Jump to content
Fiestaclub.nl

Scarrrr

Active users
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Scarrrr

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Oscar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scarrrr

  achteraf led inbouwen H7

  Nouja, dit steek erg af bij het 6500k van de LED koplampen. En ik heb de camera gefocussed op de led, dus ik vermoed dat de witbalans is verschoven naar: LED = wit, waardoor de DRL er veel geler uitkomen dan je met het oog waarneemt. Maar er is zeker een verschil in kleurtemperatuur waar te nemen.
 2. Scarrrr

  achteraf led inbouwen H7

  Hier kan je het goed zien trouwens..
 3. Scarrrr

  achteraf led inbouwen H7

  ah super. Bedankt voor je uitleg, dit klinkt zeer aannemelijk.
 4. Scarrrr

  achteraf led inbouwen H7

  Ik weet inderdaad dat de DRL schakelt tussen verschillende standen, maar ik heb dus ook het idee dat dit de kleurtemperatuur beïnvloed. als alleen de DRL branden dan zijn ze naar mijn idee zo goed als wit. als de DRL branden icm dimlicht, dan lijken de DRL 'warmer'.
 5. Scarrrr

  achteraf led inbouwen H7

  Ik heb afgelopen weekend Autobeam Led ingebouwd. Was even wat werk, want de hele koplamp moet er uit. Maar goed, het resultaat is wel een mooie bak licht. Ik heb zelf 6500k. Helaas zijn de DRL net iets warmer qua kleur, maar ik heb dus het idee dat de kleurtemperatuur van de DRL verandert wanneer het licht inschakelt (kan iemand dit bevestigen?).
 6. Scarrrr

  Betere verlichting Fiesta MK7

  Top. En maakt het dan uit of er een ventilator op de LED's zit? Of is dat onzin?
 7. Scarrrr

  Betere verlichting Fiesta MK7

  Even voor de duidelijkheid, want ik lees gemengde verhalen: Ik kan dus zonder problemen LED lampen installeren in mijn Fiesta met projectorkoplampen zonder dat dit een probleem gaat worden bij de APK?
 8. Scarrrr

  Kenteken verlichting

  Ik heb een setje van Autobeam.. daar komt echt een hele bak licht vanaf. Gecombineerd met LED achteruitrijlichten.
 9. Dat was inderdaad ander merk: een Opel insignia.
 10. Ik heb het op mijn eigen Fiesta niet, maar in een huurauto wel gehad. Ik probeerde na het inhalen van een vrachtwagen terug naar rechts te gaan zonder mijn knipperlicht de gebruiken. Dat ging 'niet'. Dat was wel even wennen ja.
 11. Scarrrr

  Stoelverwarming

  Ik heb de auto pas sinds afgelopen zomer, dus nu begint een beetje de periode waarin in het ga gebruiken. Tot nu toe wel erg fijn icm lederen stoelen. Helemaal als je lichaam nog goed koud is is een warme onderrug wel fijn. Omdat het met een schakelaar werkt, ben ik wel erg voorzichtig met het aan/uitzetten. Ik neem aan dat er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen, maar ik zet hem altijd uit als ik de auto parkeer. Omdat de knopjes niet in je zicht zitten heb je geen visuele bevestiging van de stand van de stoelverwarming.
 12. Scarrrr

  Stoelverwarming

  Bij mijn 2015 fiesta zit er inderdaad een knopje aan de zijkant van de stoel met 3 standen. Uit, middel en hoog. Passagierskant idem.
 13. Scarrrr

  ledstrip dashboardkastje

  Ohja, in mijn voiture zitten die sleufjes er al. Het is alleen de vraag of er ook een kabeltje loopt.
 14. Scarrrr

  Is velgschade te verdoezelen?

  Dat valt me mee qua kosten. Vandaag bij goed licht nog eens gekeken. Het is gewoon duidelijk stoeprandschade. Ik heb het echt alleen nog nooit eerder gezien en ik zou ook echt niet weten wanneer ik een stoepje geraakt moet hebben. 😥 Ik ga het wel even proberen met een lakstiftje.
 15. Scarrrr

  Is velgschade te verdoezelen?

  Het is op sommige plekje wel echt opgeruwd zegmaar. Andere plekjes lijkt het meer alsof de lak los laat.
×