Jump to content
Fiestaclub.nl

Tim.A

Active users
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tim.A

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Achja, ik kan me wel amuseren met het poetsen gelukkig, voor andere mensen is dit een hel haha. Vind er wel enig genot om hem weer te zien blinken nadat die eruit ziet als een rally wagen
 2. Behoorlijk steil, menig auto heeft daar moeite om met 120km/u boven te komen 😛 . Wel apart dat je Turbo er inderdaad mid-way telkens mee op houd. Ik tuf met die van mij gelukkig zo naar boven zonder moeite (1.6TDCI diesel) De EGR zoals FiKa aangeeft zou kunnen, al moeten benzine daar minder last van hebben dan diesels (die verstoppen nog sneller). Even naar de garage om hem te laten uitlezen en eens turbo te bekijken. Ben benieuwd wat er uit komt.
 3. Tim.A

  Mijn ST150 mk6.5

  Nice man, ziet er goed uit !
 4. Tim.A

  Fiesta MK7.5 Black edition voorstellen

  Welkom, ik ben ook vorig jaar van Punto Evo overgestapt naar Fiesta 😛 nadat de distributieketting gesprongen was.
 5. Tim.A

  Terug naar Ford!

  Welkom, leg er dan lekker 17 inch onder 😛 dat vult lekker op. Ik heb dezelfde auto (zelfde kleur zelfs) alleen de 1.6TDCI en inmiddels chipped naar 120pk/300nm. 205/40/17 erop. Rijd heerlijk.
 6. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Denk dat je voor halogeen 5000K / 6500K moet gaan, led past niet. Als je een passende vind hoor ik het graag.
 7. Tim.A

  Blauwe naafkapjes

  Never mind.. domme vraag van mij.
 8. Tim.A

  MK7 Sensation Frozen White

  @The Crow even opruimen ?
 9. Tim.A

  Nieuwe Ford Puma SUV Crossover

  Ja het is niet meer het sportmodel van vroeger, ze hebben een compleet nieuwe lijn gemaakt en Puma genoemd. Toch als je de 2 naast elkaar zet, zie je kleine gelijkenissen.
 10. Ik was mijn auto (MK7,5 Titanium) altijd met Monello snow foam via een foamlans opzet stuk op de kärcher. Meestal van te voren nog wat bug squash er op van poorboys world. Dit laat ik intrekken, daarna spuit ik de wagen af met water. Dan is de meeste zooi er wel van af. Door die bug squash gaan de dode diertjes er af als niks. Daarna hand was met Gyeon Q²M Bathe en droog hem met een microvezel droogdoek. Chrome delen zien er nog altijd prima uit ... is wel wat meer werk, maar met de hand wassen is nog altijd het beste.
 11. Tim.A

  MK7 Sensation Frozen White

  Leuk gedaan !
 12. Tim.A

  Nieuwe Ford Puma SUV Crossover

  Ik heb de 1.5TDCI met 95PK en 200NM en wat je zegt klopt, hij voelt erg sloom aan. Toch is die best rap, hij was sneller dan de Fiesta (1.6TDCI 95PK) voor ik hem liet chippen terwijl de Fiesta velen malen sneller aanvoelde. Nu de Fiesta gechipt is (120PK/300NM) lijkt het wel of de Captur 3 cilinders mist haha, dus het is ook echt een kwestie van beleving. Wat sturen betreft, ja je hebt niet echt gevoel met de wagen, bij de Fiesta voelt het allemaal veel directer. Toch gaat die aardig door de bochten (17inch velgen 205/45/17) als je goed je best doet, wegligging kon iets beter, maar ik heb al veel slechter meegemaakt. De Ford voelt qua sturen veel directer en plakt echt aan de weg met de 17-inch velgen. Wat wel op valt, zet de Captur nooit in ECO mode, vooral niet op de snelweg, ik weet niet wat er dan gebeurd, maar dan is de wagen wel echt waardeloos, hij houd enorm in dan, inhalen is dan echt niet te doen. Maar goed ik zei ook niet dat de Captur een geweldige wagen was, maar dat ik het wel fijn vind om een SUV Crossover te rijden. Mijn vrouw rijd de Captur, ik rijd de Fiesta 😛 Ruimte is relatief, ik heb altijd hatchback gereden en een Civic Coupé en van al die auto's is de Captur de ruimste mits je de achterbank naar voren schuift. Dus ik ben ook niet beter gewend. Kijk als je bijv. formaatje Audi Q7 gewend bent, dan is een Captur zeker niet ruim, het is ook de kleinste Crossover die Renault heeft. Wil je ruimte moet je al naar Kadjar of Megane of Koleos gaan. Ik heb er een tv meubel en 2 salontafeltjes in gekregen (gemonteerd), dus voor mij ruim zat.
 13. Tim.A

  Nieuwe Ford Puma SUV Crossover

  Ik vind het wel fijn eigenlijk een SUV Crossover, je hoeft niet direct zo'n enorm bakbeest te rijden, maar je hebt toch weer meer ruimte dan een hatchback. Zelf rijden we buiten de Fiesta ook nog een Renault Captur, heerlijk wat je met die ruimte kunt doen in de koffer (+ kunt de achterbank naar voren schuiven) ligt iets hoger op de poten, maar dat merk je wel als je in de omgeving rond rijd waar ik woon is dat wel prettig. Buiten dat blijft de Fiesta mijn favo hoor, lekker laag en snel. Maar voor de familie tripjes met de hond is zo'n crossover ideaal. Ik vind zo'n station direct weer zo'n grote slee en een echte SUV is weer direct TE. Wacht maar tot je eens kinderen krijgt, dan wordt een hatchback te klein 😛 .
 14. Tim.A

  Fiesta Metal

  Super gaaf man !
 15. Tim.A

  Nieuwkomer bij Fiesta Club

  Wel in de Fords gebleven zie ik hehe..welkom !
×