Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Franciscus

  Ford Fiesta MK7 + MK8 1.0T Ecoboost | Motordeksel

  Ik ben er nog niet uit (ben ook niet zo'n snelle beslisser)
 3. Franciscus

  Lane departure system MK8

  Het systeem kent twee functies: - Lane Departure Warning --> geeft trilling in stuurwiel als je over de lijn beweegt - Lane Keeping Aid --> stuurt actief terug als je tegen een lijn van de wegmarkering rijdt Persoonlijk vind ik de eerste functie erg handig en staat bij mij altijd aan, ook al is niet elke trilling "effectief", want soms stuur je bewust over de lijn zoals bij een afrit. Helemaal uitzetten kan ook, daarvoor druk je op de knop op de stengel van de richtingaanwijzer.
 4. Bnz

  Terugkerend lid, nu met een ST200

  Welkom,veel fun met beide fords.🤗
 5. Top! Thanks voor het terugkoppelen, dan heeft iemand anders er misschien nog iets aan
 6. Franciscus

  Velgen fiesta performance ST

  Ik vind ze ook gaaf, maar wel aan de prijs. Verwacht ook wel dat ze lichter zijn dan de standaard wielen, wat goed is acceleratie en verbruik (minder inertia die in rotatie gebracht moet worden) en comfort (lagere onafgeveerde massa).
 7. Hallo. Ik ben Oscar uit Breda ben een terugkerend lid. Naast een echte Ford liefhebber ben ik een kleine ondernemer en heb een reptielenhuis in Breda ( kleine dierentuin) Ik heb mijn eerste Ford in 2013 nieuw gekocht. Dit was een fiesta sport 1.0 turbo. Deze auto opgeleukt met velgen, open uitlaat en stage 2 tuning maar was helaas voor de zaak niet praktisch. Na 3 jaar de fiesta verkocht en een nieuwe transit connect gekocht. Uiteraard weer velgen, stage 2 tuning en zwarte strepen erop gezet. Op 20 okt 2019 hebben we een fiesta erbij gekocht om naast de connect mee te rijden. Mijn oog was gevallen op een st200 uit 2016. Door de lage kilometerstand (10.700 kilometer) en de 200 pk zijn we erg blij met onze nieuwe aanwinst. Ik hoop hier wat ideeën en informatie op te doen voordat ik aankopen ga doen en de fiesta meer naar mijn smaak ga maken. Groeten, Oscar
 8. Sinds gisteren heb ik mijn MK8, uit maart 2018. Heb alle functies en knopjes ondertussen wel een keer doorlopen. Erg fijne auto tot zo ver. Wat me vooralsnog wat minder bevalt is het Lane keeping / Lane departure warning system. Hier in de Haarlemmermeer rij ik veel over wegen met optische wegversmalling. Dat vindt dat systeem niet leuk, dus die probeert te corrigeren. Het terugsturen heb ik al uitgezet en de gevoeligheid op laag. Maar het kan niet helemaal uit (toch)? Hoe ervaren anderen dit?
 9. Today
 10. BlackFocus

  Hardeschijf

  Ok das mooi iets wat ford ook niet weet/verteld Hoe groot is je schijf geworden?En kwa snelheid voor naar volgende nummer/album gaat dat vlot ?
 11. Ik heb het probleem opgelost. De stuurbekrachtigingspomp was in de loop der jaren en kilometers een heel klein stukje van zijn plek gedraaid. Ik heb de riem van de stuurbekr.pomp en de bouten van de pomp los gedraaid en weer terug gedraaid tot hij recht stond. Nu is het piepen volledig verdwenen.
 12. Je gebroken massakabel zal uiteraard voor problemen zorgen die je zelf omschrijft. Als gevolg van een overgangsweerstand zal je motor vooral onderin de toeren gaan overslaan en zo gaan schokken. In principe is dit dus makkelijk te herstellen zolang een goede massakabel word aangesloten. Deze zat oorspronkelijk achter het kleppendeksel te zien op de foto. Ik heb deze voor de duidelijkheid omcirkeld met rood en de massadraad digitaal hersteld😂 Wat betreft de kleppendeksel pakking is dit normaal gesproken een vrij simpele ingreep maar gezien de gas installatie zou ik overwegen om dit te laten doen. Veel succes verder! Leuk om te zien, een fiesta met zo een hoge km stand!
 13. henk67

  afneembare trekhaak mk7

  Te koop. Een afneembare complete trekhaak voor een fiesta mk7 (2011) incl diffuser met uitsparing. Ik zou er toch wel een 250 euro voor willen hebben. Alles is geheel compleet.
 14. Ritchie72

  Hardeschijf

  Thanx allemaal, het werkt prima, alles staat erop in FLAC en WAV, geen mp3 meer in de auto, heb niet voor niks Bose speakers
 15. RuudTilburg

  Auto gewassen

  Mee eens! Potje wax van Poorboys heb ik nu zo'n twee jaar en dat potje is nu nog driekwart gevuld. Even in investeren en je kunt er vervolgens lang mee door.
 16. MFiesta

  Fiesta MK8 gasveren motorkap

  Nog steeds nieuw in doos beschikbaar voor de geinteresseerde!
 17. bickel

  Dashboard

  Helemaal goed Ruud, maar afentoe wat spray komt de glans mee 🕵 😃.
 18. RuudTilburg

  Dashboard

  Stof tegenhouden op een zwart dashboard gaat lastig worden. Stof daalt neer, ook op dashboards bewerkt met een spray. Stofdoek in je dashboardkastje leggen en af en toe gebruiken 😉
 19. bickel

  Dashboard

  Richard, hier heb ik mooie ervaring mee 😃, niks mis mee en succes met dit spul. https://www.action.com/nl-nl/p/sonax-cockpitspray/
 20. MartinST-line

  Auto gewassen

  Strak werk en resultaat mag er zijn! Mooie producten heb je gebruikt. Op een goede wax moet je niet besparen vind ik.
 21. Ford introduceert alleen in het VK een Fiesta performance ST. Fraai ding, zeker in die oranje kleur. De 18 inch velgen kun je apart bestellen in Nederland: https://www.ford-accessoires.nl/ford-performance-parts/wielperformance?model=fiesta&year=2017 Velg los kost €304, met Michelin band gemonteerd €458. Ik vind het mooie velgen, zeker bij een metropolis witte st-line..
 22. Netjes hoor, ook in de winter dus een mooi setje velgen i.p.v. stalen velgen wat je veel ziet. Totaalbedrag lijkt veel, maar ik kijk er ook niet van op. Bovendien is €100 per velg zeker niet duur.
 23. Robert-John

  Ford Fiesta MK7 + MK8 1.0T Ecoboost | Motordeksel

  Had je nog interesse Bob
 24. Ritchie72

  Dashboard

  De meeste auto's hebben een zwart dashboard, wat natuurlijk ook veel stof aantrekt, en dat je na een tijdje goed ziet liggen met een felle zon. Nu heb ik een tijdje terug een spuitbus gezien, met anti-statische spray, werkt zoiets? heeft iemand dit al eens gebruikt, of kan ik wellicht een ander middel gebruiken
 25. NeverDespair

  F8 Kaarten

  Ik heb geen idee hoe dat werkt met Android want ik heb al IOS sinds de I-Phone 3 op de markt kwam..........
 26. Yesterday
 27. RuudTilburg

  Auto gewassen

  Komen brengen mag altijd!
 28. $tefan

  Kleur van velgen ST.

  Oke dankje voor jou reactie.
 1. Load more activity
×