Jump to content
Fiestaclub.nl

KevinOhdie

Active users
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

About KevinOhdie

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 02-11-1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Previous Fields

 • Voornaam
  Kevin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1308 profile views
 1. KevinOhdie

  Veren (z.g.a.n.) afkomstig van Fiesta red edition

  ### veren zijn verkocht ###
 2. KevinOhdie

  Panaramdak

  Het staat niet zo heel duidelijk omschreven, maar je moet de sluit knop op de afstandbediening langere tijd ingedrukt houden.
 3. Wellicht is er iemand die interesse heeft in de veren van mijn oude Fiesta red edition. Hebben pakweg 10.000 kilometer onder de auto gezeten.
 4. KevinOhdie

  Mk7? Of mk6?

  Fiesta MK6 Fiesta MK7 (vanaf september 2008 tot januari 2013, bron autoweek.nl)
 5. KevinOhdie

  Spotify Sync3 discontinued

  Dit is op basis van een Android telefoon.
 6. KevinOhdie

  Spotify Sync3 discontinued

  Wel balen wanneer Spotify definitief geen ondersteuning meer gaat bieden voor Ford Sync. Bij mij werkte Spotify de laatste tijd ook niet meer. Om het weer werkend te krijgen heb ik een oudere versie geïnstalleerd (hier te downloaden). Automatische updates voor Spotify uit gezet zodat het blijft werken.
 7. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  In dat geval is het balen voor mij wanneer ik over zou gaan op een Fiesta mk8 wat betreft de tpms sensoren. Bedankt voor je toelichting.
 8. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  Als ik de RDW gegevens vergelijk van een mk7.5 en mk8 (beide 5 deurs Fiesta St-line) dan zit er 33 kilo verschil in het gewicht. Valt me dan toch wel mee, gezien ik regelmatig hoor in reviews dat hij een stuk zwaarder zou zijn. Het is me nog niet duidelijk waarom jullie zeggen dat de tpms sensoren van een mk7.5 niet werken op een mk8. Dat staat haaks op de informatie die ik van de Ford dealer krijg.
 9. KevinOhdie

  Velgen - Steek

  Hoe kom je aan deze informatie? Ik heb contact gehad met twee verschillende Ford dealer en die vertelde mij dat het geen probleem is om de 17 inch velgen van mijn red edition over te zetten op de nieuwe Fiesta. Ook de tpms sensoren zouden geen probleem zijn, moesten wellicht alleen een keer ingelezen worden.
 10. KevinOhdie

  velgen 17" 8J onder een MK7

  Ik heb nooit problemen gehad met sturen of aanlopen. Maar met 7J en 16 inch heb je natuurlijk veel meer ruimte over dan 17 inch 8J. Mijn bandenmaat was overigens 205/40R16. Denk dat je met name zorgen moet maken bij het diep inveren dat ze dan kunnen aanlopen. Helemaal wanneer de auto verlaagd wordt.
 11. KevinOhdie

  velgen 17" 8J onder een MK7

  Ik heb in het verleden op mijn Fiesta mk7 een tijdje gereden met ET22 en 7J deze kwamen voor net iets buiten de carrosserie en achter gelijk met de carrosserie. Lijkt leuk maar nadeel is wel dat je auto snel smerig wordt. Met de maten die jij aangeeft zullen de velgen behoorlijk ver naar buiten komen. Bijna 2,5 cm verder dan in mijn situatie. Ik heb een voorbeeld gevonden can een Fiesta mk7 die voor en achter 8J ET25 velgen heeft: http://www.fiestastforum.com/forum/threads/2848-JR11-Wheels
 12. KevinOhdie

  Even voorstellen Red edition

  Ik heb mijn red edition gechipt dmv bluefin en het bevalt me nog altijd super. Als je het extra vermogen/koppel gewent bent wil je niet meer terug .
 13. Die gaat er zeker mooi bij passen. Maakt het totaalplaatje wel af .
 14. Ja dat lijkt me wel, volgens mij heeft alleen de Fiesta ST afwijkende sensoren. Dus prima toe te passen op een tweede set velgen.
 15. Het stuur dat ik aanbied komt uit mijn Ford Fiesta Red Edition van 2015 en verkeerd in nieuwstaat. Het stuur is voorzien van audio + cruisecontrol bediening en afgewerkt met rode sticksels. Ik heb zelf het stuur uit een Fiesta ST geplaatst (zwarte sierlijst omgezet), daarom zet ik het stuur dat standaard in mijn auto zit in de verkoop. Vraagprijs €160,- Link naar marktplaats voor meer afbeeldingen.
×