Jump to content
Fiestaclub.nl

Dhrjan

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Dhrjan

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Jan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dhrjan

  Forscan spreadsheet Fiesta (mk8)

  Heeft iemand idee waar ik een spreadsheet voor Forscan kan vinden voor het maken van (kleine) aanpassingen in de configuratie? Ik kan op internet niets vinden, mogelijk zoek ik op het verkeerde zoekitem😏
 2. Dhrjan

  Opendak en fietsendrager

  Vreemd verhaal inderdaad. Ik meende dat het alleen om types met glazen/open dak gaat. Op onze kentekenpas van de RDW staat een - bij gewicht geremd en ongeremd. Ik ga deze week lang bij de werkplaats van de dealer voor wat puntjes, dan neem ik dit zeker mee. Dank allen voor het meedenken en mochten er nog rijders zijn met tips of aanpak om dit binnen de garantie wel te kunnen fixen, hou ik me aanbevolen. Groeten Jan.
 3. Dhrjan

  Opendak en fietsendrager

  Check. Dank je Pieter. Maar als ik een achterklep drager zou monteren kan dat ook invloed hebben op het panoramadak lijkt me.
 4. Hi, in mijn selectie voorbereiding voor aanschaf mk8 met opendak is het mij niet opgevallen dat er geen trekhaak gemonteerd mag, kogeldruk is nul kilo op kenteken.. Nu wil ik alleen een fietsendrager gebruiken, heeft één van jullie kennis / ervaring wat hier mogelijk is? Een achterklep drager heeft mijn voorkeur niet. Groeten Jan.
 5. Dhrjan

  Evenvoorstellen

  Hi allemaal, ik ben sinds een paar weken de gelukkige eigenaar van een ST- line, wit met sunroof/opendak. Het is een demo met bijna ageren kilometers. Nadeel van een niet samengestelde auto is dat je niet alle invloed hebt op kleur en opties. Fiesta mk8 is een erg mooie, volwassen en moderne auto. Jarenlang Peugeot gereden ook geleased. Ik dacht me van A tot Z te hebben voorbereid op het model en accessoires maar zit wel met een dingetje/vraag. Mijn vraag post ik apart in een topic. groeten Jan.
×