Jump to content
Fiestaclub.nl

Patman

Active users
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

About Patman

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Patrick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Patman

  Gestolen

  Zuur man.
 2. Heb je niet in het begin de standaardsetting opgeslagen? Als er iets mis is kun je alles weer terugzetten. Edit ik denk van niet anders had je dat allang gedaan natuurlijk.🤔
 3. Kijk, dat wist ik niet! Bij mijn Focus was dat namelijk niet zo. Wel mooi, makkelijker om bij mijn vrouw der Fiësta in te bouwen als ze dat wil. Ze heeft sync 1
 4. Als je dab inbouwt zul je antennevoet en antenne ook moeten veranderen. Wat er nu opzit is alleen voor fm. Als ik me niet vergis heb je voor lane keep assist ook bliss nodig. Die hebben radarmodules in/achter de bumpers zitten. Deze schijnen vrij prijzig te zijn.
 5. Patman

  De kogel is door de siësta kerk!

  Ehhh, waar gaat dit over?🙄
 6. Patman

  Ford Fiesta ventilatie schakelaar defect?

  Mijn vrouw der Fiësta heeft dit ook. Bij haar moet het hele dashboard eruit en gaan ze het kachelhuis vervangen. Duur 2 dagen. Gelukkig wordt dit onder garantie gerepareerd, anders hing er een aardig prijskaartje aan.
 7. Patman

  verwarming knoppen

  Auto is bij de dealer geweest. Kachelhuis moet eruit, dus hele dashboard ook. Afspraak staat, wordt vervolgt...
 8. Patman

  verwarming knoppen

  Net even gekeken, de draaiknop veert terug als je em op de voorruit wilt zetten. De luchtuitstroom blijft op je gezicht staan. Iemand een filmpje of howto hoe dit te verhelpen is?
 9. Patman

  verwarming knoppen

  Ook bedankt voor je antwoord! is er ergens een howto van te vinden? Ik wil namelijk eerst zien hoe en wat voordat ik ga slopen knutselen.
 10. Patman

  verwarming knoppen

  Bedankt voor je snelle reactie! Dit filmpje had ik ook gevonden. Echter heeft deze druktoetsen en geen draaiknop. Deze heeft geen kabel die de stand regelt denk ik. Please correct me if i’m wrong! Betreft een handmatige bediening, dus grote knop in het midden draaien om de luchtuitstroom te veranderen naar de voorruit, of voeten etc
 11. Patman

  verwarming knoppen

  Even inhakend op dit onderwerp. de draaiknop van onze Fiesta werkt niet meer. De knop draait gewoon maar de stand blijft altijd op gezicht staan. Ik vermoed dat de kabel erachter los is? Is dit makkelijk zelf te repareren? Hoe krijg ik dat onderdeel eruit?
 12. Patman

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Haha ja Pieter, we houden de economie draaiend 😂
 13. Patman

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Op 2 punten vastzetten snap ik. Maar maak het dan zo dat het gebruiksvriendelijk is, zeker als iedereen onderweg zelf z’n lamp moetkunnen vervangen.
 14. Patman

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Klopt, zit er nu zo in. In het begin ben je te voorzichtig, dan gaat er juist iets kapot. Nu klikklak, doorduwen en vast. Toch zegt iets in mij dat het vast hoort te zitten...
 15. Patman

  de rechter koplamp unit verwijderen mk8

  Haha ja is toch zo
×