Jump to content
Fiestaclub.nl

Scarrrr

Active users
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Scarrrr

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Oscar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scarrrr

  Stoelverwarming

  Bij mijn 2015 fiesta zit er inderdaad een knopje aan de zijkant van de stoel met 3 standen. Uit, middel en hoog. Passagierskant idem.
 2. Scarrrr

  ledstrip dashboardkastje

  Ohja, in mijn voiture zitten die sleufjes er al. Het is alleen de vraag of er ook een kabeltje loopt.
 3. Scarrrr

  Is velgschade te verdoezelen?

  Dat valt me mee qua kosten. Vandaag bij goed licht nog eens gekeken. Het is gewoon duidelijk stoeprandschade. Ik heb het echt alleen nog nooit eerder gezien en ik zou ook echt niet weten wanneer ik een stoepje geraakt moet hebben. 😥 Ik ga het wel even proberen met een lakstiftje.
 4. Scarrrr

  Is velgschade te verdoezelen?

  Het is op sommige plekje wel echt opgeruwd zegmaar. Andere plekjes lijkt het meer alsof de lak los laat.
 5. Scarrrr

  Is velgschade te verdoezelen?

  moet je dat dan herhalen? Of blijft dat over het algemeen permanent zitten?
 6. Ik constateer zojuist op bijna al mijn zwarte velgen stoeprandschade. Ik vind dit nogal vreemd aangezien ik daar zeer voorzichtig mee ben en mij niet kan herinneren dat ik ooit een stoeprand heb geraakt. Ik heb de auto nu 3 maanden en ik weet ook nog dat de verkoper meermaals tegen mij zei: "Doe voorzichtig met die velgen he, want ze zijn nog zo mooi". Zijn er huis-tuin-keuken middeltjes op de markt (ik denk aan een soort schoenpoets) waarmee je stoeprandschade kan verbloemen? De auto is nu een paar keer gewassen dus ik kan mij voorstellen dat zo'n middeltje er nu wel vanaf is. Misschien dat de vorige eigenaar de auto zo iets mooier heeft laten lijken dan daadwerkelijk het geval was? Bij aankoop heb ik er niet met een vergrootglas naar gekeken, aangezien het vanaf een meter afstand er allemaal netjes (en zwart) uit zag.
 7. Scarrrr

  ledstrip dashboardkastje

  https://ford.7zap.com/nl/car/59/no/0/1843/16672/72563/ ik vermoed 1799969 en/of 1799968 Ik wil ze zelf ook nog, maar heb nog niet gecheckt of de juiste aansluiting in de deuren zit.
 8. Goed om te weten. Ik vergrendel mijn auto altijd 3x voor de zekerheid haha
 9. Scarrrr

  Remmen

  Dankje! Ik zag al zulke upgrade-kits online staan inderdaad
 10. Scarrrr

  Remmen

  Hi Michel, Met een grotere set remmen bedoel je klauwen + schijven neem ik aan? Zijn daar 'plug & play' setjes voor verkrijgbaar? Ik vind de standaard remschijven aan de voorkant zo inimini, het is eigenlijk geen porum.
 11. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Het is wat het is. Ondanks dat is het echt een hele fijne auto. Begin hem steeds meer te waarderen. En hij is echt snel als je wél gas geeft. 😎
 12. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Mijn auto staat op 205/40/17 vredestein ultra satin
 13. Scarrrr

  ledstrip dashboardkastje

  bedankt voor je reactie. Ik had het ondertussen al uitgevogeld en werkend gekregen
 14. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Bedankt voor het perspectief! Ik kom van een Grande Punto diesel en die deed zo'n beetje 1:20 ongeacht hoe hard je er mee trapte. Als je echt rustig aan deed zoals ik nu met de fiesta 'moet' doen, dan haalde je 1:24. Ik zal er aan moeten wennen.
 15. Scarrrr

  Hoog verbruik

  Snap ik. En ik heb ook aangegeven dat ik bij lange na niet de verwachte fabrieksopgave te halen. Maar voor dit opgevoerde 3 cilindertje geven ze toch echt zelf een gemiddeld verbruik op van 1:24... gemiddeld! Als ik dan met moeite 1:17 haal, dan stelt mij dat wel teleur. Helemaal omdat ik om 1:17 te behalen, nauwelijks vermogen mag gebruiken en dus die 140pk lekker op stal blijven. Mijn verwachting was toch wel 1:18 geweest bij normale rijstijl. De huidige tank benzine rijd ik gewoon op een voor mij 'normale' manier op. En dan zien we wel waar het op uitkomt.... ik denk 1:15'ish. Achja.
×