Jump to content
Fiestaclub.nl

Jasper

Active users
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Jasper

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 16-12-1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heteren

Previous Fields

 • Voornaam
  Jasper mk3,5 GT + Sierra GT Ghia
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3.5
 • Kleur
  Blauw
 1. Jasper

  Versnellingsbakken Mk3

  Kijk das info! Welke xr2i heb jij? Is dat deze? Fiesta XR2i CVH mk3 ------------------ 3.15 1.91 1.28 0.95 0.76 4.069
 2. Jasper

  Versnellingsbakken Mk3

  Thanks voor het aanbod! Weet je misschien wat de verhoudingen zijn? rpm@120km/h?
 3. Ik heb de versnellingsbak kapot. Het gaat om een 1.6i Zetec uit 1994. Ik verwacht dat de standaard bak van de 1.1i en 1.3i er nu achter zit. Wat ik heb kunnen uitvinden is dat dit de 87WT zou moeten zijn. Past de 89WT van een diesel hier ook 1 op 1 achter? Dan heb ik namelijk gelijk een wat zwaardere overbrenging. Met het koppel van de 1.6i heb ik niet zulke korte verhoudingen nodig. Zit er iemand op het Forum die hier een beetje thuis in is? Alvast bedankt!
 4. Jasper

  Even Voorstellen Met De Mk3,5 Gt

  Heeft de MK5 ook geen verlichting vanaf de achterkant? De 1.6i Zetec heeft 90pk.
 5. Jasper

  Even Voorstellen Met De Mk3,5 Gt

  Tellerbak aangepakt: origineel: Keuze in twee standen: Na goed poetsen en polijsten!!! Interieur met instapverlichting en Scorpio stoelen: Automatische binnenspiegel uit een oude BMW:
 6. Hallo Allemaal! Ik verwacht niet veel op het forum te komen maar wil toch even de nieuwe aanwinst laten zien. Een paar jaar geleden ben ik al eens actief geweest op dit Forum. Toen met een MK3 1.3i. Deze heb ik destijds verkocht om plaats te maken voor m'n Sierra GT welke nog steeds in ons bezit is. Inmiddels is de Sierra uitgebouwd met een 2.9i V6 aut. uit de Scorpio. Natuurlijk ook voorzien van cruisecontrol en veel Ghia accessoires. In de tussentijd ook nog met 2 Scorpio's en een andere Fiesta MK3 1.3i gereden. Gezien de brandstofprijzen wouden we toch de V6 voor de zomers bewaren en er niet meer dagelijks mee naar het werk rijden. Daar hebben we nu wat anders voor aangeschaft. De Fiesta GT: Zelf geïmporteerd uit Duitsland. Voorzien van de 1.6i Zetec. 167dkm gelopen. TUV (om kunnen zetten naar apk) tot eind augustus. Leren stuurwiel Stuurbekrachtiging elektrische ramen centrale vergrendeling stabilisatie voor + achter (XR2i) Kuipstoelen (TE KOOP). Deze zijn vervangen voor Scorpio stoelen. Dit aangezien het stuur een beetje hoog staat voor ons. De kuipstoelen vonden we icm de stugge vering te hard. Foto's zeggen meer dan woorden! Ophalen in duitsland: Eenmaal thuis aangekomen: Schouwen bij het RDW, TUV is omgezet naar APK. Import was 136,- incl het laten maken van de definitieve kentekenplaten. Met het zogeheten "eendagskenteken" naar het RDW gereden: Kofferbak extra bekleed om wat meer te dempen. Het dunne matje is vervangen voor een isolatiemat uit een mondeo en daar op een gewone kofferbakmat uit een Scorpio. Allebei voorzien van extra voering. De originele kofferbakmat heb ik tegen de achterbank gelijmd. Kofferbak met nieuwe achterlichten (chianti): De stoelen zijn te koop. Ik zal ze in het te koop topic aanbieden. Originele interieur:
 7. Jasper

  Capri Toertocht Veluwe E.o.

  Kun je nagaan hoe ik mijn omgeving ken:P
 8. Jasper

  Eventjes Voorstellen

  Welkom!
 9. Jasper

  Deur Te Openen Met Andere Sleutel

  Er zijn misschien wel 1024 mogelijkheden bij jou type sleutel. Maar wie zegt dat Ford er zo veel gebruikt? Ik denk idd dat slijtage het probleem is. De achterklep van de mk3 is het helemaal gevoelig. Een vriend van me beweerde dat hij met zijn sleutel vrijwel alle achterkleppen van mk3's open kon maken. Ik dat met mijn sleutel bij zijn auto geprobeerd. En inderdaad ook deze ging gewoon open met mijn sleutel. Over het algemeen zijn de contactsloten het gevoeligst. Ik bedoel hiermee, de kleinste kans om de sleutel om te kunnen draaien;)
 10. Jasper

  Wat Is Je Verbruik?

  Wat mij opvalt is dat men altijd roept dat auto's steeds schoner en zuiniger worden. Maar als ik dan zie dat ik met 156dm op de teller met een mk3 nog altijd 1:15.41 rij en veel nieuwere fiesta's hier dat niet halen snap ik niet waar die nieuwere motoren dan goed voor zijn? En dan wil ik zo af en toe ook nog wel eens een stuk 170 rijden en flink doortrekken. Hoe kan dat? Ik vind trouwens dat Bjorn een mooie score haalt! Is dat een 1.3i uit een mk3? Hoe doe je dat!?
 11. Jasper

  Plaats hier je pasfoto!

  Dit zijn wij dan..
 12. Jasper

  Plaats hier je pasfoto!

  Daar ben ik ook geweest!
 13. Jasper

  Even Voorstellen

  Welkom! Leuke auto's!
 14. Jasper

  Voorstellen

  Welkom! Ziet er leuk uit! Heb je ook interesse in de meetings?
 15. Jasper

  Fiesta Classic Mk5

  Succes!
×