Jump to content
Fiestaclub.nl

RonaldZLD

Active users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About RonaldZLD

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zeeland

Previous Fields

 • Voornaam
  Ronald
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RonaldZLD

  Verlichting: Xenon/Led

  @Leon Fiesta Na wat zoeken valt LED sowieso af. Wel kom ik tegen dat anderen voor een H7C xenon lamp zijn gegaan, die zouden vrijwel hetzelfde lichtbeeld geven. Maar zal voor de zekerheid de garage vragen of het uberhaupt mag. Is het met een xenon H7C lamp gewoon plug&play? Of moet ik dan nog iets aanpassen? Ben echt een leek op gebied van verlichting.
 2. RonaldZLD

  Verlichting: Xenon/Led

  Goedenavond allemaal, Al een tijdje wil ik witte verlichting plaatsen in de koplampen. Wat raden jullie aan? Xenon of Led? En welk merk/type moet ik nemen? Zit er ook aan te denken om meteen mijn mistlampen aan te pakken.
 3. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Heb het toch nog via de radio gedaan. Had geen geduld om te wachten op een zekeringtap. Dus de stekkers aan de achterzijde van de radio doorgemeten en het blijkt dat een blauw/bruine draad(nee, niet van de speakers) geschikt is. Connector er op gezet, blauwe contactkabel erbij en klaar. Sub gaat nu aan/uit wanneer ik het contact omdraai👍 Nogmaals dank voor alle reacties/tips.
 4. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  @BlackFocus @allesklusser bedankt voor de reacties, het wordt inderdaad F15. Alleen balen dat die zekeringtaps hier in Nederland nogal schaars zijn. Voor andere MK7 bezitters die zich afvragen welke zekeringtap je nodig hebt: het is de "mini"zekeringstap.
 5. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Vanavond de radio eruit gehaald om eens te checken welke kabels er allemaal achterin zitten, nou een hoop. Het plan nu is om de "blauwe" contactkabel aan te sluiten op de zekeringskast achter het dashboardkastje. Op welke groep raden jullie dit aan? Ik zat zelf te denken aan: "Multifunctionele display, klok, interne scanner, HVAC-paneel" of de "Audiosysteem, instrumentengroep" beiden zitten op 7,5 ampere, zou dit goed zijn?
 6. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Thanks voor het schema, ga morgen nog eens proberen om mijn radio eruit te halen.
 7. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Bedankt voor de links, ga er morgen mee aan de slag!
 8. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Thanks, tot zover is het me duidelijk. Heb hem nu provisorisch op een "aanstekerstekker" aangesloten, maar dat is dus weer een extra zichtbare kabel. Helaas heb ik zelf geen handleiding bij de auto meegekregen. Kan iemand me vertellen van welk poortje ik kan aftakken?
 9. RonaldZLD

  Ford Fiësta Metal

  Het is gewoon via de camera van mijn mobiel, maar die hebben tegenwoordig ook een groothoeklens. Binnenkort maar eens een beter shot maken👍
 10. RonaldZLD

  Ford Fiësta Metal

  Komt denk ik door de groothoeklens van de camera, aangezien die Fiësta hier origineel is. Maargoed, bij gebrek aan een betere foto..
 11. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Waarschijnlijk ben ik al de zoveelste die aankomt zetten met zn electronica probleem, maar helaas kon ik dit probleem niet meteen terugvinden op het forum. Vanavond heb ik een alpine active sub aangesloten. Alles is goed aangelegd en hij werkt. Het enige waar ik nu tegen aanloop is om de blauwe draad(contact) vanaf mijn sub aan te sluiten op een draad waar het stroom vanaf gaat zodra ik mijn contact uitdraai, zodat de sub geen stroom blijft krijgen. Ik heb gelezen dat het eventueel mogelijk is om een stekkertje te plaatsen in de zekeringkast, wat me een prima oplossing lijkt. Alleen hoor ik wel eens iets over verschillende ampere of volts uit verschillende poortjes? Kan iemand mij vertellen hoe dit precies zit, of op welk poortje ik mijn blauwe draad aan kan sluiten? Het betreft een Fiesta Metal uit 11-2011.
 12. RonaldZLD

  Ford Fiësta Metal

  Olaa, Sinds een tijdje ben ik net als jullie eigenaar van een Fiësta. Regelmatig ben ik bezig met het updaten van de Metal en daar kan ik waarschijnlijk jullie hulp wel eens een keer bij gebruiken. Ronald
×