Jump to content
Fiestaclub.nl

Ford Family Day

Evenementen
Gerjan

Event details

 

Geacht bestuur,

 

Graag nodigen wij alle leden van uw club van harte uit op de Ford Family Day! Op zondag 1 juliorganiseert Ford Nederland een speciale dag voor alle Ford clubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. De dag vindt zoals voorgaande jaren plaats op het terrein van hetNationaal Militair Museum in Soesterberg. Het Nationaal Militair Museum, waar overigens ook een aantal historische militaire Ford voertuigen te zien zijn, heeft een grote betonplaat voor het pand waar we een fors aantal Fords op kwijt kunnen.

 

Graag willen wij u vragen om 1 juli alvast in de agenda te zetten. De Ford Family Day is op zondag 1 juli te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. De planning van de dag volgt snel!

 

Wij horen graag vóór 1 mei of u wilt deelnemen en met welke Ford modellen/aantallen u wenst te komen (graag één e-mail per club in plaats van individuele e-mails van leden; deze mail kunt u sturen naar prfordnl@ford.com t.a.v. ondergetekende). Bij deelname ontvangt u van ons een Excel bestand waar u de namen van de berijders en kentekens kunt noteren.

Vriendelijk verzoek dit bericht te delen op de website of social media van de club omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken Wij sturen deze mail naar alle bij ons bekende Ford clubs. Mocht er inmiddels een nieuwe Ford club zijn opgericht, schroom niet om het e-mailadres dan wel de contactgegevens door te sturen.

Zeer binnenkort blazen wij ook de Ford Family Day event pagina op Facebook nieuw leven in, zodat we nieuwtjes in aanloop naar het evenement makkelijker kunnen delen. 

We zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,

 

Marcia Kappen

 

 

De pre meeting is op de carpoolplaats in soest om 10.15 verzamelen 10.30 vertrek richting de meeting locatie. Voor de locatie van de pre meeting zie Link

 

Omdat ik niet van iedereen een forum naam heb is er geen lijst openbaar gemaakt. 

De teller staat op 23 auto’s en 38 personen


Recommended CommentsWil iedereen die hier heen wil mij even een mail gerjan@fiestaclub.nl sturen met,

forum naam

naam

kenteken

aantal personen

ik zal jullie op de lijst zetten zodat je bij de Fiestaclub komt te staan op club leane. 

Share this comment


Link to comment

Verloopt niet zo duidelijk heb ik zo de indruk gelijk vorig jaar. Lijkt erop dat alles via de M Suikerberg website gecommuniceerd wordt en daar heb ik, uit principe, geen account. 

Meer dan je best kun je niet doen Gerjan

Share this comment


Link to comment

Hoop dat er wel wat geregeld gaat worden wil er wel weer heen ? weet niet hoeveel aanmeldingen je inmiddels hebt maar 3 was nog niet veel ??

Share this comment


Link to comment

Heb er meer ondertussen. Ik heb voor de 3de x de lijst gemail naar Ford met de vraag om bevestiging. Ga er vanuit dat het nu geregeld is

Share this comment


Link to comment

Ik zie dat ik hem wel op de thuisagenda had gezet, en was in de veronderstelling dat ik me al had opgegeven, maar hier nog niets gemeldt. 

 

Maar ik probeer er ook weer gewoon bij te zijn dit jaar. 

 

Share this comment


Link to comment

Heb eindelijk reactie van Ford. Iedereen kan toch opgeven tot en met 28 juni door mij een mail te sturen met naam kenteken en het aantal personen. 

Mijn mail is gerjan@fiestaclub.nl

Share this comment


Link to comment

×