Jump to content
Fiestaclub.nl

Skippy

Active users
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Skippy

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Ronald
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skippy

  Fiesta MK8 1.0 ST line

  Ziet er goed uit in het echt. Ik was ook verrastdoor de verlichting in de spiegels de eerste keer dat ik de auto op afstand opende in het donker. Werkt echt goed. Extra lampjes in de voetenruimte maken het helemaal af.
 2. Skippy

  Nieuwe Fiesta Vignale 2019 rijder

  Ah. Ik werd op de dealer foto denk ik op het verkeerde been gezet door de reflectie van de antenne. Ik dacht dat daar ook een naad liep.
 3. Skippy

  Nieuwe Fiesta Vignale 2019 rijder

  Ik kan het mis hebben maar op de foto lijkt het volgens mij al zwart toch?
 4. Skippy

  Nieuwe Fiesta Vignale 2019 rijder

  Welkom! Daar heb je denk ik een hele fijne auto aan. Erg fraai de Vignale en zelf heb ik deze ook nog even iverwogen maar ben uiteindelijk uitgekomen op de sportievere ST-Line. Veel rijplezier en misschien is het leuk om een foto te plaatsen van je nieuwe aanwinst.
 5. Skippy

  Nieuw lid met een probleempje

  Oké dat is goed om te weten. Ik heb je een privé bericht gestuurd ivm de foto's. Misschien is het leuk om een topic aan te maken van je ervaring met de radio en de inbouw ervan in het in car entertainment topic zodat andere gebruikers die zoiets willen daar wat aan hebben. Er zijn regelmatig vragen over upgrades voor de standaard radio.
 6. Skippy

  Plaat beenruimte passagiers?

  Het oogt zeker vreemd maar je kan wel lekker makkelijk bij het stekkertje om de voetenruimte ambient lampjes aan te sluiten😉 Toen ik dit ging doen verbaasde ik me ook over deze constructie maar had bij mijn vorige Panda een soort gelijk verhaal aan de bestuurders kant waar het ook net leek alsof er een paneel miste(was er van overtuigd dat het bij een beurt niet was teruggeplaatst) maar na rondvraag op een forum bleek er toch echt niks te zitten😂 Ook de hoeveelheid papier tape en stikkers in het zicht verbaasde me maar aan de andere kant je ziet het alleen als je met je hoofd in de voetenruimte ligt...
 7. Skippy

  Nieuw lid met een probleempje

  Ziet er goed uit. Wel jammer dat hij daar niet meer leverbaar is. Ik heb een paar vrienden met mk7 en 7,5 Fiesta's en dacht dat hun hier ook wel in geïnteresseerd konden zijn. Vervalt met deze set het bovenste lcd display in je middenconsole? Foto's van de gemonteerde radio zouden hier zeer gewaardeerd worden.
 8. Skippy

  Nieuw lid

  Welkom en goede kleur!
 9. Skippy

  Effe voorstellen

  Welkom. Vroeger ook in een MK6 gereden met 1.4 motor. Heerlijke auto met super wegligging(in ieder geval toen der tijd op de originele 15" lichtmetalen velgen met 195 brede Bridgestone Turanza's)
 10. Skippy

  Goedendag, ik ben...

  Ik weet niet hoe je velgen situatie nu is maar: https://www.ebay.de/itm/4x-Felgen-TEC-SPEEDWHEELS-AS2-8x18-ET45-4x108-Black-Glossy-BG-63-40-Alufelgen-/302954774858?redirect=mobile
 11. Skippy

  Even voorstellen!

  Chiptunen van een ongeblazen motor kan natuurlijk wel maar geeft niet echt spectaculair veel winst. Ik geloof zo'n 12pk in dit geval en 20 nm. Zelf zou ik daar niet aan beginnen omdat dit maar heel weinig snelheids en acceleratie winst geeft.
 12. Skippy

  Even voorstellen!

  Welkom! Een vriend van me heeft ook een mk7 met een 1.6 motor in sport trim in het silver metallic en dat is absoluut een fijne auto. Hij heeft de originele velgen vervangen voor 17" MSW 85 velgen met 205/40r17 banden. Die wielen staan echt super icm de standaard lagere vering van de sport. Onder deze zou trouwens een setje witte O.Z Rally Racing wielen echt geweldig staan maar deze zijn helaas wel behoorlijk aan de prijs.
 13. Skippy

  F8 Kaarten

  Je hebt wel energiebesparing uitgezet in Waze? Dit geeft ook wat klachten namelijk.
 14. Skippy

  F8 Kaarten

  Ik gebruik sinds kort Waze icm Android Auto en vind dit nog prettiger als Google maps. Vlotte actuele waarschuwingen voor snelheids controles en bijvoorbeeld voertuigen op de vluchtstrook. Zelf kun je hier ook aan mee werken. Wel even de energie besparing uitzetten in het menu van Waze. Maar in ieder geval mogelijkheden genoeg met Android Auto.
 15. Skippy

  Schakelen met 6 bak

  De indicator geeft dit puur aan voor economisch rijden als je weinig gas geeft. Geef je veel gas dan zal hij adviseren later te schakelen, zoals bij invoegen op de snelweg e.d. Als je zo laag in toeren toch veel wil versnellen kun je beter terugschakelen en dan gewoon accelereren naar de gewenste snelheid en dan weer de indicator in acht nemen. De 3 loopt volgens mij tot 140 dus als je vlot wul optrekkenben invoegen kun je flink doortrekken en wil je rustig cruisen dan schakel je veel eerder.
×