Jump to content
Fiestaclub.nl

Scarrrr

Active users
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About Scarrrr

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Oscar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anekdotisch verhaal, geheel subjectief: Ik weet niet hoe het bij de Fiesta / Ford zit, maar mijn Fiat had ik gechipped naar ~250Nm (volgens tuner maximale binnen de veiligheidsmarge van de bak) en daar heb ik na 100k (220k totaal) een nieuwe bak, koppeling en vliegwiel in moeten laten hangen. Of het verband met elkaar houdt? Geen idee.
 2. Ja, thanks! Ik ben er altijd voorzichtig mee. Ik rijd de auto dagelijks en zo'n 25k km per jaar. Maar ik ben ook altijd wel een beetje fan van pocket-rockets.
 3. @Tuccie306 Weet je al wat je gaat doen? Ik heb dezelfde auto en ik vind 140pk uit die 1.0 al aan de hoge kant. Als dat naar 168pk kan is dat natuurlijk geweldig, maar hoe lang blijft zo'n auto dan nog leven? 🤯 Ik ben in elk geval benieuwd naar je ervaringen/het resultaat mocht je besluiten om het te doen.
 4. Scarrrr

  Stofzuigen....

  Ik heb ook rubberen matten gekocht voor in de winter. Is inderdaad een uitkomst, want als ik zie hoeveel troep daar op ligt dan ben ik blij dat ik dat niet in mijn stoffen matten heb. Van de zomer gaan de andere matten wel weer terug.
 5. Scarrrr

  H7 LED

  Nee niet nodig. Op Youtube zijn genoeg filmpjes te vinden. De lamp zit wel vast met een soort kliksysteem wat nog best wat weerstand kan geven.
 6. Scarrrr

  H7 LED

  Je 'moet' de koplampen er uit halen. Zijn twee bouten per lamp geloof ik.
 7. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Ik heb mijn auto tijdens de feestdagen uitsluitend gebruikt als boodschappenwagentje. Resulterend in een bedroevende 1:13! Maar ik deed dan wel weer twee weken met 1 tank benzine 🤣
 8. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Nou, mijn goedkope E98 pomp heeft de prijs verhoogd naar 1.74/L...... is die stijging in lijn met de andere varianten? Ik heb niet gekeken wat de E10 momenteel kost. Edit. De E10 is blijkbaar ook 6ct duurder geworden.
 9. Scarrrr

  H7 LED

  check hier even: Ik heb het laatst vervangen met een setje van autobeam. Geeft mooi licht. Autobeam is dan wel duur vergeleken bij Ali, maar je hebt het wel binnen 3 dagen thuis.
 10. Scarrrr

  Winterbanden ?

  Ja en zelfs dan is het afwachten of je iets krijgt. Plus dat de prijs van bijna €60 per sensor nogal absurd is.
 11. Scarrrr

  Winterbanden ?

  Ah, ik heb ook velgen geselecteerd en niet alleen banden......
 12. Scarrrr

  Winterbanden ?

 13. Scarrrr

  Winterbanden ?

  Ja, die kan je aanvinken maar moet je afrekenen in de winkel op locatie... beetje vreemd verhaal blijft het wel natuurlijk.
 14. Scarrrr

  Winterbanden ?

  Ja, ik heb dus even een offerte aangevraagd bij Profile met de eerste de beste zwarte alu velgen en kwam op een bedrag van 800,- incl montage/uitlijnen. 😥
 15. Scarrrr

  Winterbanden ?

  Ik heb dan een nieuw setje velgen + banden + TPMS nodig. Waar vind ik zoiets? Profile? €521 voor een nieuwe set alu incl banden lijkt mij een koopje?
×