Jump to content
Fiestaclub.nl

Gio

Active users
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gio

 1. Gio

  ST150 road to 200

  Vergeet in open air filter niet Misschien placebo maar merkte zelf toch wel een verschil, en met raampje omlaag hoor je nog een leuk bonus geluid ook ps: you and me both man.
 2. Gio

  Even voorstellen - Fiesta ST mk6

  Welkom! power
 3. Gio

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Vet man! Fiesta's zijn zo lekker strak te modden, ipv er direct een aso-auto van te maken. Mis je nog power bij z'n wagen?
 4. Gio

  ST150 mk6.5

  Followed πŸ‘ Weet je hoeveel je ongv maakt nu? Ik heb toevallig volgende week in afspraak voor een grote beurt + eindelijk (waarschijnlijk) de rolbank uitdraai ben benieuwd wat er bij mij uit gaat komen.
 5. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Mijn St logo's zijn Chinese AliExpress logo's
 6. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Mijn Ford Fiesta ST150 MK6.5 Hey, zo - maar even een topic hier aan maken zodat ik alles voor mijzelf op een rijtje kan zetten en in de toekomst hulp kan vragen bij de upgrades die ik wil gaan doen Pas even in bezit, maar afgelopen week een paar kleine dingetjes aangepast. Aangepast 27-10-1018: ST badging op de auto geplakt (al is het de vraag of ze goed blijven zitten, haha!) Automat setje op maat laten maken aangezien de vorige eigenaar er gek genoeg geen in had. Orginele autoradio laten vervangen voor een heel nieuwe 1din systeempje van Pioneer (de Pioneer SPH 10BT) Op de planning / huidige ideeΓ«n: Armster armrest Ford logo's vervangen Nieuw kleurtje 17'' velgen TRC rear diffuser TRC Front splitter Chiptune! Billstein coilovers Milltek uitlaat systeem Nieuwe speaker set De lijst hierboven heeft niet direct een specifieke volgorde. Aangezien de auto pas kort in mijn bezit is wacht ik in iedere geval tot na de winter voor er grote dingen gaan gebeuren. Als iemand weet waar ik toevallig de TRC rear diffuser nog kan kopen, waar ik het kan zien is die ''out of stock''. De front splitter kan ik nog wel vinden. Mocht je andere tips en dingen hebben hoor ik het graag. Ben vrij nieuw in dit allemaal dus kan alle hulp gebruiken. En mijn andere grote vriend, mijn border collie
 7. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Nieuw trimstukje voor achter moeten halen viavia. Week geleden kwam ik erachter dat op een of andere manier het stukje grill boven de diffuser achter weg was. In eerste instantie gedacht dat ik hem onderweg ergens kwijt was geraakt. Maar aangezien ik niet zo ver van werk woon en ik die dag alleen naar werk en terug was gegaan had ik het hele stuk afgereden om te kijken of die ergens langs de weg lag. Zonder succes. Nou was dat niet het enige, de hele TRC diffuser achter was ''losgemaakt'', en zat nog alleen vast met de schroeven aan de onderkant. Hoe??? Geen echte schade kunnen vinden van iemand die met het parkeren er misschien achterop heeft gezeten. Het lijkt mij verder ook sterk dat er tuig rondloopt die ff aan onderdelen van een auto gaat trekken maar je weet maar nooit. Weg is weg, kut want ik had hem net met de rest van de bumper onderdelen mooi glazend zwart gespoten 😫. Op ebay e.d waren die stukjes verdomme 80-90 euro!!!! Ford dealer gesproken en was ook nog een dikke 60 euro bij hun, voor een stom stukje plastic. Uiteindelijk via Fiesta groep op facebook eentje voor de helft kunnen bemachtigen. Jammer van het geld liever ergens anders aan uitgegeven. 🀑
 8. Gio

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Welkom! Leuke MK6.(5?) velgjes zijn ook wel vet hoor. Net weer iets anders dan de ST velgen maar zeker net zo mooi!
 9. Gio

  even voorstellen

  Welkom! Beter getroffen dan je broer iig Welk model heb je ?
 10. Gio

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Ja heb ook niet direct problemen met een een lange & goede wasbeurt geven. Het is meer dat je er best een aantal dingen voor nodig hebt, en het makkelijker is om voor t huis te doen ipv een wasbox.
 11. Gio

  2002 First Edition Fiesta

  Welkom! Bloedende oren en ogen lijkt mij niet zo handig πŸ€” Mensen die het leren en proberen in een taal die hun niet eigen is waarderen we denk ik allemaal wel πŸ‘
 12. Gio

  Ford Fiesta 1.4 Sport

  Welkom, pas op de stoeprandjes 5 spaak blijft een van de vetste velg designs.
 13. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja dealer had het ook zo gevonden en gaf zelf aan dat 't geen probleem moest zijn. Magazijn lui is waar het probleem ligt. Keertje via een omweg of ergens anders dan maar proberen.
 14. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja magazijn medewerkers waaren een beetje vreemd om te beginnen. Had ook het verkeerde logo gekregen in eerste instantie. Dealer zelf wist mij overigens wel netjes te helpen alleen moest bij het magazijn langs om het te laten bestellen πŸ€”.
 15. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Chocolade letterplaten laten doen en nieuw logo bij de ford dealer gehaald. PS: Iemand die weet waar ik de Ford Performance kentekenplaat houders kan halen? Dealer had ze in 100 moeten bestellen als ik er 1tje wilde kopen, dus dat ging niet door.
 16. Gio

  Erwin's Fiesta

  Dus als ik het goed begrijp heeft kwik-fit random auto's zitten afkeuren in de hoop om extra $$$ te maken. Wat een gladjakkers, zou er zelf ook nooit naar toe gaan maar dat zit dit soort shit flikken phew.
 17. Gio

  Roode Fiesta st150

  🧐 Nijmegen nice Dan zien we elkaar miss wel een keer rijden
 18. Gio

  voorstellen

  Welkom!
 19. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Die ring had ik express zwart gemaakt dus die blijft. Luxe nrplate wil ik nog wel doen, en het ford embleem vernieuwen.
 20. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja slim! zal die van jou wel wat beter gespoten zijn dan die van mij daar maar mijn probleem stukje zie je eigenlijk toch niet. ''En nu wat?! πŸ€”''
 21. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Uiteindelijk met de extra fles verf ook nog de achter reflector stukjes eruit gepriegeld en zwart gemaakt. Dik tevreden met het eindresultaat auto lijkt echt een stuk ''nieuwer'' erdoor.
 22. Gio

  Panther black mk6 ST

  Wist niet dat er ook een spoiler extension was van TRC haha! Kijkt raar? haha ben wel heel erg van de spoilers, maar het extensie stukje is zo dun in vergelijking met de ST spoiler zelf. Zou je meer downforce hebben nu? 🀑 ps: blijf wel jaloers op de zwarte kleur!
 23. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja wel moeilijk hoor iig het stukje frame aan de onderkant loopt schuin naar achteren en beneden af. Viel mij later pas op toen ik op de grond ging liggen dat de verf daar nauwelijks is gekomen haha. Honinggraat structuur van de grill is ook vervelend vanwege alle hoekjes, dus ga nog ff een flesje halen en de laatste dingetjes doen morgen. Zo staat het er nu bij (nieuw embleem miss wel een leuk idee).
 24. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Nee zowel de grill met het ford logo als die daaronder is eruit gehaald. Maar het geheel waar de grill onderin inklikt zeg maar heb ik moeten laten zitten en die heb ik niet helemaal netjes kunnen krijgen denk ik. Kon er niet echt goed onder bij. Misschien beetje aanvullen met zwarte stift als het te zien is. Verwacht dat het wel mee valt. *edit misschien las ik je zin niet helemaal goed, maar idd het frame is erin gebleven*
Γ—