Jur

Global Moderators
 • Content count

  5947
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jur

 • Rank
  Fiesta Champion
 • Birthday 14-06-77

Contact Methods

 • MSN
  Jurrianj@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Car's, Women, computers

Previous Fields

 • Voornaam
  Jur
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

8191 profile views
 1. http://www.fordclub.be/forum/viewtopic.php?f=22&t=25388
 2. De eerste uitvoeringen van de MS design DRL kit heeft last van genoemde kwalen gehad. Ook de 2e serie hield het vaak niet zo heel lang uit (het feit dat ze NU PAS uitvallen vind ik dus nog meevallen) .. de 3e serie was van betere kwaliteit, maar je garantie is vast al verlopen. Het probleem lijkt hem te zitten IN de lamp unit zelf, waarbij vocht een boosdoender is. Enige optie die je hebt is de lampunit vervangen (en als je heeeeel handig bent, de huidige te openen) Nieuw zijn ze er echter niet (meer) Soms komt er een nieuw setje online op de diverse forums of marktplaats achtige sites...
 3. de Sony X pack bij mijn vrouw der fiesta (mk7 2011) doet het prima, met vrijwel elke USB stick die erin gaat. De USB aansluiting loopt via de Bluetooth module, vandaar dat er gevraagd werd of die wel up to date is.
 4. http://m.autowereld.com/nieuws/autonieuws/id/11729/ford-lanceert-gelimiteerde-fiesta-s-edition
 5. Fiesta S is er wel degelijk geweest, ook in NL (namelijk een 60pk 3 deurs 2011 wit of zwarte trend met sportieve accenten hier en daar. , maar goed dat is de vraag niet (-: Als jij denkt dat je het mooi vindt, moet je het doen. Waar te verkrijgen ? ford dealer, aliexpress of ebay..
 6. De standaard ET waarde is 47.5 (bij 7J) 7,5J maakt de velg 1,27cm breder, waarvan er 0,635cm aan de binnen en 0,635cm aan de buitenkant bij komt. De ETwaarde zorgt er voor dat de gehele velg een 1cm verder naar buiten komt. t.o.v. de standaard velg (17"velg ET47,5 7J met 205/40r17 band) komt de nieuwe velg dus 1,635cm verder naar buiten (aan de buitenzijde) en 0,365cm t.o.v. de binnenzijde. Voor de achterkant zal dit goed passen en geen problemen opleveren. Voor de voorzijde durf ik het je niet te zetten, Voor je binnenscherm hoef je niet bang te zijn, aangezien de gehele velg iets naar buiten komt.. maar voor je buitenscherm zou je het toch echt even moeten opmeten. (uiterste stuuruitslag en uiterste veerweg ) 1,7cm is niet niks
 7. Ik moet helaas afzegggen.. de afspraak die we ervoor hebben (in Rotterdam) is pas als de woksessie begint. En zou dus gekkenhuis worden om heen en weer te scheuren (op zn vroegst 19.45 weg uit Rdam dus pas 20.45 daar.. ) Helaas.. de genoende loten gaan op de post..
 8. Wij zijn er ook bij.. met 2 en zonder bowlen want we kunnen pas wat later daar zijn.. Voor tim en martin heb ik nog loten mee (van de scouting van mn dochter)
 9. Regio Rotterdam weet ik wel iemand.
 10. Als je een referentie kenteken hebt (dus bijv van een 134pk metal tbv de 1.6 of die van een 82pk 1.25 tbv de 60pk versie) is het in te laden..
 11. Engelse praktijken....
 12. Prima review.. (-: Zelf hebben we ook ee 2011 1.25 titanium (sony xpack) .. en tot op heden nog weinig ellende mee gehad. Enige dat nog op de planning staat is de abs unit vervangen.. aangezien deze nu regelmatig opnieuw ingesteld moet worden (iets met pedaaldruk enzo) Dit schijnen de eerdere abs units gehad te hebben.. dus een een vervangen (nieuwe exemplaar) moet dat oplossen.
 13. Het heeft niets met een te lichte mechanische koelwaterpomp te maken, maar alles met het nakoelen als de motor uit is . Ik vermoed dat het eerder een kostenbesparing is om deze standaard niet te plaatsen en het een voorzorg is bij het plaatsen van een trekhaak om indien zowel de auto vol zit als de aanganger belast is problemen te voorkomen. Zoals gezegd de eerste standaard ecoboost focus 150pk 1.6 had deze pomp niet, de 182pk versie wel. Later hadden beide modellen deze pomp wel.