Jump to content
Fiestaclub.nl

Vaal

Active users
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Vaal

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eindhoven

Previous Fields

 • Voornaam
  Vaal
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaal

  Injen Cold Air Intake 1.0L Turbo EcoBoost review

  Ik lees op facebook iemand bij het verbruik echt drastisch is gedaald na montage van een open lucht filter. Is dat bij jullie ook het geval? (1.0T)
 2. Die had ik ook gezien, maar heeft geen prijzen en reageert niet op mail.
 3. De radio waar dit topic eigenlijk over gaat is degene die in de eerste post is genoemd en op die foto zie je dat het nieuwe scherm in de plaats komt van het oude. De knoppen onder het scherm zullen niet meer werken, alles gaat via het touch screen. Of je de voertuiginstellingen zoals regensensor, hill hold e.d. nog kan aanpassen weet ik niet, ik denk het haast niet.
 4. Meer info gekregen van een eigenaar van dit specifieke 9 inch scherm:
 5. Thanks voor de info, al snap ik ongeveer niks van al die afkortingen. Het scherm dat ik op het oog heb is puur en alleen het scherm, dus de originele radio kan blijven zitten. Hij wordt echter niet meer gebruikt, in het scherm zit ook een versterker. Ik begreep van een facebook groepslid dat het plug en play is.
 6. Ik dacht dat het zo werkte, maar ik begrijp van iemand die de unit heeft dat het volledig zelfstandig is. Op de site van de verkoper staat wel dat er een lineout is die je optioneel op je originele radio kan aansluiten, dus wellicht kan het wel. Maar de ingebouwde versterker in het android display schijnt prima te zijn, dus wellicht dat ik dat gewoon doe. De originele radio is toch redelijk nutteloos zonder display.
 7. Zoals ik begrijp sluit je het scherm aan op de originele radio, dus de knoppen blijven verlicht zou ik denken. En de volume knop zou dan ook nog werken. De overige knoppen ook, maar dat is wat onhandig zonder scherm. Kan ook zijn dat ik het verkeerd begrijp en dat het scherm een zelfstandige unit is, maar dat zou best bijzonder zijn een scherm met ingebouwde versterker e.d.
 8. Een touch screen is toch veel fijner dan die 300 knoppen die Ford er in heeft gestopt?
 9. Vaal

  Draaiknop rugleuning loshalen (mk7,5)

  Dank. Ik zag later al iets dergelijks bij andere auto's op youtube en bij de foto's van de draaiknop op 7zap. Denk dat ik iemand moet zoeken dan die sterker is dan ik, want ik krijg hem er niet af
 10. Hoi, Ik wil de bekleding van de zitting van mijn bestuurdersstoel loshalen. De beschermkap links met de hendel voor hoogteverstelling zit echter in de weg. Ik heb deze bijna los, maar ik krijg de draaiknop van de rugleuning niet los. Iemand tips? Vaal
 11. Het interesseert mij geen bal wat jij van Facebook vindt. Ik vraag naar ervaringen met dit display.
 12. De kleinere uitvoeringen vereisen allemaal een andere radio/versterker. plus dat die schermpjes dan een aantal cm naar binnen vallen, net zoals het standaard scherm. Lijkt me super irritant om daar dan met je vinger mee aan de slag te moeten. Op de facebook pagina van het forum staat een filmpje van iemand die deze 9 inch heeft en die werkt gewoon vlot ondanks de magere 1GB. Het hoeft ook niet veel meer te doen dan radio of mp3 afspelen en wat navigatie. Filmpje in de comments van: https://www.facebook.com/groups/543541982523139/permalink/780206858856649/?hc_location=ufi
 13. Vind zojuist een verkoper met ook een 3GB/16GB versie. https://s.click.aliexpress.com/e/bkIWBjyd En een 2GB/32GB versie. Wel iets duurder uiteraard.
 14. Die vallen te diep weg, net als het standaard fiesta scherm.
 15. Er bestaat geen 2gb of 4gb variant van deze 9 inch.
×