Jump to content
Fiestaclub.nl

Ford Family Day

Evenementen
Gerjan

Event details

 

Geacht bestuur,

 

Graag nodigen wij alle leden van uw club van harte uit op de Ford Family Day! Op zondag 1 juliorganiseert Ford Nederland een speciale dag voor alle Ford clubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. De dag vindt zoals voorgaande jaren plaats op het terrein van hetNationaal Militair Museum in Soesterberg. Het Nationaal Militair Museum, waar overigens ook een aantal historische militaire Ford voertuigen te zien zijn, heeft een grote betonplaat voor het pand waar we een fors aantal Fords op kwijt kunnen.

 

Graag willen wij u vragen om 1 juli alvast in de agenda te zetten. De Ford Family Day is op zondag 1 juli te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. De planning van de dag volgt snel!

 

Wij horen graag vóór 1 mei of u wilt deelnemen en met welke Ford modellen/aantallen u wenst te komen (graag één e-mail per club in plaats van individuele e-mails van leden; deze mail kunt u sturen naar prfordnl@ford.com t.a.v. ondergetekende). Bij deelname ontvangt u van ons een Excel bestand waar u de namen van de berijders en kentekens kunt noteren.

Vriendelijk verzoek dit bericht te delen op de website of social media van de club omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken Wij sturen deze mail naar alle bij ons bekende Ford clubs. Mocht er inmiddels een nieuwe Ford club zijn opgericht, schroom niet om het e-mailadres dan wel de contactgegevens door te sturen.

Zeer binnenkort blazen wij ook de Ford Family Day event pagina op Facebook nieuw leven in, zodat we nieuwtjes in aanloop naar het evenement makkelijker kunnen delen. 

We zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,

 

Marcia Kappen

Sign in to follow this  

Recommended Comments

Denk dat ik ook wel langskom. Afgelopen jaar goed bevallen en wordt wel weer eens tijd dat ik ergens bij ben 😃

Share this comment


Link to comment

Wil iedereen die hier heen wil mij even een mail gerjan@fiestaclub.nl sturen met,

forum naam

naam

kenteken

aantal personen

ik zal jullie op de lijst zetten zodat je bij de Fiestaclub komt te staan op club leane. 

Share this comment


Link to comment
×