Jump to content
Fiestaclub.nl

FiestaRally

Active users
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

About FiestaRally

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 03-11-1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tilburg

Previous Fields

 • Voornaam
  Marcel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1673 profile views
 1. FiestaRally

  Ruiten sproeier melding

  Net toch maar even de dealer gebeld.....en inderdaad er zit helaas geen sensor in. Jammer.. Maar de c segments auto’s hebben vaker wel deze opties volgens de dealer. Voorheen (heb ook een mk6 gehad) die had het wel bijna althans een lampje in het dashboard maar tegenwoordig is het niet meer. Toch wel apart dat ze dit soort dingen dan weer weg laten..
 2. Net mijn ruitensproeier leeg gesproeid maar heb helemaal geen melding gekregen dat die leeg zou zijn? Wat in de veronderstelling dat ie dat wel zou aangeven. In de gebruiksaanwijzing staat dat ie wel een melding zou geven.. heb een fiesta vignale alle opties ( August 2019) ook op de FordPass app geen melding gekregen.
 3. FiestaRally

  auto lock geactiveerd

  Vandaag ook eens kijken of ik auto lock geactiveerd krijg... helaas wil het mij niet lukken.heb alles opgevolgd maar hij zegt interrupted...(HS-CAN) vervolgens opnieuw geprobeerd, schakelaar op de stekker naar beneden gezet..MS-CAN...en toen bleef ie 50% hangen.. dat bleef zolang duren dat ik maar zelf had geannuleerd.. of had ik meer geduld moeten hebben? Maar een letter wijzigen zou toch niet zolang mogen duren? wat doe ik fout?
 4. Sinds kort eigenaar van een nieuwe mk8 vignale. Vraag mij af of het mogelijk is om als je bv Apple CarPlay gebruikt Flitsmeister of Waze navigatie. Om dat als nog boven in je scherm de temp en tijd kunt laten tonen.. als je de Navi van sync gebruikt is dit wel zichtbaar..
 5. FiestaRally

  Tank klep gaat niet op slot?

  Dank voor de info. Had inmiddels al wat info gezocht en even de dealer gebeld. Het feit blijft bij mij erg vreemd ongeacht of dat je er iets mee kunt. Dat je gewoon dat klepje kunt openen.. maar goed het zal even een kwestie van geduld en wennen zijn..
 6. Kom er achter dat van mijn Fiesta (mk8) dat als ik de auto op slot doe.. de tank klep gewoon open gemaakt kan worden.. is dit normaal?
 7. FiestaRally

  Toch Een Andere Auto.

  Het was gemiddeld 1:11 (1:15 was een foutje..) (had ik gedroomd) Ik heb inderdaad ook naar die eco ford gekeken maar die was ook niet wegenbelasting vrij.
 8. FiestaRally

  Toch Een Andere Auto.

  Ja zo als de topic al aan geeft,heb ik afgelopen weekend besloten om een andere auto te kopen. Voordat ik ga vertellen welke het geworden is eerst de redenen.Ik was er al een tijdje mee bezig om voor een andere auto te kijken van wege de leeftijd (is nu vier jaar) en km stand 52500.Is dit nu een goed moment om de auto nog in te ruilen en er een mooie prijs voor te krijgen,of ik zou nu de fiesta echt helemaal op moeten rijden want over paar jaar is het niet meer echt de moeite waard om er nog een mooi bedrag voor te krijgen. Maar ook het brandstof verbruik begon mij toch steeds meer te storen gemiddeld 1:11 natuurlijk is het nog niet zo heel erg maar toch.Ik was de laatste tijd al een beetje naar de hybride auto,s aan het kijken dit sprak mij (vooral) aan op de zuinigheid en dan ook nog eens wegenbelasting en bpm vrij. Maar jammer de prijs lag te hoog het werd gewoon te duur ook omdat je natuurlijk wat luxe er op wil zoals airco ect. Ben natuurlijk verder gaan kijken en kwam toen bij de Opel terecht ja ik weet het heb hier al wat verhalen gehoord over dit merk..Maar goed we praten nu over de Opel Corsa 1.3 CDTI Ecoflex (cosmo luxe uitvoering) Deze auto heeft een gemiddeld verbruik van 1:25 (dus niet wat de fabriek opgeeft van 1:30! Natuurlijk is dit wel een klein beetje een risico de kans bestaat (is dus niet zeker!) dat 2013 de wegenbelasting weer betaald zou moeten worden,ja dan is dit helaas het risico maar ik ga er kwa kosten dan zeker niet op achter uit.Want als ik nu kijk ben ik elke maand ruim honderd euro kwijt aan twee keer tanken,dit is dus voornamelijk woon werk verkeer.Straks zal ik in de opel corsa amper 40 kwijt zijn,ik zit dan wel met de wegen belasting nu betaal ik per maand 30 euro straks dan 80 euro maar goed 60 euro ben ik wel weer voordeliger uit met mijn brand stof. Dus neem ik een risico ja,maar zal er dus niet duurder meet uit zijn. Ook vind ik het heel erg jammer dat ik dus de club ga verlaten heb in het begin met regel maat aan meetings mee gedaan en een aantal mensen leren kennen heb het als erg leuk ervaren.De afgelopen jaar heeft het werk een beetje tegen gezeten en heb ik een appartement gekocht dus dat is ook de redenen dat ik de laatste tijd minder actief op het forum ben geweest.Maar hoop dat ik dan (Helaas) met mijn corsa altijd nog eens welkom ben op een barbecue meeting of iets dergelijks.... Als alles mee zit staat de auto half mei klaar om opgehaald te worden bij de dealer in Tilburg. Nu hebben ze een actie lopen met de daar mee ingeruilde fiesta ( heb ik toch nog 9.575 euro) voor terug gekregen. Ik laat als ik de auto heb nog wel een foto plaatsen. Marcel.
 9. Zo als de titel al aan geeft. Ben ik dus vandaag begonnen aan het vervangen van het interieur filter,dit was zeker geen makkelijk klusje! Het begint met het gaspendaal deze heeft drie boutjes losdraaien en evt stekker los halen (dit betref dus een gaspendaal zonder kabel) dan het zij paneel onderaan met een schroefje loshalen. wringt misschien een beetje maar hij kan geheel los,het filter zit erg ver naar achter (tegen bijna schutbord) vier schroeven verwijderen(hier kom je in de problemen met ruimte gebrek met schroevendraaier!) dan het filter eruit halen ook dit gaat niet makkelijk i.v.m met beperkte ruimte.Ik heb uiteindelijk voor een niet ford filter gekozen deze is wel iets dunner maar even goed en schild toch zeker 10 euro! Verder is het best te doen maar je moet er zeker wel geduld en tijd voor hebben,ben er ongeveer 20 minuten mee bezig geweest.Ze schrijven aan dat het filter minimaal 20.000 km erin kan blijven.
 10. FiestaRally

  Power Park Spiegel Defect

  Aangezien ik vorig jaar dus mijn spiegel door dit gedoe kapot is gegaan,doe ik sinds kort met de sleutel op slot en inderdaad gewoon met de afstandsbediening weer openen.
 11. FiestaRally

  Banden Kwaliteit.

  Ik heb sinds gisteren twee nieuwe voor banden van het merk: Continental laten monteren.Het profiel was aardig aan het verdwijnen van de eerste banden.Auto is nu 3,5 jaar oud en heeft nu 50.000 op de teller staan.Dus voor de voor banden niet slecht lijkt mij? Ik heb het laten doen in Tilburg bij een banden hal (van Dijk) twee banden waren 220 euro inc montage ect.
 12. FiestaRally

  Vuren 2010

  Inderdaad was gezellig,jammer van de kleine opkomst.
 13. FiestaRally

  Puma-ka-fiesta-focus Meeting Vuren

  Hoi Robert,ik wil bij deze ook klaar staan bij de shell,maar vraag mij af wie er dan meer komen dan wij twee...
 14. FiestaRally

  Puma-ka-fiesta-focus Meeting Vuren

  Oke dan,ben ik ook van de partij.
 15. FiestaRally

  Puma-ka-fiesta-focus Meeting Vuren

  Ik ben de laaste paar weken even niet meer veel op het forum geweest Heb even geen rekening gehouden met deze meeting,maar wil als nog komen....neem aam dat het wel lukt? Kan me namelijk nu niet meer aanmelden?
×