Jump to content
Fiestaclub.nl

keesevo

Active users
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About keesevo

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Mooi dat het allemaal zo snel gelukt is! Natuurtalent
 2. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Leuk, lekker ff spelen met Forscan en wat dingen uitlezen en veranderen. Hier heb je een handig filmpje voor het vervangen van de richtingaanwijzer:
 3. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Maar jij hebt ook een MK8, en ik een MK7.5, dat is denk ik de reden dat de menu structuur anders is bij Forscan Bij de MK7.5 moet de waarde veranderd worden in IPC Central Configuration (Main) en niet bij BdyCM Module Configuration.
 4. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Je veranderd met Forscan de waarde naar Global open and close doors met Edit selected, zoals te zien in het blauw. Zorg dat Engineering 1 (+ all editable ) geselecteerd staat bij Mode. En schrijf de nieuwe waarde met Write naar de computer van de auto. Dat is alles
 5. Kijk hier eens:
 6. keesevo

  1.0 ecoboost 140pk tunen?

  Dat zou verzekeringstechnisch hetzelfde zijn als van 60 naar 85pk, want dat is zelfs 41,6%
 7. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Ik wil dat best voor je doen, en hoef er ook niks voor te hebben, want het stelt niet zoveel voor. Is normaal gesproken een klusje van 10 minuten. Alleen Nijmegen > Utrecht is wel meer dan 50km, het is ongeveer 80-85km
 8. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Jazeker.
 9. keesevo

  Koppelings problemen

  Ja, die koppelingsveertjes zijn niet best op de MK6. Heb destijds binnen 3 jaar 2 maal dat veertje vervangen van mijn 1.4 16v uit 2003, wat een behoorlijk rotklusje is. De 2e maal ging het uiteraard sneller als de eerste keer, maar de volgende dag heb je wel last van je rug Ik hoorde wel beide keren een flinke pang, op het moment dat hij brak.
 10. Heb er destijds ook over getwijfeld om de originele 80pk in te laden, maar ik heb er zelf wel €300 voor uitgegeven bij UT. Omdat er dan nog zo'n 10 paarden bijkomen, maar voornamelijk voor de 25Nm extra koppel. Bij de 80pk blijft dat het hezelfde als bij de 65pk Maar je kunt hiervoor bij dutchguy terecht:
 11. keesevo

  TPMS sensoren aanmelden

  Klopt, dan zijn de batterijen op die er in zitten.
 12. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Versie 2.3.20 van Forscan is nu voor een ieder te downloaden: https://forscan.org/download.html Hopelijk meer mogelijkheden voor de MK8 eigenaren.
 13. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Ja dat werkt, ik heb achter ook handbediende ramen. En je zou even je DTC kunnen resetten, zag een P1412:00-6C en kijken of dat terugkomt, is iets met je EGR klep
 14. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Mooi dat het gelukt is! Lang niet alles wat er staat kun je aanpassen, daarvoor moeten inderdaad de betreffende sensoren er in zitten. Het voordeel met een programma als Forscan is, dat als je wat wijzigt aan je auto, dat je dit zelf kunt aan/uit zetten. Je bouwt bijvoorbeeld mistlampen in, of een achteruitrij camera, en dan kun je het aan zetten. Of bandenmaat veranderen , als je van 15 naar 16 of 17 inch gaat, of cruise control achteraf inbouwen. TPMS FedReg EU: dat klopt, is bij mij ook zo, en heb ook in elk wiel een sensor. Zou dit ook niet veranderen, anders heb je grote kans dat het niet meer werkt, het zal wel het soort protocol zijn. Wat je nog aan zou kunnen zetten is Global open/close, dan kun je met je afstandsbediening je ramen openen en sluiten.
 15. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Misschien staan de schakelaars niet hetzelfde, geen idee. Wellicht dat het er daarom ook niet op staat, maar maakt op zich niet uit, Forscan geeft het zelf aan zoals je ziet. Je ziet nu staan IPC Central Configuration (Main), selecteer die en druk op het blauwe pijltje links onderin, dan kom je een stuk verder.
×