Jump to content
Fiestaclub.nl

Vroemvroem

Active users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Vroemvroem

 • Rank
  Fiesta Newbie
 • Birthday 09-03-1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Apeldoorn

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit
 1. Vroemvroem

  MK7.5 65 naar 80 pk via Forscan?

  Heb je dit uiteindelijk laten doen? Zo ja, waar? En wat is je ervaring? Ik wil graag hetzelfde gaan doen.
 2. Vroemvroem

  Fiesta Hot Hatch Racing Red

  Waar had je de mistlampen vandaan? Zien er goed uit. Zou ik ook wel willen op mijn Fiësta!
 3. Vroemvroem

  Hulp vraag: Ford Fiësta 1.0 65pk

  Hej allemaal, Ben relatief nieuw op het forum en sinds afgelopen maandag eigenaar van een Ford Fiësta Style uit 2015. Op zich een hele nette auto. Ik had al eerder Fiësta gereden voor mijn werk, maar dit was een volledig aangekleden Titanium MK8 dus in dat opzicht niet te vergelijke. Ik heb nog wel een wenslijstje voor mijn nieuw aangekochte auto. Zelf heb ik echt 2 linkerhanden dus ben ik niet geschikt om iets aan de auto te wijzigen. Zijn er mensen op het forum die, tegen een vergoeding, de volgende zaken kunnen doen (in volgorde van prioriteit): Begrenzing van de motor afhalen zodat deze 80pk heeft. Plaatsen andere luidsprekers (ik laat maar graag adviseren maar moet geen fortuin kosten bv. de Pioneer speakers die Ford zelf op de site heeft staan). Optioneel: Plaatsen subwoofer onder stoel. Retrofit cruise control d.m.v. nieuw stuur óf plaatsen inleg unit zoals beschikbaar op Aliexpress (https://tinyurl.com/y5ma5x2p) en activeren d.m.v. OBD. Retrofit mistlampen en activeren d.m.v. OBD. Geen idee wat het eventueel zou moeten kosten om één en ander te laten doen. Dealers vragen er in ieder geval goud geld voor, maar is soms wel erg extreem. Mocht iemand ervaring hebben met bovenstaande en iets kunnen doen dat hoor ik graag een prijsopgaaf. Mocht er extra informatie nodig zijn, schroom dan niet om contact op te nemen. Alvast bedankt!
 4. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  @bickel heb je zelf ook zoiets gedaan? Merkte je het verschil goed? @DSonnema hoe deed jij dat met beurten? Werd de chiptuning dan niet overschreven?
 5. Vroemvroem

  Ford fiesta bluetooth radio

  Volgens mij kan dit wel. Er worden meerdere Android versies aangeboden van de opbouw unit. Deze hebben Bluetooth geïntegreerd en nemen een deel van de functionaliteit van de oorspronkelijke unit over. Is wel diep in je buidel tasten.
 6. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Thx! Ja, ik snap wel wat je bedoelt. Bedankt voor de info in ieder geval!
 7. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Bedankt voor de info! Goed om te horen. Waar ben je geweest en wat heb je betaald als ik vragen?
 8. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Heb je het zelfde laten doen Danny? Wat is jouw ervaring hiermee?
 9. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Blijkbaar moet ik mij even voorstellen. 😀 Ik ben Kees, 36 jaar. Ik ben sinds vandaag eigenaar van een witte Ford Fiësta met de kleinst mogelijke motor. 🤨 Ik zit op het forum om te kijken of het mogelijk is om de auto net een beetje op te voeren zodat hij iets meer pit heeft op de snelweg. 65pk is toch een beetje schraal voor zo'n auto.
×