Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. TristanT

  Ford fiesta bluetooth radio

  Welkom. In http://forum.fiestaclub.nl/index.php?/forum/8-in-car-entertainment-en-beveiliging/ staan verschillende topics hierover voor de Mk7
 3. Vroemvroem

  Ford fiesta bluetooth radio

  Volgens mij kan dit wel. Er worden meerdere Android versies aangeboden van de opbouw unit. Deze hebben Bluetooth geïntegreerd en nemen een deel van de functionaliteit van de oorspronkelijke unit over. Is wel diep in je buidel tasten.
 4. Today
 5. Nor

  DAB sony radio

  Ja prima... laat maar weten 👍🏻
 6. Bnz

  Kees stelt zich voor

  Kees welkom !!
 7. Steelmaster

  Jefke Stelt Zich Voor

  Welkom terug Je bent alweer lekker bezig geweest
 8. kuuperke

  Ford Fiesta MK8 ST-Line

  Hey Pieterke ik heb een ST-Line en geen ST maar hij loopt nog altijd fantastisch
 9. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Thx! Ja, ik snap wel wat je bedoelt. Bedankt voor de info in ieder geval!
 10. DSonnema

  Kees stelt zich voor

  Bij Unlimited Tuning. Heb er zelf 350 voor moeten betalen. Het blijft altijd de vraag of het het waard is, maar vind vooral bij deze wel dat je meer "rust" hebt tijdens het rijden. Ik schakelde me soms echt gek
 11. Skippy

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Nou succes met het wrappen dan want get lijkt me inderdaad best een lastig paneeltje. Ga je voor de kleur die op de ST's zit(volgens mij een soort titanium zilver) of voor iets anders? In ieder geval veel plezier als je hem zaterdag op gaat halen en ben benieuwd naar de foto's.
 12. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Bedankt voor de info! Goed om te horen. Waar ben je geweest en wat heb je betaald als ik vragen?
 13. DSonnema

  Kees stelt zich voor

  Ja, dankzij de 90pk kom je overal wat vlotter mee weg en schakel je (veel) minder. Ik ben zelf nogal een "doorrijder". Het verbruik is wel wat verbeterd, maar geen schokkende resultaten door mijn rechtervoet. Wel loopt de motor voor m'n gevoel veel soepeler en wat fijner. Deze week komt m'n nieuwe Fiesta, en ook die gaat t.z.t. weer aan de chiptuning
 14. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Heb je het zelfde laten doen Danny? Wat is jouw ervaring hiermee?
 15. DSonnema

  Kees stelt zich voor

  Welkom Kees, ik rijd op dit moment dezelfde auto (tijdelijk) en inderdaad, de 65pk is wel wat weinig. Veel schakelen.. Chiptuning kan op deze motor, ga je naar 90pk ongeveer!
 16. De intercooler kan toch wel wat hebben? Er zijn genoeg bumperklevers die dat ding met steenslag dagelijks een opdonder geven. Is er niet goed voor, maar toch.
 17. Is dat alleen de prijs van de sensor + arbeid? Of moet bijv. ook de intercooler en/of condensor vervangen worden?
 18. Franciscus

  Kees stelt zich voor

  Welkom Kees!
 19. Vroemvroem

  Kees stelt zich voor

  Blijkbaar moet ik mij even voorstellen. 😀 Ik ben Kees, 36 jaar. Ik ben sinds vandaag eigenaar van een witte Ford Fiësta met de kleinst mogelijke motor. 🤨 Ik zit op het forum om te kijken of het mogelijk is om de auto net een beetje op te voeren zodat hij iets meer pit heeft op de snelweg. 65pk is toch een beetje schraal voor zo'n auto.
 20. Steelmaster

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Erg gaaf. Vooral het verhaal achter de auto
 21. Leon Fiesta

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Welkom Danny. Ik zie het ook zo voor me, gewoon even de review van Bob uitgeprint en bij de dealer op het bureau gegooid. 'Doe me die maar'
 22. Poeh dat is lekker zeg. Natuurlijk wil de verzekering wel meewerken, zolang je all-risk verzekerd bent uiteraard. Maar reken er op dat je premie omhoog gaat (of beter: no-claim gaat er af), dus uiteindelijk betaal je 'm nog zelf. Kan zelfs zo zijn dat zelf de kosten aftikken overall voordeliger is.
 23. Update: de dealer heeft geconstateerd dat de sensor is afgebroken. Totale kosten: € 910,-. 😲 Oftwel, dat wordt een verzekeringszaak.
 24. jefke

  Jefke Stelt Zich Voor

  Thx mensen, jaja wederom terug bij de roots he. Ze hebben het altijd gezegd over Subaru, eenmaal gereden wil je niets anders meer, maar eerlijk gezegt gaat dat bij mij niet op. Ik heb meer Ford gereden als andere merken en blijf erbij dat het betrouwbare, fijne en luxe wagens zijn. Dus gelukkig weer terug. @allesklusser Haha, Wiert is aanstekelijk woa, auto komt ook van Coumans-Hompes af en gelukkig net niet voor mijn neus verkocht aangezien er voor mij net een proefrit gemaakt was. Wagentje heft 77.xxx echte km'ers gemaakt en is van 2009, welliswaar niet de meest luxe uitvoering maar genoeg aan te knutselen. @Franciscus Det is waal leuk om te weite, haha woon zelf niet meer in Roermond, ben inmiddels verhuisd naar het zuiden van Limburg sinds 2015. Ik heb tot nu toe al leuke gadges gezien voor de Fiesta, klein lijstje van wat ik er mee wil doen: - Ambient verlichting in bouwen ( Dashbordkastje, in het middenconsole, voeten, bekerhouder, deuren, en hemel ) - Automatisch inklapbare spiegels ( mits dit mogelijk is natuurlijk ) - Voetverlichting, houdertjes heb ik erin zitten maar de fittingen niet. - Andere velgjes - Andere originele radio, zit nu de radio in met de 6 keuze knoppen, liefste een met DAB en Bluetooth. En zo zullen er nog veel meer leuke updates zijn, auto is nog lekker jong en weinig op de teller dus de bedoeling dat hij toch wel een lange tijd blijft.
 25. Tomskii

  Fiesta MK3 Calypso RS Turbo Restauratie - GF-RB-15

  Ziet er goed uit inderdaad! Mooi project!
 26. Tomskii

  Tom's ST

  Ik hou je/jullie op de hoogte ;-). De ferodo blokken zijn wel iets kleiner dan de stock pads/ebc's. Waardoor ze iets minder schijf gebruiken, maar ze remmen beter, dus daar zit ik niet mee in. Is ook iets dat je op voorhand weet als je ze koopt
 27. Bnz

  Jefke Stelt Zich Voor

  welkom back
 1. Load more activity
×