Jump to content
Fiestaclub.nl

ADJ

Active users
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

About ADJ

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Auke
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ADJ

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  Inmiddels weer een paar weken verder en redelijk wat zaken aangepast in de tussentijd. De laatste AB LED modules ook geplaatst in de zijspiegels & in de mistlampen inserts (Dual colour LED) aan de voorzijde. Mooie van de H8 Mistverlichting LED is dat deze niet aan/uit gaan in de bochten zoals de meeste LED maar echt dimmen bij het insturen in de bochten. Inmiddels is de auto, m.u.v Dimlicht volledig om naar LED (H7 Dimlicht ga ik of de nieuwe AB Extreme HID plaatsen 8500k of wachten op pasklare H7 modules van AB). (toch besloten de H8 mistlampen via de wielkuip te plaatsen ivm schade aan het plastic via de voorzijde, alleen moest de binnenzijde van de wielkuip los omdat hij aan de linkerzijde er net niet in gestoken kon worden door een reservoir van ruitenvloeistof...shit) Met hulp van Ford Broekhuis! 😚 Inmiddels Custom Gel Badges besteld in de kleur StealthGrey, dus donkergrijze badges met een lichte teint zwarte letters (dit weekend maar eens plaatsen mits mooi weer) Hieronder even een foto impressie! https://ibb.co/8NrBvnJ https://ibb.co/tzGWVHb https://ibb.co/bm2wRQ3 Let me know what you think !
 2. Nu nog even geduld hebben voor de 1.0T.
 3. @pwaltman Bedankt voor de tip! Ga overmorgen richting de Ford dealer dus ga het navragen!
 4. Klopt, nog niet voor de engine covers. To be continued
 5. ADJ

  Welke ledjes in de verlichting mk8

  Leds zijn niet zelf makkelij te vervangen, zitten vast gesoldeerd in de achterlamp units, en de voorste DRL kom je nauwelijks bij.
 6. ADJ

  Rooie rakker mk8

  Super ! Hoe heb jij het mirror'en en ander CarPlay menu aangezet?
 7. ADJ

  Welke ledjes in de verlichting mk8

  in welk deel van de foto? Bij het model met Lightpack (dus DRL rondom de lampen en achterlampen LED) Dim = H7 Mist = H8 Groot = H1 Knipper = 581 / OFFSET PIN ( geloof PY21W) >>>> Lampen tabel <<<<
 8. Hahahaha dikke bidding war hier! Zodra ik ze binnen heb, en 2 voor mezelf gescoord heb zal ik de rest hier neerknallen! Same price i guess
 9. ADJ

  Oem voetverlichting Ford Fiesta MK8

  Jammer voor mij, top voor jou!
 10. Ja die bedoel ik! Ben op zoek naar een tweede handsie, ik wil bij wijze van proef hem gaan plastic coaten in een matchende kleur. Beetje een probeersel dus en dan vind ik €60 pittig haha.
 11. Hi, Weet niet of de policy het toekaal, maar anders mag deze thread verwijderd worden. Ik het kader van aanbieden, dit maal een gevraagd Ik ben op zoek naar de Ford 1.0 Ecoboost Engine cover voor de Fiesta die ik passend kan maken voor de Mk8. Ik zie dat ze soms aangeboden worden maar ook direct weer verkocht zijn. Wie heeft er 1 en wil er vanaf (graag incl de bevestigingsstiften) Ik hoor het graag! A.
 12. ADJ

  Oem voetverlichting Ford Fiesta MK8

  @henk68 Goedenavond, Is het nog te koop?
 13. Voor de liefhebbers, mocht @Pieterke al zijn USB afdekdopjes op hebben door de interesse, next week krijg ik ook een bult siliconen zwart binnen, just saying. Same price! En anders komen ze in de spare Ford lade, haha! Later!
 14. ADJ

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  https://ibb.co/YPmD1BC https://ibb.co/1JJN048 Gelbadges Airbag + Start Stop Knop (ST Line logo)
 15. ADJ

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  Done! Super vet geworden! Vooral de start/stop knop. Post zo de foto’s.
×