Jump to content
Fiestaclub.nl
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. gewoon hier weg te halen. https://www.fordownersclub.com/forums/topic/56334-ford-sync-updates/?page=10
 3. Today
 4. Damn, net te laat om de update te downloaden; de WeTransfer link is verlopen. Op de Ford site kan ik de update niet downloaden (geeft na het invoeren van m'n VIN aan dat er geen update beschikbaar is). Kan iemand de software nog een keertje ter beschikking stellen? Ik ben ook nog steeds benieuwd wat de wijzigingen zijn ten opzichte van 5.9?
 5. iLanting

  Airco defect geraakt

  Vanmiddag haal ik 1 op bij de autoonderdelen zaak.. 160 euro.. Is het een makkelijk klusje? of moet de radiator ook worden gedrainend?
 6. Martijn Kösters

  Martijn's nieuwe MK6!

  Zijn we weer! https://imgur.com/a/EInCYTx Na lang soebatten een veerpootbrug aangeschaft, gelukkig is het te merken. Volgende stapjes: Pollenfilter vernieuwen Witte knipperlichten (waar?)
 7. Is toch leuk dagje uit. Op centraal punt verzamelen en in colonne naar Mebu. Onderweg bij restaurant met de twee gouden boogjes dineren ;P. En de terugweg meer km's om te genieten van de extra paarden.
 8. Barbapapa

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Jammer dat jullie zo ver weg zitten. vanuit omgeving Arnhem is het een best stuk rijden helaas
 9. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  voor delen die heet worden is er ook een plasti dip beschikbaar staat ergens op de site bij hun maar alles valt en staat bij de aantal lagen die men er op zet minimaal 4 en echt niet minder liefst 5 of 6 lagen en tussen de lagen 15 min aanhouden. maar inderdaad motip is troep.
 10. richard b

  Sync3 kaarten F6.1

  klopt helemaal als je de kaarten gaat doen zet dan de licentie als item 1 dan zie je meteen systeem update dan weet je dat hij gaat installeren 1 kb bestandje.
 11. NBe

  Sync3 kaarten F6.1

  Je hebt helemaal gelijk @richard b ik heb de software ook via deze link gedownload de tweede keer ivm de lage snelheid. Mocht je deze kaarten / stemmen willen installeren, gaat het wel in twee stappen. Eerst de kaarten en dan de stemmen. Kan niet in één keer.
 12. Wil graag ook een Ford Focus station met 1,6 diesel als geïnteresseerde aanmelden mag dat ook? Klopt het dan dat we al 8 geïnteresseerde hebben?
 13. Rik van den Berg

  Lekkende ruitensproeiers mk7.5

  niemand een tip of idee?
 14. Yesterday
 15. tommert38

  Autobeam LED Ambient Footwell Kit + Interior Kit Review

  Dit is gewoon een gekochte recensie. Geen probleem, maar vermeld dit dan ook eerlijk en duidelijk vooraf.
 16. Tomskii

  MK8 ST-LINE aanpassingen

  Wat KVS betreft, is bij mijn moeder haar MK8 ook wat lager in reservoir. Langsgeweest bij de dealer die mij wist te vertellen dat dit perfect normaal is. Zit wat lucht in het systeem (en je koelsysteem heeft deze lucht nodig om genoeg druk op te bouwen blijkbaar, dat is wat mij verteld werd).
 17. pwaltman

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Ik had het inderdaad ook van Motip. Dat werkte niet. Heb je het wel eens op delen gebruikt die erg heet worden?
 18. pwaltman

  Airco defect geraakt

  Er zijn 2 diktes leverbaar dus effe opmeten.
 19. Tomskii

  Grill MK8

  Als het zoals bij de MK7.5 is dan kan je er goed aan rukken, dat gezegd zijnde. Ik heb enorm gevloekt om mijn titanium grille te vervangen voor de ST Line grille. Gewoon omdat de titanium grille erg moeilijk los kwam (heb uiteindelijk ook de chromen rand gewoon moeten slopen)
 20. Tomskii

  Stickers/logo's verwijderen

  Met een haardroger de plek verwarmen en dan voorzichtig afhalen met visdraad/flosdraad. Lijmresten kan je verwijderen met CarPro Tar X of alternatief middel van een ander merk
 21. Tomskii

  Led of Xenon??

  Ik ga ervan uit dat je projectoren hebt. (Indien reflector dan doe je beiden gewoon niet uit respect voor tegenliggers). Ik heb zelf Nighteye A344 units steken in mijn Fiesta (Chinees merk). Maar erg betrouwbaar en goed. Ik ga in ieder geval niet terug naar halogeen, tenzij voor de keuring (APK bij jullie in NL). Gewoon omdat de lichtopbrengst zoveel hoger is en dergelijke. Mijn koplampen zijn ook gewoon mooi afgesteld door de dealer en verblinden mijn tegenliggers of voorliggers niet. Ik kan natuurlijk niet vergelijken met Xenon, maar het instant licht ipv de paar seconden opwarmen van xenon zijn wel een mooi voordeel!
 22. JRS004

  Kleur. nr. achterhalen

  ik rij naar de lokale ''verfmaker'' bij mij in de buurt en zodra hij de kleur ziet weet hij het nummer al... verschil moet er zijn
 23. Thanks Niels . Was niet geheel zeker ivm verschil Sync 1.0 en Sync 1.1, vandaar. Vermoed dat bouwjaar 2015 recent genoeg is voor Sync 1.1, al zal ik dat vermoedelijk even in mijn sync settings moeten nakijken voor de zekerheid?
 24. Cees

  Led of Xenon??

  De vaak gestelde vraag: led of xenon als dimlicht? Led wordt naar mijn idee steeds populairder maar als je gaat zoeken op internet zijn de berichten wisselend. Zo lees ik op veel websites dat xenon nog altijd gemiddeld de meeste lichtopbrengst heeft (+- 3500 lumen). Ook veel mensen op dit forum hebben xenon in hun fiesta gezet met goede resultaten. Voor een fatsoenlijke set ben je snel 200 euro kwijt en het is wat meer gedoe met inbouwen vanwege de ballasten. Toch lees ik de laatste tijd steeds meer op dit forum enthousiaste berichten op led lampen van Autobeam, die naar mijn idee erg goed te betalen zijn en zo te zien ook makkelijk in te bouwen. Nu claimt Autobeam een lichtopbrengst van, let op, 9000!!! Lumen per lamp te hebben bij H7 dimlicht.. kan dit waar zijn? Wat is jullie idee? Is het tegenwoordig het slimste om voor led verlichting te gaan? Ze lijken langer mee te gaan, zuiniger te zijn al boeit dat niet echt, sterke lichtopbrengst en een makkelijk te matchen kleur voor zowel dim, stads als mist licht.
 25. BlackFocus

  Airco defect geraakt

  Hahaha volgens vorig bericht is hij lekt dus ....leeg officeel moet je de filter/droger vervangen als het systeem lekt is maar dat gebeurt niet altijd !
 26. Hallo, ik hoop dat iemand mij kan helpen. Het betreft een Ford Fiesta titanium uit 2009 (mk7). Sinds gisteren werken mijn beide dimlichten niet meer, ik kwam erachter tijdens het rijden in het donker. Het betreft gewone lampjes dus geen xenon. Ik heb ze al goed bekeken en door gemeten en ze zijn ok. Ook de zekeringen zijn bekeken en doorgemeten en ook deze zijn ok. Het relais heb ik omgewisseld met die van het grootlicht, maar dat heeft niet geholpen. Het grootlicht en stadslicht doen het overigens wel. Tot slot heb ik de spanning op het dimlicht gemeten en deze bedraagt maar 12mV ! Ik vermoed dat er nog een component in het circuit zit naar de dimlicht toe maar ik zou niet weten wat. Zijn er hier mensen die mogelijk een idee hebben waar ik nog naar kan kijken ? Overigens is dit de uitvoering met automatische verlichting, maar als ik de schakelaar op dimlicht zet i.p.v. automatisch dan werkt het nog niet.
 27. Razer

  Airco defect geraakt

  Meld er wel bij dat je eerst het systeem moet leeghalen...dus niet losdraaien en leeglaten lopen. Dit is zwaar chemisch. Staat er wel bij waarop je moet letten. Dikte,automaat etc, bouwjaar
 1. Load more activity
×