Jump to content
Fiestaclub.nl

SlowDriver

Active users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About SlowDriver

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Robin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Geel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Welkom Rob! De witte mk7 blijven mooie wagens 😎
 2. SlowDriver

  Opgelost: Forscan foutcode

  Oké, top! Heb inderdaad geen schakelaar voor esp uit te schakelen. Super bedankt @BlackFocus 👍
 3. Tja Nederland en zijn benzineprijzen..😪
 4. Hi all, Heb vandaag even mijn auto uitgelezen met forscan. Echter krijg ik tot mijn verbazig een foutcode: U0415:81-28 Iets met abs en invalid data ontvangen. Wel vreemd omdat de auto zelf geen storing aangeeft. Weten jullie of dit kwaad kan?
 5. Damm was laatst nog in Belgie, scrhok idd van de prijzen daar
 6. Handig idd, houdt het wel bij in excel, maar best een klus Ik was benieuwd omdat ik twijfel met tuning en zuinigheid, maar als het zie bij jou @Nielzemans valt het mee. Heb je ook egr uitgeschakeld?
 7. Ik kan het ook niet zien, account nodig.
 8. Ik ben benieuwd naar jullie verbruik na tuning
 9. Hej allen, Als ik rustig 100km/h rijd met ongeveer 1900/2000 toeren dan valt mij op dat heel af en toe opeens een bonk/schok krijg. Het lijkt wel of de brandstof opeens wordt afgeknepen. Als ik harder dan 100km/h rijdt heb ik het probleem niet. Het is echt puur bij 100km/h. Hebben jullie enig idee wat het kan zijn? Km stand ongeveer 91000. Mvg, SlowDriver
 10. Ik heb hetzelfde meegemaakt met mijn Fiesta, had hem net een paar weken. Echter verdween bij mij wel de koelvloeistof en kwam de thermostaatblokjes niet verder dan 2/3 en hele tijd schommelen. Eerst dachten ze dat mijn koelvloeistofbakje lek was, deze vervangen en na paar dagen weer koelvloeistof leeg. Uiteindelijk is de thermostaathuis vervangen en is het rare probleem met thermostaatblokjes ook daarna verdwenen. Gelukkig geheel onder garantie, dus heb geen idee wat het gekost heeft.
 11. SlowDriver

  Even voorstellen!

  Hoi allen, Na een lange tijd jullie website gevolgd te hebben voor tips en trucs, besloten om ook een account te maken. Ik ben Robin en rijdt uiteraard ook een Fiesta. Inmiddels mijn derde Fiesta sinds ik mijn rijbewijs heb (9 jaar). Mijn eerste Fiesta was een groene MK5 model, die overgenomen had van mijn broeder. Dit was een aangepaste model en licht getunde variant. Daarmee heb ik ongeveer een jaar gereden en kwam ik tot conclusie dat deze niet erg zuinig was (1 op 10) en toch nog 30k km mee gereden. Tweede Fiesta was een splinter nieuwe witte MK7 model. Ik was super trots op deze auto en is mij eigenlijk altijd bij gebleven Derde Fiesta is een gele MK7.5 model uit 2015, deze heb ik tweede hands gekocht en wordt dagelijks gereden. Uitvoering: Titanium lease 1.5 tdci 95pk Mvg, SlowDriver
×