Jump to content
Fiestaclub.nl

Harry

Active users
 • Content Count

  1488
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Harry

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 11-10-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Harry
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

6679 profile views
 1. Harry

  Dag kenners,

  Bekend euvel bij de MK6,5. De lijm die ze toen der tijd gebruikt hebben om de stijl aan het clipje te lijmen, laat na jaren los. vermoedelijk zit er nog een wit clipje in de deur. Elke dealer weet dat dit een veel voorkomend probleem is, dus die bestellen dat zo voor je. volgens mij noemt ford het een "sierstrip". Deze sierstrip zit gewoon geklikt met drie plastic clipjes. Wel even de oude clipjes verwijderen en het nieuwe paneel erop duwen. Als je hem niet bij de dealer besteld, let dan wel goed op dat je de juiste besteld (links/recht / 3d/5d). https://www.ebay.co.uk/itm/DOOR-PILLAR-TRIM-PANEL-RIGHT-OFFSIDE-FITS-FIESTA-3-DOORS-VAN-2003-to-2010/302237876925?fits=Car+Make%3AFord|Model%3AFiesta+V&epid=12008800285&hash=item465ec802bd:g:QdcAAOSw1JVZ7hXy
 2. Jazeker, dat is de extra antenne. en dat groene kastje is de filter.
 3. Ziet er tot zover netjes uit! Ik heb de active city stop nog nooit uitgezet in de wasstraat en dat is ook niet noodzakelijk.
 4. mooi project Tristan, hou ons op de hoogte!
 5. Of je moet even de rechter zijkant van de bagageruimte naar voren trekken. Als je naast de wielkast een groen kastje ziet zitten, dan heb je bumperantenne.
 6. Mooi project! Ik ben heel benieuwd hoe je het dashboard gaat aanpassen. Er zit namelijk een verschil in vorm van het dashboard van de US versie en de EU versie.
 7. Harry

  Draaiknop rugleuning loshalen (mk7,5)

  De knop zit geklikt. Dus niet bang zijn om hem te breken en wat meer kracht zetten. Eventueel kan je een schroevendraaier gebruiken om een hefboom te maken en op die manier de knop eraf klikken.
 8. Harry

  Schakelpook met verlichting

  Ik heb de draden van de verlichte schakelpook aan de LED sfeerverlichting boven het dashboardkastje gesoldeerd. Op die manier kan je hem ook uitschakelen via het instellingen menu.
 9. Harry

  F8 Kaarten

  Afgelopen week heb ik de F8 kaart van de Ford site gedownload en in de Transit van mijn werk geladen. Het duurde bij mij 2x 45 minuten, met contactcyclus. Gelukkig staat het nieuwe knooppunt A9/A4 bij Schiphol er wel op, de 'nieuwe' A1 bij Naarden ook, maar helaas het nieuwe knooppunt A2/A9 nog niet.
 10. Harry

  MK8: Pre-Collision Assist i.c.m. normale cruise control

  Pre-Collision Assist maakt gebruik van de ACC Radar, dus als je geen adaptieve cruise control hebt, dan heb je helaas geen Pre-Collision Assist. De camera achter het raam is voor het grootlicht assistentie, Lane Keeping aid en de vermoeidheidsmelding.
 11. Ik zou even proberen je SYNC module te resetten. Stroom er een paar minuten vanaf halen (stekker loskoppelen van de module of de min van de accu afhalen).
 12. Harry

  Sync 1.1 naar sync 2

  Nee is niet mogelijk. Het grote SYNC2 scherm is niet in te bouwen in je dashboard.
 13. De kleuren van het scherm kan je niet aanpassen. De kleuren van de Navi kaarten kan je wel aanpassen. Helaas zijn er maar twee mogelijke kleurenschema's. Waar deze optie in je menu zit durf ik zo even niet te zeggen.
 14. Harry

  F8 Kaarten

  Bedankt Richard, ik heb hem ook gedownload. Van de week, als het weer wat warmer is, ga ik hem even installeren!
 15. Harry

  Losse stekker bestuurderskant

  Ik vind het een lastige. Ik heb een Titanium X, bijna full-option en zelfs bij mij zit de stekker los. Eerst dacht ik dat het voor de PTC heater was, maar deze wordt bij de Fiesta niet separaat aangestuurd, dus dat kan niet. Verder heb ik geen enkele optie in de optielijst gezien die deze stekker logisch kan verklaren. ik ben eigenlijk wel benieuwd wat het nu is...
×