Jump to content
Fiestaclub.nl

Gio

Active users
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

About Gio

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Giovannie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gio

  Auto gewassen

  Merkje erop plakken en voor 5 euro meer verkopen. Veel van die zooi is allemaal hetzelfde, via aliexpress gewoon lekker goedkoop, zal verder dus wel niet zo veel uitmaken. Ik haal zelf sponsjes voor mijn aquarium via aliexpress 4x zo goedkoop en precies hetzelfde als je hier bij een webwinkel o.i.d zou kopen.
 2. Gio

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Ik vindt het Fiesta logo font altijd zo gek eruit ziet op de mk7's. Niet strak genoeg en op een afstandje lees ik altijd Fiesto 🤡 Ziet er strak uit verder!
 3. Gio

  Frozen Fiesta ST-Line MK7.5

  Ja gewoon via imgur uploaden de links kopieren en rechts onder boven de Submit knop ''insert other media'' klikken. Dan kan je via URL (link) je plaatje toevoegen, dat is zo: Eventueel kan je ook nog een stukje text selecteren en via de knop ''Link'' (het kettingkje) een URL toevoegen. Dan komt je plaatje niet in beeld maar kunnen wij op het stukje text wat jij gekozen hebt klikken om je foto te openen. Something like THIS! Suc6!
 4. Gio

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Oudere auto's blijven altijd een beetje project cars idd. Maar veel meer mensen die er naar om zullen kijken en denken ''wow nice!'' ipv je standaard uitgevoerde fiesta o.i.d nieuws. Als ik garage ruimte had en de tools om te sleutelen had ik zeker weten ook een echte project car gehad 😅.
 5. Gio

  Even voorstellen

  Welkom stanced fiesta 😎
 6. Gio

  ST150 road to 200

  Vergeet in open air filter niet Misschien placebo maar merkte zelf toch wel een verschil, en met raampje omlaag hoor je nog een leuk bonus geluid ook ps: you and me both man.
 7. Gio

  Even voorstellen - Fiesta ST mk6

  Welkom! power
 8. Gio

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Vet man! Fiesta's zijn zo lekker strak te modden, ipv er direct een aso-auto van te maken. Mis je nog power bij z'n wagen?
 9. Gio

  ST150 mk6.5

  Followed 👍 Weet je hoeveel je ongv maakt nu? Ik heb toevallig volgende week in afspraak voor een grote beurt + eindelijk (waarschijnlijk) de rolbank uitdraai ben benieuwd wat er bij mij uit gaat komen.
 10. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Mijn St logo's zijn Chinese AliExpress logo's
 11. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Nieuw trimstukje voor achter moeten halen viavia. Week geleden kwam ik erachter dat op een of andere manier het stukje grill boven de diffuser achter weg was. In eerste instantie gedacht dat ik hem onderweg ergens kwijt was geraakt. Maar aangezien ik niet zo ver van werk woon en ik die dag alleen naar werk en terug was gegaan had ik het hele stuk afgereden om te kijken of die ergens langs de weg lag. Zonder succes. Nou was dat niet het enige, de hele TRC diffuser achter was ''losgemaakt'', en zat nog alleen vast met de schroeven aan de onderkant. Hoe??? Geen echte schade kunnen vinden van iemand die met het parkeren er misschien achterop heeft gezeten. Het lijkt mij verder ook sterk dat er tuig rondloopt die ff aan onderdelen van een auto gaat trekken maar je weet maar nooit. Weg is weg, kut want ik had hem net met de rest van de bumper onderdelen mooi glazend zwart gespoten 😫. Op ebay e.d waren die stukjes verdomme 80-90 euro!!!! Ford dealer gesproken en was ook nog een dikke 60 euro bij hun, voor een stom stukje plastic. Uiteindelijk via Fiesta groep op facebook eentje voor de helft kunnen bemachtigen. Jammer van het geld liever ergens anders aan uitgegeven. 🤡
 12. Gio

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Welkom! Leuke MK6.(5?) velgjes zijn ook wel vet hoor. Net weer iets anders dan de ST velgen maar zeker net zo mooi!
 13. Gio

  even voorstellen

  Welkom! Beter getroffen dan je broer iig Welk model heb je ?
 14. Gio

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Ja heb ook niet direct problemen met een een lange & goede wasbeurt geven. Het is meer dat je er best een aantal dingen voor nodig hebt, en het makkelijker is om voor t huis te doen ipv een wasbox.
×