Jump to content
Fiestaclub.nl

No_Bike_No_Glory

Active users
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About No_Bike_No_Glory

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Dennis
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No_Bike_No_Glory

  Aanpassingen via FORScan

  intussen met de laatste versie van Forscan eindelijk autolock kunnen activeren, de optie is nu ook zichtbaar in het voertuigmenu.
 2. No_Bike_No_Glory

  F8 Kaarten

  Vandaag de update met de F8 kaarten succesvol kunnen doen, alles bij elkaar zo’n anderhalf uur bezig geweest met de update, eerste helft dik een half uur, het tweede gedeelte zo’ n drie kwartier. Ik heb zelf nog geen route gereden om de eerder ontbrekende wegen te controleren. Ik heb de update vanaf een externe USB harrdisk gedraaid.
 3. Vandaag ook via CarPlay Flitsmeister gebruikt, ik constateer ook een redelijke (hogere) afwijking binnen de stad met de digitale teller van de Ford.
 4. No_Bike_No_Glory

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Intussen ook de lampjes gemonteerd, dankzij de uitleg hierboven over het linker lampje, heeft het nu niet veel moeite gekost om alles te monteren. ??
 5. No_Bike_No_Glory

  Navigatie Systeem MK8 vers.7.0

  Ik heb nu Sync 3, software versie 2.3 en navigatiekaarten versie F6.1 op mijn auto staan, Ik heb zojuist een update van de Ford site gedownload, een zip bestand van 2,7 GB, ben benieuwd of dit kaarten zijn of alleen het besturingssysteem van Sync? De installatie duurt ruim een halfuur, tja niet zo'n zin om nu een halfuur in de auto te gaan zitten met draaiende motor. Even kijken wanneer ik van de week de auto pak, kan ik het combineren met een legitieme rit.
 6. No_Bike_No_Glory

  Fiesta MK8 ST-Line Magnetic

  Intussen met hulp de connector gevonden aan de bestuurderszijde, van de week maar de lampjes bestellen.?
 7. No_Bike_No_Glory

  Fiesta MK8 ST-Line Magnetic

  Volgens de site kan je de licentiekey na afloop opnieuw aanvragen/verlengen. Hij is trouwens maar 2 maanden geldig. At this moment only 2m trial license is available. If it is expired, you can get new in the same way as the first one
 8. No_Bike_No_Glory

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Tnx, vond het namelijk wel apart deze stekker aan te treffen met niets electronisch in de buurt.?
 9. No_Bike_No_Glory

  Fiesta MK8 ST-Line Magnetic

  Mijn volgende klus is de Ambiente voetverlichting plaatsen, ik ga voor de originele Ford spareparts, eerst even de connectoren zien te vinden.
 10. No_Bike_No_Glory

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  kan iemand mij de goede richting op helpen, ik ben dus op zoek aan de bestuurderskant naar de connector, ben ook niet meer de jongste en leesbrildragend?, maar kan de connector niet lokaliseren. Ik heb wel 2 foto's kunnen maken. Zou het deze kunnen zijn, gemaakt onder het dashboard achter het opbergvak/klepje. http:// http://
 11. No_Bike_No_Glory

  Fiesta MK8 ST-Line Magnetic

  Inderdaad Richard, als eerste een backup, ik heb ook meteen een fotootje gemaakt van de standaardinstellingen voordat ik begon met veranderen. @Patrick, het was geen rocket science, het is zoals Richard al zei, even inlezen en altijd een backup maken. Forscan kan je via hun eigen website downloaden, even gratis registreren en je krijgt een code voor 3 maanden gratis een extended licentie. Ik zag er ook een beetje tegenop maar het viel allemaal reuze mee. Ben alleen nog op zoek naar de precieze plek en waarde om autolock te activeren, intussen heel wat doorgelezen maar niemand die de exacte plek en waarde heeft gepost. En nog een foto met de ventilator aan. ? http://
 12. No_Bike_No_Glory

  Fiesta MK8 ST-Line Magnetic

  Zo, ik heb ook maar een OBD kabel gekocht bij onze vriend Ali ?, deze is het geworden Forscan gedownload en de extended licentie aangevraagd, oud laptopje met Win7 gebruikt en na wat uitzoekwerk voor elkaar gekregen dat nu de <Klimaat> button in mijn scherm is toegevoegd, tevens meteen via forscan de voorgedefinieerde functies bekeken en zag dat ik onze aanwezige <heated seats en steering wheel> kon activeren voor het menuscherm. Voila ? (ik had de motor niet draaiende vandaar geen waarden)
 13. No_Bike_No_Glory

  ST diffuser

  ?, goed bezig
 14. No_Bike_No_Glory

  ST diffuser

  Ben ook benieuwd naar eindresultaat, standaard zit op mijn MK 8 een enkel eind sierstuk, dubbel staat wel stoer.
×