Jump to content
Fiestaclub.nl

Harry

Active users
 • Content Count

  1507
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Harry

 • Rank
  Fiesta Nutcase
 • Birthday 11-10-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Harry
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

6872 profile views
 1. Harry

  Aux ingang Ford 6000CD

  Dan is hij softwarematig ingeschakeld. Dan blijft een fout in de kabels/stekkers of een defect in de radio over.
 2. Harry

  Aux ingang Ford 6000CD

  Wat gebeurd er als je op de AUX knop drukt? Je kan softwarematig de AUX functie uitschakelen. Dan moet je Menu een paar seconde ingedrukt houden, vervolgens kan je aux ergens in- en uitschakelen.
 3. Hier staat meer info: https://www.focusclub.nl/index.php?threads/o-ring-stuk-koelvloeistof-lekkage.107746/page-2 https://forum.driving-fun.com/viewtopic.php?t=35507 Bij mij lekte er inderdaad heel langzaam koelvloeistof weg.
 4. De 1.0 ecoboost is betrouwbaar, maar niet foutloos. Een bekend euvel is de o-ring die 'achter' de kleppendeksel zit. Deze ring kan redelijk snel slijten, waardoor het halve blok uit elkaar moet om erbij te komen. Bij mij was dit net boven de 100.000km gebeurd. Op diverse fora zijn hier meerdere gevallen van bekend. De uiteindelijke reparatierekening was bijna 1000 euro. Gelukkig was mijn Fiesta altijd dealer onderhouden, waardoor we de rekening door drie hebben gedeeld (Ford Nederland, de dealer en ik). Als de auto niet altijd dealer onderhouden is, zijn ze meestal niet zo coulant. Mijn advies: gewoon dealer onderhouden. Als je langer klant bent bij een dealer, zijn ze altijd welwillender om bepaalde kosten achterwege te laten.
 5. Harry

  Carkit directory empty

  Tada! http://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?bookCode=O10456&countryCode=NLD&languageCode=nl&marketCode=WD&viewTech=IE&chapterTitleSelected=G979672&subTitleSelected=G979676&topicHRef=G949189&div=f&variantid=1333&vFilteringEnabled=False&userMarket=NLD
 6. Harry

  Carkit directory empty

  Helaas heb je nog een oude versie van het bluetooth voicecontrol systeem. Hierbij moest je eerst de namen programmeren om de voiceccontrol te gebruiken. Je moet dus eerst je eigen stem koppelen aan een nummer. Het werkt niet echt fijn.
 7. Harry

  Blauwe naafkapjes

  Zijn de kapjes verder in goede staat? Ik heb wellicht interesse.
 8. Daarnaast ook niet onbelangrijk: met welke snelheden/toeren reed je ten tijde van het 'stilvallen'. En is de auto al uitgelezen om te checken of er foutcodes in staan? Niet elke foutcode zorgt namelijk voor een waarschuwingslampje.
 9. De nieuwe Fiesta's (MK8) moeten inderdaad om de 2 jaar of 30.000km onderhoud krijgen. het service/olielampje is statisch lampje wat om de ca. 30.000km gaat branden. Toch wel slecht dat een officiële Ford dealer de eigen 'regels' niet kent. Als je je kenteken en kilometerstand invult op de onderstaande site, kan je zien welk soort onderhoud nodig is. https://www.fordonderhoud.nl/
 10. Mijn Fiesta is af-fabriek geleverd met de Sony radio, deze speakers zaten dus al in mijn auto. Ik heb alleen de achterspeakers vervangen door een losse woofer en tweeter. Nu zitten bij mij dus in de achterdeuren dezelfde speakers als de voordeuren. De tweeters heb ik uit een b-max gehaald en geplaatst. Daarnaast heb ik rond de speakers dempingsmateriaal geplaatst. Dat zorgt ook voor een beter geluid.
 11. Harry

  Paneel bij pedalen losmaken

  Als je die pin eruit hebt gehaald, zit hij verder gewoon geklikt. Je moet wel eerst de dorpel verwijderen, daarna moet je hem schuin omhoog/naar voren eruit klikken. Als hij er nog nooit af is geweest kan dit wel even lastig zijn. wees voorzichtig, het is en blijft plastic.
 12. je kan zonder problemen de luxe speakeres plaatsen. Deze werden alleen geleverd als je de optionele Sony radio af-fabriek bestelde. Ze zijn te herkennen aan de blauwe kleur. Op de foto horen de bovenste twee speakers in de voordeuren en de onderste in de achterdeuren/paneel
 13. Harry

  Verschil Fiesta MK7 Champion en Titanium

  De champion edition is een redelijke kale uitvoering. De Titatium is veel uitgebreider aangekleed, oa: - Betere stoelen - Cruise control (NL versie) - Chrome sierstrips rondom - Carkit - Climate control - Boordcomputer - Regen- en lichtsensoren - Bijna altijd parkeersensoren achter - Bijna altijd elektrisch inklapbare spiegels - Automatisch dimmende binnenspiegel - nog een aantal zaken Dus als je de keuze hebt, ga voor een titanium.
 14. Harry

  Interessante speakers(?)

  Ik had in mijn oude MK7 ook dat pioneer setje ingebouwd samen met de Sony radio van Ford. Dat klonk echt prima! Als je toch alles open hebt liggen, zorg dan gelijk voor extra demping in de deuren. Dat scheelt ook aardig wat. Zeker omdat zn beetje alles in zn deur van plastic is.
 15. Je zal hier van achter bij moeten komen volgens mij. De kap boven de radio moet losgehaald worden (geklikt), vervolgens het klepje onder de radio, daarna het frontje van de radio. Dan kan je er volgens mij bij. Er is op het Engelse forum een kleine how-to, maar ik kan hem zo snel niet meer terugvinden.
×