Jump to content
Fiestaclub.nl

KevinOhdie

Active users
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

About KevinOhdie

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 02-11-1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Previous Fields

 • Voornaam
  Kevin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1410 profile views
 1. KevinOhdie

  Airtec induction kit Fiesta MK8 1.0

  Pricedrop van €140 naar €125
 2. KevinOhdie

  Airtec induction kit Fiesta MK8 1.0

  Nee, deze is specifiek voor de Fiesta MK8.
 3. KevinOhdie

  Airtec induction kit Fiesta MK8 1.0

  Graag gedaan. MAF sensor overzetten is zo simpel zoals je het zelf beschreven hebt.
 4. KevinOhdie

  Airtec induction kit Fiesta MK8 1.0

  Filter is nog beschikbaar en past zonder aanpassingen de Fiesta mk8. Alleen de maf sensor moet overgezet worden van het originele filterhuis naar de airtec filter. Filter is niet meer gemonteerd en er komen dus geen kilometers meer bij op.
 5. Ik kwam toen ik mijn garage opruimde nog 1 nieuwe Rvs instaplijst tegen. Het betreft een origineel Ford exemplaar nog in het beschemfolie ge geschikt voor een 3 deurs Fiesta mk7. Let op het betreft 1 exemplaar en niet een set van 2. Vraagprijs 15 euro
 6. KevinOhdie

  Airtec induction kit Fiesta MK8 1.0

  Het filter is een half jaar oud en ongeveer 4000km gemonteerd geweest. Gaat in de verkoop omdat ik minder afblaas geluid wilde. Prijs €125,-
 7. KevinOhdie

  Veren (z.g.a.n.) afkomstig van Fiesta red edition

  ### veren zijn verkocht ###
 8. KevinOhdie

  Panaramdak

  Het staat niet zo heel duidelijk omschreven, maar je moet de sluit knop op de afstandbediening langere tijd ingedrukt houden.
 9. Wellicht is er iemand die interesse heeft in de veren van mijn oude Fiesta red edition. Hebben pakweg 10.000 kilometer onder de auto gezeten.
 10. KevinOhdie

  Mk7? Of mk6?

  Fiesta MK6 Fiesta MK7 (vanaf september 2008 tot januari 2013, bron autoweek.nl)
 11. KevinOhdie

  Spotify Sync3 discontinued

  Dit is op basis van een Android telefoon.
 12. KevinOhdie

  Spotify Sync3 discontinued

  Wel balen wanneer Spotify definitief geen ondersteuning meer gaat bieden voor Ford Sync. Bij mij werkte Spotify de laatste tijd ook niet meer. Om het weer werkend te krijgen heb ik een oudere versie geïnstalleerd (hier te downloaden). Automatische updates voor Spotify uit gezet zodat het blijft werken.
 13. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  In dat geval is het balen voor mij wanneer ik over zou gaan op een Fiesta mk8 wat betreft de tpms sensoren. Bedankt voor je toelichting.
 14. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  Als ik de RDW gegevens vergelijk van een mk7.5 en mk8 (beide 5 deurs Fiesta St-line) dan zit er 33 kilo verschil in het gewicht. Valt me dan toch wel mee, gezien ik regelmatig hoor in reviews dat hij een stuk zwaarder zou zijn. Het is me nog niet duidelijk waarom jullie zeggen dat de tpms sensoren van een mk7.5 niet werken op een mk8. Dat staat haaks op de informatie die ik van de Ford dealer krijg.
 15. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  Hoe kom je aan deze informatie? Ik heb contact gehad met twee verschillende Ford dealer en die vertelde mij dat het geen probleem is om de 17 inch velgen van mijn red edition over te zetten op de nieuwe Fiesta. Ook de tpms sensoren zouden geen probleem zijn, moesten wellicht alleen een keer ingelezen worden.
×