Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Bas W

  Hallo even voorstellen

  Dank u heren. Vind hem ook goed gelukt👌🏻
 3. Mooi dat het gelukt is Fer. SMD 1,43 mega ohm resistor en geen zenerdiode 🤓. Aardige hoge weerstandswaarde 🤔! https://www.distrelec.nl/en/smd-resistor-metal-film-resistor-43-mohm-prefix-prefix-0102-vishay-mmu01020c1434fb300/p/30059819
 4. Pieterke

  Niet actieve leden

  Geruststelling dat valt me al lang op, maar ik heb bv. Jan s. uit Maastricht als provinciegenoot al vandaag gefeliciteerd met zijn verjaardag hij was als naar Citroen overstapper (door/met Fiesta STline trekhaak problemen) sinds 18okt. 2019 niet meer online geweest 🤓. Moet kunnen vindt ik 😉. Zo hou je wel veel leden Aarnout, slapende! Geen punt!
 5. Wat voor een data ben je naar opzoek? Misschien kan ik je helpen. Ik ga alleen geen compleet handboek in elkaar draaien.
 6. Even zoeken naar "alldata repair" op google. Gekraakte versie van 2019 kosten ongeveer 60 a 70 euro. Via Google shopping zoeken naar: "Ford Fiesta Benzine & Diesel ' 13 en ' 17" kom je uit bij een haynes handboek waar eigenlijk alles wel in staat. Misschien dat je er wat aan hebt, officiële digitale handboeken kosten vaak honderden euro's per jaar. En papieren handboeken worden helaas bijna niet meer gemaakt.
 7. Ik ben al heel lang op zoek naar een vraagbaak / garagehandboek voor mijn Ford Fiesta MK 7.5 1.6 TDCI ( 7 / 2014 ) Ik kan er nergens eentje vinden. Weet iemand waar ik dit kan vinden ? ( Google en Internet al helemaal uitgeplozen en alleen een engelstalige versie van oudere Fiesta's gevonden ) Ik hoor graag
 8. @TristanT en de rest Ik heb net de originele instellingen terug gezet in de Main, alles werkt weer en ik krijg ook geen DTC`s meer. Wel heb ik de digital audio receiver weer aangezet, de andere inderdaad terug op high level cd (single) with AM/FM (laten staan dus). DAB werkt.
 9. Michelvh

  Niet actieve leden

  @Gerjan
 10. StevendeJong

  Frozen White MK8 ST Line

  Aah helemaal niet aan gedacht, zal volgende updates even in een post in Projecten plaatsen.
 11. Scarrrr

  Stofzuigen....

  Ik heb ook rubberen matten gekocht voor in de winter. Is inderdaad een uitkomst, want als ik zie hoeveel troep daar op ligt dan ben ik blij dat ik dat niet in mijn stoffen matten heb. Van de zomer gaan de andere matten wel weer terug.
 12. Aarnout

  Niet actieve leden

  Het viel mij op dat bij de lijst van jarigen het merendeel al jaren niet meer ingelogd heeft. Ik ben lid van andere forums en daar is de norm dat na een bepaalde tijd niet, of niet genoeg posten het betreffende lid meestal verwijderd wordt. Wat is het beleid hierover op dit forum ? Graag een reactie van de crew. Groeten Aarnout
 13. Ik heb het al gefixt! En je hebt gelijk. Deze heb ik vervangen en hoppa licht in de duisternis😆
 14. Aarnout

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Staat netjes zo, weer eens wat anders als altijd die zwarte wintervelgen.👍
 15. Franciscus

  Probleempje

  Welkom Benny!
 16. Aarnout

  Stofzuigen....

  Was een paar jaar geleden dat gestofzuig beu en heb goede rubberen matten gekocht bij de Euroshop in Belgie. Gewoon afspoelen of bij hardnekkig vuil eerst even borstelen en schoon.
 17. Aarnout

  Frozen White MK8 ST Line

  Flink bezig geweest, ik wil geen partypooper zijn, maar dit topic is eigenlijk "voorstellen".
 18. Aarnout

  Hallo even voorstellen

  Welkom Bas, mooie ST !
 19. Aarnout

  Probleempje

  Welkom Benny.
 20. Aarnout

  Voorstelling + vraag

  Welkom Vanessa , een zuiderbuur gok ik ?
 21. Aarnout

  Vraagje

  Welkom Henke, je hebt een mk 8 overigens.
 22. Pieterke

  Plus lidmaatschap

  Wat ? 🤔 33% prijs verhoging 2019/2020 🤓! moet ik de wederhelft toch eerst vragen, want die heeft de 👖 aan😊 .
 23. Ook nog even de 5 deurs (heeft extra stekkers ergens tussendoor achterin) :
 24. Ah top dankjewel ik vond hem niet ! PS: Ik zoek ook nog de aansluitstekkertjes (zie gevraagd topic) dus de female stekkers die aan de kabelboom zitten voor de speakers.
 25. Beetje laat maar goed: Gezien de markering ben ik er 99% zeker van dat dit zenerdiodes zijn.
 1. Load more activity
×