Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. richard b

  F8 Kaarten

  Deze is voor de Sync 3 serie en niet voor de SD kaart versie. virusvrij .
 3. Rick1987

  Achterlichten aan bij DRL.

  Heb zelf ook interesse!
 4. Yesterday
 5. HaNS14

  nieuw lid

  Welkom!
 6. Kleine update: Dinsdag opgehaald. Nu valt opeens op dat de blanke lak van de spoiler los laat. Over later spuiten kost me 308 euro. Nu met dealer in debat wie er voor op gaat draaien. Op z'n zachts gezegd ben ik er niet heel content mee. Geeft de aanschaf een zuur nasmaakje. Aangezien betaling en overschrijving al gedaan is en ik echt vervoer moet hebben, wel meegenomen. Maar duidelijk bezwaar gemaakt en wordt nog vervolgd. Zoals al eerder gesteld ben ik enthousiast geworden over de mogelijke upgrades. Klein lijstje gemaakt van wat ik wil gaan doen of minstens kijken naar de mogelijkheden: Voetverlichting. Done. Fitting zit er en werkt. Nu alleen nog vervangen door witte/cool blue LED exemplaren. Kleur van toeren- en kilometerteller. Boordcomputer ontwaken. Eerst een ELM327 bij Ali Express bestellen. Spelen met Forscan lijkt me zeer interessant. Vervangen richtingaanwijzer schakelaar. Zodat ik boordcomputer daarmee kan bedienen in plaats van het knopje naast de teller. Temperatuursensor. Als bekabeling er ligt en de boordcomputer is ontwaakt. Bluetooth module. Zodat ik naar radio kan streamen. (Spotify) in plaats van de USB-stick oplossing. Van 60PK naar 82PK. Waarschijnlijk deze zomer, als mijn 6 maanden garantie voorbij is. al Lichtmetalen velgen. Nu 15" stalen velgen met doppen met four seasons. ST spoiler. Als het geschil met de blanke lak geen bevredigende uitkomst heeft, is een donor spoiler goedkoper. Waarom dan ook geen ST. Functioneel, nee. Maar het oogt wel mooi. En ST race red is hetzelfde als Colorado red toch? Etc. Dat wil zeggen, ik ga nog lekker speuren op dit forum wat er nog allemaal kan. Tevens spieken bij de buitenlandse fora. Maar voor suggesties sta ik ook altijd open
 7. allesklusser

  Mk6.5 Kermit

  Jij verveelt je in ieder geval niet met je aanwinst Marc, gewoon davaj, davaj!!
 8. peter1981

  Mijn ST150 mk6.5

  Kras gewoon laten spuiten , want wat heb je eraan om hoop poen aan allerlei dingen uit te geven en met een kras te blijven rijden Beetje spuiter die niet te duur werkt zal er misschien 300 voor vragen , maar ergeren telkens als je de auto poetst is veel erger denk ik zelf. Verder goed bezig 👍
 9. Nee Dirke, ik heb een gelijkmatig uitgaan van de binnenverlichting na start en deur dicht .
 10. Pieterke

  nieuw lid

  Welkom 👋.
 11. Pieterke

  Banden vraagje

  Wat is dat AVG.... Willem, een virusscanner 😟?
 12. BlackFocus

  nieuw lid

  Welkom 👏
 13. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Ha, dank Evil Bert, stoelverwarming komt er ook nog wel, komt goed. Moest eerst de airco even repareren. En ja, waarschijnlijk ben je handiger dan ik Allesklusser 👍, ik kreeg het niet voor elkaar. Uiteindelijk hele front eraf gehaald en toen kon ik er zo bij. Inmiddels gemonteerd, getest en afgevuld, dus de airco werkt weer ook makkelijk met wat vochtiger weer, ik heb enorm hijgende kinderen.... Vandaag weer een stukje verder gegaan. Het weer is mooi, ahum. En ik had afgelopen week een mooi pioneer dubbeldin systeem op de kop getikt voor weinig. Deze dacht ik even in te bouwen, maar ook dat viel tegen, de ruimte achter de radio is net niet diep genoeg voor een forse dubbeldin en een kluwen kabels. De ijzerzaag erbij en wat randjes achter de radio weggezaagd. Daarna paste hij prima. ik zie op de foto dat ik het frontje nog even moet aandrukken. Toen de boel toch open lag heb ik meteen de kachelpaneel lampjes vervangen, daar kon ik nu mooi bij. Deze werken ook weer. De volgende upgrades zijn onderweg, ik heb namelijk een ST spoiler gekocht, deze komt volgende week binnen als het goed is. Dan kan ik deze zelf schuren en in de primer zetten. Het spuiten laat ik doen, want ik heb een kennis die spuiter is. Scheelt weer een beetje. Monteren wordt wat lastiger, maar ook dat moet lukken gok ik. Daarna ontkom ik er niet meer aan, en wordt het een setje ST leren stoelen en bank. Dan heb ik weer wat te freubelen met de stoelverwarming. Jammer dat ze alleen in engeland te vinden zijn. Aan de andere kant, is wel een leuk ritje. Mogeijk even wachten tot mei, dan wil ik er toch heen voor Fiesta in the park. Als laatste, nog steeds langzaam op zoek naar een paar mooie 17 inch velgen. Ik zie regelmatig wat langsschuiven, maar dan vind ik ze te duur voor mij. Of het is het net niet. naast wit, heb ik mijn blikveld verbeeed naar zwart en gunmetal, die kwam ik vorige week op de nieuwjaarsmeeting tegen onder de auto van @Evil Bert - MK7, vond ik ook wel erg fraai.
 14. Bnz

  nieuw lid

  Welkom
 15. BartM

  nieuw lid

 16. Mk7 2012

  nieuw lid

  We zijn sinds kort in het bezit van een fiesta mk7 2012 1.25 82 pk titanium met x pacl
 17. HaNS14

  Nieuw lid!

  Welkom!
 18. ja klopt (het is een Duitse cool & connect), en er zit geen startknop op, ben benieuwd of jij dat ook hebt en anders zat ik misschien te denken aan een reset door de accu loskoppelen omdat misschien op te lossen?
 19. Heb jij een Trent 1.1?? Met geen startknob ! Ik zal vanmiddag even opletten in mijn Titanium 1.0 met startbutton .
 20. Hoi, Hebben meer mensen met een nieuwe fiesta MK8? Dat als je de sleutel omdraait om de auto te starten het lampje in het plafond netjes uit gaat en als de auto dan gestart is hij even op halve sterkte aan en dan weer uitgaat (knippert)?
 21. HANSBEUS

  Achterlichten aan bij DRL.

  In tegenstelling tot wat de dealer verkondigt schijnt het mogelijk te zijn de achterlichten van mijn Ecoboost 100 pk Titanium uit 02-2015 te laten branden met de LED DRL. Met Forscan zou dit kunnen worden geactiveerd. Zelf heb ik geen laptop die ik mee in de auto kan nemen en ook de benodigde kabel ontbreekt. Wie zou dit voor mij kunnen/willen doen, uiteraard tegen een passende vergoeding. Ik woon in de omgeving van Eindhoven. Reacties zie ik graag tegemoet, Hans.
 22. Pieterke

  F8 Kaarten

  Richard, vrij van virussen? Toch 22Gb downloaden vraagt oom Google ? Sams*ng microSD E*o 64gb UHS-1 XC class10 100mb/s 60mb/s mod. MD-MC64G /CN, of die oudere type (80mb 20mb) sdkrt. zou dat kunnen wegens een SID bug !??
 23. Pieterke

  Banden vraagje

  En verteld de onderhoudende garage niks over een partikulier of lease auto ?
 1. Load more activity
×