Jump to content
Fiestaclub.nl

Tim.A

Active users
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tim.A

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Ah top dankjewel ik vond hem niet ! PS: Ik zoek ook nog de aansluitstekkertjes (zie gevraagd topic) dus de female stekkers die aan de kabelboom zitten voor de speakers.
 2. Begreep dat bij sommige auto's dit gewoon een soort doorlussing is naar de tweaters ? Dus 2 x plus en 2 x min .. 2 voor de speaker en 2 die doorgelust zijn naar de tweater. Is dit bij de Fiesta ook ? Iemand die dit kan bevestigen ? Anders moet ik maar gewoon de kabeltjes gaan volgen. EDIT: Focus 2013 wire diagram gevonden, daar zijn ook de tweeters doorgelust, ga er van uit dat dit niet anders is bij Fiesta.
 3. Vraagje, De orginele Ford speakers hebben een stekker met 4 draden. Waarom 4 draden ? Iemand een idee waar de overige 2 voor dienen ? Ik wil deze in een andere auto gaan gebruiken en losse connectoren zijn te krijgen, maar uiteraard heeft de ander auto enkel 2 draden zoals de meeste speakers. Heeft iemand toevallig een wire diagram ?
 4. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Zou nog mijn winterslofjes posten (snap uberhaupt niet waarom ze erop liggen want met dit weer kan ik net zo goed op de summers blijven rijden magoed. Staat er nu zo bij sinds 17 november. Als het weer zo blijft dan komen vrij snel de zomervelgen weer erop. Weer een fris laagje wit (waren ietwat afgebladerd) en ik heb blauwe wheelnuts gekocht. Owja en ik heb een blauw lijntje erin getaped met lining tape, om een beetje te matchen met de zomervelgen haha, maar denk dat ik dat niet zo laat.
 5. Dat mag het verschil niet zo groot maken in kilometers, wellicht een beetje, maar nu met de wintervelgen (14 inch) haal ik met moeite 700KM. Ik heb mijn garage vooraf gewaarschuwd dat de EGR uit stond, ze zouden er rekening mee houden.
 6. Tim.A

  Fiesta Metal

  Gaaf, past ook op MK 7,5 ? Gaat me weer geld kosten 😛
 7. Tim.A

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Ohhh Nooo ! 🤮
 8. Tim.A

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Ik kan de foto's wel zien ? Gave updates ! Haha wel apart dat je de Morettes al erop gezet hebt, persoonlijk zou ik ze eerst spuiten, maar wel gaaf om te zien hoe het uit gaat zien. Doet me denken aan "tjoeners" van vroeger haha. Lekker bezig met je wagentje, velgen doen hem goed !
 9. Tim.A

  Kenteken verlichting

  Jep ! Koplampen (ik heb projectorlampen) 6500K led https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-5-2013-2017/products/h7-led?variant=29376902161 Sticker....heb eigenlijk geen idee. Ik zie dat ze ook op ali express staan, maar daar had ik hem niet van.
 10. Tim.A

  Kenteken verlichting

  Voor de kenteken en interieur verlichting heb ik gewoon deze van ali en daar rijd ik al 1,5 jaar mee rond en geven prima licht. Toplaagje is van soort rubber en ze worden helemaal niet warm. Magoed, het blijft Ali, dus je moet ook net een beetje geluk hebben. Je weet vooraf dat je wellicht geen kwaliteit krijgt, maar ik ben dik tevreden. https://www.aliexpress.com/item/32753832733.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dZRbPQL Overig (koplampen / knipperlicht / achteruit rij licht) heb ik ook van autobeam. Zij mijn topic voor interieurlicht.
 11. Tim.A

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Nog leuke updates ?
 12. Tim.A

  Terugkerend lid, nu met een ST200

  Welkom ! Die uitvoering staat bij ons in België ook altijd op een stuk waar ik altijd langs rijd. Vind dat echt een gave kleur op dat model.
×