Jump to content
Fiestaclub.nl

martn

Active users
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About martn

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik gebruik het ook nooit, maar de kaart update komt bij mij niet tevoorschijn. Hij blijft enkel en alleen de update van Sync tonen helaas. Ik denk dat die 27gb update ook pas klaar is na een ritje Frankrijk qua tijd.
 2. Het is inderdaad verholpen na de update. Nu vraag ik mij af, is een iemand die daarna updates kan zien of downloaden van Maps? Ik moet mijn logbestand uploaden, maar daar doet de website helemaal niets mee.
 3. martn

  Voorstellen met MK8 ST3

  Goed bezig Martin! Ik wil zelf in de toekomst ook een chip, maar wacht zelf nog even in verband met garantie. Ik heb er inmiddels 26.000km op zitten, elke dag nog puur genot!
 4. De ST is inderdaad 20.000 of een jaar. Ik heb mijn eerste beurt gehad. Ook handig voor als je bij de dealer in onderhoud zit: als je je hier niet aan houdt vervalt je Ford Gold Assistance.
 5. martn

  F8 Kaarten

  F7 is volgens de website van Ford vooralsnog de huidige versie. Ik heb zelf ook F8 beschikbaar gezien via mijn VIN, maar nu is hij niet meer beschikbaar, niet geïnstalleerd. Er zal dus vanzelf wel weer iets verschijnen. Die Sygic reacties kennen een nu wel, dat hoef je niet iedere post te benoemen. Mensen hebben het hier over F8.
 6. martn

  F8 Kaarten

  Bij mij is het niet meer te verkrijgen, eerder kwam hij wel tevoorschijn op mijn VIN. Ook op de websites van Ford staat F7 als de huidige map. Ik denk toch echt dat F8 voorlopig is teruggetrokken.
 7. martn

  F8 Kaarten

  Is te downloaden geweest via Ford, maar het lijkt erop dat ze de update weer hebben ingetrokken. Is niet meer beschikbaar.
 8. Klagen bij Apple is natuurlijk direct al gedoemd te mislukken. Die gaan echt niet even naar jouw klacht kijken en er wat mee doen. Voor zover ik weet is de GPS die door CarPlay wordt gebruikt in voornamelijk Fiesta’s een ramp. De snelheidsindicatie werkt met de zelfde apps, in andere auto’s, wel naar behoren. Gewoon laten gaan, hier gaan we niets aan veranderen.
 9. martn

  nieuwe update sync 3

  Die Sync 3 systemen hebben toch ook allemaal Apple CarPlay en Android auto? Ik gebruik altijd Waze, Apple Maps of Google Maps. Ik snap dat mensen de native versie zouden willen gebruiken, maar waarom doet iedereen zo moeilijk als je alleen maar je USB in hoeft te pluggen en de beste kaarten direct, gratis tot je beschikking hebt?
 10. martn

  SYNC3 smartphone

  Met een iPhone kun je gewoon alle soorten audio afspelen die er vanaf je telefoon komen, zodra je bent geconnect met Bluetooth. Of ik nou een filmpje zou kijken, Spotify zou luisteren of een spelletje zou spelen, elke audio gaat natuurlijk over de speakers. Wellicht dat het met Android anders is. Ik begrijp dat veel mensen via YouTube filmpjes liedjes beluisteren, dat is helemaal prima. Maar filmpjes kijken in de auto, dan heb je toch echt het IQ van een stoeptegel.
 11. Mijn Fiesta is van juni, daar zit het modem blijkbaar niet in. Zonder modem is de app waardeloos, het had me alleen geinig geleken om hem op slot te kunnen zetten, de rest interesseert mij helemaal niets, dat zie ik wel als ik in de auto stap. Daarnaast heb ik ook altijd nog mijn twijfels qua beveiliging als iets over een netwerk gaat. Keyless is makkelijk te onderscheppen, modemverbindingen nog makkelijker.
 12. Ik heb hier zeker interesse in, maar met mijn, nu nog, 5 jaar garantie vind ik het zelf nog wat risky. Ik wacht het nog even af. Wat is de prijs voor de chip? Edit: Prijs gevonden. Ben echt benieuwd hoe goed dit blokje omgaat met zoveel extra power. Vind het een flinke winst.
 13. martn

  Fiesta ST3 Mk8

  Bedankt Auke! Zoals @Tim.A zegt klopt, ik kom uit Hengelo. De auto zelf komt inderdaad bij Misker in Drenthe weg.
 14. Toch blijf ik er bij dat als mensen ‘zeuren’ over het verbruik, zij de verkeerde auto hebben gekocht. Je koopt een sportieve bak niet om zuinig te rijden lijkt mij? Daarnaast vind ik dit verbruik echt niet verkeerd. Mijn vorige auto’s hadden ook met minder PK en hoger verbruik dan de Fiesta. Zelfs lichter dan een Fiesta. Ik vind dit echt prima prima!
 15. Woon-werk in de stad rijd ik gemiddeld 7,5l/100km tot 8l/100km. Snelweg lukt mij 6,4l/100km wel. Denk op een volledige tank nog zuiniger. Je hoort mij met beide aantallen zeker niet klagen!
×