Jump to content
Fiestaclub.nl

Razer

Active users
 • Content count

  6435
 • Joined

 • Last visited

About Razer

 • Rank
  Fiesta King
 • Birthday 24-08-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sexbierum
 • Interests
  Hardcore<br />Engine tuning<br />Dj<br />Ford

Previous Fields

 • Voornaam
  Robert
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

11714 profile views
 1. Exact, ook nergens in de wet/rdw staat dat je het niet mag uitschakelen, tevens halen de meeste auto's/fabrikanten hun uitstoot eisen soieso al niet. Zolang er een knop in zit om hem uit te schakelen, zie ik niet in waarom je hem niet zou kunnen wegschrijven uit je ecu.
 2. Wie zegt dat @Lakeman ? Er is niemand die hier op controleerd @Pieterke elke auto met start/stop heeft deze knop om hem uit te schakelen.
 3. Chiptuning waar

  Er rijden veel rond met deze vermogens..en nog veel meer. Deze motoren kunnen het zeker aan zonder veel aanpassingen
 4. Chiptuning waar

  Zou persoonlijk nog niks chippen. Ga eens kijken voor een paar andere nokkenassen en dan pas een goede tuning op maat. 190/200 pk is wel te halen
 5. Chiptuning waar

  99% zeker van niet.
 6. Chiptuning waar

  Unlimited tuning, mebu laad volgens mij gewoon mapjes in van ziptuning of soortgelijks Unlimited doet dit ook, eigenlijk net zoals 90% van de tuners. Mebu is dus niet beter dan een andere tuner. Mebu heeft geen rollerbank om de verandering te laten zien in vermogen. Net wat je wil
 7. Mebu meeting

  Kom misschien buurten, ben toch in de buurt die dag.
 8. Kosten kleine beurt

  Zulke lijsten heb ik nooit gezien dick..... Heb er 3 jaar gewerkt en dat heb ik nooit gezien/meegemaakt. Ervaring met diverse modellen, daar kan ik inkomen. Puur omdat ze zoveel diversiteit in de garage krijgen..
 9. Vreemd Geluid?!

  Wij monteren/plakken altijd 2 stukjes klittenband erachter. Niet gelijk zo permanent zoals een goede kit of lijm
 10. Mk4 - Lekke koppaking?

  Controleer ook je bekleding binnen in. Voornamlijk de passagiers kant, lekkage van bv het kachelradiateur is mogenlijk. Tevens het systeem onder druk zetten en controleren op lekkages
 11. Kosten kleine beurt

  Klopt @KiC Al zou ik met een redelijk nieuwe auto daar nog even mee wachten ( iets met garantie etc )
 12. Kosten kleine beurt

  @marcnij Hij heeft er nogal een handje van om alles "schreeuwend" kenbaar te maken. En tevens anti alles wat dealer zijn betreft @Mario67 Wat had jij verwacht bij gratis? De onderhoudsbeurt? Bij elke beurt heb je recht op ford assistance. Dat is het voordeel van onderhoud bij een dealer. ( tevens is dit ook je garantie ) Doe je dat niet, dan zul je bv een anwb product moeten aanschaffen om geholpen te worden ( dus extra kosten ) Het is een relatief hoge prijs, maar alles moet betaald worden. Niet alleen onderdelen. Ook software om uit te lezen, resetten, monteurs, pand, etc. Grote beurt is niet een grote beurt zoals je gewent bent. Pas wanneer er bv bij zoveel jaar of km's worden gehaald zullen ze extra delen vervangen ( interieurfilter, brandstoffilter etc ) Grote beurt betreft een grotere lijst waar ze naar kijken cq controleren. Airco cleaning en brandstofreinigen ( flesje met vloeistof in de tank gieten ) is geen moeten gelukkig. Dit kun je ook doen door juiste a kwaliteit brandstof te tanken. Dus wat is veel geld? Je rijd immers een redelijk nieuwe auto. En bezuinigen door naar een garage om de hoek te gaan raad ik je ook af ( mocht je problemen krijgen met je auto )
 13. Draadbreuken zijn zeldzaam, ook een klacht die heel erg specifiek is. Mooi dat het is opgelost
 14. Ingelijks peter, dat de dealer zich niet wil branden aan een revisie is jammer. Ze zoeken een makkelijke uitweg. ( kan ook een onderdelen probleem zijn, waar een specialist wel aan delen kan komen ) Werk ook bij een dealer, maar bij zoiets wordt het gewoon gerepareerd, mits het echt niet anders kan. Hopelijk kan een non dealer/revisie bedrijf je wel helpen.
 15. Raar bedrijf die geen reperaties uitvoert. Heel snel ergens anders heen gaan
×