Jump to content
Fiestaclub.nl

Nakyoruto

Active users
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Nakyoruto

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Maurice
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. (Wist niet zo goed waar dit te plaatsen, dus ik plaats het hier.) Hoi, Ik was een beetje aan het rondneuzen over SYNC3 en kwam op de Amerikaanse Ford site Ford Connect tegen en vind de features ervan erg leuk en interessant. Nu ben ik gaan kijken of we dit ook in Nederland en/of Europa hebben, maar zover ik kon vinden, nog niet. Toen ben ik gaan googelen en kon zien dat het aangekondigd was dat het eind 2017 naar Europa zou komen. Aangezien het er nog niet is, ben ik benieuwd of iemand wat meer info heeft en wanneer we het zou kunnen komen. Over een week krijg ik m’n nieuwe Fiesta, wanneer dit uitkomt zou het cool zijn als ik dit door Ford (achteraf) kan laten inbouwen. Maar heb een kleine hoop dat dat mogelijk zal zijn.
 2. Nakyoruto

  Binnenkort eerste Ford

  Ze gaven aan zo’n 8 á 10 weken, omdat de bestellingen (toen) behoorlijk aan het oplopen waren. Orgineel had ik met de dealer afgesproken dat ik hem pas half April wilde hebben (om bepaalde redenen). Maar nadat ik hem had gezien afgelopen week, kon ik niet meer wachten.
 3. Nakyoruto

  Binnenkort eerste Ford

  Hoi allemaal, Heb al een tijdje de nieuwe Ford Fiesta (lijst volgt hieronder) op bestelling en kan hem 16 Maart eindelijk ophalen. Ford Fiesta ST-Line 5 drs Kleur: Magnetic Opties Navigation Pack met B&O Driver Assistance Pack 1 Driver Assistance Pack 3 Visibility Pack Comfort Pack (ST-Line) Elektrische voorruitverwarming Keyless Entry 18” ST-Line velgen Grote Achterspoiler Light Upgrade Pack Privacy Glass Blind Spot Information System Heb nagenoeg bijna alle opties dat er te kiezen is, op een paar opties na die ik een beetje overbodig vond voor mijn situatie. Naarmate de datum nadert word ik steeds ongeduldiger, maar zal toch geduld moeten hebben. Zal niet veel tunen. Behalve dan dat ik er wat splitters onder zet, calipers rood laat verven en misschien nog wat striping. Omdat het een Private Lease is, zal meer niet gaan, maar motorische tuning vind eigenlijk ook niet zo nodig. Voor het gas flink open te trekken pak ik de motor wel Ik zal zeker wat foto’s delen wanneer ik hem thuis heb, voor nu een foto zoals hij nu bij de dealer staat.
×