Jump to content
Fiestaclub.nl

Tim.A

Active users
 • Content Count

  418
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tim.A

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. Tim.A

  plus lidmaatschap pagina werkt niet

  @The Crow
 2. Tim.A

  1.0 ecoboost 140pk tunen?

  Ja, als je opeens naar 200PK gaat kun je, je natuurlijk vragen gaan stellen inderdaad, maar een stage 1 chippen lijkt mij inderdaad onschuldig. @knoopa @TristanT Eens
 3. Tim.A

  1.0 ecoboost 140pk tunen?

  Ja, je hebt gelijk, maar die 20% zit je al gauw aan, eigenlijk altijd wel als je chipped. Zou het allemaal met een korreltje zout nemen, heb nog nooit oom agent horen zeggen "jouw auto gaat op de rollenbank, die kon wel eens chipped zijn". Ja het mag wettelijk niet, maar er zit gedoogbeleid op, zou bijna onmogelijk zijn om dat allemaal te gaan controleren en bijhouden. Persoonlijk zou ik me er in ieder geval niet druk om maken, officieel zou ik dan ook maar 114 PK mogen hebben, nou ik heb er 120 PK don't care 😛 .
 4. Tim.A

  1.0 ecoboost Unlimited Tuning

  In theorie wel mogelijk, maar in de praktijk betekend dat men de gehele software van de chip moet gaan herschrijven om tot die 125PK te komen, meestal gebruiken tuningbedrijven dezelfde waarden en komen dus ook meestal allemaal tot ongeveer hetzelfde resultaat. (hangt natuurlijk ook van je auto af). Je kunt niet zomaar instellen "zoveel pk" hangen allemaal factoren van af. Maar waarom maak je, je zorgen over die marge? Ik heb nog nooit meegemaakt dat daadwerkelijk iemand je op een rollenbank zet om je te gaan meten. Moet je het wel heel erg bont maken wil je het zo ver laten komen.
 5. Tim.A

  Slecht starten en lopen mk8

  Zou niet mogen met een auto die nog geen jaar oud is, snel naar de dealer idd en niet zelf aan beginnen. Je hebt nog garantie.
 6. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Lichtopbrengst is ongeveer gelijk, wellicht ietsje meer maar het is wel veel witter en daar ging ik voor. Het is maar groot licht en dat deed het op zich al prima, ik houd gewoon niet van kleurverschil en dat heb ik nu niet meer. Groot licht gebruik je toch niet vaak. Nee ik durfde het ook niet aan om het uit te vijlen, wil niet dat straks de reflector stuk gaat of zo, of dat er allemaal gruis in mijn lamp zit.
 7. Tim.A

  Fiesta Metal Frozen white

  Hoe heb je die gele clip los gekregen rechtsvoor waar normaal het stokje in valt. De stok heb ik los maar die gele klik zit stevig vast.
 8. Tim.A

  Heerlijke blauwe Fiesta 1.6 titan 135pk

  Welkom, gaaf kleurtje !
 9. Tim.A

  Ford Fiesta MK8 ST-Line

  Die van Ali werken prima, tegenwoordig heb je die ledjes van rubber, super ! Voor interieur zijn die perfect.
 10. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  @Crizz Had je al H1 gevonden voor groot licht ? LED past namelijk niet (te dik) of je moet hele dunne vinden ? Ik heb nu Halogeen erin wat ook prima is. Wel nog LED H15 uitgehaald voor de mistlampen Deze passen dus niet. De H1 Halogeen lampjes die wel passen. GROOT LICHT BEFORE: GROOT LICHT AFTER: MISTLICHT BEFORE EN AFTER .
 11. Tim.A

  Project Hot Musterd

  Miss even apart topic voor openen en niet iemands project topic voor gebruiken. PS :Normaal druk je op AUX (voor USB) en nogmaals op AUX voor Bluetooth dan zou die wat je op je telefoon af speelt moeten spelen op je radio.
 12. Tim.A

  Nieuwe Fiesta mk7.5 eigenaar

  Welkom, mooie kleur ! Mocht je de interieurverlichting blauw willen hebben, zie mijn project topic. Ik heb hetzelfde model auto, maar dan wit (en diesel).
 13. Wat ook een fijne ap is voor je telefoon is Fuelio om je verbruik en kosten bij te houden van je brandstof. https://www.fuel.io/
 14. Tim.A

  Autobeam lampen kopen

  Nee geen last van zo ver ik weet, zal het eens in de gaten houden, maar normaal zou me zoiets al zijn opgevallen. Ik heb de LED H7 koplampen, LED knipperlichten en LED achteruit rij lichten van Autobeam.
 15. Tim.A

  Nieuw hier

  Nais
×