The Crow

Root Admin
 • Content count

  4163
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About The Crow

 • Rank
  Fiesta Freak

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ferdi
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

5234 profile views
 1. We hebben een andere manier op de server ingesteld voor het verzenden van de e-mails want de huidige manier was er opeens mee gestopt. Het zou nu weer moeten werken, mailtjes die nog in de wachtrij staan worden langzaam aan ook verzonden.
 2. De PM's zouden zover ik weet moeten werken en alle notificaties op het forum zelf ook.
 3. Sinds 19 januari kunnen er geen e-mails meer verzonden worden vanaf de server, we gaan uitzoeken waarom dat is.
 4. Het vinkje om te kunnen reageren stond uit, is denk ik niet goed overgezet vanuit het oude forum waar het wel mogelijk was. Het zou nu weer moeten werken.
 5. 1 persoon compleet.
 6. Bedoel je met 'formaat' aanpassen, dat je na het direct plakken van de foto op de foto klikt en dan witte blokjes ziet zodat je de grootte kan aanpassen? Dat zou wel moeten werken (zie foto hieronder). Ik heb nog geen reactie van de provider. Het lijkt erop dat het door de server wordt tegengehouden voor sommige gebruikers als het bijv. van Photobucket komt want deze foto werkt wel gewoon en bij een echte fout als er bijv. een functionaliteit niet meer werkt, is het meestal dat het voor iedereen niet werkt even simpel gezegd.
 7. We kregen deze mail binnen. Mochten er leden zijn met een foto hiervan en het leuk vinden om eventueel in een blad te staan laat maar weten. Good afternoon. Working as a picture editor for the French car magazine Auto Plus Classiques, dealing with classic/vintage cars, I'm writing to you in order to know if you can send us a few pictures ( see the list below ) that we need to illustrate an article about the Ford Fiesta Mk1 & Mk2 to be published in our next issue : 1 picture of a Fiesta Millionth Edition ( 1979... ) 1 picture of a Fiesta Surf II ( 1982... ) 1 picture of a Fiesta S/Sport from 1986-1987 1 picture of a Fiesta Cube van from 1987-1990 1 picture of a Fiesta Mk2 dashboard ( 1983-1989 ) Well, I must tell you that it's a bit urgent because we have to finish our article next week. Thank you for your help. Have a good weekend. Best regards, Sébastien Besse, Mondadori Publishing, Montrouge, France.
 8. Het hoort nog steeds op die manier te werken. Als ik deze link uit je start post http://i1200.photobucket.com/albums/bb339/allesklusser/Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png op het support forum van IPS (onze forum software) plak zie ik direct het plaatje verschijnen (zie screenshot hieronder). Hun draaien dezelfde versie als hier op het forum. Ik heb inmiddels reactie gekregen maar er wordt blijkbaar iets geblokkeerd vanaf onze server wat mogelijk de oorzaak kan zijn. Ik heb onze hosting provider een ticket gestuurd maar nog geen reactie gehad.
 9. Dan werkt het niet op de PC, op mobiel wel.
 10. Het zou ook moeten werken maar bij sommige niet, bij mij ook niet in IE 11 en Chrome. Heb je het via de knop 'Insert other media > Insert image from URL' gedaan of de link kopiëren en plakken in de editor? Zo ja, op je PC of mobiel en welke browser?
 11. Het zou gewoon moeten werken zoals voorheen maar sinds de laatste updates van het forum werkt het niet meer. Ik heb een ticket ingestuurd hiervoor, even afwachten op een reactie.
 12. Belangrijk laatste nieuws Ford Fan Day Aanstaande zondag vindt de Ford Fan Day plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. Het belooft een fantastische dag te worden met o.a. een fraaie line-up van 40 jaar Fiesta. Daarnaast staan er vele zeer diverse en graag geziene klassieke Fords en ook veel nieuwe producten zoals de Ford Focus RS, de Ford Edge en niet te vergeten de Ford GT! U bent van harte welkom vanaf 10:00uur. Wij zullen u dan leiden naar de vooraf aangewezen parkeerplaatsen, zodat u en uw clubleden gezellig bij elkaar staan. Print de bijgaande flyer uit en neem deze mee. U ontvangt bij binnenkomst een welkomstasje inclusief een consumptiemuntje waarmee een kop koffie of een zakje friet gehaald kan worden. Om 11:00uur komen ook de toeschouwers om alle fraaie Fords te bezichtigen. Om u meer ruchtbaarheid te geven op het event - staan wij de officiële Ford Clubs toe om een eventuele clubtent (van maximaal 3x3m) neer te zetten op het terrein. Deze zal niet direct bij de tentoongestelde auto’s staan, maar op een door Ford Nederland personeel aangewezen vaste plek. Mocht u hier behoefte aan hebben, stuur dan even een mailtje naar prfordnl@ford.com. Let op, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Volg bij binnenkomst de borden P5, zie bijlage “Volg P5”.
 13. De laatste dagen heb ik het zelf in Chrome dat de homepage een 500 error geeft zoals beschreven in de post van @NepGangster. Als je naar een directe topic pagina van het forum gaat dan kan je die wel gewoon zien in Chrome en alles aanklikken behalve als je dan weer naar de homepage gaat geeft ie weer een 500 error. In Internet Explorer heb ik er geen last van behalve dat ie soms een witte pagina toont op de homepage en dan na 1 keer vernieuwen de homepage wel laadt. Ik zal een support ticket indienen bij de makers van het forum om te kijken of ze weten wat dit is. UPDATE Op het moment dat ik een support ticket wilde indienen bij de makers van het forum bedacht ik me dat er via de admin ook nog wat opties zijn om mogelijke problemen op te lossen en een daarvan is 'Sometimes badly cached data can cause problems'. Deze is nu leeggemaakt op de server en bij mij werkt de homepage nu weer in Chrome (en ook op m'n mobiel, daar kreeg ik ook een 500 error in Chrome). Mocht het niet direct werken in Chrome (of een andere browser) dan kan je ook nog proberen om de cache van je eigen browser leeg te maken en het daarna opnieuw te proberen.
 14. @Razer, via de knop 'Insert other media' kan je foto's toevoegen (onder het vak waar je de tekst tikt): - Insert existing attachment (een bestaande bijlage of uit de Gallery) - Insert image from URL
 15. Volgens mij wordt het 'upcoming events' blok voor een deel in het geheugen van de server gezet waardoor het even kan duren voordat dat blok weer up to date is. Ik heb er al eens naar gekeken maar we kunnen dat niet zelf aanpassen. Wat betreft het aanmelden voor een meeting, zover ik weet gaat dat niet automatisch en moet je altijd zelf op een van de opties klikken dus dat is wel raar dat er dan stond dat je zou gaan.