Jump to content
Fiestaclub.nl

Hilbert

Active users
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Hilbert

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 12-06-1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  hilbert-harm
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  ben weer even met de auto bezig geweest. heb er een afstandbedienigset (https://www.cargoods.nl/shop/deurvergrendeling/aansturing-voor-centrale-deurvergrendeling-met-handzenders.html) in gemaakt samen met mijn broer voor het open van de deuren en de kofferbak. heb orginele wiel kappen op de sloop gevonden en deze weekend speigels in de kleur van de auto. wil nog mistlampen voor en als ik een mooi setje kan vinden ook nog lichtmetalen velgen er onder.
 2. hoi allemaal, even een oude topic tot leven wekken. een paar tips als aanvullen op wat hier boven wordt vertelt. er zijn inderdaad 2 geel/zwart draden. 1 is voor de cv en de andere is voor de speaker in de deur. de geel/zwart die het verste weg zit van de wit/paars is de goeie draad. en als je de knipper lichten ook wilt aansluiten dan moet je de blauwe en de blauw/rood draad hebben bij de stekker van de richting aanwijzer. ik heb deze set ingebouwd (https://www.cargoods.nl/shop/deurvergrendeling/aansturing-voor-centrale-deurvergrendeling-met-handzenders.html) samen met mijn broer. om deze goed aan te sluiten moet je de wit en de wit/zwart draad aan een constante plus sluiten en je moet de 2 puls draden opzoeken en aansluiten.
 3. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  de mk4 schema kan wel kloppen want mijn mk5 is een overgangsmodel (1999) met de uiterlijk van een mk5 en de binnenkant van een mk4. en ik heb de set uit een echte mk5 gehaald.
 4. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Waar kan ik deze schema vinden want de schakelaar heeft 4 kontakten maar in de stekker zitten er maar 3 kabels. Spanning, motor en oranje/geel.
 5. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi, weet iemand ook of de schakelaar om de achterklep los te doen of daar ook een lampje in zit. ik die knop van mij werk maar is in het donker niet verlicht. alvast bedankt
 6. hoi allemaal. het is mij gelukt vandaag en ik heb een andere tweeter in gemaakt die duidelijker klinkt dan de originele van ford. ik heb eerst met een smalle platkop schroevendraaier er voor gezocht dat de lijm kapot gaat zodat je de speaker eruit kunt halen. ik heb daarna de speaker letterlijk uit elkaar moeten sluipen met een dremel om de orginele stekker en elko op de andere speaker te maken. voor de gene die dit ook willen gaan doen zou ik adviseren om een extra set te vinden om uit elkaar te halen voor het geval dat er iets kapot gaat.
 7. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  kan ford ook niks aandoen. als er in de 90er jaren in Amerika alleen maar autospeakers te krijgen waren die van papier zijn gemaakt, maar hier in Europa zijn ze in de zelfde jaren van beter kwaliteit materiaal gemaakt en die zitten er nu in en klinken echt beter.
 8. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Van de week weer met fiesta bezig geweest. De speakers in de deur omgewisseld voor betere en omdat 1 was opgeblazen. En ik heb de elektrische ontgrendeling van de kofferbak gemonteerd. Ik ben er wel achter gekomen dat als je gewend bent om opties achteraf in te bouwen dat je dan geen Ford moet kopen.
 9. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  ik bedoel eigenlijk meer of ik op de snelweg nog wel redelijk vlot vrachtauto's kan inhalen en niet dat de brede van de banden mij afremmen omdat ze te breed zijn voor mijn 1300tje.
 10. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  weet iemand ook of ik kwa prestatie wat ga merken als ik 16 inch velgen met 195 brede band onder mijn auto doe.
 11. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  waarschijnlijk liggen de hooftsteunen nog ergens in huis bij een vorige eigenaar. ga gewoon de sloop in de buurt in de gaten houden en wie weet heb ik geluk. ben er ook achter gekomen dat een endura blok mooier loopt op 10w40 dan op de dunne 5w30.
 12. Hilbert

  Achter Speakers Mk4

  hoi allemaal, even een oude topic tot leven wekken. maar kan iemand mij vertellen of heeft iemand een foto van speakers naast de hoedenplak van een mk4/5. ik ben deze speakerringen tegen gekomen maar twijfel of ze wel echt passen. https://www.mbcaraudio.nl/speakerringen/2131-mb-speakerring-set-ford-fiesta-mazda-121.html alvast bedankt grt hilbert
 13. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Hoi allemaal, Ik heb een achterbank met gaten erin voor hooftsteunen. Is dit orgineel zo ja is dit zeldzaam want ik kan er op internet geen foto van vinden.
 14. Hilbert

  Elektrische ramen in fiesta mk6

  Hoi allemaal, Ik heb een vraag. Mijn vader heeft een fiesta uit 2006 zonder elektrische ramen. Ik heb op de sloop een setje elektrische ramen gescoord alleen kwam ik er achter dat de stekker van elektrische ramen niet met de auto over een komt. Weet iemand of de stroom kabels voor de elektrische ramen voorbereid zijn zodat ik alleen de stekker van de elektrische ramen kan veranderen en dan aansluiten. Alvast bedankt groet Hilbert
 15. Hilbert

  Kleppen Stellen ?

  Kun je de kleppen van een 1.3 mk5 ook zo stellen.
×