Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. knoopa

  Mijn ST150 mk6.5

  Ik heb altijd zonder die kap gereden en volgens mij zo'n beetje iedereen die een open luchtfilter heeft. Zoals Michel al zegt is het mooier en makkelijker schoon te houden en daarnaast bespaar je weer wat gewicht. Als je bang bent voor vuil kun je beter zo'n afdekplaat erover doen.
 3. Today
 4. Franciscus

  Even voorstellen

  Welkom! Veel plezier met je ST-Line!
 5. Michelvh

  Mijn ST150 mk6.5

  Kap eraf is veel mooier en makkelijker schoon te maken, enige wat eronder zit zijn je bougiekabels.
 6. Gio

  Even voorstellen

  Welkom!
 7. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Nee dat is alleen de plastic kap op de motor anders ligt alles bloot en komt alle rommel direct op de motor, zit verder niet aangesloten o.i.d alleen erop geklikt. Stukje plastic vooraan hebben we laten zitten omdat het toch als een trechter voor de lucht dient en daardoor toch water beter de inkomende lucht na het filter richt. Meer vermogen is overigens altijd lekker, maar de auto rijd prima zo. Niet enorm veel wat ''makkelijk'' te doen is voor wat meer vermogen nu denk ik.
 8. duvel

  Even voorstellen

  Hallo allemaal, sinds een paar weken ben ik eigenaar van een Fiesta ST line. Nooit een Ford gehad tot nu toe. Een paar x gereden in de Fiesta van mn zus, was een goedkope uitvoering en overtuigde me niet. Totdat ze een ST line kreeg en ik daarin had gereden. Ik was meteen verkocht en er ook 1 gekocht. ๐Ÿ˜Š Hoop veel plezier aan de auto te beleven en hier ideetjes, tips etc. op te doen. Fijne dag allemaal! Duvel
 9. knoopa

  Mijn ST150 mk6.5

  Hebben ze nu de oude luchtfilter gewoon laten zitten? Of is dat na die foto nog eraf gehaald? Goed om te horen dat de auto goed klinkt, is het vermogen nu ook een beetje naar verwachting?
 10. En Harry, na drie jaar en geschat 40.000km plus 130.000 op de teller. En jij rijd maar gewoon door tot nu toe? Bij mij is het elk jaar nw. olie + filter ongeacht de km'ters (12.000km)! Bougie's bij 30k en elk jaar los met wat koper/ceramisch vet weer gemonteerd na controle van de bougie's ๐Ÿค“. Is om bougieROT te voorkomen dat jaarlijks loshalen ๐Ÿ˜’. Intrieurfilter elk jaar vervangen, luchtfilter ook gelijk schoonblazen van binnenuit naar buiten elk jaar of in het 2e jaar vervangen beoordelen naar de toestand ervan! Benzinefilter elke 60k of wat voorschrift is (90k)! De distri-/multieriem is voor de garage. Vraag dat maar eens na voor jouw auto, of dat al eens gebeurd is (naar de toestand) als ie die/de genoemde riemen heeft ๐Ÿค”!
 11. Update met voorlopig resultaat van het 3d printen (heb er maar eentje goedkoop gekocht), de 'schade' komt door een ongelukje met wat aceton waardoor dit spul wit uitslaat en wat schuurwerk om het te verhullen, als je niet te dicht er op zit te kijken valt het vrij weinig op, maar het kan allemaal nog iets strakker: Het bevestigingsbalkje moet nog ongeveer 4mm naar beneden en iets (2 a 4mm) naar achteren voordat het echt goed zit maar dat is voor versie 2.0 welke ook van 100% abs gemaakt gaat worden zodat het er bijna gelakt uit ziet na nabehandeling. Ik heb alleen het spul nog niet binnen. Alles zit overigens wel "klinkerstraat" vast en ik heb nog geen problemen gehad tot nu toe. Tekening van het bracket, welke aan de schroeven van de lock/paniekverlichting vast zit (goed vast), mocht iemand het willen gebruiken in de toekomst kan ik de mesh files wel online zetten: Kostte 5 printjes totdat het resultaat goed genoeg was. De eerste paar braken de supports van af bij bevestiging. Aldoende leert men, het is voor mij ook de eerste keer met een 3d printer. De USB poort heb ik kunnen behouden. De Mk8 usb module heeft een doorluspoort waar je via een klein verlengstukje de oude poort in kan pluggen. Ik wil nog een bracket maken zodat de module in het dashboardkastje kan blijven zitten (ligt op de grond op de foto . Android auto werkt gewoon op die doorluspoort. Iets wat ik nog wil proberen als ik meer tijd heb is om het dashboard mooier uit te snijden zodat het stukje 3dprint er niet overheen hoeft maar gewoon er in verwerkt kan worden. Dat zou mooier zijn maar het plastic werkt niet echt mee helaas. Gelukkig heb ik nog een dashboard extra dus kan ik het nog een keer proberen. Deze zal echter gebruikt worden om alles representabel te maken, en ik denk dat dat wel moet lukken.
 12. Justin ST150

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Dank u Peter :)
 13. bickel

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  ๐Ÿค” ๐Ÿš— mooie ๐Ÿ˜‡ ritten Justin, en !
 14. Naja hier in het zuiden (Limburg) kom je niet onder de โ‚ฌ1.32. Tenzij je net over de grens in Duitsland (Wehr) gaat, daar wilt die in de daluren nog wel eens naar โ‚ฌ1,23 zakken ( normaal 1,25 - 1,28) In Belgiรซ (waar ik woon) is de diesel nu โ‚ฌ1,45
 15. Tomskii

  Tom's ST

  Bedankt! Daar zal ik eens naar moeten kijken
 16. Tim.A

  Mijn ST150 mk6.5

  Haha goed bezig !
 17. Waalwijk. https://directlease.nl/tankservice Via deze app kijk ik waar de diesel het goedkoopst is op mijn route. nou vind ik โ‚ฌ1,319 ook niet meer laag tegenwoordig maar goed.
 18. Yesterday
 19. Torelli

  Tom's ST

  Goodridge heeft er stalen met zwart rubber rond .. die zouden wel moeten lukken voor de keuring. Al blijf het altijd een gok in belgie
 20. FiKa

  1.0 ecoboost Unlimited Tuning

  Ik heb ergens al eerder aangegeven, koop een 100pk versie en laat het tunen. Krijg je meer pk's en een fors hoger koppel (ongeveer 140pk en 240Nm, hangt af waar je het laat tunen) Ik heb er โ‚ฌ580 voor betaald en tot nu toe na 55000km, ben ik er uiterst tevreden mee, geen moment spijt.
 21. allesklusser

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Welkom en inderdaad de MK6.5 heeft wat nostalgisch t.o.v. het allernieuwste spul. De foto is ergens in het Westland gemaakt toevallig?
 22. Justin ST150

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  @Bnz Thanks ๐Ÿ™๐Ÿป
 23. Bnz

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Welkom !!
 24. Justin ST150

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Oef antraciet. Prachtig! Haha thanks voor de tip. Misschien bewaar ik het wel voor de winter.
 25. Gio

  even voorstellen

  Welkom! Klein maar fijn die fiesta's!
 26. Gio

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Haha nee heb ze zelf in het antraciet op die van mij Als ze in goede staat zijn is er vast wel iemand die er interesse in heeft tho. Kan je eventueel een topic voor aanmaken bij het vraag & aanbod.
 27. Justin ST150

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Thanks George @BlackFocus
 28. Justin ST150

  Voorstellen - Fiesta ST150 MK6

  Bedankt meneer Pieterke! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
 1. Load more activity
ร—