Jump to content
Fiestaclub.nl

The Crow

Root Admin
 • Content Count

  4179
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About The Crow

 • Rank
  Fiesta Freak

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ferdi
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

5619 profile views
 1. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Ik heb weer een ticket gestuurd want het is soms weer een drama inderdaad. Op dit moment ben ik de enige gebruiker en het navigeren over het forum gaat langzaam, duurt soms een x aantal seconden voordat een pagina is geladen. Klopt, het ligt niet aan de forum software zelf maar aan de hosting provider.
 2. The Crow

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  2 personen
 3. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Ik bedoelde ook niet dat we direct naar een andere hosting provider gaan maar dat we de situatie even aankijken, het heeft hiervoor in principe ook prima gedraaid dus we hoeven ook niet direct weg daar. Als er geen verbetering in zit hadden ze zelf ook al aangegeven om hem dan te verhuizen naar een andere server met SSD specificaties. Ze hadden nog gereageerd: "Vanmorgen zijn wij even bezig geweest met uw hosting vandaar de meldingen deze zijn hierna verdwenen. Echter 189 sites is onjuist, er staan er meer op, tevens gebruiken wij krachtige dual xeon servers met 96GB geheugen welke zitten te slapen met de huidige websites die erop staan."
 4. The Crow

  Soms erg trage forum website

  189! websites lijkt me inderdaad wat veel voor een shared hosting account. Ik snap dat je als hosting provider zoveel mogelijk websites op een server wilt zetten maar als er aantal tussen zitten die wat meer 'i/o, geheugen, etc' nodig hebben dan zit je mogelijk op de limiet van de server en dan heeft het verhogen van de i/o, geheugen, etc. op een gegeven moment ook geen nut meer . Ik heb weer een ticket gestuurd wat betreft de situatie en anders gaan we kijken naar een andere hosting provider.
 5. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Kreeg je die 'resource limit' melding weer in beeld?
 6. The Crow

  Soms erg trage forum website

  De hosting provider heeft nog wat aanpassingen gemaakt op basis van de 'vereisten en aanbevelingen' wat het forum nodig heeft en daarnaast ook wat meer geheugen erbij gedaan. Kunnen jullie kijken of het nu beter gaat en mocht de melding nog steeds verschijnen of het forum is op bepaalde momenten nog steeds traag, dan aub even melden in dit topic.
 7. The Crow

  Soms erg trage forum website

  De hosting provider heeft de limieten nog wat hoger gezet om te kijken of dat de problemen oplost. Zo niet, dan gaan we samen kijken of we naar een andere server kunnen met iets betere specificaties en wat meer 'resource' ruimte. We hebben inderdaad een shared hosting account en wat je verder zegt dat klopt.
 8. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Bedankt voor het melden. Ik heb het teruggekoppeld naar beide partijen. De melding is iets voor de hosting provider, de traagheid van het forum zou ook in het forum zelf kunnen zitten dus heb dat bij de makers van het forum neergelegd.
 9. The Crow

  Soms erg trage forum website

  De makers van het forum hadden gereageerd maar konden verder ook niet echt iets zeggen over dat een bepaald forum onderdeel het mogelijk zou kunnen veroorzaken. De provider heeft nu wat meer i/o (input/output) ruimte gegeven aan ons waardoor het weer beter zou moeten gaan. Ik weet niet of het direct effect heeft maar kunnen jullie kijken of het nu beter gaat en mocht de melding nog steeds verschijnen, dan aub even melden in dit topic. We zijn daarnaast ook aan het kijken naar de hosting zelf, of we die in overleg met de provider kunnen aanpassen naar wat betere specificaties, bijv. meer geheugen en overgaan op SSD.
 10. The Crow

  Soms erg trage forum website

  De provider had wel gereageerd met het verzoek om de forum caching te legen, dat heb ik gedaan maar heeft niets geholpen. Ze gaan het verder onderzoeken. Ik heb deze issue ook bij de makers van het forum neergelegd, die hebben wat meer inzicht wat er achter de schermen gebeurd waardoor een bepaalde resource z'n limiet zou kunnen bereiken.
 11. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Bedankt voor het melden. Ik heb in de backend gekeken naar de 'resource usage' en op sommige momenten zitten we voor bepaalde onderdelen inderdaad aan de limiet. Ik heb een ticket gemaakt met de vraag of de hosting provider kan zien waarom dat is en wat we eraan kunnen doen.
 12. The Crow

  Soms erg trage forum website

  Ik merk er zelf niet veel van maar zit te weinig op het forum om het te monitoren. Ik zal eens in de backend kijken of ik iets kan vinden.
 13. The Crow

  plus lidmaatschap pagina werkt niet

  Dat klopt, op de website kan je niet meer inloggen. De website wordt binnenkort verhuisd en er komt een nieuwe website.
 14. The Crow

  Forum creeren

  Sorry voor de late reactie. Het klopt wat Bjorn zegt, daar heb ik eigenlijk niet heel veel aan toe te voegen. Wat je wel zou kunnen uitzoeken, er zijn providers die forum 'hosting' aanbieden maar je moet het nog altijd zelf beheren en daar is inderdaad wel wat kennis voor nodig. Ik heb met onderstaande providers geen ervaring maar je zou daar eens kunnen kijken voor phpBB: https://www.hosted.nl/hosting/phpbb/ https://www.yourhosting.nl/website-maken/phpbb/
 15. The Crow

  Forumaccount registreren modelkeuze

  Hij stond er wel bij maar is niet meegegaan met de forum update zie ik net. Ik heb hem opnieuw toegevoegd, nu moet ie er wel staan.
×