Jump to content
Fiestaclub.nl

Jur

Global Moderators
 • Content Count

  5988
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jur

 • Rank
  Fiesta Champion
 • Birthday 14-06-1977

Contact Methods

 • MSN
  Jurrianj@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Car's, Women, computers

Previous Fields

 • Voornaam
  Jur
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

8720 profile views
 1. Jur

  Ford Family Day

  Let wel op. Op de carpoolplaats is slechts beperkt ruimte. Er zijn meer clubs (waaronder fmcn met 100 autos) die hier pre-meeten. Zij vertrekken wat eerder daar dan wij..
 2. Jur

  Vraagje uitlaatgeluid

  Edit: Ik zag dat ik de vraag wat verkeerd had begrepen. Een Non Resonated Milltek systeem eronder (laten) zetten . levert een mooi, warm geluid op. Als je dan toch bezig bent, zou ik per direct ook het flexi stuk vervangen, deze beperkt de motor namelijk flink (doorgang is maar 38mm van het orginele flexistuk)
 3. Jur

  Origine auto of toch niet?

  Naar mijn weten had ford maar 1 kleur wit (zeker gezien het geen ST is). Frozen White. Een unikleur. Wel is er in 2011 een 'carbon edition' geweest. Een bedenksel van Ford Nederland. met 'carbon' streep op de zijkant en dak . Dit was een 1.25 basismodel (ik meen een trend) met wat extras. Ook is er een Black en White edition geweest (wit met zwart dak.. en vice versa), maar dat was in 2015
 4. Dit lijkt een vlakke verbinding (zonder pakking) maar probeer anders pumaspeed eens (bellen, want mail reageren ze slecht op) Waarom pumaspeed en niet bijv Mebu (die ook Milltek dealer is), omdat je hem daar gekocht hebt..
 5. Jur

  Ford Family Day

  check.. put me on the list,. ik ga ervan uit dat dochter en vrouw lief ook weer meewillen.. (iets met een belofte dat we ook het museum zouden bezoeken)
 6. Jur

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Helaas.. kan ik dit jaar niet mee. Niet alleen heb ik geen bijrijder (want de jonge dame is met de scouting weg).. ik kan 's avonds ook niet aanwezig zijn omdat diezelfse jonge dame opgehaald moet worden. Enjoy
 7. Jur

  Fiesta 1977 Chocolate

  Map sensor
 8. Jur

  Fiesta in the Park 2018

  Voor komend jaar zijn er van mijn kant uit geen plannen om naar FITP te gaan. Helaas ook geen ford fair, wederom ivm vakantie planning.
 9. Jur

  Wok meeting 2018

  We zijn erbij. Maar voor het Bowlen melden we ons af.
 10. Jur

  Wok meeting 2018

  Staat er al op. Maar met 2 idd
 11. Jur

  European Ford Event

  In elk geval vast voor mezelf betaald. De rest van het gezin was (nog) niet heel enthousiast
 12. Jur

  European Ford Event

  Aanwezig echter nog geen idee of dat alleen is (met de mk3) of met de family in de mk7 Betalen gaan we nog ff regelen
 13. Jur

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Ben het niet helemaal eens. Ja de fitting is hetzelfde.. maar heb zelf ervaren dat een h7 xenon in de mk7 toch niet lekker past.. en dan met name het glas. Ook plastic t.o.v. metalen voetjes levert nog wel eens een uitdaging op.
 14. Jur

  Open lucht filter MK7 1.25

  Op de 1.25 (2011) van mijn vrouw (black jackie zie topic Hebben we een J1 open lucht filter systeem geplaatst. Deze vervangt het standaard luchtfilterhuis. Is een open luchtfilter, met een 'afgeschermde' behuizing zodat deze minder snel warme lucht uit de motorruimte aanzuigt. (K&N heeft soortgelijk systeem) Dit is ook een olie doordrenkt filter, gelijkend aan K&N of Green filter. Het heeft een eigen siliconen slang en is er voor de benzine motor in 2 varianten, een met en een zonder MAF sensor aansluiting. De 1.25 heeft niet de MAF sensor (aan het luchtfilterhuis) en kun je dus toe met de versie zonder. Prijs, zo rond de 230 euro (excl verzenden) en mogelijk ook via www.mebu.nl te bestellen (maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen) http://www.pumaspeed.co.uk/product-J1-Automotive-Cold-Air-Filter-Kit-Ford-Fiesta-Mk7-Zetec-125-14_1117.jsp Een voorbeeld van hoe deze 'klinkt' Uiteraard is dit te combineren met een uitlaat voor nog meer geluid. Dit filter (en zoals vele sportluchtfilters) zullen je gas response verbeteren. Verwacht er niet heel veel vermogen door, maar het geluid wordt er wel sportiever van. Bij www.mebu.nl (btje reclame mag best op zn tijd) zijn meer luchtfilters te verkrijgen, o.a. van ITG (schuim inleg ) of K&N (katoen/olie inleg) of Injen (katoen open lucht filter) te krijgen. De inleg filters moet je rond de 80 euro rekenen. De open lucht filter kits varieren nog wel eens van prijs., zoals bovengenoemd was (destijds) de J1 een 230 euro
×