Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. @Stevezes0 Weet, je zeker dat je de goede .Lst files hebt gebruikt? het probleem zit hem waarschijnlijk in de originele install.lst. Er is dus een alternatief in omloop met de juiste verwijzingen naar de bestanden in de de SyncMyRide folder. Ik ben intussen geslaagd met een update van (ik vermoed) 5.8 naar 5.11. Ik heb een logbestand geüpload naar Ford. dit bestand word achtergelaten op de usb stick na een geslaagde installatie. Ford weet op deze manier welke laatst bekende werkende versie in jouw auto zit. Voor jou en voor Ford een bewijs dat je de installatie goed hebt uitgevoerd. Wie weet handig voor in de toekomst.
 3. rmb

  Even voorstellen

  Welkom, en gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst!
 4. Nor

  Fiesta Metal

  Korte update: de huidige H7 met 2 zijdige leds vervangen door de nieuwste serie H7 led 4 zijdig en een wereld van verschil: veel feller en verder zichtveld. Gelijk 2 setjes extra besteld voor de ecoboost en reserve setje.
 5. Nor

  DAB sony radio

  Helaas is het activeren niet gelukt. Blijkbaar is er voor een navigatie toch ook een speciaal type sony DAB unit nodig. Hierbij opnieuw beschikbaar
 6. bickel

  Even voorstellen

  Welkom VughtCity. 😃
 7. bickel

  Fiesta MK7.5 1.0 100 PK Titanium

  Welkom Hans.
 8. Evil Bert - MK7

  mk6.5 fiesta ST

  .. zag er al goed uit op de foto's Michel. Rode stoelen in deze ? Misschien toch aanpassen naar de zwarte die ik doorstuurde. ? Groeten S.
 9. Evil Bert - MK7

  Even voorstellen

  Erg mooie vooruitgang Pim, We zullen het zien op de meeting, zag dat je ook aansloot bij Best. Groeten S.
 10. Gio

  Mijn ST150 mk6.5

  Yep zag ze toevallig op Ebay staan. Hij had ook nog een zelfde setje in glanzend zwart volgensmij.
 11. Tomskii, heb alles gedaan zoals jij dat schreef, USB in mijn auto en naar sync, die gaf aan dat er GEEN MEDIA FILES aanwezig waren, wat nu?
 12. kuuperke

  Fiesta MK7.5 1.0 100 PK Titanium

  Welkom Hans
 13. kuuperke

  Even voorstellen

  Welkom Pim
 14. Vught City

  Even voorstellen

  Ja had al gereageerd dat ik graag meerijdt vanaf Best. We zien elkaar de 13e! Haha, ja laatste weken beetje druk gehad met werk en ook 2 weken in Sint Maarten gezeten. Hopelijk vergeef je het me😆🤣
 15. Michelvh

  Mijn ST150 mk6.5

  Netjes! Heb je ze uit Engeland laten komen?
 16. Pieterke

  Even voorstellen

  Lekker laat met welkom, Pim.
 17. VenomST

  Even voorstellen

  Welkom terug met je nieuwe aanwinst. Mede-Brabander ☝🏼 Als het likt graag nog een foto. Wij @Evil Bert - MK7 spreken af in Best. Je zou kunnen aansluiten als wij jouw kant op komen?
 18. Last week
 19. pwaltman

  Even voorstellen

  Leuk, gefeliciteerd
 20. peter1981

  Even voorstellen

 21. Vught City

  Even voorstellen

  Dankjewel! Inderdaad, zou niet meer terug willen naar de vorige 😆
 22. Hoi Rob. Als het goed is worden ze zondag opgehaald. Best veel reacties gehad,ook voor spotprijs willen kopen. Blijft MP.
 23. Bnz

  Even voorstellen

  Das een mooie sprong vooruit 👍
 24. Chrissie93

  Even voorstellen

  gefeliciteerd met je nieuwe aankoop!
 25. Vught City

  Even voorstellen

  Al enige tijd geleden dat ik iets geplaatst op dit forum. Sindsdien veel verandert. Ben een kleine 3 weken trotse eigenaar van een Red edition uit 2015 met 13.000 kilometers op de teller gekocht bij Ford Tigchelaar te Breda. Is echt een gigantisch verschil met de vorige die alleen als optie Airco had en de beschikking had over (maar) 60 paardenkrachten. Helaas kan ik op de een of andere manier geen foto`s erbij plaatsen, maar ben 13 januari aanwezig op de meeting. Groetjes Pim
 1. Load more activity
×