Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Iemand bekend met dit soort luchtinlaatsysteem ? Het kost stukken minder als de k&n dus misschien iemand ervaring hiermee of een tip waar ik voor goedkoper een k&n luchtinlaat goedkoper kan krijgen als 270 € https://sportluchtfilter-shop.nl/fiesta-st150-c-3891.html
 3. JoeSTMk6

  K&n Engineering

  Heb je hier een link van toevallig ?
 4. JoeSTMk6

  Halloooo

  Hallo, Sinds een paar weken terug een trotse eigenaar van een Ford fiesta st150 2006. Sinds me eerste auto ak een fiesta 1.25 gereden en nu de upgrade naar de ST 2.0. Flink verschil 😋
 5. Pieterke

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  Dank jullie wel Henk en Peter. Volgende project, diy GPS tracker die ook via een sms commando met de slimme phone de wagen als die beneden de 20km/uur rijd of al stil staat, stil kan zetten bij ongeoorloofd gebruik 😀 . Dievengilde gij zijt gewaarschuwd 😟 . Had ik ook al op de mk7 en mk5 maar nooit (gelukkig) nodig gehad! Is een mooi projectje 😄. Peter, spaar nog even banken vrij net als mij, en gij zult beloond worden. 😀
 6. bickel

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  Piet knap werk, en dan nog niet eens orginal equipment manifacturing! 🤗. Kom bij jouw in de leer als handige (r)oemloze germaanse limburgers, als de mijne mk8 in febr. 2019 geleverd wordt! Voor de g.o.v.z. hij is nog niet besteld, eerst nog doorsparen zonder banken bemoeienis! 😊 .
 7. bickel

  Hallo!

  Waat eine limburgse hoap fiesta rieërs! 🙃 😎 🌞
 8. Hoe kan ik deze verwijderen dan ?
 9. Welkom! De vraag staat inmiddels ook op de juiste plek, dus daar graag inhoudelijk op de probleemvraag reageren.
 10. Hoi Joe, deze vraag hoort thuis bij het kopje techniek. Dit is het voorstel topic.
 11. Hallo, Ik heb een ford fiesta st 2006. Ik heb al een tijd last van als ik bijvoorbeeld bij een stoplicht aan Kom rijden en de koppeling intrapt dat me toeren gaan schommelen het gaat helemaal naar 600 toeren en schommelt weer naar de 1400 en weer terug. Wanneer de auto eenmaal tot stilstand is gekomen gaat die weer normaal lopen (800TPM). Ik heb tot nu toe olie, oliefilter, benzinefilter, luchtfilter en bougies vervangen maar dit Maakt geen verschil. Weet 1 van jullie misschien wat deze probleem zou kunnen zijn . Het probleem komt ook voor wanneer ik tijdens het rijden de auto in zijn vrij doe.
 12. henk68

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  Goed bezig Piet 😉
 13. Hallo, Ik heb een ford fiesta st 2006. Ik heb al een tijd last van als ik bijvoorbeeld bij een stoplicht aan Kom rijden en de koppeling intrapt dat me toeren gaan schommelen het gaat helemaal naar 600 toeren en schommelt weer naar de 1400 en weer terug. Wanneer de auto eenmaal tot stilstand is gekomen gaat die weer normaal lopen (800TPM). Ik heb tot nu toe olie, oliefilter, benzinefilter, luchtfilter en bougies vervangen maar dit Maakt geen verschil. Weet 1 van jullie misschien wat deze probleem zou kunnen zijn . Het probleem komt ook voor wanneer ik tijdens het rijden de auto in zijn vrij doe.
 14. FordDriver

  Heeeeeeeeey!

  Welkom!
 15. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Bij de dealer
 16. Huub90

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White 2015

  Daar ben ik vanmiddag ook even langsgegaan idd. Wist zo snel niet dat ze universeel zijn, die houders😅
 17. Huub90

  K&N inleg filter Mk 7/7,5

  PM!
 18. Pieterke

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  Inderdaad Henk, niks gevonden van oem voorbereide bekabeling! Dus diy eigen productie, en het werkt, onafhankelijk dat je Ford display wordt onderbroken bij ingeschakelde achteruitversnelling! Kan hem mooi laten filmen als er gehaaste bumperklevers achter mij hangen, die nooit geen tijd hebben ! En/of schakeld automatisch uit als 5" monitor neergeklapt word/is . Voeding via onder in console sigarettenplug met een aftakking, en die wordt standaard altijd na 75min. stroomloos bij stilstand/afzetten motor van de wagen . hoi en dus bij vergeet uitzetten van mijn diy toevoegingen, na dagen van stilstand, GEEN lege accu . dat is wel mooi van Ford ! 👍 Ik ben nu bezig met een tpms monitor(tje) geplaatst ingebouwd in 't dashbord, voor de winterwielen met universele tpms ventielen . Mooi, monitor werkt al, sensoren nog (laten) plaatsen in de winterwielen komende mnd. . Dat ford dashbord gepiep bij verwijderde zomerwielen intereseert mij niet! Ik ben toch doof voor oem .
 19. FiestaST

  Fiesta ST

  Ja daar zit dan altijd verwarming en instapverlichting in. Forscan is een gratis programma je hebt wel een interface nodig om aan te sluiten op de auto. Misschien wonen er leden bij je in de buurt die dat willen activeren voor je.
 20. Tim.A

  Fiesta ST-Line mk8 Frozen White

  Naaais !
 21. Tim.A

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Het is al even geleden zie ik, maar waar krijg je die ST-line grilles ?
 22. Ik heb ze zelf van de Heuts, ja is vrij makkelijk inderdaad zoals je beschrijft.
 23. henk68

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  O dus je heb de camera geplaatst ? Geen oem voorbereiding in de achterklep aangetroffen ?
 24. Huub90

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Dit ziet er wel echt ruig uit!!
 25. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Nog even een aantal picca's. Gewoon omdat het kan. Voorbumperspoiler is onderweg:)
 26. Pieterke

  Ford misleidde consumenten over navigatie

  Geen moeite he Henk, we zitten in een goedgelovige opnaaiwereld! Mijn keuze was gewoon standaard en al die extra poespas van "wat is het allemaal toch prachtig" nee, en dat is mijn alternatieve keuze met bv. (diy) inductie achteruitrij sensoren zonder te boren in de bumper, een achteruitrij camera in de achterklep met losse 5" dashbord monitor (schakelen via achteruitrijlamp, with no problems). Nav. via een tablet/slimme telefoon met uptodate Here / Sygic. Fietsdraaginrichting/ of trekhaak? Alles met een prijskaartje van < dan een derde van die Ford PRIJSkaart! Niet ieder kan dat natuurlijk! En het is mijn keuze! en daar veranderd alleen door mij, niks in de wereld, klopt helemaal!
 1. Load more activity
×