Jump to content
Fiestaclub.nl

keesevo

Active users
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

About keesevo

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. keesevo

  1.0 ecoboost 140pk tunen?

  Dat zou verzekeringstechnisch hetzelfde zijn als van 60 naar 85pk, want dat is zelfs 41,6%
 2. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Ik wil dat best voor je doen, en hoef er ook niks voor te hebben, want het stelt niet zoveel voor. Is normaal gesproken een klusje van 10 minuten. Alleen Nijmegen > Utrecht is wel meer dan 50km, het is ongeveer 80-85km
 3. keesevo

  Fiesta MK7.5 1.0 65PK Style 2016

  Jazeker.
 4. keesevo

  Koppelings problemen

  Ja, die koppelingsveertjes zijn niet best op de MK6. Heb destijds binnen 3 jaar 2 maal dat veertje vervangen van mijn 1.4 16v uit 2003, wat een behoorlijk rotklusje is. De 2e maal ging het uiteraard sneller als de eerste keer, maar de volgende dag heb je wel last van je rug Ik hoorde wel beide keren een flinke pang, op het moment dat hij brak.
 5. Heb er destijds ook over getwijfeld om de originele 80pk in te laden, maar ik heb er zelf wel €300 voor uitgegeven bij UT. Omdat er dan nog zo'n 10 paarden bijkomen, maar voornamelijk voor de 25Nm extra koppel. Bij de 80pk blijft dat het hezelfde als bij de 65pk Maar je kunt hiervoor bij dutchguy terecht:
 6. keesevo

  TPMS sensoren aanmelden

  Klopt, dan zijn de batterijen op die er in zitten.
 7. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Versie 2.3.20 van Forscan is nu voor een ieder te downloaden: https://forscan.org/download.html Hopelijk meer mogelijkheden voor de MK8 eigenaren.
 8. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Ja dat werkt, ik heb achter ook handbediende ramen. En je zou even je DTC kunnen resetten, zag een P1412:00-6C en kijken of dat terugkomt, is iets met je EGR klep
 9. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Mooi dat het gelukt is! Lang niet alles wat er staat kun je aanpassen, daarvoor moeten inderdaad de betreffende sensoren er in zitten. Het voordeel met een programma als Forscan is, dat als je wat wijzigt aan je auto, dat je dit zelf kunt aan/uit zetten. Je bouwt bijvoorbeeld mistlampen in, of een achteruitrij camera, en dan kun je het aan zetten. Of bandenmaat veranderen , als je van 15 naar 16 of 17 inch gaat, of cruise control achteraf inbouwen. TPMS FedReg EU: dat klopt, is bij mij ook zo, en heb ook in elk wiel een sensor. Zou dit ook niet veranderen, anders heb je grote kans dat het niet meer werkt, het zal wel het soort protocol zijn. Wat je nog aan zou kunnen zetten is Global open/close, dan kun je met je afstandsbediening je ramen openen en sluiten.
 10. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Misschien staan de schakelaars niet hetzelfde, geen idee. Wellicht dat het er daarom ook niet op staat, maar maakt op zich niet uit, Forscan geeft het zelf aan zoals je ziet. Je ziet nu staan IPC Central Configuration (Main), selecteer die en druk op het blauwe pijltje links onderin, dan kom je een stuk verder.
 11. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Franciscus heeft een MK8, en daarop werkt Forscan nog niet goed. Ik zie dat je alleen een IPC As Built hebt, ipv IPC (MAIN? Staat hij niet in DEMO o.i.d. want hij staat ook in het Spaans zo te zien.
 12. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Forscan versie? De 2.3.19
 13. keesevo

  Aanpassingen via FORScan

  Zal je net zien, ben jij net diegene met een slechte ELM Accu spanning laag, 11,6v gaf Forscan bij mij pas ook aan, toen stond hij wel al 2 dagen stil en het vroor ook. De start/stop werkt bij mij al een 2 weken niet meer.
 14. keesevo

  auto lock geactiveerd

  Bericht was van ene davetcollection , die dus schijnbaar de 2.3.20 beta via PM heeft gehad. Dan zou je het bij hem moeten proberen.
 15. keesevo

  auto lock geactiveerd

  Nee, heb ik niet. Ik had alleen een bericht wat ik op het Forscan forum gelezen had, hier gepost.
×