Jump to content
Fiestaclub.nl

andriesssss

Fiestaclub +
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About andriesssss

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 15-11-1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht

Previous Fields

 • Voornaam
  Andries
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  De volgende "update" staat inmiddels toch al op de planning. Aangezien er een gat in de vloermat aan de bestuurderskant zit, heb ik een nieuwe mattenset besteld, met een blauw randje uiteraard ?. Krijg ze morgen als het goed is.
 2. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Zoals de planning was, heb ik vandaag (eindelijk) mijn kleppendeksel gemonteerd. Ik zelf ben echt heel tevreden met het resultaat! Wat de volgende aanpassing wordt, weet ik nog niet. Eerst nog eventjes wat sparen haha.
 3. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  De planning is om vrijdag mijn kleppendeksel te monteren, ben zelf enorm benieuwd!
 4. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Thanks! Moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van Chrisfix heb gehoord ?. Bijna al mijn ideeën en plannen haal ik van dit forum haha
 5. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Is inderdaad van Motip. Heb de hittebestendige engine paint gekocht (kan je in veel verschillende kleuren bestellen). Hierover komt nog een blanke lak laag, ook hittebestendig en ook van Motip.
 6. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Hier zoals beloofd de update van mijn nieuwe kleppendeksel. Net de laatste laag blauw gespoten. Ben nog van plan om de letters op de kleppendeksel wit te lakken. Daarna blanke lak er overheen en monteren ?. Ik zal tegen die tijd ook uiteraard weer updates toevoegen.
 7. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Het is me eindelijk gelukt, via Imgur. Thanks Allesklusser! Heb hier nog 2 foto's van hoe het eruit zag onder mijn kleppendeksel. Was positief verrast over hoe het eruit zag, op de lekkage na dan. Ben nu bezig met mijn andere kleppendeksel blauw te spuiten, aangezien er dus een hoekje is afgebroken. Zal hier binnenkort ook een update over plaatsen.
 8. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Thanks voor je reactie! Dat kopieren en plakken is nog niet gelukt bij mij, dus ik denk dat ik de mijnalbum app maar ga gebruiken. Thanks!
 9. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Laatst even mijn kleppendekselpakking vervangen, aangezien er daar wat olie op lekte. Na mijn kleppendeksel eraf te hebben gehaald, was ik positief verrast! Alles zag er nog prima uit (op de lekkage na dan natuurlijk). Echter is er een hoekje van mijn kleppendeksel afgebroken bij het eraf halen . Collega van mij heeft mij geholpen met vastkitten, zit nu goed maar zweet wel alweer. Heb ergens goedkoop een kleppendeksel op de kop kunnen tikken, waarvoor de lak vandaag geleverd wordt . Binnenkort dus een blauwe kleppendeksel onder mijn motorkap! P.S. Ik heb nog steeds niet uitgevonden hoe ik foto's kan toevoegen hier... Als t goed is ben ik binnenkort pluslid, dus misschien dat het dan wel lukt, maar alle hulp is welkom!
 10. andriesssss

  Voorstellen - Fiesta ST150

  Welkom! Mooie wagen! Vind de grijze striping ook erg vet! Wat je banden betreft, ik zou Vredestein sportracs of Pirelli Pzero nemen. Pirelli slijt wel aardig, maar daar heb je wel de meeste grip op, al ligt het natuurlijk ook wel een beetjr aan je rijgedrag (maar een ST150 moet je natuurlijk ook niet als een oma gaan behandelen ). Ben benieuwd naar je keuze!
 11. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Okee thanks! Dat zou ik dus eventueel nog later kunnen aanpassen, het is ook allemaal niet gratis natuuurlijk :'(
 12. andriesssss

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Hallo iedereen! Sinds kort zit ik op dit forum, heeft me al een stukkie op weg geholpen en op ideeën gebracht. Aangezien ik nog een aantal dingen van plan ben en over sommige dingen nog vragen heb, dacht ik dat het verstandig was om een project pagina te maken! Ook aangezien ik pas net op dit forum zit, kan ik er nog niet zo goed mee overweg en kan ik geen foto's toevoegen, vandaar een link naar Google Drive voor de geïnteresseerden (ik heb blijkbaar al mijn ruimte voor foto's al gebruikt). https://drive.google.com/open?id=1P5ZZMYJI5ee8L_uq8X7ZpsgORO1aLXt3 Dit zit er nu op en onder mijn auto: - K&N sportluchtfilter - Milltek uitlaatsysteem - Pumaspeed Chip - AP Schroefset - Facelift MK6.5 voor en achterlichten - 17" origineel 11 spaaks lichtmetalen velgen (Wit gespoten) - Wit Led dim- en stadslicht - Blauwe sfeerverlichting interieur - Grill gespoten in glanszwart - RS look achterbumper Ik wil binnenkort nog een keer op de rollenbank om te kijken wat mijn vermogen op dit moment is. In de toekomst wil ik zeker het volgende nog aanpassen: - 60 mm gasklephuis - RS look grills voor de motorkap - Cosworth inlaatsysteem - EBC remschijven & blokken - Led mistlicht - Triple R front splitter Waar ik eventueel nog aan zit te denken: - Veerpootbrug - Nog meer blauw onder mijn motorkap - Opnieuw remklauwen spuiten - 2e einddemper (Focus RS look) - Remap van Unlimited Tuning Amersfoort (eventueel tegelijk met testen op de rollenbank) Ik heb ergens gelezen dat je bij het monteren van het Cosworth inlaatsysteem, ook je nokkenas moet vervangen, klopt dit? Ook ben ik van plan om het gasklephuis via Aliexpress te bestellen, aangezien ik wat goede ervaringen heb gelezen op dit forum. Ben benieuwd naar wat jullie vinden!
 13. andriesssss

  Onregelmatig lopen stationair

  Had ik ook. Gister mijn gasklephuis gereinigd en bij mij is het nu over. Blijft nu netjes op de 900 rpm hangen. Ik heb mijn luchtfilter eraf gehaald, motor laten draaien en power clean (remreiniger) in mijn gasklephuis gespoten.
 14. andriesssss

  Originele 17" MK6 velgen

  Ik heb zelf de 17" 11 spaaks velgen onder m'n ST uit 2005. Ik heb deze velgen gewoon bij de Ford dealer kunnen bestellen. Kost wel erg veel geld voor een complete set. Dus ik zou als ik jou was gewoon naar een Ford dealer gaan!
 15. andriesssss

  Ff voorstellen

  Hallo allemaal! Mijn naam is Andries Wierdsma. Ik kom uit Zwijndrecht en ben 21 jaar oud. Ik ben sinds 27-01-2016 trotse eigenaar van een Ford Fiesta ST150. Ben er erg blij mee en rij er iedere dag weer met plezier in! Ik heb nog een foto met heel mijn auto erop, maar die krijg ik helaas niet geüpload
×