Jump to content
Fiestaclub.nl

MarcB

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About MarcB

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

119 profile views
 1. Hij is inmiddels los... gewoon wrikken!
 2. Ik heb onlangs via internet een mooie nieuwe ruitenwisserarm voor achter gekocht. nu heb ik net het klepje opgetild, de moer losgedraaid.. en nog steeds zit de oude arm muurvast. Ik durf niet te hard te trekken en echt draaien wil hij ook niet. Wie weet hoe je de ruitenwisserarm los kan krijgen?
 3. Bedankt voor je snelle reactie! Ik lees in jouw antwoord dat je eigenlijk adviseert om een hele nieuwe radio erin te zetten. ? ik heb daar zelf ook aan gedacht maar vind het jammer dat je dan in het dashboard moet gaan zagen vanwege de triple dash. Ik heb daar ook al lelijke resultaten van gezien! ik ga nog even bedenken voor welke optie ik ga. Maar het is heel fijn om te weten dat het ueberhaupt mogelijk is met de huidige radio! Thanks !!!!!
 4. Hey Wout, Ik heb dezelfde radio in mijn Fiesta zitten en zie dat jij een parrot hebt kunnen installeren op deze. Kan je daarmee ook muziek afspelen via je stereo? Ik zit al een tijdje te zoeken naar een manier om met deze radio een soort aux/ usb/ bluetooth verbinding te maken. Graag hoor ik van je of dat jou gelukt is om de originele stereo te behouden en toch je telefoon te koppelen hieraan.
 5. Ik weet niet goed in welke categorie van het forum ik dit precies moet vragen maar ik vroeg mij iets af. Mijn sigarettenaansteker/ usb-lader blijft altijd stroom geven. Ook wanneer de auto geparkeerd staat. Bij mijn vorige auto en de auto's van enkele kennissen is dit niet het geval en geeft hij geen stroom na het afzetten van de motor. Op zich is dit niet zo erg maar ik vraag mij af of dit mijn accu eventueel leeg kan trekken, mocht ik mijn auto een week niet gebruiken. Ik trek nu voor de zekerheid elke keer de lader eruit, maar vind dit eigenlijk vrij onhandig. Weten jullie of het normaal is dat hij altijd maar stroom blijft geven en kan dit kwaad voor m'n accu mocht ik m'n auto een langere tijd niet gebruiken en de lader erin laat zitten? Alvast bedankt !!
 6. Gordelspanner vervangen en lampje is uit ! Prima zelf te doen.
 7. Ik denk dat het komt door de aanrijding. Je ziet dat het plastic ook gekreukt is. Je schijnt daaraan te kunnen zien dat hij al een keer "af is gegaan" Dus ik denk dat het stekkertje het wel doet maar aangeeft aan de auto dat hij al een keer gebruikt is.
 8. Ok... ik heb m’n auto door een ander laten nakijken. Het gedeelte waar de riem in vast wordt geklikt geeft de storing. dat gedeelte moet dus vervangen worden. ik ben langs een aantal garages in de buurt gereden en zitten helaas allemaal bomvol !!
 9. Ik heb m’n auto laten repareren door een familielid van een goede vriendin. Hij werkt bij een garage en kon dit erbij doen. Hij heeft een aantal dingen geprobeerd maar hij kreeg de melding er niet uit helaas. met gordelspanner, bedoel je dan het gedeelte waar je de riem in klikt of het gedeelte in de deur, waar de riem in zit? Ik krijg op internet daar twee verschillende resultaten bij. Mocht het dat gedeelte zijn waar de riem in vastgemaakt wordt dan moet het een niet al te dure (heb zo’n ding voor €40,- op internet gezien), makkelijk en snel op te lossen probleem zijn denk ik zo.
 10. MarcB

  Fiesta 2005 antenne vervangen

  Thanks Allesklusser. Ik bedoelde inderdaad dat uitstekende deel wat je ziet als je de antenne eraf schroeft. Ik ben bij Brezan geweest en heb 5 antennes geprobeerd, die helaas allemaal niet passen op mn Fiesta. Uiteindelijk maar opgegeven en bij de Ford dealer een orginele (grote) nieuwe antenne gekocht. Mijn oude was namelijk erg roestig en het rubber zwaar uitgedroogd.
 11. MarcB

  Fiesta 2005 antenne vervangen

  Nog een klein vraagje... Vandaag wilde ik mijn huidige antenne vervangen met een nieuw universeel exemplaar. De opening van de nieuwe antenne is groter dan de huidige antenne. Hiervoor zaten ook mooi verloopstukjes bij de nieuwe antenne. Nu krijg ik alleen de schroefdraad niet van mn auto af. De antenne is los te draaien maar de schroefdraad is niet los te krijgen. klopt dit? is dit een geheel? of is mijn schroefdraad gewoon vastgeroest o.i.d.? Graag tips van jullie !
 12. Bedankt voor de info ! Ik heb het even bekeken en volgens mij komt code 33 eruit. iemand hier ervaring mee?
 13. Een paar maanden geleden heb ik een aanrijding gehad met mijn Fiesta 2005 MK6. De hele voorkant lag in elkaar. Airbags eruit en alles! Nu heb ik hem weer helemaal laten fixen bij een garage en rijdt hij weer zo goed als nieuw en ziet hij er weer piekfijn uit. Het enige probleem is dat het airbag lampje 3 keer, pauzeert en weer 3 keer gaat knipperen wanneer ik de auto start en hij helemaal aan gaat na een tijdje rijden. De garage zegt dat de airbags vervangen zijn en hij er zeker van is dat deze het ook zullen doen in geval van een botsing en dat hij het lampje helaas niet uit krijgt. Wie heeft enig idee wat het probleem kan zijn?
 14. Graag zou ik in mijn MK6 met triple dash radio een een navigatiesysteem plaatsen. Op internet zag ik dat het vrij lastig is aangezien ik dat triple dash systeem heb. Hebben jullie hier ervaring mee of is er iemand die dat als bijbaan doet? graag jullie input!
 15. Super bedankt voor de foto’s! Ik heb dan inderdaad een MK6. Ik zag op internet nog meer verwarring over de types staan. Ze hebben het zelf ook niet heel simpel gemaakt
×