Jump to content
Fiestaclub.nl

Gio

Active users
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

About Gio

Previous Fields

 • Voornaam
  Giovannie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gio

  Zwiers: Nieuw Luchtfilter

  Snap je dillema wel. Maar ik zou niet alleen puur naar pk/kg kijken. Ik denk dat de 350z een veel sportievere auto is in vergelijking met een kleine fiesta. Natuurlijk is een tuned ST ook een snel bakkie, maar de wegliging van een 350z zal je waarschijnlijk een heel ander gevoel geven. En ook voor de Z is er een enorm grote after-market voor vanalles en nog wat te vinden. Dus sleutelen aan z'n auto kan je toch altijd. Vooral als het een weekend-car voor je is lijkt mij de Z een veel leukere weekend car en potentiele track-car. Een echte ''oude'' Need For Speed auto is het haha.
 2. Gio

  Zwiers: Nieuw Luchtfilter

  Lijkt een vrij makkelijke upgrade iid, al is het 3pk dan tik ik net de 200 aan 🤡 Eerst ff maar de winter doorkomen zonder narigheid haha!
 3. Gio

  Zwiers: Nieuw Luchtfilter

  Waar heb je t 60mm gasklephuis vandaan? Ben wel benieuwd of je er verschil tussen kan voelen, volgensmij niet zn hele dure upgrade toch?
 4. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Haha ja geloof ik best :') - Die van jou kijkt ook echt mean van buiten af, super vet! Alleen het interieur van de mk7's is in my opinion echt afschuwelijk. de gekke knik omlaag in het dashboard is zo vaag. Maar ben nu zuinig aan 't doen, binnenkort een vakantie naar Japan en daarna gaat al t geld in de spaarpot 😂. Ik hoop stiekem dat een Focus RS of Hyundai i30n voor ~30k te krijgen is in 1 a 2 jaar tijd. Buiten luxer wil ik ook 1 maatje groter.
 5. Gio

  Newbie

  Veel plezier met de mazda! Heb veel een in mazda 6 gereden, prima auto's!
 6. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Onlangs mn 16' velgen eronder gezet, lagen nog verschillende banden voor en achter op (snap niet dat mensen een ''performance'' car kopen en dan prul banden erop leggen). Wilde een degelijk setje winter banden halen en heb met geluk voor een laag prijsje continental wintercontacts mee kunnen nemen. Moet zeggen dat ze nog best veel grip hebben voor winter banden. Rijd prima zo. Beter dan die all season goedkope zooi.
 7. Gio

  Velgen 17inch

  Ietsje breder dan de standaard afmeting van de 17' (205/40/17) Ik ga er niet van uit dat die zoveel breder zijn dat je problemen krijgt met sturen. Misschien is er toevallig iemand hier die jou gevonden maat gebruikt, en wat meer info kan geven.
 8. Gio

  Newbie

  What's next?!
 9. Welkom! Mooie auto's hoor die IS250. Gaat wel een hele andere richting op zo van groot naar klein. Denk dat het kwa performance niet veel uit maakt? Binnenkort rijden we toch allemaal 100 ha ha! En die nieuwe Fiesta's zijn vette wagentjes! Als je een Focus RS hebt staan in het zuiden daar hoor ik het graag 😂 🤑
 10. Gio

  Gegroet forumleden

  Wat een gedoe zeg hoop dat het toch gefixed voor je wordt.
 11. Gio

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Jammer, enig idee wat er mee gebeurt is? Eigenaar zelf in de prak gereden of peg gehad en iemand op hem gereden? En die Mazda's zijn idd snelle wagentjes. GTI terrein ~ 0-100 in 6 ofzo seconden? Heb wel eens zitten spieken voor een Mazda 6 MPS (vindt de 3 wat minder ooi kwa looks), maar performance hebben ze wel!
 12. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Leuk idee wel, maar niet voor mij weggelegd - Auto nu ruim een jaar en doet het fantastisch, voor binnen wegen super. Snelweg rijden stukken minder. Ik heb zelfs de ''quiet'' milltek uitlaat erop zitten maar als je 130+ cruised voor 1+ uur wordt (ik) niet blij. Wil iets groter, en een stuk nieuwer ivm betere isolatie en andere luxe zoals cruise control. Focus RS droom ik nu een beetje van, dus flink sparen en wie weet waar we over ~2 jaar staan.
 13. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja nokkenas en eventueel gasklephuis had ik ook in mn achterhoofd voor die 200 pk. Misschien leest de dyno ookwel iets aan de hoge kant, maar het is een mooi nummer om mee rond te zwaaien 😂 Stiekem jammer want nou heb ik minder een excuus om te zeggen ''Ik wil meer PK/snellere auto'' haha! ff flink doorsparen en de volgende auto mag van mij wel over de 300 🤡
 14. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Heb een volledige stage 2 tune. Vanaf spruitstuk na uitlaat helemaal milltek, + filter en remap. Ik heb alleen geen base-line meting gehad voor de tune en aanpassingen dus met een korreltje zout nemen.
 15. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Eindelijk op de rolbank geweest, had minder verwacht 😂 3 runs gedaan van 197~198.2 pk 🏄‍♀️
×