Jump to content
Fiestaclub.nl

MarcB

Active users
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About MarcB

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Even een hele snelle domme vraag. nu met de wintertijd is de klok een uur terug gegaan en moet ik dit nu handmatig veranderen op het klokje op mn dashboard. nu lukt het mij alleen maar om 1 minuut naar voren te gaan door 1 keer te drukken. Lang ingedrukt houden om de klok sneller te laten lopen o.i.d. werkt niet. nu is 1 uur vooruit door 60 keer te drukken wel te doen, maar 23 uur vooruit (1 uur achteruit) is iets! langer werk. wie weet een andere en snellere methode? ford fiesta mk6 (feb 2005)
 2. Onwijs bedankt. ik ga ff kijken. Hij moet ook nog ingeleerd worden dan.. en bij de ford dealer heb je daar twee sleutels voor nodig, hebben ze me verteld. Maar ik heb er maar 1. Ik ga ff struinen binnenkort
 3. Bedankt voor je reactie. Jammer dat een nieuwe sleutel zo duur is.. pakje batterijen kost 1,99 😛 t.z.t. idd maar een nieuwe sleutel laten maken dan!
 4. Beste mensen, sinds een tijdje loopt de batterij van m’n autosleutel heel snel leeg. wanneer ik een nieuwe batterij in mn sleutel stop werkt hij ruim 1 week perfect. na die tijd moet ik soms 7/8 keer drukken om m’n auto te openen. En na een maand doet hij niks meer. nu ben ik zelf niet extreem technisch maar ik denk dat de batterij van een autosleutel wel wat langer mee mag gaan dan een kleine maand. wie weet hoe dit komt en wat ik hieraan kan doen? Alvast bedankt !
 5. Hij is inmiddels los... gewoon wrikken!
 6. Ik heb onlangs via internet een mooie nieuwe ruitenwisserarm voor achter gekocht. nu heb ik net het klepje opgetild, de moer losgedraaid.. en nog steeds zit de oude arm muurvast. Ik durf niet te hard te trekken en echt draaien wil hij ook niet. Wie weet hoe je de ruitenwisserarm los kan krijgen?
 7. Bedankt voor je snelle reactie! Ik lees in jouw antwoord dat je eigenlijk adviseert om een hele nieuwe radio erin te zetten. ? ik heb daar zelf ook aan gedacht maar vind het jammer dat je dan in het dashboard moet gaan zagen vanwege de triple dash. Ik heb daar ook al lelijke resultaten van gezien! ik ga nog even bedenken voor welke optie ik ga. Maar het is heel fijn om te weten dat het ueberhaupt mogelijk is met de huidige radio! Thanks !!!!!
 8. Hey Wout, Ik heb dezelfde radio in mijn Fiesta zitten en zie dat jij een parrot hebt kunnen installeren op deze. Kan je daarmee ook muziek afspelen via je stereo? Ik zit al een tijdje te zoeken naar een manier om met deze radio een soort aux/ usb/ bluetooth verbinding te maken. Graag hoor ik van je of dat jou gelukt is om de originele stereo te behouden en toch je telefoon te koppelen hieraan.
 9. Ik weet niet goed in welke categorie van het forum ik dit precies moet vragen maar ik vroeg mij iets af. Mijn sigarettenaansteker/ usb-lader blijft altijd stroom geven. Ook wanneer de auto geparkeerd staat. Bij mijn vorige auto en de auto's van enkele kennissen is dit niet het geval en geeft hij geen stroom na het afzetten van de motor. Op zich is dit niet zo erg maar ik vraag mij af of dit mijn accu eventueel leeg kan trekken, mocht ik mijn auto een week niet gebruiken. Ik trek nu voor de zekerheid elke keer de lader eruit, maar vind dit eigenlijk vrij onhandig. Weten jullie of het normaal is dat hij altijd maar stroom blijft geven en kan dit kwaad voor m'n accu mocht ik m'n auto een langere tijd niet gebruiken en de lader erin laat zitten? Alvast bedankt !!
 10. Gordelspanner vervangen en lampje is uit ! Prima zelf te doen.
 11. Ik denk dat het komt door de aanrijding. Je ziet dat het plastic ook gekreukt is. Je schijnt daaraan te kunnen zien dat hij al een keer "af is gegaan" Dus ik denk dat het stekkertje het wel doet maar aangeeft aan de auto dat hij al een keer gebruikt is.
 12. Ok... ik heb m’n auto door een ander laten nakijken. Het gedeelte waar de riem in vast wordt geklikt geeft de storing. dat gedeelte moet dus vervangen worden. ik ben langs een aantal garages in de buurt gereden en zitten helaas allemaal bomvol !!
 13. Ik heb m’n auto laten repareren door een familielid van een goede vriendin. Hij werkt bij een garage en kon dit erbij doen. Hij heeft een aantal dingen geprobeerd maar hij kreeg de melding er niet uit helaas. met gordelspanner, bedoel je dan het gedeelte waar je de riem in klikt of het gedeelte in de deur, waar de riem in zit? Ik krijg op internet daar twee verschillende resultaten bij. Mocht het dat gedeelte zijn waar de riem in vastgemaakt wordt dan moet het een niet al te dure (heb zo’n ding voor €40,- op internet gezien), makkelijk en snel op te lossen probleem zijn denk ik zo.
 14. MarcB

  Fiesta 2005 antenne vervangen

  Thanks Allesklusser. Ik bedoelde inderdaad dat uitstekende deel wat je ziet als je de antenne eraf schroeft. Ik ben bij Brezan geweest en heb 5 antennes geprobeerd, die helaas allemaal niet passen op mn Fiesta. Uiteindelijk maar opgegeven en bij de Ford dealer een orginele (grote) nieuwe antenne gekocht. Mijn oude was namelijk erg roestig en het rubber zwaar uitgedroogd.
 15. MarcB

  Fiesta 2005 antenne vervangen

  Nog een klein vraagje... Vandaag wilde ik mijn huidige antenne vervangen met een nieuw universeel exemplaar. De opening van de nieuwe antenne is groter dan de huidige antenne. Hiervoor zaten ook mooi verloopstukjes bij de nieuwe antenne. Nu krijg ik alleen de schroefdraad niet van mn auto af. De antenne is los te draaien maar de schroefdraad is niet los te krijgen. klopt dit? is dit een geheel? of is mijn schroefdraad gewoon vastgeroest o.i.d.? Graag tips van jullie !
×