Jump to content
Fiestaclub.nl

Mebu meeting

Meetings
Gerjan

Event details

Na het succes van vorig jaar kon het natuurlijk niet uitblijven dat we dit jaar met een vervolg zouden komen!

Op Zondag 27 mei wordt er voor de Fiestaclub door Autobedrijf Mebu in Nootdorp weer een gezellige dag georganiseerd. De dag zal er grotendeels hetzelfde uit komen te zien als vorig jaar, waarom veranderen als het een succes was. Er kunnen nog wat kleine veranderingen in het schema worden doorgevoerd, maar de datum staat vast dus die kan je vast noteren.

Het programma zal er ongeveer zo uit komen te zien:

13:00 uur aanvang in Nootdorp, ontvangst met koffie/thee en koek en inschrijven voor de puzzelrit

13:30 uur tot ongeveer 14:15 uur aanvang puzzelrit

16:30 uur uiterlijke terugkomst in Nootdorp.

17:00 uur prijsuitreiking

17:30 aanvang BBQ (voor de opgegeven personen)

19:00 /19.30 uur einde

Er wordt deze keer een andere puzzelrit uitgezet, dus het is niet hetzelfde rondje als vorig jaar. De route wordt gereden in het "bolletje-pijltje" principe, wat makkelijk en goed te volgen is, ook als je alleen in de auto zit. Om te voorkomen dat we een lange sliert met auto's krijgen wordt er met tussenpauzes gestart. Je krijgt een lijst met vragen mee die je tijdens de rit moet beantwoorden. Deze lever je bij terugkomst in, en onder de beste 3 worden weer wat leuke prijzen vergeven. Halverwege de rit zal er bij een restaurantje een korte tussenstop worden ingepland waar iedereen even wat kan drinken of de benen kan strekken. Er wordt nog gewerkt aan een consumptiebon voor een drankje tijdens de tussenstop. De puzzelrit zal exclusief stop ongeveer 2 uur duren. Het is geen wedstrijd! Wie te vroeg binnenkomt krijgt minpunten, dus hou je gewoon netjes aan de verkeersregels!

Tussen 16:00 en 16:30 uur komt iedereen weer terug in Nootdorp. De vragenlijsten worden bekeken en er volgt een prijsuitreikingom 17:00.

Afhankelijk van hoe laat iedereen weer binnen is, en de prijsuitreiking is gedaan, starten we om 17:30 uur met de barbecue. Deze is volledig georganiseerd en natuurlijk voorzien van vlees, salades, sausjes en broodjes en natuurlijk ook een drankje. Er is voldoende ruimte om bij slecht weer binnen te kunnen staan, dus dat houdt ons niet tegen.

Om ongeveer 19:00 a 19.30uur stoppen we er mee. Dan is iedereen weer op een normale tijd thuis, en kan de zaak weer netjes worden opgeruimd zodat hij maandagochtend weer open kan.

Voor iedereen die er vorig jaar bij is geweest en de hele familie van Autobedrijf Mebu een beetje kent weet dat alles weer perfect geregeld zal zijn en er niets in de weg staat om er een super leuke dag van te maken!

De kosten voor deze zeer gezellige dag zijn 20 euro per persoon. Plusleden betalen 17,50 per persoon. Ik ga er vanuit dat een ieder op basis van het aantal opgegeven personen zijn/haar totaalbedrag kan berekenen.

Dit bedrag kan je overmaken naar:

IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar

Vermeld bij je betaling: BBQ Mebu, Forumnaam, aantal personen.

Omdat er voor inkoop rekening moet worden gehouden met het aantal personen moeten de opgaves en betalingen binnen zijn voor uiterlijk 12 mei. Na die tijd is de betaling definitief en zal er bij een afmelding ook geen geld terug worden gegeven! Alle informatie komt ook op de Facebookpagina te staan, maar alle aanmeldingen lopen hier via het forum. Je deelname is pas definitief als je hier in dit topic op de deelnemerslijst staat en je betaling is ontvangen!


Recommended CommentsDeelnemers puzzelrit en BBQ

 

Gerjan - 2 personen - Betaald

BNZ - 2 personen - Betaald

LeonieFiesta - 1 persoon - Betaald

jelle - 1 persoon - Betaald

Michelvh - 1 persoon - Betaald

stephanvdH - 3 personen - Betaald 

mike431 - 1 persoon - Betaald

TimMK7.5 - 2 personen - Betaald

bjorn78 - 2 personen - Betaald

STliner - 2 personen - Betaald

Quinty - 2 personen - Betaald

Robin66079 - 2 personen - betaald

RemcoS - 2 personen - Betaald

Francis - 1 persoon - Betaald

Milan O - 2 personen - Betaald

jur - 2 personen (1 volwassen 1 kind) - Betaald

Ruud - 1 persoon - Betaald

Jublo - 1 persoon - Betaald

idaniel - 2 personen - Betaald

Mitchell Roos - 1 persoon - Betaald

Lars Keijzer - 1 persoon - Betaald

Marco&Bianca - 2 personen - Betaald

Wesstone - 2 personen - Betaald

Mark van Hillo - 2 personen - Betaald

Mitchell Roos -1 persoon - Betaald

JasperTW - 1 persoon - Betaald

michmonster - 2 personen - Betaald

allesklusser - 4 personen - Betaald

Randyy - 1 persoon - betaald

Rene95 - 1 persoon - betaald

BeeST - 2 personen - Betaald

GJH - 2 personen - Betaald

 

TOTAAL 54 (waarvan 1x kind)

 

Thomas150295 alleen puzzelrit

Share this comment


Link to comment

Helaas kan mijn baas me niet missen die dag... Baal er van want het is toch wel een van de mooiste meetings van het jaar. Als de datum wat dichterbij is gekomen zal ik nog eens proberen of ik op het werk wat kan ruilen maar kan helaas nog niks met zekerheid zeggen. In de aanloop en organisatie zal ik uiteraard ondersteunen waar nodig.

Share this comment


Link to comment

De kosten voor deze gezellige dag zijn bekend en zijn net als vorig jaar als volgt €20,- per persoon en voor plus leden €17,50. 

Share this comment


Link to comment

Betalingen bijgewerkt.

Let Op: Vergeet bij je betaling niet je forumnaam te vermelden, want de meesten ken ik wel bij naam, maar niet iedereen. Ik heb nu een betaling van wie ik geen idee heb van wie deze is. Deze staat naar alle waarschijnlijkheid ook niet op de lijst met aanmeldingen, dus nogmaals: Alleen iedereen die in dit topic is aangemeld staat op de lijst, aanmeldingen via Facebook, app of hoe dan ook tellen niet mee!

Verzoek aan Richie P. om zich hier even te melden want ik heb geen idee welke nickname daarbij hoort.

Share this comment


Link to comment

Ik heb mij ook aangemeld met nog 1 extra persoon. Eerste keer dat we eraan mee gaan doen, dus zijn erg benieuwd!

Share this comment


Link to comment

Omdat ik wederom niet-aangemelde betalingen binnen krijg nogmaals het verzoek om eerst hier in dit topic aan te geven dat je komt en dan pas te betalen! Pas als je op bovenstaande lijst staat is je aanmelding compleet!

Share this comment


Link to comment

Kom denk wel even naar de meeting, nieuw op het forum hier! moet er ook betaald worden als ik niet mee doe met de puzzelrit en bbq?

Share this comment


Link to comment
9 hours ago, MartijnZeeg said:

Kom denk wel even naar de meeting, nieuw op het forum hier! moet er ook betaald worden als ik niet mee doe met de puzzelrit en bbq?

Nee hoor, kom gerust langs, maar ook als je nieuw op het forum bent ben je van harte welkom om ook deel te nemen aan de activiteiten.

Share this comment


Link to comment

×