Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Even voorstellen Fiesta mk7.5 1.0l 100pk

  Welkom. Wat voor problemen heb je dan als ik vragen mag?
 3. Today
 4. Tuning MK7 1.6 tivct

  Die van mijn meisje is door Mebu gedaan, 142pk. Trottle responsie is geweldig
 5. Ikzelf heb alles van EBC yellowstuf. Remt als de tierenlier.https://www.google.nl/search?q=ebc+yellowstuff+remblokken&client=safari&hl=nl-nl&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjXq7-CyoTaAhXJsKQKHbPOBIoQ_AUIEigC&biw=1024&bih=666&dpr=2#imgrc=RAZr7x79kdWhwM: je kunt natuurlijk ook gaan voor ST klauwen en schijven.
 6. ST line MK8 magnetic grey

  Lekker he dat extra vermogen ging ook met een glimlach terug naar huis
 7. Fiesta Hot Hatch Racing Red

  Velgen staan hem goed altijd mooie combi rood met zwart
 8. Tuning MK7 1.6 tivct

  Unlimited tuning in Delfzijl informeer daar eens.
 9. Hallo, De remmen op de vooras zijn bijna aan vervanging toe, dus dacht, wellicht meteen upgraden? Graag adviezen!!
 10. Tuning MK7 1.6 tivct

  Hoi, Ik vond BR Performance die voor 520EU de auto naar 140pk en 175nm zeggen te chippen. Iemand hier ervaring mee? Ik overweeg het serieus. https://www.br-performance.nl/nl-nl/chiptuning/1-wagens/23-ford/1117-fiesta/3595-mk6-2008-2012/4817-1-6-ti-vct/?stage=3680
 11. Fiesta Hot Hatch Racing Red

  thnx iedereen:)
 12. Originele armsteun

  Iemand hier die de orginele armsteun van Ford heeft geïnstalleerd voor een Fiesta mk 7.5 👀 Ben benieuwd hoe die er in irl uit ziet, evt kleur verschil met rest interieur. Iemand omgeving Eindhoven/ Tilburg #trybeforeyoubuy
 13. Yesterday
 14. Ford Fiësta 2013 trekhaak montage

  Jeroen, is het gelukt met de montage van de trekhaak en bekabeling! Na adviezen van Harry en Piet67!
 15. te koop Fiesta 1.3 8v 60pk. 03-2002 (mk5)

  Piet dat ziet er nog hübs uit, met zo'n dame kun je nog aan de haal, die geloven ook nog alles!. De anderen hier zijn alleen maar een beetje jaloers! En nog proficiat met je nieuwe aanwinst de mk8, de Titanium versie vertelde je eerder, of heb ik het mis 🙄? Veel rijplezier ermee. 😉
 16. Lekkende ruitensproeiers mk7.5

  Hier had ik ook last van. Heb dit opgelost met terugslagklepjes en ruitensproeiers van de Focus. Linkje naar mijn topic:
 17. Hallo allemaal, Ik rijd nu vier jaar Fiesta en ik ben nog steeds tevreden over mijn 1.0 ecoboost 100pk uit 2014. Er is alleen 1 ding waar ik soms over erger en dat zijn de lekkende ruitensproeiers voor en achter. Ik had probleem al toen ik de auto kocht en had dit 2x gemeld aan mijn dealer (Vink en Evag in Schiedam). Zij deden het af als dat dat normaal is dat er wat lekkage is na het sproeien. Maar jaren lang heeft zich dit probleem voor gedaan en toen ben ik vorige herfst maar weer naar de dealer gestapt met de klacht dat dit niet normaal is en of zij er iets tegen kunnen doen? Door de zomerzon lijkt het erop dat de lekkende ruitenwisservloeistof de lak op de motorkap en de achterruit heeft aangetast. Zie foto's (lukt me even niet om ze te uploaden). De streep op de achterruit is met geen mogelijkheid weg te poetsen! Ik wil hier, voordat de garantie afloopt, nog een goede oplossing van de dealer krijgen. Vraag is even concreet aan jullie: - Zijn er andere mk7.5 Fiestas die ook dit probleem ervaren? - Zo ja, hoe hebben jullie dit (door de dealer) opgelost?
 18. Even voorstellen Fiesta mk7.5 1.0l 100pk

  Welkom Tobias ,
 19. Even voorstellen Fiesta mk7.5 1.0l 100pk

  Welkom 🙂
 20. Even voorstellen Fiesta mk7.5 1.0l 100pk

  2 Fiesta's, gaaf! Welkom.
 21. Hallo allemaal, 4 jaar geleden wilde ik na 8 jaar BMW rijden (E36 en E46), een wat kleinere zuinigere auto kopen. Mijn vrouw en haar familie rijden al jaren lang Ford maar daar wilde eigenlijk niet aan beginnen. Totdat wij op een dag bij dealer Vink & Evag in Schiedam naar binnen liepen... Ik had nooit een hoge pet van de Fiesta totdat ik toen het nieuwe model zag met die typische "Aston Martin" neus. Na de proefrit was ik verkocht en konden wij een leuke deal krijgen door 2 Fiestas te kopen. Een zwarte Titanium 1.0 Ecoboost met 100pk voor mij en een blauwe variant voor the misses. Wel andere velgen genomen want die zagen er veel beter uit! Inmiddels is de blauwe ingeruild voor een Focus station zodat mijn kleine dochter met ons mee kan rijden. Na 4 jaar ben ik nog steeds tevreden over de Fiesta, al heb ik soms wel wat probleempjes ermee en met de dealer. Ik hoop dat jullie mij in de toekomst ermee kunnen helpen?
 22. Baggage ruimte open melding

  Let even op de prijzen voor de schakelaar en het slot: https://www.atp-autoteile.de/de/search/v-28235/n-475-schlösser Je betaalt hier wat meer voor de verzendkosten en je krijgt het met DHL vanuit Duitsland uit de buurt van Regensburg supersnel thuisbezorgd. (Ik heb daar geen aandelen maar wel super goede ervaringen)
 23. te koop Fiesta 1.3 8v 60pk. 03-2002 (mk5)

  Hmm, volgens mij heb jij een T-Ford verkocht en geen MK5
 24. Fiesta Hot Hatch Racing Red

  Velgen staan hem erg goed!
 25. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Ook een alternatief,als men geen forscan heeft en laptop. Alleen deur bestuuderszijde open,en blijft achter klep en passagiers deur op slot,bij mij,maar na 2x op open alles los. Ga in de auto ztten,sleutel in de hand en 5 seconden op open en dicht drukken. Groene lampen ,knipperen 2x,uitstappen en druk op sluiten,druk op de open knop alleen bestuurs zijde open,rest dicht. Dus bij weg rijden wel, is alleen bestuurs zijde open en rest op slot.
 26. Fiesta Hot Hatch Racing Red

  Zo, dat ziet er niet verkeerd uit, prachtig!
 1. Load more activity
×