Jump to content
Fiestaclub.nl

Moris

Active users
 • Content Count

  2090
 • Joined

 • Last visited

About Moris

 • Rank
  Fiesta Addict
 • Birthday 14-03-1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Enschede

Previous Fields

 • Voornaam
  Moris
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

4063 profile views
 1. Moris

  Elektrische ramen in fiesta mk6

  Hier ben ik ook benieuwd naar gezien mijn zus met hetzelfde probleem zit:)
 2. Moris

  Fiesta S

  Niet gedacht dat ik ooit nog zou terugkeren op dit forum. Inmiddels is mijn fiesta al zeker 2 jaar weg. Zelf rij ik nu zakelijk een A3 E-Tron en prive een Q5. Waarom ik terug ben. afgelopen zaterdag heb ik een leuke mk6,5 voor mijn zusje gekocht. Helaas is deze auto helemaal standaard. Geen knoppen op de sleuten en geen electrische ramen. ik vroeg me af wat er moet gebeuren om een sleutel met knoppen te krijgen op de auto.
 3. Dankjewel allemaal ik heb het probleem al opgelost. De schuin zat er uiteindelijk schuin in. Het beeld is nu perfect. Zie mijn projecttopic
 4. Moris

  Fiesta St Mk6 Performance Blue

  Mooie foto's! Mooie wagen ook
 5. Moris

  Fiesta Ultimate 37/250

  Heerlijk in de lak!!! Ik moet mijn auto ook nog laten polijsten. Maak er alleen nooit werk van. De delen zwart spuiten zou zeker mooi staan bij jou auto. Wellicht de koplampen ook meteen zwart spuiten van binnen.., en een lens erin haha
 6. Moris

  Fiesta S

  @bluefiesta Het is gewoon een Europese uitvoering haha! De hoek in het beeld wijst wel rechts naar boven. Echter zat de lens er gewoon schuin @Eamane Ik heb ze in enschede laten spuiten.. Geen idee waar jij vandaan komt. Gewoon een goede spuiter nemen die het in 1 keer goed doet. Dan maar iets meer betalen.
 7. Moris

  Fiesta S

  Nee deze komen uit duitsland
 8. Moris

  Fiesta S

  Alleen de lens inbouwen duurt max. een uur. Mocht je je koplampen ook nog zwart willen. Dan moet je zeker een reserve set hebben. Dit vind ik tot nu toe de beste update aan mijn auto.
 9. ik had hetzelfde probleem Ik heb de volgende onderdelen vervangen Bougies - zou het gewoon bij orgineel ford houden Bougiekabels brandstoffilter. Luchtmassameter laten nachecken. Bij mij kwam er koelvloeistof en vocht bij de boegies.
 10. Moris

  Fiesta S

  ik heb een stukje aan de achterkant van de koplamp weggesneden waardoor er weer beweging zat in de lens. het stukje waar de grote tand van een h4 lamp in zit. Lastig uit te leggen. vervolgens de lens strak aangedraaid en voila
 11. Moris

  Fiesta S

  Probleem is inmiddels opgelost! Na wat knutselwerk
 12. Moris

  Fiesta S

  Dit is dus het probleem
 13. dit is een foto van de mijne! En nee het is geen Engelse uitvoeren haha
 14. Bij een lens hoor je gewoon een rechte lijn te hebben. ......------- dit hoort het normaal te zijn Mijne loopt dus eigelijk het tegenovergestelde van de foto. Voor de rest is het wel een europese lens. Alleen lijkt hij schuin te zitten. Maar hij kan ook niet verschoven worden.
 15. Ik heb onlangs een xenon lens in mijn koplamp geplaatst. echter loopt het beeld niet recht. aan de linkerkant loopt het beeld omhoog en de rechterkant omlaag. Iemand hier ervaring mee gehad. De lens kan namelijk maar op 1 manier geplaatst worden. is de lens ergens aan te passen zonder dat ik de komlamp ergens moet aanpassen doormiddel van snijden? ik heb dus ongeveer dus het probleem op de onderstaande foto. echter loopt bij mij de linkerkant omhoog.
×