Jump to content
Fiestaclub.nl

Jur

Global Moderators
 • Content count

  5960
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jur

 • Rank
  Fiesta Champion
 • Birthday 14-06-1977

Contact Methods

 • MSN
  Jurrianj@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Car's, Women, computers

Previous Fields

 • Voornaam
  Jur
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

8339 profile views
 1. Gents, Houden we het met z'n alle wel gezellig ? (ik ga geen mensen aanwijzen... en tot op heden zie ik enkel wat onbegrip in enkele reacties) Of een bak het houdt met/zonder tuning hangt zoals eerder gezegd voor een groot deel van het bewuste en soms onbewuste rijgedrag af. M'n oude BC bak (in de mk3) houdt het vermogen en koppel (bijna 300Nm) prima, maar niet als ik bij elk stoplicht als een idi&&t wegtrek. Eerder las ik iets over wanneer een bak het meeste op zn falie krijgt... Dat is met name bij het optrekken van 0 naar 60km/h dit als gevolg van massatraagheid. Dat is tevens de reden dat er diverse ford modellen ook een limiet op de eerste 2 versnellingen had zitten... in het motormanagement. (ik meen bijv . de Fiesta St150) Voor de mk7.5 1.0 ecoboost (125/140) snap ik niet waarom Ford hier niet heeft gekozen voor een 6 bak, wat men in de mk8 wel gedaan heeft.
 2. Jur

  Black Jackie - > Jackie White

  http://i106.photobucket.com/albums/m278/Jur_99/20140515_201114_zps446c88fe.jpg Bijvoorbeeld
 3. Jur

  Black Jackie - > Jackie White

  Ik heb nog wel de fotos... ergens.. maar zo 1.2.3. Niet elders te plaatsen. Volgens mij als je de link vd foto zelf opent.. moeten ze het nog doen.
 4. bekend onderdeel (rechterkant)van een bekende kwaal van deze auto.. Indien deze heel is , bewaren.
 5. Bij de XR2 heb je nog een extra middelconsole, maar de meeste mk2 fiesta's is het: - Slangen los (uiteraard koelvloeistof opvangen) - Onder het dashboard onderste deel van de verwarming losklikken (misschien schroeven) - kachelradiateur vervangen - Onderste deel terugklikken - Slangen aansluiten - Koelvloeistof vullen en ontluchten.. Als je toch bezig bent.. en je twijfelt over bijv je thermostaat.. deze ook maar vervangen .. voor die 10 a 15 euro.
 6. Keyless entry op ford werkt door een knopje .. maar een VAG auto werkt door nabijheid.. dus kan me de verwarring wel voorstellen Mijn dagelijkse auto (een octavia) gaat op slot door langs de buitenkant van het handvat je hand te halen.. en van slot door de handgreep te pakken. (uiteraard met sleutel op zak)
 7. Jur

  Activeren verborgen opties mk7

  Ik ken iemand net onder Rotterdam die dit (tegen een kleine vergoeding) kan.
 8. olie niveau ? Simpele methode: - Auto op de brug (horizontaal dus.. dus alleen de voorkant op pootjes is niet de bedoeling) - Inbus vulplug (midden achterop meestal, dus aan de kant van het shutbord) loshalen. - Met de inbus even het peil checken. het juiste olieniveau is normaal : Vullen tot het er via de vulplug uitloopt.. Dus met de inbussleutel kan je door het gat heen even nagaan wat het oliepeil is.. Is dit tekort.. Olie erbij ..
 9. Jur

  Maandmeeting Februari Strand Horst

  Ik schitter door afwezigheid. Dubbele boeking deze keer.
 10. ik zeg: Lekker bezig. m.b.t. je vragen: - selector shaft is inderdaad de as die uit de vbak komt, waar je de 'selector' (vpook stang) op vast maakt. Het afstellen volgens haynes is leuk.. (bij de mk3 moest ik de pook 'blokkeren' en in de stand van de 4e versnelling houden ongeveer.. middels een pen door de onderkant van het pookhuis heen) .. maar met een beetje gevoel (en soms is dat met 2 personen makkelijker) goed te doen. Kortgezegd, Bak in 4e versnelling. Pook in 'ongeveer' de plek waar de 4e versnelling zit, en dan vastzetten.. even door de versnellingen heenlopen .. en that's it. Lijn je wel de auto uit straks ? want als je stuur niet recht staat, zal er wel wat niet helemaal meer uitgelijnd staan.
 11. Jur

  Hello from Brazil!

  Hi and welcome to our forum. Enjoy and if you have any questions that the online translator can't answer.. just ask. Most Dutch people speak English (some better then others, but most will understand what you are writing) Regards
 12. Jur

  Fiesta In The Park

  Behalve Razer, Ronald_ft, Vitrofiesta en ikzelf..heb ik van niemand iets vernomen. Wij hebben inmiddels geboekt Wie volgt?
 13. http://www.fordclub.be/forum/viewtopic.php?f=22&t=25388
 14. De eerste uitvoeringen van de MS design DRL kit heeft last van genoemde kwalen gehad. Ook de 2e serie hield het vaak niet zo heel lang uit (het feit dat ze NU PAS uitvallen vind ik dus nog meevallen) .. de 3e serie was van betere kwaliteit, maar je garantie is vast al verlopen. Het probleem lijkt hem te zitten IN de lamp unit zelf, waarbij vocht een boosdoender is. Enige optie die je hebt is de lampunit vervangen (en als je heeeeel handig bent, de huidige te openen) Nieuw zijn ze er echter niet (meer) Soms komt er een nieuw setje online op de diverse forums of marktplaats achtige sites...
 15. de Sony X pack bij mijn vrouw der fiesta (mk7 2011) doet het prima, met vrijwel elke USB stick die erin gaat. De USB aansluiting loopt via de Bluetooth module, vandaar dat er gevraagd werd of die wel up to date is.
×