Jump to content
Fiestaclub.nl

The Crow

Root Admin
 • Content Count

  4166
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About The Crow

 • Rank
  Fiesta Freak

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ferdi
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

5459 profile views
 1. The Crow

  Forum creeren

  Sorry voor de late reactie. Het klopt wat Bjorn zegt, daar heb ik eigenlijk niet heel veel aan toe te voegen. Wat je wel zou kunnen uitzoeken, er zijn providers die forum 'hosting' aanbieden maar je moet het nog altijd zelf beheren en daar is inderdaad wel wat kennis voor nodig. Ik heb met onderstaande providers geen ervaring maar je zou daar eens kunnen kijken voor phpBB: https://www.hosted.nl/hosting/phpbb/ https://www.yourhosting.nl/website-maken/phpbb/
 2. The Crow

  Forumaccount registreren modelkeuze

  Hij stond er wel bij maar is niet meegegaan met de forum update zie ik net. Ik heb hem opnieuw toegevoegd, nu moet ie er wel staan.
 3. The Crow

  Forumaccount registreren modelkeuze

  Bedankt, hij staat erbij.
 4. The Crow

  Notificatie over topicreplies via email werkt niet meer?

  We hebben een andere manier op de server ingesteld voor het verzenden van de e-mails want de huidige manier was er opeens mee gestopt. Het zou nu weer moeten werken, mailtjes die nog in de wachtrij staan worden langzaam aan ook verzonden.
 5. The Crow

  Notificatie over topicreplies via email werkt niet meer?

  De PM's zouden zover ik weet moeten werken en alle notificaties op het forum zelf ook.
 6. The Crow

  Notificatie over topicreplies via email werkt niet meer?

  Sinds 19 januari kunnen er geen e-mails meer verzonden worden vanaf de server, we gaan uitzoeken waarom dat is.
 7. The Crow

  Opmerkingen/vragen

  Het vinkje om te kunnen reageren stond uit, is denk ik niet goed overgezet vanuit het oude forum waar het wel mogelijk was. Het zou nu weer moeten werken.
 8. Hallo Ferdi,

  Ik zag vandaag op de nieuwspagina ene mooi bericht van de Fiësta 2017.
  Helaas kan ik daar niet op reageren, kan dat kloppen?
  Zijn daar bepaalde rechten of een minimaal aantal reacties voor nodig?

  Groet,
  Peter

  1. Ari

   Ari

   Goede vraag,

   Ik heb dat topic gemaakt, maar heb nergens een optie gezien die dat zou uitschakelen.

   Valt me wel op dat de vorige 3 topics daar ook zonder reacties zijn en daarvoor er wel reacties bij staan

 9. The Crow

  Wok meeting

  1 persoon compleet.
 10. The Crow

  Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

  Bedoel je met 'formaat' aanpassen, dat je na het direct plakken van de foto op de foto klikt en dan witte blokjes ziet zodat je de grootte kan aanpassen? Dat zou wel moeten werken (zie foto hieronder). Ik heb nog geen reactie van de provider. Het lijkt erop dat het door de server wordt tegengehouden voor sommige gebruikers als het bijv. van Photobucket komt want deze foto werkt wel gewoon en bij een echte fout als er bijv. een functionaliteit niet meer werkt, is het meestal dat het voor iedereen niet werkt even simpel gezegd.
 11. We kregen deze mail binnen. Mochten er leden zijn met een foto hiervan en het leuk vinden om eventueel in een blad te staan laat maar weten. Good afternoon. Working as a picture editor for the French car magazine Auto Plus Classiques, dealing with classic/vintage cars, I'm writing to you in order to know if you can send us a few pictures ( see the list below ) that we need to illustrate an article about the Ford Fiesta Mk1 & Mk2 to be published in our next issue : 1 picture of a Fiesta Millionth Edition ( 1979... ) 1 picture of a Fiesta Surf II ( 1982... ) 1 picture of a Fiesta S/Sport from 1986-1987 1 picture of a Fiesta Cube van from 1987-1990 1 picture of a Fiesta Mk2 dashboard ( 1983-1989 ) Well, I must tell you that it's a bit urgent because we have to finish our article next week. Thank you for your help. Have a good weekend. Best regards, Sébastien Besse, Mondadori Publishing, Montrouge, France.
 12. The Crow

  Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

  Het hoort nog steeds op die manier te werken. Als ik deze link uit je start post http://i1200.photobucket.com/albums/bb339/allesklusser/Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png op het support forum van IPS (onze forum software) plak zie ik direct het plaatje verschijnen (zie screenshot hieronder). Hun draaien dezelfde versie als hier op het forum. Ik heb inmiddels reactie gekregen maar er wordt blijkbaar iets geblokkeerd vanaf onze server wat mogelijk de oorzaak kan zijn. Ik heb onze hosting provider een ticket gestuurd maar nog geen reactie gehad.
 13. The Crow

  Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

  Dan werkt het niet op de PC, op mobiel wel.
 14. The Crow

  Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

  Het zou ook moeten werken maar bij sommige niet, bij mij ook niet in IE 11 en Chrome. Heb je het via de knop 'Insert other media > Insert image from URL' gedaan of de link kopiëren en plakken in de editor? Zo ja, op je PC of mobiel en welke browser?
 15. The Crow

  Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

  Het zou gewoon moeten werken zoals voorheen maar sinds de laatste updates van het forum werkt het niet meer. Ik heb een ticket ingestuurd hiervoor, even afwachten op een reactie.
×