Jump to content
Fiestaclub.nl

Tim.A

Active users
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tim.A

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Tim.A

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Ik kan de foto's wel zien ? Gave updates ! Haha wel apart dat je de Morettes al erop gezet hebt, persoonlijk zou ik ze eerst spuiten, maar wel gaaf om te zien hoe het uit gaat zien. Doet me denken aan "tjoeners" van vroeger haha. Lekker bezig met je wagentje, velgen doen hem goed !
 2. Tim.A

  Kenteken verlichting

  Jep ! Koplampen (ik heb projectorlampen) 6500K led https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-5-2013-2017/products/h7-led?variant=29376902161 Sticker....heb eigenlijk geen idee. Ik zie dat ze ook op ali express staan, maar daar had ik hem niet van.
 3. Tim.A

  Kenteken verlichting

  Voor de kenteken en interieur verlichting heb ik gewoon deze van ali en daar rijd ik al 1,5 jaar mee rond en geven prima licht. Toplaagje is van soort rubber en ze worden helemaal niet warm. Magoed, het blijft Ali, dus je moet ook net een beetje geluk hebben. Je weet vooraf dat je wellicht geen kwaliteit krijgt, maar ik ben dik tevreden. https://www.aliexpress.com/item/32753832733.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dZRbPQL Overig (koplampen / knipperlicht / achteruit rij licht) heb ik ook van autobeam. Zij mijn topic voor interieurlicht.
 4. Tim.A

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Nog leuke updates ?
 5. Tim.A

  Terugkerend lid, nu met een ST200

  Welkom ! Die uitvoering staat bij ons in België ook altijd op een stuk waar ik altijd langs rijd. Vind dat echt een gave kleur op dat model.
 6. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Binnenkort een kleine "fun" update m.b.t. de wintersloffen En de 1e kleine krasjes (stoepje) op 1 van de zomervelgen, maar die word binnenkort weer in orde gemaakt ! Ik had trouwens een van de Autobeam LEDS kapot (koplampen). Hij knipperde regelmatig en 1 ledje brandde helemaal niet meer. Prima opgelost door autobeam, ze vroegen foto's met bewijs en je moest het kabeltje doorknippen. Vervolgens niet 1 maar 2 nieuwe led lampjes gekregen, prima service (5 jaar garantie).
 7. Na een tijdje worden ze iets "malser" heb ze nu iets meer dan een half jaar geloof ik erop zitten. Ik heb er geen moeite mee om hem met 1 hand dicht te maken (maar ik bezoek ook regelmatig de sportschool 😛 ) in het begin was het ff wennen inderdaad en voelde de veren vrij krachtig. Ik gebruik de functie ook echt veel, vind ze echt fijn
 8. Tim.A

  Betere verlichting Fiesta MK7

  Ja ik ben op keuring geweest, maar ik durfde het niet aan in België haha dus ik heb voor de keuring de oude lampen er in gezet. Had geen zin in her-keuring, maar ze keken alleen naar lichtbeeld, dus ik heb geen idee of ze moeilijk hadden gedaan. En ja dat klopt (projector en reflector)
 9. Oh waow je hebt hem ook echt terug kunnen kopen. Geweldig man !
 10. Nee is echt nihil. Standaard hebben ze even veel PK en NM. Ik heb nu 120pk / 300nm na chippen (dyno)
 11. Ja die zaten er bij en ze doen het op zich prima, al is het wat veel koppel soms voor die kleine wielen haha. 220 denk ik niet, max is tot nu toe 195km/u. Wel met de summers.
 12. 1 op 24 ? Holy crap die haal ik bij lange na niet. Ik haal gemiddeld 1 op 15 en als ik "zuinig" rij 1 op 16. Ik ben wel een doorrijder, en ik trek altijd stevig op. De 17 inch velgen helpen ook niet mee, ik weet dat die een stuk zuiniger is op de 13 inch wintervelgen 😛 1 tank haal ik ongeveer 630 tot max 650km mee. (40 liter tank ik gemiddeld). Heb je ook een 1.6 TDCI ?
 13. Moet ik nog steeds eens doen...
 14. Lekker bezig ... dankje ! Zelfde ledjes gebruikt ?
×