Jump to content
Fiestaclub.nl

Donvincent

Active users
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Donvincent

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Vincent
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Interessant, ik hoop dat ik hem kan vinden. Zien of ik hem misschien kan uitlezen en anders vervangen.
 2. Zal aan de einde van de middag even proberen een kijkje te nemen (als het droog is), Britse forum beschrijft goed waar de locatie zou moeten zitten. als hobby project? Het was koud maar niet zo koud😅
 3. MK6.5, er staat volgens mij in het boekje dat de dashboard de buitentemperatuur kan laten zien. Hij is dus wel eens aangesprongen en liet toen -31 zien en kreeg een rood lampje met een sneeuwvlok op mijn dashboard. Vreemd genoeg is mijn radio probleem weg sinds ik laatst hard op de rem moest trappen.
 4. Bedankt! weet ik dat ook weer. Gelijk mijn profiel aangepast
 5. Ah sorry, ik weet zelf niet zeker meende dat het een MK4 was. Bouwjaar is volgens internet 2005-2007, gaat om een Ford Fiesta Futura. Dan is het toch eerder een MK5?
 6. Wat bedoel je precies met crashstructuur? In de buurt van één van die metalen balken? Ik zal even kijken of er een source knop bij mijn stuurwiel controle zit, maar volgens mij heb ik niet zo'n knop. Enig idee hoe ik de boosdoener zou kunnen vinden?
 7. Goedemorgen iedereen, Ik ben zelf in het bezit van een Ford Fiesta Futura uit bouwjaar 2007 en vroeg me af of iemand de volgende 2 dingen weet: - De locatie van de buitentemperatuur sensor, deze geeft momenteel niks aan maar gaf laatst tijdens het rijden -31 graden aan en wil ik dus graag even naar kijken. - Ik gebruik de aux ingang om muziek te luisteren maar zo nu en dan springt de auto radio (Ford 6000cd) van aux naar radio zonder dat ik iets deed. Dit probleem doet zich zowel tijdens het rijden als in de wasstraat voor dus ik zou niet weten wat de oorzaak is. Wie o wie kan mij even helpen?😅
 8. Donvincent

  Aux ingang Ford 6000CD

  Bedankt voor de informatie, vanmorgen even de pookhoes? los gehaald en toen kon ik bij de aux ingang. Bleek helemaal niet verbonden te zijn en het stekkertje lag er los naast. Probleem opgelost! bedankt!
 9. Donvincent

  Aux ingang Ford 6000CD

  Net wezen kijken, ik heb een verlengstuk van mijn koptelefoon gebruikt om het meten makkelijk te maken. Geen gepiep dus er is iets met de kabel, enig idee hoe ik hier beter bij kan komen? Mijn aux ingang zit namelijk bij mij versnellingspook en ik vermoed dat daar ergens het probleem zit.
 10. Donvincent

  Aux ingang Ford 6000CD

  bedankt! Ga ik daar morgen even naar kijken
 11. Donvincent

  Aux ingang Ford 6000CD

  enig idee hoe ik dit zou kunnen opsporen?
 12. Donvincent

  Aux ingang Ford 6000CD

  Er gebeurt niks als je op de Aux knop drukt, ook niet als je nog een keer drukt of ingedrukt houdt. Je ziet wel AUX op het schermpje verschijnen maar dat is het. Als hij softwarematig uitgeschakeld is, krijg je dan alsnog AUX op het scherm te zien?
 13. Goedemorgen, Vorige week een Ford Fiesta Futura aangeschaft, helaas ben ik er achter gekomen dat de aux ingang het niet doet. Met behulp van een paar van die radio sleutels heb ik de radio 6000CD er uit kunnen halen en de achterkant kunnen bekijken. Volgens mij zit de aux kabel goed aangesloten, de kabel die ik gebruik werkt wel op mijn koptelefoon en de radio geeft ook aan dat hij op aux staat. Heeft iemand een idee wat ik zou kunnen doen? Met vriendelijke groet, Vincent
 14. Donvincent

  Even voorstellen

  Goedemorgen iedereen, Mijn naam is Vincent ik kom uit Leeuwarden en ben sinds een week in het bezit van mijn 1e auto een Ford Fiesta.😁
×