ( fiesta van vrouw lief heefd nog een jaar ) welke auto daarvoor in de plaats komt geen idee. Het liefst zoek ik iets universeels wat goed werkt, ook mijn leven mee gaat.
 3. Trillend stuur.

  Auto is net voor apk geweest. Gelukkig goed gekeurd. Nadat ik weg ree trilt het stuur als je naar links en rechs stuurt. Ik ben terug gegaan. Zij gekeken maar konden zo niks vinden. Een collega van hem zij, met het controleren en bewegen van het wiel zou er mischien lucht in de hydraulische systeem gekomen zijn. Ik moet de auto 1 of beter 2 dagen stil laten staan zodat de lucht eruit kan. Eind vorig jaar is ook links voor de veer gebroken maar de veerpootlager is niet vervangen. Kan dat het trillen veroorzaken ?
 4. Fiesta onderdelen

  Ik woon in zeeland, om precies te zijn driewegen
 5. Fiesta onderdelen

  Volgens mijn heb ik op marktplaats op jou velgen gereageerd
 6. Spoorverbreders mk6,5

  Heren bedankt voor de duidelijke info Nu alleen nog kijken welke dikte ik zal nemen. Als ik de bestelling plaats zal ik nog wat erbij bestellen. Om de verzk te onderdrukken.
 7. Spoorverbreders mk6,5

  Zoals de titel al zegt ben ik op zoek naar spoorverbreders. Is dit raadzaam ? Ik wil de wielen achter wat verder naar buiten hebben. Krijg je er ook betere wegligging door ?
 8. Spoorverbreders mk6,5

  Zo heel moeilijk is het dus niet. Binnenkort dan maar is bestellen. Lijkt mij betet om de spoorverbreder achter de remtrommel te plaatse. Dat geeft geen exstra slijtage ofzo. Kan de link niet openen alleskunner.
 9. Spoorverbreders mk6,5

  Ik heb op internet zitten kijken hoe de remtrommel te verwijderen. Ik vind alleen hoe je remschoenen vervangt
 10. Spoorverbreders mk6,5

  Jrs welke heb jij ? Hoe heb jij ze erop zitten ? Razer Waarom achter de astap ? Wat is de astap ?
 11. Spoorverbreders mk6,5

  Is dit wat ? http://pumaspeed.co.uk/product-DZX-125mm-Rear-Axle-Hub-Spacer-kit-4x108_17349.jsp
 12. Spoorverbreders mk6,5

  Mm ja http://www.spoorverbreder-shop.nl En nog een paar. Wil er wel een centreer ring erop hebben.
 13. Spoorverbreders mk6,5

  Is voor mij de eerste keer. Voor 150 euro 10 a 15 cm betere vulling in de wielkast vind ik dat best wel veel. Heb een leuke rode koni veren set met h&r veren gezien voor 500 Ben mezelf erin aan het verdiepen. Alle info is welkom.
 14. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Mag ik je een tip geven over het afdrogen van je auto na het wassen ? Voordat je de auto af droogt met een open tuinslang afspoelen ( mits de auto nog goed in de wax staat ) zal heel veel water al van de auto gelopen zijn. Ikheb ondertussen ook een uitgebreide poets verzameling verzameld in de tijd dat ik hier afwezig ben geweest.
 15. Als ik de auto op slot doe met de afstandsbediening dan gaan de spiegels automatisch naar binnen. Als dat gebeurt dan is het alsof de rechterspiegel verder wil dan de linker. Het is net of die over zijn vertanding loopt. Kan ik dat inklappen ban de spiegels uit zetten ?
 16. Afscheid nemen bestaat...... niet?

  Misschien handig om de motorinhoud en km stand bouwjaar te vermelden.
 17. Mk6,5 inklapbare spiegels

  Niet het menu van zoveel kilometers op de tank gereden te hebben. De knop op de linker knipperlicht in dat menu kijk ik. Net ford hier gebeld, ten eerste wist hij niet of het kan. Maar ze willen wel kijken en er zitten kosten aan verbonden. Dat gaan we niet doen. Of het draadje op sporen die de spiegels laat inklappen en die verwijderen.
 18. Mk6,5 inklapbare spiegels

  Ik kan niks in het menu terugvinden
 19. Thomas 1.6 16v Zetec s

  Het probleem al gevonden. Heb het bonkende geluid ook bij mojn auto. Wel te verstaan auto van de vrouw
 20. Weer terug van weg geweest

  Dank jullie wel.
 21. Weer terug van weg geweest

  Tijd geleden hier aangemeld. Wegens een aantal veranderingen in mijn leven, positieve en negatieve verandering achter de rug gehad te hebben ga ik de draad weer op pakken. Ik heb nog steeds de zwarte fiesta mk6,5 rally edition 1.6 16v s. Nu onderhoud ik die zelf. En moeten er nog wat dingen gebeuren om hem weer netjes te krijgen.
×