Jump to content
Fiestaclub.nl

ADJ

Active users
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About ADJ

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Auke
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee, projector is niet bepaald doorzichtig dus alleen de bukt licht, thats it. Rubber caps van Autobeam zijn niet fantastisch, iets te diep... ze zitten tegen de carroseriemaan gedrukt, maargoed, gaat vooral om het afsluiten van vocht, dus voor nu prima!
 2. Hahahaha! Bij deze https://imgur.com/a/3lv69Xq lichtbeeld top, uitzondering is mijn linkerLED zit scheef erin (fix ik nog)
 3. Ze zitten erin! Wat een bult licht en geen uitlijning nodig gehad, wel de gehele koplamp eruit moeten halen maargoed..
 4. Ik ga dinsdag heen, dus zal even foto posten als het gelukt is. Ik heb gekozen voor de eerste. Volgens mij is de rode verpakking lijn, de performance lijn en die van jouw link de goedkopere normaal. anyway, deze heb ik besteld met rubber caps https://autobeam.co.uk/collections/new/products/ford-fiesta-mk8-led-h7-dipped-beam-unit
 5. Laten doen, net dealer gebeld, komende dinsdag 30k km beurt en max 30/45min arbeidsloon voor plaatsen en uitlijnen. Wel bij mijn eigen dealer maar die geeft aan, geen probleem! Heb ze vandaag ontvangen vanuit de UK. Keurig met pasringen die passen op de MK8, dus zonder gedoe met beugeltjes,clipjes ed.
 6. Rubbercaps meebestellen, kan via Autobeam of via Ome Ali. geloof 78mm caps
 7. Mag een slot op! Verkocht door Henryan! ps: staat super @Henryan bedankt nog!
 8. Autobeam kennende zal dat vast goed zitten en snel op de youtube kanalen staan van bijv Ash Holder (Fiesta gekkie uit de UK)
 9. Hi forumleden, Voor de liefhebbers met een MK8 Fiesta ST of ST line..eindelijk LED zonder gedoe met niet pasklare sets. Vanaf midden volgende week beschikbaar de eerste, aldus AB, volledig compatible LED H7 lamp voor de MK8 (Projector lamp) incl 5 jaar garantie Inclusief mooi lichtbeeld aldus een medewerker van Autobeam, foto’s met lichtbeeld volgen nog online. Enjoy! https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/led-h7-dipped-beam-unit
 10. Hi @Henryan super weird, maar ik zie nu pas jouw aanbod. wil je mij een pm sturen als je hem nog te koop hebt! thanks,
 11. ADJ

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  Paar maanden verder sinds de laatste status update; Upcoming - besteld Primary Induction Hose van Mountune + clips - besteld Secundary induction Hose van Mountune + clips - Ford OEM Focis engine cover Beide items van MT krijgen zeer positieve reactie's op diverse fora, ook i.t.t. de populairdere Pro Hoses. Ook v.w.b het geluid i.c.m de standaard airbox met weliswaar K&N inlegfilter. Wat mij zelf aansprak was het feit dat Mountune Ford partner is en dus garant staat voor de garantie van jouw prachtige Fiësta. Dit ook indien je zelf monteert. Ook navraag bij MT wijst hetzelfde uit. Ik ben in ieder geval enthousiast en zal foto's posten als het geplaatst is. https://www.mountunestore.com/collections/mk8-fiesta-1-0t Voor de subtiele zwarte kleur gegaan, helaas was de levertijd op rood/blauw nog steeds maanden. Binnen korte termijn gaat MT ook Custom (gesloten) luchtfilters uitbrengen i.t.t. de standaard luchtfilter box. Zijn er hier mensen op het forum met ervaringen met Mountune?
 12. ADJ

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  Inmiddels weer een paar weken verder en redelijk wat zaken aangepast in de tussentijd. De laatste AB LED modules ook geplaatst in de zijspiegels & in de mistlampen inserts (Dual colour LED) aan de voorzijde. Mooie van de H8 Mistverlichting LED is dat deze niet aan/uit gaan in de bochten zoals de meeste LED maar echt dimmen bij het insturen in de bochten. Inmiddels is de auto, m.u.v Dimlicht volledig om naar LED (H7 Dimlicht ga ik of de nieuwe AB Extreme HID plaatsen 8500k of wachten op pasklare H7 modules van AB). (toch besloten de H8 mistlampen via de wielkuip te plaatsen ivm schade aan het plastic via de voorzijde, alleen moest de binnenzijde van de wielkuip los omdat hij aan de linkerzijde er net niet in gestoken kon worden door een reservoir van ruitenvloeistof...shit) Met hulp van Ford Broekhuis! 😚 Inmiddels Custom Gel Badges besteld in de kleur StealthGrey, dus donkergrijze badges met een lichte teint zwarte letters (dit weekend maar eens plaatsen mits mooi weer) Hieronder even een foto impressie! https://ibb.co/8NrBvnJ https://ibb.co/tzGWVHb https://ibb.co/bm2wRQ3 Let me know what you think !
 13. Nu nog even geduld hebben voor de 1.0T.
 14. @pwaltman Bedankt voor de tip! Ga overmorgen richting de Ford dealer dus ga het navragen!
 15. Klopt, nog niet voor de engine covers. To be continued
×