Jump to content
Fiestaclub.nl

Gio

Active users
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

About Gio

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Giovannie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gio

  ST150 mk6.5

  Followed 👍 Weet je hoeveel je ongv maakt nu? Ik heb toevallig volgende week in afspraak voor een grote beurt + eindelijk (waarschijnlijk) de rolbank uitdraai ben benieuwd wat er bij mij uit gaat komen.
 2. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Mijn St logo's zijn Chinese AliExpress logo's
 3. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Nieuw trimstukje voor achter moeten halen viavia. Week geleden kwam ik erachter dat op een of andere manier het stukje grill boven de diffuser achter weg was. In eerste instantie gedacht dat ik hem onderweg ergens kwijt was geraakt. Maar aangezien ik niet zo ver van werk woon en ik die dag alleen naar werk en terug was gegaan had ik het hele stuk afgereden om te kijken of die ergens langs de weg lag. Zonder succes. Nou was dat niet het enige, de hele TRC diffuser achter was ''losgemaakt'', en zat nog alleen vast met de schroeven aan de onderkant. Hoe??? Geen echte schade kunnen vinden van iemand die met het parkeren er misschien achterop heeft gezeten. Het lijkt mij verder ook sterk dat er tuig rondloopt die ff aan onderdelen van een auto gaat trekken maar je weet maar nooit. Weg is weg, kut want ik had hem net met de rest van de bumper onderdelen mooi glazend zwart gespoten 😫. Op ebay e.d waren die stukjes verdomme 80-90 euro!!!! Ford dealer gesproken en was ook nog een dikke 60 euro bij hun, voor een stom stukje plastic. Uiteindelijk via Fiesta groep op facebook eentje voor de helft kunnen bemachtigen. Jammer van het geld liever ergens anders aan uitgegeven. 🤡
 4. Gio

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Welkom! Leuke MK6.(5?) velgjes zijn ook wel vet hoor. Net weer iets anders dan de ST velgen maar zeker net zo mooi!
 5. Gio

  even voorstellen

  Welkom! Beter getroffen dan je broer iig Welk model heb je ?
 6. Gio

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Ja heb ook niet direct problemen met een een lange & goede wasbeurt geven. Het is meer dat je er best een aantal dingen voor nodig hebt, en het makkelijker is om voor t huis te doen ipv een wasbox.
 7. Gio

  2002 First Edition Fiesta

  Welkom! Bloedende oren en ogen lijkt mij niet zo handig 🤔 Mensen die het leren en proberen in een taal die hun niet eigen is waarderen we denk ik allemaal wel 👍
 8. Gio

  Ford Fiesta 1.4 Sport

  Welkom, pas op de stoeprandjes 5 spaak blijft een van de vetste velg designs.
 9. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja dealer had het ook zo gevonden en gaf zelf aan dat 't geen probleem moest zijn. Magazijn lui is waar het probleem ligt. Keertje via een omweg of ergens anders dan maar proberen.
 10. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Ja magazijn medewerkers waaren een beetje vreemd om te beginnen. Had ook het verkeerde logo gekregen in eerste instantie. Dealer zelf wist mij overigens wel netjes te helpen alleen moest bij het magazijn langs om het te laten bestellen 🤔.
 11. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Chocolade letterplaten laten doen en nieuw logo bij de ford dealer gehaald. PS: Iemand die weet waar ik de Ford Performance kentekenplaat houders kan halen? Dealer had ze in 100 moeten bestellen als ik er 1tje wilde kopen, dus dat ging niet door.
 12. Gio

  Erwin's Fiesta

  Dus als ik het goed begrijp heeft kwik-fit random auto's zitten afkeuren in de hoop om extra $$$ te maken. Wat een gladjakkers, zou er zelf ook nooit naar toe gaan maar dat zit dit soort shit flikken phew.
 13. Gio

  Roode Fiesta st150

  🧐 Nijmegen nice Dan zien we elkaar miss wel een keer rijden
 14. Gio

  voorstellen

  Welkom!
×