Jump to content
Fiestaclub.nl

ron273

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About ron273

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Ronald
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ron273

  Taal Telefoonfunctie

  Ik ben inmiddels iets wijzer geworden. Nu las ik op een Duits forum het volgende: Betekent dus dat mijn Sync module alleen maar een aantal talen aankan en dus geen Nederlands (heb nog niet gecheckt welke module er in mijn Fiesta zit). Ik heb daarom mijn Display settings op Engels gezet. Het gevolg is dat de Sync module automatisch omschakelt naar Engels (want is een van de 4 mogelijkheden). Als je vervolgens de Display Settings weer op Nederlands zet, kan de Sync module niet volgen en blijft daarmee op Engels staan. Dat is voor mij voorlopig acceptabel en beter dan Duits. Als ik dus Nederlands wil in de Sync module, moet ik een serienummer hebben dat eindigt met F*. Die zijn blijkbaar wel te koop via ebay, maar dat wordt even zoeken. Ik las echter ook nog een andere mogelijkheid en dat is een module plaatsen die alle talen aan kan. Dat zou moeten lukken met de module met serienummer CS7T-14D212-**, maar dit lijkt in tegenspraak met het bovenstaande en ik kan nergens terugvinden of dat ook echt waar is. Voorlopig doe ik het nog maar even met de Nederlands/Engels combinatie.
 2. ron273

  Taal Telefoonfunctie

  Ik heb precies hetzelfde probleem, maar 150 euro klinkt wel als heel veel geld. Dat moet toch anders kunnen?
 3. ron273

  Even voorstellen

  Dank voor de informatie. Via een engels forum kwam ik erachter dat ik waarschijnlijk een Sync 1.0 module heb. Sync 1.0 modules beginnen met AM5T en Sync 1.1 modules met E1BT. Als er een handig forum lid is die me kan helpen hou ik me aanbevolen, anders wordt het even een tripje naar de dealer. Ben benieuwd of ze daar willen helpen, lees daar hele diverse verhalen over. Foto is ook eindelijk gelukt!
 4. ron273

  Even voorstellen

  Thanks! Dacht eigenlijk dat ik de hele Sync module moest vervangen. Kan ik dat ook zelf met Forscan of heb ik daar iets anders voor nodig?
 5. ron273

  Even voorstellen

  Hallo, Sinds gisteren zijn wij (mijn vrouw) in het bezit van een mooie Ford Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost uit april 2014. Tot nu toe zijn we zeer tevreden, alleen is de bediening deels in het Nederlands en deels in het Duits. Ben er nog niet achter hoe we dat kunnen omzetten, in ieder geval niet via de menu-structuur. Heb nog geen idee of wij een Mk 7 of Mk 7.5 hebben, Sync 1.0 of 1.1 en welke SYNC software versie. Hoop in ieder geval via dit forum iets wijzer te worden en hem verder te kunnen instellen naar onze wens. Lukt niet om een foto toe te voegen, hij blijft ondersteboven staan.
×